خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 33

موضوع: اپلای به mit

1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط username_copied نمایش پست ها
      کی گفته دانشگاه مهم نیست؟ این چه توصیه هایی که میکنید؟ معدل 16 شریف سگش میارزه به 19 دانشگاه آزاد بخصوص بعضی ازادها که اصلا روی نقشه هم نمیشه پیداش کرد. اصلا دانشگاه های مطرح امریکا مسلما میان سراغ نخبه های شریف. دیگه تجربه دارن و اینقدر دانشجو گرفتن که میدونن چه دانشگاه هایی اولویت دارند. مسلما مقاله دادن و مدرک زبان هم در کنار معدل بالا از یک دانشگاه معتبر تاثیرگذاره.
      یعنی الان اگر من یک درصد شریف قبول نشم و مثلا برم امیر کبیر یا خواجه نصیر دیگه نمیتونم برم mit ؟

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SoroushShaverdy نمایش پست ها
      یعنی الان اگر من یک درصد شریف قبول نشم و مثلا برم امیر کبیر یا خواجه نصیر دیگه نمیتونم برم mit ؟
      مسلما میتونی ولی کارت سخت تر میشه. شریف واقعا برای خودش غولیه. همه نخبگان میرن شریف و دانشگاه های خارجی همه دانشگاه شریف و اساتید هیات علمی شریف رو می شناسن. وقتی یک پروفسور با رزومه قوی از شریف توصیه نامه براشون مینویسه و دانشجویی رو معرفی میکنه مسلما تاثیرش بیشتره. البته امیرکبیر خیلی بهتره از خواجه نصیر. من از خواجه نصیر چیزای بدی شنیدم. فکر می کنم اگر امیرکبیر نتونستی بری بهتره بری دانشگاه تهران. ولی شاید اشتباه می کنم. مسلما بستگی به دپارتمان رشته ای که میخوای بری هم داره. بعضی رشته ها توی بعضی دانشگاه ها هیات علمی قوی تری دارن.
      ویرایش توسط Username_Copied : 30 تیر 1403 در ساعت 20:32

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Username_Copied نمایش پست ها
      مسلما میتونی ولی کارت سخت تر میشه. شریف واقعا برای خودش غولیه. همه نخبگان میرن شریف. البته امیرکبیر خیلی بهتره از خواجه نصیر. من از خواجه نصیر چیزای بدی شنیدم. فکر می کنم اگر امیرکبیر نتونستی بری بهتره بری دانشگاه تهران. ولی شاید اشتباه می کنم. مسلما بستگی به دپارتمان رشته ای که میخوای بری هم داره. بعضی رشته ها توی بعضی دانشگاه ها هیات علمی قوی تری دارن.
      ممنون ازتون
      حرفتون کاملا درسته ولی الان رنکینگ دانشگاه شریف تو ایران ۴۷ ئه و مثلا امیرکبیر و خواجه نصیر ازش زدن بالاتر ولی خب چون قبلا ۱ ایران بوده بیشتر شریفو میشناسن,
      چه کار هایی باید انجام بدم که خلاء یک دانشگاه خفنی مثل شریف رو بپوشونه ؟

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ممنون ازتون
      حرفتون کاملا درسته ولی الان رنکینگ دانشگاه شریف تو ایران ۴۷ ئه و مثلا امیرکبیر و خواجه نصیر ازش زدن بالاتر ولی خب چون قبلا ۱ ایران بوده بیشتر شریفو میشناسن,
      چه کار هایی باید انجام بدم که خلاء یک دانشگاه خفنی مثل شریف رو بپوشونه ؟
      معدل بالا، توصیه نامه از اساتید معتبر، داشتن مقاله، مدرک زبان با نمره بالا، داشتن مقام در مسابقات معتبرعلمی مثل المپیاد.

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Username_Copied نمایش پست ها
      معدل بالا، توصیه نامه از اساتید معتبر، داشتن مقاله، مدرک زبان با نمره بالا، داشتن مقام در مسابقات معتبرعلمی مثل المپیاد.
      همه ی اینارو احساس توانایی دارم که انجام بدم ولی آخری رو خیلی میترسم )
      البته چون فوق لیسانس میخوام برم شاید به کارهای متفرقه ام × خارجیا بهش میگن Extracurricular activities × که مثلا مشارکت کردن در یک پروژه متن باز و... هم توجه کنن و شانسمو بیشتر کنه ولی حتما المپیاد رو در نظر میگیرم
      سال ۹۹ یا ۹۸ نفر ۱۳ ام المپیاد از پیام نور بوده, امیدوار کنندس برای من حداقل کمی × صد البته من فکر نمیکنم کارم به پیام نور بکشه, معدل ۱۹٫۳۶ خوبه دیگه نه ؟‌×

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      1 504
      2 400
      3 word smart ( اونی که تو صوتیش یه دختر و پسر یه در میون متنومیخو) حتما قبل از اینکه بری سراغ ۱۱۰۰ ورد اسمارت قورت بده والا مجبوری هر یه صفحه از ۱۱۰۰ بیست بار به دیک شنری مراجعه کنی در مورد دیکشنری هم میریام وبستر عادت کن خودش یواش یواش سطحتو میکشه بالا
      4 1100
      5 verbal advantage
      6 big book
      7 sampel gre writing یا یه همچین چیزی نمونه رایتینگ ها و موضوعات امتحاناته تمرین قبل امتحان من ۲۰۱۹ امتحان دادم چند سال گذشته خیلی دقیق یادم نیست در نهایت واسه ریدینگ کتاب‌های جین آستین و خواهران برونته جین ایر و وزرینگ هایت و بخونی به نظرم کفایت میکنه خیلی کتاب‌های دلچسبی نیستن من خودم مارک تواین و آستین رو ترجیح میدم تو این سطح قسمت کوانت امتحان که بخش ریاضیشه حتما باید قبلش نمونه حل کنی تا بفهمی سوال چی میخوا بقیش راحته دیگه چیزی یادم نمیاد

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دو تا از مهمترینها اگه خواستی یا نتونستی و فک کردی کم آوردی وسطش از شماره سه به بعدی نخواستی بخونی دوتا کتاب مهم اول وکب های اسکول (وکبیولری فور های اسکول استیودنتس ) دوم وکب کالج باند ( وکبیولری فور کالج باوند استیونتس) این دوتا منابع جدید و واقعا خوبی هستن اینارو بخونی دیگه هر چی بذارن جلوت از پسش برمیای

8. Top | #23
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sarahheydari نمایش پست ها
      دو تا از مهمترینها اگه خواستی یا نتونستی و فک کردی کم آوردی وسطش از شماره سه به بعدی نخواستی بخونی دوتا کتاب مهم اول وکب های اسکول (وکبیولری فور های اسکول استیودنتس ) دوم وکب کالج باند ( وکبیولری فور کالج باوند استیونتس) این دوتا منابع جدید و واقعا خوبی هستن اینارو بخونی دیگه هر چی بذارن جلوت از پسش برمیای
      چقدر کتاب شد
      ممنونم ازتون, باز خوبه فرصت دارم که بخونمشون, سعی میکنم با یه برنامه ریزی خوب تمومش کنم
      ممنونم بازم.

9. Top | #24
      کاربر فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      دوستان موارد خیلی کامل و جامعی رو مطرح کردن.

یه سری موارد هست که باید بگم.
      داشتن ریکام که معمولا اجباری هست و باید داشته باشید. هر چی استاد مطرح تر باشه بهتر.
      اگه بعد لیسانس میخواید برید خیلی انتظار مقاله isi ندارن ازتون. حتی داشتن یه مقاله ای که تازه برای یه ژورنال فرستادین و در حال داوریه میتونه یک پوینت مثبت و کافی باشه.
      داشتن همزمان آیلتس و تافل هیچ پوینت مثبتی نداره. آزمون زبان رو مطابق با خواست دانشگاه ها یکیشو انتخاب کنید و سعی کنید نمره بالایی بگیرید.
      معدل بالا در کنار دانشگاه تراز اول قطعا تاثیرگذاره. خصوصا معدل بالا

و درنهایت یک موردی که باید چک کنید اینه که آیا بعد لیسانس شرایط رفتن براتون فراهم هست یا نه.
      یعنی اینکه اگه میخواید مستر یا ارشد رو خارج بخونید ببینید اصلا اون دانشگاه مستر با فاند داره یا نه. در تعدادی از رشته ها مستر به همراه فاند خیلی کم پیدا میشه.

و درنهایت این رو بگم شما نمیتونین صرفا روی یک دانشگاه تمرکز کنید برا اپلای. یکی از فاکتورهای مهم در اپلای شانس هم هست. گاهی ادم ها شانس میارن در کنار رزومه نسبتا خوبشون. برا همین یک چیز کلی و منطقی وجود نداره برای رفتن به یک دانشگاه خاص و تعداد بسیار زیادی دانشگاه خوب در کشورهای مختلف داریم.
      شما و معمولا همه یک سری کشور رو انتخاب میکنن و مطابق با شرایط برای دانشگاهاش اپلای میکنن. درجایی مثل آمریکا ایالت هم مهم میشه.

در کل این رو بگم از الان روی یک کشور و دانشگاه خاص فکر کردن هم زوده و هم امکان ناپذیر.
      ----* خبری نیس *----
      ویرایش توسط Hans_Landa : 31 تیر 1403 در ساعت 07:43

10. Top | #25
      کاربر فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      این رو هم بگم اصل داستان رو بذارید وقتی دانشگاه شروع شد. و بنظرم دو سه ترم اول صرفا هدفتون معدل و در کنارش زبان باشه.

بعدش و به تدریج برید سراغ مهارت ها و پروژه انجام دادن و .... .
      دو سال آخر هم سعی کنید در کنار پروژه یا تجربیات کاری یه کار با استادا انجام بدید.

و در نهایت اینکه در جایی مثل شریف از فضای اپلای جدا نمیفتی اما معدل خوب گرفتن قطعا سختتر میتونه باشه.
      کلا سعی کن بعد از دو سه ترم اول همیشه در فضای اپلای و ... باشی. چند تا دوست پیدا کنی که دارن پروسه اپلای جلو میبرن و ازت جلوترن
      تجربیاتشون بعدا خیلی بهت کمک میکنه.

ارتباط گیری رو فراموش نکن تو دانشگاه.
      ----* خبری نیس *----

11. Top | #26
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hans_Landa نمایش پست ها
      دوستان موارد خیلی کامل و جامعی رو مطرح کردن.

یه سری موارد هست که باید بگم.
      داشتن ریکام که معمولا اجباری هست و باید داشته باشید. هر چی استاد مطرح تر باشه بهتر.
      اگه بعد لیسانس میخواید برید خیلی انتظار مقاله isi ندارن ازتون. حتی داشتن یه مقاله ای که تازه برای یه ژورنال فرستادین و در حال داوریه میتونه یک پوینت مثبت و کافی باشه.
      داشتن همزمان آیلتس و تافل هیچ پوینت مثبتی نداره. آزمون زبان رو مطابق با خواست دانشگاه ها یکیشو انتخاب کنید و سعی کنید نمره بالایی بگیرید.
      معدل بالا در کنار دانشگاه تراز اول قطعا تاثیرگذاره. خصوصا معدل بالا

و درنهایت یک موردی که باید چک کنید اینه که آیا بعد لیسانس شرایط رفتن براتون فراهم هست یا نه.
      یعنی اینکه اگه میخواید مستر یا ارشد رو خارج بخونید ببینید اصلا اون دانشگاه مستر با فاند داره یا نه. در تعدادی از رشته ها مستر به همراه فاند خیلی کم پیدا میشه.

و درنهایت این رو بگم شما نمیتونین صرفا روی یک دانشگاه تمرکز کنید برا اپلای. یکی از فاکتورهای مهم در اپلای شانس هم هست. گاهی ادم ها شانس میارن در کنار رزومه نسبتا خوبشون. برا همین یک چیز کلی و منطقی وجود نداره برای رفتن به یک دانشگاه خاص و تعداد بسیار زیادی دانشگاه خوب در کشورهای مختلف داریم.
      شما و معمولا همه یک سری کشور رو انتخاب میکنن و مطابق با شرایط برای دانشگاهاش اپلای میکنن. درجایی مثل آمریکا ایالت هم مهم میشه.

در کل این رو بگم از الان روی یک کشور و دانشگاه خاص فکر کردن هم زوده و هم امکان ناپذیر.
      ممنون بابت توضیحات کاملتون
      آیا مثلا دانشگاه خواجه نصیر یا علم و صنعت تراز اوله ؟
      پس سعی میکنم در ایلتس نمره ی کامل بگیرم, ولی خب شما درست میگین, به دانشگاه های دیگه هم باید اپلای کنم ولی خب MIT هدف اصلیمه.
      ضمنا یه سوال دیگه, برای المپیاد کامپیوتر دانشجویی چه منابعی هست که از الان بتونه کمکم کنه ؟ آیا شما اطلاعی دارین ؟
      ممنون میشم کمکم کنین

12. Top | #27
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      این رو هم بگم اصل داستان رو بذارید وقتی دانشگاه شروع شد. و بنظرم دو سه ترم اول صرفا هدفتون معدل و در کنارش زبان باشه.

بعدش و به تدریج برید سراغ مهارت ها و پروژه انجام دادن و .... .
      دو سال آخر هم سعی کنید در کنار پروژه یا تجربیات کاری یه کار با استادا انجام بدید.

و در نهایت اینکه در جایی مثل شریف از فضای اپلای جدا نمیفتی اما معدل خوب گرفتن قطعا سختتر میتونه باشه.
      کلا سعی کن بعد از دو سه ترم اول همیشه در فضای اپلای و ... باشی. چند تا دوست پیدا کنی که دارن پروسه اپلای جلو میبرن و ازت جلوترن
      تجربیاتشون بعدا خیلی بهت کمک میکنه.

ارتباط گیری رو فراموش نکن تو دانشگاه.
      صحیح, پس تلاشمو میکنم که برنامه ریزیمو بهتر انجام بدم, اما اگر شریف نرفتم چی ؟

13. Top | #28
      کاربر فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      ممنون بابت توضیحات کاملتون
      آیا مثلا دانشگاه خواجه نصیر یا علم و صنعت تراز اوله ؟
      پس سعی میکنم در ایلتس نمره ی کامل بگیرم, ولی خب شما درست میگین, به دانشگاه های دیگه هم باید اپلای کنم ولی خب MIT هدف اصلیمه.
      ضمنا یه سوال دیگه, برای المپیاد کامپیوتر دانشجویی چه منابعی هست که از الان بتونه کمکم کنه ؟ آیا شما اطلاعی دارین ؟
      ممنون میشم کمکم کنین
      ببین شریف تهران امیرکبیر علم و صنعت خواجه نصیر و چندتا دانشگاه دیگه تفاوت خیلی فاحشی در پروسه اپلایت نمیذارن.

چیزی که شریف رو خاص میکنه اینه که در بعضی کشورها و دانشگاها برند شناخته شده تری داره. ولی به این معنی نیس که از دانشگاهای دیگه نمیشه اپلای کرد. الان دانشجوهای این دانشگاها همگی فکر اپلای هستن و در کشورای خوب و دانشگاهای خوب خارج حضور دارن.

در مورد المپیاد دانشجویی احتمالا با سرچ کردن یه سری موارد دستیگرت میشه. و خب تو دانشگاه میتونی از اساتید یا کسایی که قبلا شرکت کردن راهنمایی بگیری. من رشته م کامپیوتر نبوده که راهنمایی کنم.

فقط این رو بگم در رشته ای مثل علوم کامپیوتر احتمالا تو شریف کسایی رو می بینی که تو دبیرستان مدال جهانی گرفتن. شاید یکم رقابت سختتر هم بشه اما تحت هر شرایطی روی کار خودت تمرکز کن. خیلی وارد فاز مقایسه و جو رقابتی منفی نشو (اگه شریف رفتی )
      ----* خبری نیس *----

14. Top | #29
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببین شریف تهران امیرکبیر علم و صنعت خواجه نصیر و چندتا دانشگاه دیگه تفاوت خیلی فاحشی در پروسه اپلایت نمیذارن.

چیزی که شریف رو خاص میکنه اینه که در بعضی کشورها و دانشگاها برند شناخته شده تری داره. ولی به این معنی نیس که از دانشگاهای دیگه نمیشه اپلای کرد. الان دانشجوهای این دانشگاها همگی فکر اپلای هستن و در کشورای خوب و دانشگاهای خوب خارج حضور دارن.

در مورد المپیاد دانشجویی احتمالا با سرچ کردن یه سری موارد دستیگرت میشه. و خب تو دانشگاه میتونی از اساتید یا کسایی که قبلا شرکت کردن راهنمایی بگیری. من رشته م کامپیوتر نبوده که راهنمایی کنم.

فقط این رو بگم در رشته ای مثل علوم کامپیوتر احتمالا تو شریف کسایی رو می بینی که تو دبیرستان مدال جهانی گرفتن. شاید یکم رقابت سختتر هم بشه اما تحت هر شرایطی روی کار خودت تمرکز کن. خیلی وارد فاز مقایسه و جو رقابتی منفی نشو (اگه شریف رفتی )
      درسته, ممنون ازت حتما درمورد المپیاد هم سرچ میکنم ممنون.
      امیدوارم رتبم به علوم کامپیوتر شریف برسه
      بنظرت پردیس شریف خوبه ؟

15. Top | #30
      کاربر فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      درسته, ممنون ازت حتما درمورد المپیاد هم سرچ میکنم ممنون.
      امیدوارم رتبم به علوم کامپیوتر شریف برسه
      بنظرت پردیس شریف خوبه ؟
      ببین درباره پردیس و اینکه اثری روی اپلای داره یا نه و اینکه کلاساش یکیه با بقیه دانشجوها و ... باید بپرسی
      من اطلاع ندارم

شربف هم اگر نشد فدای سرت. دانشگاهای دیگه فضای رقابتی منفی داخلشون کمتره و از این جهت فضای بهتری رو تجربه میکنی. کلا اتمسفر شریف یکم خاصه و علاوه بر نکات مثبت خالی از نکات منفی نیس.

کمکی که من میتونم بکنم اینه که یک سری گروه و کانال مرتبط با اپلای برات بفرستم پرس و جو کنی.
      ----* خبری نیس *----

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن