بچه ها من فارق التحصیل 99 ام و امسال پنجمین کنکورم بود!
پارسال بعد چندین سال رتبه بالای ده هزار شدم 8600 و بخاطر تراز بد نهایی هام پشت کنکور موندم دوباره
تراز کنکورم 8500 و تراز نهاییم 7300 بود.
حالا امسال که دلم خوش بود بتونم نهایی هام رو بکشونم بالا عملا بازم گند زدم! تا حالا اصلا نمره درست حسابی نمیگیرم. عربیم شاید 19 شه یا یخورده پایین تر/ شیمی خیلی بد چون نرسیدم تموم کنم کامل اما سال 99، 20 شدم امیدم اینه شاید تراز اون به دادم برسه/ دینی هم باز افتضاح شاید 15 شم/ زیست خیلی خیلی بد جوری که اینم امید دارم تراز نمره 17/5 سال 99 به دادم برسه/ ریاضی احتمالا 18 شم و ادبیات هم که اصلا اماده نیستم اینم خدا خدا میکنم 19 سال 99 یه ترازی بهم بده
رسما دارم دیوونه میشم نمیدونم چکار کنم. از طرفی امتحان های ضریب دار درست حسابی هم باقی نمونده که با اونا جبران کنم. اوج هنرم اینه به جز زبان که بعید بدونم بتونم نمره کامل بگیرم حداقل بقیه رو بیست شم اما میدونم باز تهش تراز معدلم زیر 8 هزار میشه و با این تاثیر 50 درصد امسال واقعا کمهبرای کنکور زورم رو بزنم شاید تا 10 هزار بتونم بکشونم بالا اما نهایی ها گند میزنه به همه چیز دارم دیونه میشم واقعا. بنظرتون من چکار کنم
کارنامه ای رو دیدید که با تراز نهایی زیر 8 هزار پزشکی ازاد اورده باشه؟ بچه ها لطفا اگه میشه بیاید منو از این استرس نجات بدید یه دلگرمی بهم بدید
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
برای کنکور زورم رو بزنم شاید تا 10 هزار بتونم بکشونم بالا اما نهایی ها گند میزنه به همه چیز دارم دیونه میشم واقعا. بنظرتون من چکار کنم
کارنامه ای رو دیدید که با تراز نهایی زیر 8 هزار پزشکی ازاد اورده باشه؟ بچه ها لطفا اگه میشه بیاید منو از این استرس نجات بدید یه دلگرمی بهم بدید