خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 33 از 33

موضوع: اپلای به mit

1. Top | #31
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hans_Landa نمایش پست ها
      ببین درباره پردیس و اینکه اثری روی اپلای داره یا نه و اینکه کلاساش یکیه با بقیه دانشجوها و ... باید بپرسی
      من اطلاع ندارم

شربف هم اگر نشد فدای سرت. دانشگاهای دیگه فضای رقابتی منفی داخلشون کمتره و از این جهت فضای بهتری رو تجربه میکنی. کلا اتمسفر شریف یکم خاصه و علاوه بر نکات مثبت خالی از نکات منفی نیس.

کمکی که من میتونم بکنم اینه که یک سری گروه و کانال مرتبط با اپلای برات بفرستم پرس و جو کنی.
      ممنون ازتون, اگر بفرستین که خیلی عالی میشه, ممنونم ازتون

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SoroushShaverdy نمایش پست ها
      چقدر کتاب شد
      ممنونم ازتون, باز خوبه فرصت دارم که بخونمشون, سعی میکنم با یه برنامه ریزی خوب تمومش کنم
      ممنونم بازم.
      خواهش میکنم
      تازه کتابای چرت و پرتی مثل ۶۰۰ واژه و اسنشوالو چند تا کتاب دیگه رو نگفتم اینایی که اسم بردم همشون خوب و عالین از الان تا موقع امتحان ممکنه خیلیا خیلی کتابارو بهت معرفی کنن ولی اگه همینارو کامل مسلط باشی الباقی دیگه میشه چون که صد آمد نودهم پیش ماست

3. Top | #33
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sarahheydari نمایش پست ها
      خواهش میکنم
      تازه کتابای چرت و پرتی مثل ۶۰۰ واژه و اسنشوالو چند تا کتاب دیگه رو نگفتم اینایی که اسم بردم همشون خوب و عالین از الان تا موقع امتحان ممکنه خیلیا خیلی کتابارو بهت معرفی کنن ولی اگه همینارو کامل مسلط باشی الباقی دیگه میشه چون که صد آمد نودهم پیش ماست
      ممنون ازتون, کاری که باید تابستون نهم به دهم انجام میدادم که پیشخوانی دروس کنکور بود رو حالا الان انجام میدم )) البته با درسای دانشگاه و زبان
      بازم ممنون

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن