دوستان گرامی سلام شب همگی بخیر من به تازگی عضو انجمن کنکور شدم .قبلا از مطالب و تاپیک ها استفاده میکردم اما این اولین دفعه هست که تاپیک میزنم
من 21سالمه و پشت کنکور تجربی هستم.تومدرسه همیشه شاگرد اول بودم تو شهرمون همه منو میشناختن،قصد خودستایی ندارم اما میخوام بدونید که بچهدرسخونی بودم ،تا رسید به سال کنکورم که درگیر یه سری بیماری ها و اتفاقات وحشتناکی شدم که بیانش ناراحتم میکنه..سال اول نتیجه نگرفتم ..سالهای بعدش هم به علت آزمون وخطا ،افسردگی،توحه بیش از حد به اخبار و حواشی کنکور (مثلا تاثیر معدل،کنکور الکترونیک و..)نتیجه نگرفتم.امت میخوام ببار عزممو جزم کنم و برای دل خودم وخونوادم تلاش کنم.هدفم دندانپزشکی هست.باتوجه به اینکه چهارساله پشت کنکورم اگر از همین فردا برای ۴۰۴ بخونم با این وضعیت میتونم نتیجه بگیرم ؟خودم به جز این دو رشته به چیزی علاقه ندارم.از طرفی اطرافیان میگن برو یه رشته ای بخون که آینده غیر قابل پیش بینیه.میدونم که امسال در حد پرستاری میتونم بیارم .به نظر شما امسال انتخاب رشته کنم و برم دانشگاه یا بمونم برای سال بعد؟؟میدونم که اگه به رشته دلخواهم نرسم حتی اگر کل دنیا رو هم داشته باشم خوشحال نیستم.لطفا راهنماییم کنید!کسی با شرایط مشابه من بوده که بتونه نتیجه بگیره ؟پیشاپیش از پاسخگویی و راهنمایی شما عزیزان سپاسگزارم

LinkBack URL
About LinkBacks