خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 25 از 25
    1. Top | #16
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nadiaa نمایش پست ها
      نمیخوام سیاه نمایی کنم ولی عملا پشت کنکوری ها و فارغ ها با این طرح حذف میشن. برای یازدهمی که سخت نیست امتحان دادن تو سال پایه. درساشو میخونه و امتحان میده. اما یه فارغ التحصیل باید دو پایه رو همزمان بخونه و امتحان بده. نمیدونم امتحان شبه نهایی که امروز برگزار شد رو دیدین یا نه اما گرفتن نمره بالای 17 خیلی خیلی سخته. خوندن کتابای فرمول 20 که فقط دوازدهمش 200 صفحه ست قضیه رو پیچیده تر میکنه. تاریخ و محیط زیستم روش. دوستانی که خوشحال بودن عمومیا حذفه و دیگه تست قرابت نمیزنن الان کجان و در چه حالن؟
      اتفاقا دارن شرایطو برای پشت کنکوریا بهتر میکنن که،فراموش نکن سال دیگه ۶۰ درصد کنکور نهاییه ،کمه؟

2. Top | #17
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farzaddd نمایش پست ها
      اتفاقا دارن شرایطو برای پشت کنکوریا بهتر میکنن که،فراموش نکن سال دیگه ۶۰ درصد کنکور نهاییه ،کمه؟
      سال دیگه ۶۰ درصد ورود به دانشگاه، نهاییه. همواره ۱۰۰ درصد کنکور، کنکوره.
      البته ۶۰ درصد نهایی بودن رو نمی‌دونم چطور به نفع فارغ التحصیل ‌ها میشه؟ در حال تحصیلها، سوابق ۱۱م دارن، سوابق ۱۲م رو هم با تراز آخرین ورژن دریافت میکنن. کتابهای درسیشون هم آخرین تغییرات کنکور و نهایی توش اعمال شده.
      کسیکه مثلا پشت کنکور مونده، یا بدتر ازون، بعد از سربازی یا گرفتن لیسانس، سال دیگه یا ۴۰۵ بخواد کنکور بده، باید ۳۰ تا امتحان نهایی بده به علاوه کنکور، کتابهای درسیش هم عوض شدن، چه کتابهای عمومی چه اختصاصی. چه طوری به نفعش شده؟
      اگه میخواستن کمک کنن، کنکور رو ۲ بار یا ۳ بار در سال میکردن، حتی با وجود عمومی ها. الان از سال ۴۰۵ باید همه درسهای عمومی و اختصاصی سابق رو بخونی، تاریخ و سلامت و محیط زیست و... هم بهش اضافه میشه و حجم مطالب از زمان کنکور ۱۴۰۱ و ماقبل چند برابر میشه. تازه قدیم میشد یه بخشهایی رو خدف کرد، مثلا ریدینگ یا قواعد عربی یا آرایه، ولی الان مگه میشه چیزی حذف کرد‍؟ با یک ذره لغزش در امتحان نهایی، بخصوص اگه فقط ۱ بار فرصت ترمیم داشته باشی،ممکنه کلا شانست برای ورود به رشته‌های خوب دانشگاه از دست بره.

