خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 33

موضوع: اپلای به mit

1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Question اپلای به mit

سلام و وقت بخیر,
      من امسال کنکور ریاضی دادم و معدلم ۱۹٫۳۶ هستش. کنکور رو هم حقیقتا نمیدونم چطور میشه ولی یا شریف یا تهران علوم کامپیوتر قبول میشم یا میرم خواجه نصیر احتمالا.
      متاسفانه چون در دوره راهنمایی اصلا استعدادی تو ریاضی نداشتم تا سال هشتم, خیلی به فکر کنکور و دانشگاه و... نبودم,
      میدونم شاید اینجا جای این سوال ها نباشه و باید جای بهتری بپرسم ولی اگر معدل لیسانسم بالا باشه همراه با آیلتس و مقالات و... آیا شانس قبولی در دانشگاه های بزرگی مثل mit دارم ؟ زبانمم سطح c1 هستش الان. امسال تازه میرم دانشگاه و هدفم حقیقتا دانشگاه mit ئه. ممنون میشم کمکم کنید. تو یه انجمن دیگه که بیشتر با این موضوع مرتبط بود میخواستم بپرسم اما سایتشون خراب شده بود مثل اینکه تا درستش کنن.
      اگر نصیحت یا پیشنهاد یا کمکی میتونید به من کنید, خیلی ممنون میشم :))

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شما اول شریف قبول شو
      اونجا بری از اساتید و دانشجوهای سال بالایی کمک بگیر

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خب اگر قبول نشدم چی ؟‌دیگه شانسی ندارم برای رفتن به این دانشگاه ؟

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط serendipity21 نمایش پست ها
      شما اول شریف قبول شو
      خب اگر قبول نشدم چی ؟ اونوقت دیگه شانسی برای رفتن به این دانشگاه ندارم ؟

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SoroushShaverdy نمایش پست ها
      سلام و وقت بخیر,
      من امسال کنکور ریاضی دادم و معدلم ۱۹٫۳۶ هستش. کنکور رو هم حقیقتا نمیدونم چطور میشه ولی یا شریف یا تهران علوم کامپیوتر قبول میشم یا میرم خواجه نصیر احتمالا.
      متاسفانه چون در دوره راهنمایی اصلا استعدادی تو ریاضی نداشتم تا سال هشتم, خیلی به فکر کنکور و دانشگاه و... نبودم,
      میدونم شاید اینجا جای این سوال ها نباشه و باید جای بهتری بپرسم ولی اگر معدل لیسانسم بالا باشه همراه با آیلتس و مقالات و... آیا شانس قبولی در دانشگاه های بزرگی مثل mit دارم ؟ زبانمم سطح c1 هستش الان. امسال تازه میرم دانشگاه و هدفم حقیقتا دانشگاه mit ئه. ممنون میشم کمکم کنید. تو یه انجمن دیگه که بیشتر با این موضوع مرتبط بود میخواستم بپرسم اما سایتشون خراب شده بود مثل اینکه تا درستش کنن.
      اگر نصیحت یا پیشنهاد یا کمکی میتونید به من کنید, خیلی ممنون میشم
      ببین برای اپلای کردن
      معدل بالا و رزومه مهمه نه دانشگاه

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط serendipity21 نمایش پست ها
      شما اول شریف قبول شو
      و اگر نتونستم برم شریف چی ؟‌ شانسی دیگه ندارم ؟

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SoroushShaverdy نمایش پست ها
      و اگر نتونستم برم شریف چی ؟‌ شانسی دیگه ندارم ؟
      دانشگاه مهم نیست واقعا

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط blue dream نمایش پست ها
      دانشگاه مهم نیست واقعا
      ممنون ازتون, امیدوارم بتونم برم این دانشگاه حقیقتا

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      وقتی از دانشگاه فناوری ماساچوست اسم می‌برید دیگه نمی‌تونید رزومه قوی رو در مقالات ISI و معدل بالای لیسانس خلاصه کنید؛ حتی اگر آیلتس ۹ داشته باشید! (خوش‌بختانه با توجه به این‌که در سطح C1 قرار دارید، رفتن به سطح C2 و سپس گرفتن نمره بالا و چه‌بسا نمره کامل آیلتس طی ۴ سال کارشناسی دور از انتظار نیست.)
      یکی از مواردی که مهمه کیفیت مقاله‌های شماست و سپس کمیت نوشته‌ها و پژوهش‌های شما که در غالب یک مقاله ثبت شده در ISI می‌تونید ارائه کنید و این نکته رو در نظر داشته باشید که علی‌رغم ایمپکت فکتور بالای ISI چاپ مقاله شما به منزله تایید قطعی توسط استاد نخواهد بود.
      نکته بعدی اینه که دانشگاه صنعتی شریف رنکینگ بهتری نسبت به بقیه دانشگاه‌های ایران داره و به خاطر خیل عظیم دانشجویان مهاجری که داشته بین اساتید مطرح‌تر و شناخته‌شده‌تره، بنابراین تا حدودی مهمه، اما اگر شریف هم قبول نشدید به منزله نتوانستن و نرسیدن به هدف‌های شما نخواهد بود. دانشگاه‌های تهران community خوب و دانش‌جویان و استادان diligent و فعالی در زمینه تلاش برای رسیدن به اهدافشون دارند و این برای شما کافیه.

آزمون های GRE، تجربه‌های شغلی، پروژه‌های فردی یا گروهی، مهارت‌ها و داشتن recommendation از یک استاد برجسته و شناخته شده در سطح بین‌الملل آکادمیک مواردی هستند که در کنار یک SOP قوی می‌توانند شانس شما برای دریافت پذیرش رو بالا ببرند.

پ.ن: اگر همچنان استعدادی در ریاضی و حل مسئله ندارید رشته علوم کامپیوتر رو به شما توصیه نمی‌کنم.

10. Top | #10
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zodiac نمایش پست ها
      وقتی از دانشگاه فناوری ماساچوست اسم می‌برید دیگه نمی‌تونید رزومه قوی رو در مقالات ISI و معدل بالای لیسانس خلاصه کنید؛ حتی اگر آیلتس ۹ داشته باشید! (خوش‌بختانه با توجه به این‌که در سطح C1 قرار دارید، رفتن به سطح C2 و سپس گرفتن نمره بالا و چه‌بسا نمره کامل آیلتس طی ۴ سال کارشناسی دور از انتظار نیست.)
      یکی از مواردی که مهمه کیفیت مقاله‌های شماست و سپس کمیت نوشته‌ها و پژوهش‌های شما که در غالب یک مقاله ثبت شده در ISI می‌تونید ارائه کنید و این نکته رو در نظر داشته باشید که علی‌رغم ایمپکت فکتور بالای ISI چاپ مقاله شما به منزله تایید قطعی توسط استاد نخواهد بود.
      نکته بعدی اینه که دانشگاه صنعتی شریف رنکینگ بهتری نسبت به بقیه دانشگاه‌های ایران داره و به خاطر خیل عظیم دانشجویان مهاجری که داشته بین اساتید مطرح‌تر و شناخته‌شده‌تره، بنابراین تا حدودی مهمه، اما اگر شریف هم قبول نشدید به منزله نتوانستن و نرسیدن به هدف‌های شما نخواهد بود. دانشگاه‌های تهران community خوب و دانش‌جویان و استادان diligent و فعالی در زمینه تلاش برای رسیدن به اهدافشون دارند و این برای شما کافیه.

آزمون های GRE، تجربه‌های شغلی، پروژه‌های فردی یا گروهی، مهارت‌ها و داشتن recommendation از یک استاد برجسته و شناخته شده در سطح بین‌الملل آکادمیک مواردی هستند که در کنار یک SOP قوی می‌توانند شانس شما برای دریافت پذیرش رو بالا ببرند.

پ.ن: اگر همچنان استعدادی در ریاضی و حل مسئله ندارید رشته علوم کامپیوتر رو به شما توصیه نمی‌کنم.
      چه پیچیده اس
      ? Happy or sad

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zodiac نمایش پست ها
      وقتی از دانشگاه فناوری ماساچوست اسم می‌برید دیگه نمی‌تونید رزومه قوی رو در مقالات isi و معدل بالای لیسانس خلاصه کنید؛ حتی اگر آیلتس ۹ داشته باشید! (خوش‌بختانه با توجه به این‌که در سطح c1 قرار دارید، رفتن به سطح c2 و سپس گرفتن نمره بالا و چه‌بسا نمره کامل آیلتس طی ۴ سال کارشناسی دور از انتظار نیست.)
      یکی از مواردی که مهمه کیفیت مقاله‌های شماست و سپس کمیت نوشته‌ها و پژوهش‌های شما که در غالب یک مقاله ثبت شده در isi می‌تونید ارائه کنید و این نکته رو در نظر داشته باشید که علی‌رغم ایمپکت فکتور بالای isi چاپ مقاله شما به منزله تایید قطعی توسط استاد نخواهد بود.

آزمون های gre، تجربه‌های شغلی، پروژه‌های فردی یا گروهی، مهارت‌ها و داشتن recommendation از یک استاد برجسته و شناخته شده در سطح بین‌الملل آکادمیک مواردی هستند که در کنار یک sop قوی می‌توانند شانس شما برای دریافت پذیرش رو بالا ببرند.

ممنون بابت توضیحات خیلی کاملتون, آیا برای لیسانس به فوق لیسانس هم نیاز به مقاله در isi هستش ؟‌ چطور این مقالات در اینجاها به ثبت میرسن ؟ و اینکه چطور میتونم از الان روی مقاله نویسیم و رایتینگم کار کنم تا بتونم در آینده مقالات خوبی رو ارائه بدم ؟
      نه من تا سال هشتم فکر میکردم مهارتی ندارم اما از سال هشتم خیلی بهتر شدم و میتونم تو این رشته تحصیل کنم بنظرم.
      بازم ممنون ازتون.

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تجربه شخصی خودم از مسیری که پیموده شده
      1 ریز نمرات نمرات عالی (اصطلاحا ترانزکریپت ) برو دانشگاهی که ترجمه شده بهت بدن شریف میدن چند تا دانشگاه دیگه هم میدن حتی قبل از آزاد کردن مدارک
      2 میخوای بری آمریکا پس آزمون زبان ترجیحا تافله نه آیلتس
      3 gre هم زبان میخوای هم خوشبختانه رشته ت که علوم کامپیوتره داره یعنی اگه تو دانشگاه سوتی دادیو نمراتت خوب نبود جی ار ای کامپیوتر جبران میکنه و آزمون استاندارد و راحتیه تو فیزیک که من گرفتم بود فک کنم تو علوم کامپیوترم باشه سطح زبان خیلی بالایی هم نمیخواد و یه سطح علمی متوسط تو رشتت و سوالای تیپیکال که با حل نمونه سوالای منتشر شده ای تی اس کارت رو راه می اندازه و نمره این آزمون براشون موثقتره البته هیچ درسیو تو دانشگاه نیوفت که کلا رزومت میره زیر سوال( جی ار ای زبان خودش در حد لیسانس زبانه و الزامیه یعنی اگه نباشه اصلا به بقیه رزومه شاید نگاه هم نکنن پس اول برو سوالای امتحان زبان جی ار ای زبان رو دانلود کن و ببین بعد شاید کلا تصمیمت عوض شد)
      4 دوستم از دانشجوی لیسانس کسی توقع مقاله نداره البته اگه باشه چه بهتر
      5 تجربه ی کسی که نودو نه درصد راهو رفته و منصرف شده جوگیر نشو و مقصدتو به اروپا تغییر بده که بعد از چند سال پشیمون نشی سایت اپلای آبرود تجربیات بچه هارو که همین الان آمریکان و دانشجو هستن رو حتما توجه کن

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      راستی من منابع رو پرینت گرفتم و چند هزار صفحه چند ده میلیونی کتاب دارم اگه خواستی البته بازم میگم یه دور سوالای امتحانو دانلود کن ببین بعد و یه کتاب اصلی داره واسه ریدینگ به درد رایتینگم میخوره به اسم بیگ بوک اول یه نگاه به اون بنداز

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sarahheydari نمایش پست ها
      تجربه شخصی خودم از مسیری که پیموده شده
      1 ریز نمرات نمرات عالی (اصطلاحا ترانزکریپت ) برو دانشگاهی که ترجمه شده بهت بدن شریف میدن چند تا دانشگاه دیگه هم میدن حتی قبل از آزاد کردن مدارک
      2 میخوای بری آمریکا پس آزمون زبان ترجیحا تافله نه آیلتس
      3 gre هم زبان میخوای هم خوشبختانه رشته ت که علوم کامپیوتره داره یعنی اگه تو دانشگاه سوتی دادیو نمراتت خوب نبود جی ار ای کامپیوتر جبران میکنه و آزمون استاندارد و راحتیه تو فیزیک که من گرفتم بود فک کنم تو علوم کامپیوترم باشه سطح زبان خیلی بالایی هم نمیخواد و یه سطح علمی متوسط تو رشتت و سوالای تیپیکال که با حل نمونه سوالای منتشر شده ای تی اس کارت رو راه می اندازه و نمره این آزمون براشون موثقتره البته هیچ درسیو تو دانشگاه نیوفت که کلا رزومت میره زیر سوال( جی ار ای زبان خودش در حد لیسانس زبانه و الزامیه یعنی اگه نباشه اصلا به بقیه رزومه شاید نگاه هم نکنن پس اول برو سوالای امتحان زبان جی ار ای زبان رو دانلود کن و ببین بعد شاید کلا تصمیمت عوض شد)
      4 دوستم از دانشجوی لیسانس کسی توقع مقاله نداره البته اگه باشه چه بهتر
      5 تجربه ی کسی که نودو نه درصد راهو رفته و منصرف شده جوگیر نشو و مقصدتو به اروپا تغییر بده که بعد از چند سال پشیمون نشی سایت اپلای آبرود تجربیات بچه هارو که همین الان آمریکان و دانشجو هستن رو حتما توجه کن
      آره درسته تمام تلاشمو میکنم رزومم رو که الان قوی نیست و حتی ممکنه اگر شریف قبول نشم, ضعیف تر هم بشه با ریز نمرات عالی قویش کنم
      نمیتونم جفت IELTS و TOEFL رو با هم بدم مثلا ؟ میدونم یکم احمقانس احتمالا ببخشید من خیلی تجربه ندارم ولی مثلا mit گفته که آیلتس رو به تافل ترجیح میده
      درمورد مقاله دوست دارم یکی دوتا مقاله حتی با ایمپکت فکتور پایین داشته باشم که شاید شانسم بیشتر بشه
      جی آر ای رو هم سعی میکنم از همین امسال شروع کنم که چهارسال دیگه به مشکل نخورم
      بجز اون بیگ بوک که معرفی کردید دیگه چه کتابایی خوبه برای رایتینگ ؟
      ممنون میشم کمکم کنید
      پ.ن : این سایت اپلای آبرود بالا نمیاد
      ویرایش توسط SoroushShaverdy : 30 تیر 1403 در ساعت 19:39

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کی گفته دانشگاه مهم نیست؟ این چه توصیه هایی که میکنید؟ معدل 16 شریف سگش میارزه به 19 دانشگاه آزاد بخصوص بعضی ازادها که اصلا روی نقشه هم نمیشه پیداش کرد. اصلا دانشگاه های مطرح امریکا مسلما میان سراغ نخبه های شریف. دیگه تجربه دارن و اینقدر دانشجو گرفتن که میدونن چه دانشگاه هایی اولویت دارند. مسلما مقاله دادن و مدرک زبان هم در کنار معدل بالا از یک دانشگاه معتبر تاثیرگذاره.

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن