X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: زمین شناسی

1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

زمین شناسی

سلام بچه ها وقت بخیر ./
      من توی زمین شناسی مشکل دارم هم بدم میاد هم ارتباط باهاش نمیگیرم.استادم چلاجور بود که متاسفانه باهاش ارتباط نگرفتم.
      حالا الان تحقیق کردم رسیدم به ویدئوهای علی صداقتی/نظرتون چیه شما تجربه ای دارید ؟
      اگر در مورد این اقا تجربه ای هم ندارید از خودتون بگید با زمین شناسی چجوری ارتباط گرفتید یا چجوری به درصد بالا رسیدید؟
      ✟✟✟مشکل از آن جایی شروع شد که هرکس خدایی داشت و او را طرف خود میدانست././!/

درکشورمن ارزش انسان به نقاب است....

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

khejalati
      نمایش مشخصات
      منم همین طورم ، زمین شناسی جمع بندی مهر و ماه رو گرفتم خیلی مختصر و مفیده ، البته فصل اول و حفظی طور گفته
      ای که در فصل خزانم دیده ای با پشت خم
      این زمستان را نبین ما هم بهاری داشتیم
      ویرایش توسط Sc0rpi0n : 13 خرداد 1403 در ساعت 18:06

3. Top | #3
      LEA
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Black83 نمایش پست ها
      سلام بچه ها وقت بخیر ./
      من توی زمین شناسی مشکل دارم هم بدم میاد هم ارتباط باهاش نمیگیرم.استادم چلاجور بود که متاسفانه باهاش ارتباط نگرفتم.
      حالا الان تحقیق کردم رسیدم به ویدئوهای علی صداقتی/نظرتون چیه شما تجربه ای دارید ؟
      اگر در مورد این اقا تجربه ای هم ندارید از خودتون بگید با زمین شناسی چجوری ارتباط گرفتید یا چجوری به درصد بالا رسیدید؟
      سلام عزیزم

زمین شناسی و من اون زمان بصورت روتین میخوندم
      چون واقعا خستم میشد اوه قرار بود 1.5ساعت بشینم بخونمش

روزانه 20 دقیقه میزاشتم
      و آخر برنامه بود که برام تفننی هم باشه
      اون 20 دقیقه، 5 دقیقه اش و درس قبل مرور میکردم
      و باقی تایم یه تیکه ی کوچیک و میخوندم
      با حالت یادگیری
      و هایلایت کلیدواژه ها

این و همراه با مرور هر شب انجام بده
      هم خسته ات نمیکنه بلکه کمی شیرین هم میشه برات
      و درنهایت هر فصل تموم شد نمونه سوالات کنکور و آزمون هاش رو حل کن

موفق باشی♥️
      آه ای جان
      آخر تا کی سرگردان...

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سلام
      من یازدهم که بودم زمین شناسی رو جدی میخوندم صرفا چون برام درس شیرینی بود

ولی امسال نشد زیاد وقت بذارم
      چون اشتراک ماز رو داشتم کلاسای سالیانه بعضی جلسات رو دیدم با همه همایش های زمین و تست طلایی

استاد چلاجور انصافا عالی تدریس میکنن اگه خواستی بگو کانال تلگرامشو بدم بعضی دوره ها رو ضبط کردن افلاینشو میفروشن
      یا گاهی تو کانال هم اپلود میکنن

5. Top | #5
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      من خودم کتاب درسی رو فقط خوندم
      فقط واسه تشخیص لایه های قدیمی و جدید بعد از ایجاد گسل و زلزله و اینا بهتره ب یه درسنامه مراجعه کنی که متوجه بشی قضیه چیه
      خود کنکور هم فقط از کتابه سوالاش
      دقیقن عین متن کتاب میدن سوال رو
      اگ خود متن کتاب رو حفظ باشی که همه رو میتونی جواب بدی اصلن هم سخت نیس
      فقط سعی کن بخونی برا خودت ی دور توضیح بدی بفهمی قضیه چیه . بعدشم متن رو به خاطر بسپر
      به نظرم اسه زمین و اینا خودتونو درگیر فیلم نکنین. فیلم واسه بقیه درس ها هم فقط برا رفع اشکال جاهایی ک متوجهش نشدین توصیه میشه
      تا وقتی خودت نفهمیش هیچ کاری از دست هیچ فیلم و کتابی برنمیاد. فقط راهش اینه خودت پاراگراف ب پاراگراف بخونی برا خودت توضیح بدی بعدشم حفظش کنی
      با من برقص
      رو خاک و خون
      🩶✨️🕊

