X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات

تکلیف ضریب اون درسایی که میوفتی شهریور امتحان میدی چی میشه؟

فرقی با نمره قبولی خرداد داره برای کنکور؟یا مثل ترمیم اونم باید سال بعد امتحان بدی؟
      تاریخ بچه ها اکثرا گذاشتنش شهریور...میگم خب اگه قبولی شهریور با خرداد فرقی نداره توی تراز کنکورش..اینکه الان نمره قبولی بگیری ولی پایین باشه مجبور بشی سال بعد ترمیم کنی دردسرش بیشتره تا اینکه اینو بیوفتی شهریور نمرشو بگیری..چجوریه؟
      اگر ایران به جز ویرانسرا نیست
      من این ویرانسرا را دوست دارم
      اگر اب و هوایش دلنشین نیست
      من این اب و هوا را دوست دارم)

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      کنکور رو می تونی بدی، مشکلی نداره. ولی اگه قبول بشی و حتی رتبه عالی هم بیاری در ورودی دانشگاه به مشکل می خوری. الان خب همه کسایی که اکثرا کنکور میدن دیپلم نگرفتن هنوز و در حال تحصیلن و اگه قبول شدن نمی تونن برن دانشگاه مگر اینکه امتحاناشونو پاس کنن و دیپلم بگیرن. به نظرم این سوال رو بهتره از آموزش پرورش منطقه تون بپرسی؛ ممکنه توی نظرات اینترنتی، چیزی ببینی که گمراهت کنه؛ از جایی که تصمیم می‌گیرن و عملی می‌کنن و اجرا میشه بپرسی خیلی بهتره.
      به نظرم می تونی امتحان بدی تا پاس بشی و دیپلم بگیری، ولی توی کنکور اثری نداره. فقط نمرات خرداده که تو کنکور تاثیر داره.
      می‌گویند شب خطرناک است؛ اما خطرناک‌تر از شب، آدم‌هایی هستند که یاد گرفته‌اند لبخند بزنند و هیچ‌چیز از درونشان معلوم نباشد. خیابان‌های نیمه‌شب، تنها شاهدِ حقیقت آن‌هاست.

Leave them wondering.

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SINA_1384 نمایش پست ها
      سلام
      کنکور رو می تونی بدی، مشکلی نداره. ولی اگه قبول بشی و حتی رتبه عالی هم بیاری در ورودی دانشگاه به مشکل می خوری. الان خب همه کسایی که اکثرا کنکور میدن دیپلم نگرفتن هنوز و در حال تحصیلن و اگه قبول شدن نمی تونن برن دانشگاه مگر اینکه امتحاناشونو پاس کنن و دیپلم بگیرن. به نظرم این سوال رو بهتره از آموزش پرورش منطقه تون بپرسی؛ ممکنه توی نظرات اینترنتی، چیزی ببینی که گمراهت کنه؛ از جایی که تصمیم می‌گیرن و عملی می‌کنن و اجرا میشه بپرسی خیلی بهتره.
      به نظرم می تونی امتحان بدی تا پاس بشی و دیپلم بگیری، ولی توی کنکور اثری نداره. فقط نمرات خرداده که تو کنکور تاثیر داره.
      سلام درسته.. مرسی..برای دوازدهم بله شنیدم یه چیزایی ولی دهم یازدهم به نتیجه ای نرسیدم دقیقا چجوریه و قراره کدومو برای کنکور در نظر بگیرن

4. Top | #4
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      برای دهم، یازدهم و دوازدهم، هر نمره‌ای که در امتحان خرداد کسب کنید حتی اگر نمره قبولی نباشه (مثلا ۳.۷۵) تبدیل به تراز میشه و برای ورود به دانشگاه اثر میدن.
      برای ثبت نام در دانشگاه باید مدرک داشته باشید و برای گرفتن مدرک، باید دروس رو قبول شده باشید. درنتیجه باید درس افتاده رو امتحان بدید تا قبول بشید. اگر امتحان مردودی در شهریور یا دی قبول بشید، اثری در تراز کل نداره و باید بعدش در خرداد ترمیم کنید ولی تا جاییکه میدونم اگر در امتحان مردودی در خرداد سال بعد قبول بشید، حکم سوابق تحصیلی داره و براتون تراز میکنن.
      پیشنهاد میکنم به خصوص دهم و یازدهمیها که هنوز کنکور ندارن، تمام وقتشون در خرداد رو برای قبولی و کسب نمره بالا در امتحانات نهایی بذارن که به شهریور و ترمیم سالهای بعد نکشه.

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      برای دهم، یازدهم و دوازدهم، هر نمره‌ای که در امتحان خرداد کسب کنید حتی اگر نمره قبولی نباشه (مثلا ۳.۷۵) تبدیل به تراز میشه و برای ورود به دانشگاه اثر میدن.
      برای ثبت نام در دانشگاه باید مدرک داشته باشید و برای گرفتن مدرک، باید دروس رو قبول شده باشید. درنتیجه باید درس افتاده رو امتحان بدید تا قبول بشید. اگر امتحان مردودی در شهریور یا دی قبول بشید، اثری در تراز کل نداره و باید بعدش در خرداد ترمیم کنید ولی تا جاییکه میدونم اگر در امتحان مردودی در خرداد سال بعد قبول بشید، حکم سوابق تحصیلی داره و براتون تراز میکنن.
      پیشنهاد میکنم به خصوص دهم و یازدهمیها که هنوز کنکور ندارن، تمام وقتشون در خرداد رو برای قبولی و کسب نمره بالا در امتحانات نهایی بذارن که به شهریور و ترمیم سالهای بعد نکشه.
      سال۱۴٠۴کنکور دارم
      همزمان با دوازدهمم درسای یازدهمم و ترمیم کنم. میشه؟ تراز حساب میشه درسته؟ بعضی درسا رو خراب کردم نمرم پایینه

فرصت ترمیم یکباره؟ یعنی برای هر پایه(دهم، یازدهم، دوازدهم) یکباره؟

6. Top | #6
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      چه جالب..ممنون نمیدونستم اینجوریه

7. Top | #7
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Tired ¹⁷ نمایش پست ها
      سال۱۴٠۴کنکور دارم
      همزمان با دوازدهمم درسای یازدهمم و ترمیم کنم. میشه؟ تراز حساب میشه درسته؟ بعضی درسا رو خراب کردم نمرم پایینه

فرصت ترمیم یکباره؟ یعنی برای هر پایه(دهم، یازدهم، دوازدهم) یکباره؟
      طبق آخرین قانون مصوب امسال، میشه همزمان دهم و یازدهم و دوازدهم امتحان داد، چه ایجاد نمره چه ترمیم نمره . قبلا گفته بودن نمیشه ولی حالا میشه اما کار سختیه و بهتره بقیه‌ی امتحانهای امسال رو خوب بدید. تراز هم‌ براش حساب میشه.

تا این لحظه، فرصت ترمیم برای هر درس از هر پایه، فقط ۱ بار هست.

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      طبق آخرین قانون مصوب امسال، میشه همزمان دهم و یازدهم و دوازدهم امتحان داد، چه ایجاد نمره چه ترمیم نمره . قبلا گفته بودن نمیشه ولی حالا میشه اما کار سختیه و بهتره بقیه‌ی امتحانهای امسال رو خوب بدید. تراز هم‌ براش حساب میشه.

تا این لحظه، فرصت ترمیم برای هر درس از هر پایه، فقط ۱ بار هست.
      ممنوونم. درسته تمام تلاشمو برای امتحانات بعد انجام میدم.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)