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      سال دیگه ۶۰ درصد ورود به دانشگاه، نهاییه. همواره ۱۰۰ درصد کنکور، کنکوره.
      البته ۶۰ درصد نهایی بودن رو نمی‌دونم چطور به نفع فارغ التحصیل ‌ها میشه؟ در حال تحصیلها، سوابق ۱۱م دارن، سوابق ۱۲م رو هم با تراز آخرین ورژن دریافت میکنن. کتابهای درسیشون هم آخرین تغییرات کنکور و نهایی توش اعمال شده.
      کسیکه مثلا پشت کنکور مونده، یا بدتر ازون، بعد از سربازی یا گرفتن لیسانس، سال دیگه یا ۴۰۵ بخواد کنکور بده، باید ۳۰ تا امتحان نهایی بده به علاوه کنکور، کتابهای درسیش هم عوض شدن، چه کتابهای عمومی چه اختصاصی. چه طوری به نفعش شده؟
      اگه میخواستن کمک کنن، کنکور رو ۲ بار یا ۳ بار در سال میکردن، حتی با وجود عمومی ها. الان از سال ۴۰۵ باید همه درسهای عمومی و اختصاصی سابق رو بخونی، تاریخ و سلامت و محیط زیست و... هم بهش اضافه میشه و حجم مطالب از زمان کنکور ۱۴۰۱ و ماقبل چند برابر میشه. تازه قدیم میشد یه بخشهایی رو خدف کرد، مثلا ریدینگ یا قواعد عربی یا آرایه، ولی الان مگه میشه چیزی حذف کرد‍؟ با یک ذره لغزش در امتحان نهایی، بخصوص اگه فقط ۱ بار فرصت ترمیم داشته باشی،ممکنه کلا شانست برای ورود به رشته‌های خوب دانشگاه از دست بره.
      بحث تراز یه بحث پیچیدس به نظرم. اینکه لزوما کسی که امسال زیست دوازدهم میده ایا در مقایسه با کسانیکه سال بعد زیست دوازدهم میدن ترازش کمتر میشه نمیشه قطعی گفت. من فکر میکنم به سطح سوالات بستگی داره ممکنه سال بعد سطح سوالات پایین تر باشه اونموقع چطوری ترازدهی میشه؟ ایا در این صورت کسیکه امسال زیست دوازدهم رو نمره بالفرض ۱۹ گرفته نسبت به کسیکه سال بعد ۱۹ میگیره تراز بالاتری خواهد داشت یا نه؟ نمیدونیم واقعا. ولی خب فکر نمیکنم کسی که امسال دوازدهم ایجاد سابقه میکنه با کسی که سال بعد ایجاد سابقه میکنه تفاوت ترازش اونقدری بشه که مثلا پزشکی قبول نشه بشه دارو بحث کردن در رابطه با تراز و این چیزا بیهودس

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام من یه ماه پیش با آ پ استان خودم حرف زدم و گفتم آیا میشه سال بعد ، هم ۱۲م رو ترمیم کرد و هم ۱۱م رو ایجاد سابقه کرد ؟ گفت بله و همین امسال هم خیلی ها همین کارو کردن ! حالا از صحت حرفش خبر ندارم
      ولی خب یه سری اخبار من دیدم راجع به تغییر زمان شروع مدارس
      شاید میخوان به جای مهرماه ، از شهریور مدارس رو آغاز کنن که به قول شما امتحانات هم اردیبهشت برگزار شه
      که به نظر من روش خوبی میتونه باشه
      چرا ؟ چون ۶۰ درصد تاثیر قطعی معدل شوخی نیست ! و باید یه بازه زمانی کاملا معقول واسه ۲۰ ، ۳۰ تا امتحان بچینن
      که اگر حتی کسی میخواد تو یه سال هر سه پایه رو ترمیم کنه ، فرصت کافی داشته باشه
      ولی دیگه کنکور تیر ماه عملا به دردی نمیخوره و کنکور اردیبهشت یه طورایی میشه کنکور اصلی همه
      گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام
      و ساقه های جوانم؛
      از ضربه های تبرهاتان زخم دار است...
      با ریشه چه می کنید؟

5. Top | #20
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط donat نمایش پست ها
      سلام من یه ماه پیش با آ پ استان خودم حرف زدم و گفتم آیا میشه سال بعد ، هم ۱۲م رو ترمیم کرد و هم ۱۱م رو ایجاد سابقه کرد ؟ گفت بله و همین امسال هم خیلی ها همین کارو کردن ! حالا از صحت حرفش خبر ندارم
      ولی خب یه سری اخبار من دیدم راجع به تغییر زمان شروع مدارس
      شاید میخوان به جای مهرماه ، از شهریور مدارس رو آغاز کنن که به قول شما امتحانات هم اردیبهشت برگزار شه
      که به نظر من روش خوبی میتونه باشه
      چرا ؟ چون ۶۰ درصد تاثیر قطعی معدل شوخی نیست ! و باید یه بازه زمانی کاملا معقول واسه ۲۰ ، ۳۰ تا امتحان بچینن
      که اگر حتی کسی میخواد تو یه سال هر سه پایه رو ترمیم کنه ، فرصت کافی داشته باشه
      ولی دیگه کنکور تیر ماه عملا به دردی نمیخوره و کنکور اردیبهشت یه طورایی میشه کنکور اصلی همه
      سلام منم اون خبر تغییر زمان مدارس رو خوندم نوشته بود هر شهر با توجه به شرایط جغرافیایی تصمیم میگیره. بخاطر اب و هوا و تعطیلی زیاد و برف و... ولی من نظرم رو همون خرداده همشو تو یه ماه بدن بره. نه اینکه امتحان نهایی رو 2 ماه کشش بدن. اخه اون وسط کنکور اردیبهشتم هست به اون هم لطمه میزنه

6. Top | #21
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام منم اون خبر تغییر زمان مدارس رو خوندم نوشته بود هر شهر با توجه به شرایط جغرافیایی تصمیم میگیره. بخاطر اب و هوا و تعطیلی زیاد و برف و... ولی من نظرم رو همون خرداده همشو تو یه ماه بدن بره. نه اینکه امتحان نهایی رو 2 ماه کشش بدن. اخه اون وسط کنکور اردیبهشتم هست به اون هم لطمه میزنه
      کلا خودشونم نمیدونن چیکار میکنن یه مشت ادم بیسواد برای ما تصمیم میگیرن. دوازدهم چش بود؟ استرس کنکور بجای یک سال پخش میشه تو سه سال و عملا یه دهمی استرس امتحان نهایی داره. خیلی شرایط سخت تر شده خیلی.

7. Top | #22
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      ماهم شدیم عروسک خیمه شب بازی اینا
      نمیفهمی به کدوم سازشون باید برقصی

8. Top | #23
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان. من امروز رفتم اداره و مسئول مربوطه یه موضوع عجیبی رو عنوان کرد. گفت این طرح زوج و فرد فقط برای امساله و جلسه گذاشتن که از سال بعد امتحان نهایی ها از اول اردیبهشت شروع میشه. یعنی کسایی که میخوان 1404 بدن. از اول اردیبهشت یازدهم شروع میشه و بین امتحانای یازدهم و دوازدهم 15 روز فاصله هست. پس کنکور اردیبهشت این وسط چی میشه؟ اخه مدارس که اردیبهشت درسا رو تموم نمیکنن. من واقعا موندم مملکته یا سیرک؟؟؟ واقعا همچین چیزی ممکنه؟
      سلام
      این طرح زوج و فرد چیه ؟
      ? Happy or sad

9. Top | #24
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط TomyShellby نمایش پست ها
      سلام
      این طرح زوج و فرد چیه ؟
      طرح ترافیکه

میگن که برای فارغ التحصیلا روزای امتحان رو زوج فرد کردن ( یازدهم روزای فرد دوازدهم روزای زوج) تا بتونن هر دو پایه رو ترمیم کنن. با این وضع هر روز امتحانه طرف امروز از امتحان زیست میاد فرداش ریاضی میده
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was

10. Top | #25
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      طرح ترافیکه

میگن که برای فارغ التحصیلا روزای امتحان رو زوج فرد کردن ( یازدهم روزای فرد دوازدهم روزای زوج) تا بتونن هر دو پایه رو ترمیم کنن. با این وضع هر روز امتحانه طرف امروز از امتحان زیست میاد فرداش ریاضی میده
      اره همون ترافیکه

اها چه سخت یعنی یه روزم استراحت نیست :/
      ? Happy or sad

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)