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام بچه ها وقت بخیر ./
      سلام
      زمین شناسی واقعیتش هیچ سختی نداره. همیشه سوالاتش روتین و استاندارد بوده، به شرطی که بلد باشی. من خودم فقط کتاب درسی رو خونده بودم. خیلی خوب نتیجه گرفتم. فقط برای شناخت مدل گسل ها مثل کششی، برشی، فشاری و ... اینکه شکل بدن بگن کدومه و ... از فیلم کمک گرفتم. منم از چلاجور خوشم نیومد. یه مدت رفتم سراغ فیلمای همدانی ولی اونم خوب نبود، که آخرش با خانم رجایی پیش رفتم. خیلی خوب درس دادن و کل زمین شناسی رو بستم باهاشون. ولی بدون تو نه نیازی به فیلم داری و نه جزوه و کتاب کمک درسی. فقط باید دقیق کتاب رو بخونی، سختی خاصی هم نداره بخصوص اگه علاقمند باشی. بین همه درسا من زمین شناسی دوس دارم و همیشه نمره و درصدم تو همین زمین بالا بوده. باید قدر زمین رو بدونی دیگه تاثیر بالایی در رتبه گرفتن داره.
      می‌گویند شب خطرناک است؛ اما خطرناک‌تر از شب، آدم‌هایی هستند که یاد گرفته‌اند لبخند بزنند و هیچ‌چیز از درونشان معلوم نباشد. خیابان‌های نیمه‌شب، تنها شاهدِ حقیقت آن‌هاست.

Leave them wondering.

7. Top | #7
      Uio
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها وقت بخیر ./
      من راستش واسه زمین شناسی هفته قبل کنکور وقت گذاشتم فقط و همون کتابو خوندم حدودای ۵۰ ۶۰ زدم که با توجه به تلاشم خوب بود باز...فکر کنم اگه مطالعه پیوسته داشته باشی و سوالای‌ کنکور و ازمایشیارو حل کنیم راحت بتونی ببریش بالای ۸۰. من کلا بدترین آدمم واسه مشاوره دادن راجب زمین فقط چون تگم کردی جواب دادم
      شد شد، نشد چایی دم می کنیم

8. Top | #8
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      زمین شناسی به نظرم خودخوان بخونیش بهتره تا اینکه کلاس ببینی..اخه وقت گیره..من با همدانی برداشتم..اصلا کمکی نکرد..یه سری مفاهیم داره اونم باز تو تستا و کتاب کارا یا جزوه های تلگرامی پیدا میشه..دیگه اخرش یه سری مباحث که نیاز داره کلیپ ببینی..ولی خب خوبیش اینه بخونیش میتونی درصد بالا بزنی..حتی قلمچی و امثالهم..چون چیز سختی نمیتونن بدن فقط مفاهیمش یکم ادمو درگیر میکنه و حجم زیادش

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      از همگی بابت نظراتتون و وقتی که گذاشتید سپاسگزارم.
      فقط یه سوال کسی احیانا این آقای علی صداقتی رو باهاش آشنایی نداشت؟یا لینک تدریساشو نداره؟
      ✟✟✟مشکل از آن جایی شروع شد که هرکس خدایی داشت و او را طرف خود میدانست././!/

درکشورمن ارزش انسان به نقاب است....

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام بچه ها وقت بخیر ./
      سلام وقت بخیر
      ممنون بابت تگتون ولی حقیقتش من کنکوری 1400 بودم و اون زمان درس زمین شناسی ضریب نداشت در نتیجه اطلاعی ندارم ببخشید

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن