X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

خیلی نا امیدم عملکردم واسه نهایی ها افتضاح بود

بچه ها من فارق التحصیل 99 ام و امسال پنجمین کنکورم بود!
      پارسال بعد چندین سال رتبه بالای ده هزار شدم 8600 و بخاطر تراز بد نهایی هام پشت کنکور موندم دوباره
      تراز کنکورم 8500 و تراز نهاییم 7300 بود.
      حالا امسال که دلم خوش بود بتونم نهایی هام رو بکشونم بالا عملا بازم گند زدم! تا حالا اصلا نمره درست حسابی نمیگیرم. عربیم شاید 19 شه یا یخورده پایین تر/ شیمی خیلی بد چون نرسیدم تموم کنم کامل اما سال 99، 20 شدم امیدم اینه شاید تراز اون به دادم برسه/ دینی هم باز افتضاح شاید 15 شم/ زیست خیلی خیلی بد جوری که اینم امید دارم تراز نمره 17/5 سال 99 به دادم برسه/ ریاضی احتمالا 18 شم و ادبیات هم که اصلا اماده نیستم اینم خدا خدا میکنم 19 سال 99 یه ترازی بهم بده
      رسما دارم دیوونه میشم نمیدونم چکار کنم. از طرفی امتحان های ضریب دار درست حسابی هم باقی نمونده که با اونا جبران کنم. اوج هنرم اینه به جز زبان که بعید بدونم بتونم نمره کامل بگیرم حداقل بقیه رو بیست شم اما میدونم باز تهش تراز معدلم زیر 8 هزار میشه و با این تاثیر 50 درصد امسال واقعا کمه برای کنکور زورم رو بزنم شاید تا 10 هزار بتونم بکشونم بالا اما نهایی ها گند میزنه به همه چیز دارم دیونه میشم واقعا. بنظرتون من چکار کنم کارنامه ای رو دیدید که با تراز نهایی زیر 8 هزار پزشکی ازاد اورده باشه؟ بچه ها لطفا اگه میشه بیاید منو از این استرس نجات بدید یه دلگرمی بهم بدید

2. Top | #2
      Ark
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ادبیات ضریب بالایی داره خوب بخونی عالیه
      زبان هم خودش از ریاضی و فیزیک بالاتره هنوز میشه نمره خوب گرفت

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sara708 نمایش پست ها
      بچه ها من فارق التحصیل 99 ام و امسال پنجمین کنکورم بود!
      پارسال بعد چندین سال رتبه بالای ده هزار شدم 8600 و بخاطر تراز بد نهایی هام پشت کنکور موندم دوباره
      تراز کنکورم 8500 و تراز نهاییم 7300 بود.
      حالا امسال که دلم خوش بود بتونم نهایی هام رو بکشونم بالا عملا بازم گند زدم! تا حالا اصلا نمره درست حسابی نمیگیرم. عربیم شاید 19 شه یا یخورده پایین تر/ شیمی خیلی بد چون نرسیدم تموم کنم کامل اما سال 99، 20 شدم امیدم اینه شاید تراز اون به دادم برسه/ دینی هم باز افتضاح شاید 15 شم/ زیست خیلی خیلی بد جوری که اینم امید دارم تراز نمره 17/5 سال 99 به دادم برسه/ ریاضی احتمالا 18 شم و ادبیات هم که اصلا اماده نیستم اینم خدا خدا میکنم 19 سال 99 یه ترازی بهم بده
      رسما دارم دیوونه میشم نمیدونم چکار کنم. از طرفی امتحان های ضریب دار درست حسابی هم باقی نمونده که با اونا جبران کنم. اوج هنرم اینه به جز زبان که بعید بدونم بتونم نمره کامل بگیرم حداقل بقیه رو بیست شم اما میدونم باز تهش تراز معدلم زیر 8 هزار میشه و با این تاثیر 50 درصد امسال واقعا کمه برای کنکور زورم رو بزنم شاید تا 10 هزار بتونم بکشونم بالا اما نهایی ها گند میزنه به همه چیز دارم دیونه میشم واقعا. بنظرتون من چکار کنم کارنامه ای رو دیدید که با تراز نهایی زیر 8 هزار پزشکی ازاد اورده باشه؟ بچه ها لطفا اگه میشه بیاید منو از این استرس نجات بدید یه دلگرمی بهم بدید
      منطقه چندی؟

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ark نمایش پست ها
      ادبیات ضریب بالایی داره خوب بخونی عالیه
      زبان هم خودش از ریاضی و فیزیک بالاتره هنوز میشه نمره خوب گرفت
      ادبیات وقتم رو از دست دادم هیچ جوره نمیرسم بخونم امیدوارم ۱۹ سال۹۹ تراز خیلی کمی بهم نده
      دیگه امیدم به همون زبان و فیزیک

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kiathed نمایش پست ها
      منطقه چندی؟
      منطقه ۳

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)