سال دیگه ۶۰ درصد ورود به دانشگاه، نهاییه. همواره ۱۰۰ درصد کنکور، کنکوره.
البته ۶۰ درصد نهایی بودن رو نمیدونم چطور به نفع فارغ التحصیل ها میشه؟ در حال تحصیلها، سوابق ۱۱م دارن، سوابق ۱۲م رو هم با تراز آخرین ورژن دریافت میکنن. کتابهای درسیشون هم آخرین تغییرات کنکور و نهایی توش اعمال شده.
کسیکه مثلا پشت کنکور مونده، یا بدتر ازون، بعد از سربازی یا گرفتن لیسانس، سال دیگه یا ۴۰۵ بخواد کنکور بده، باید ۳۰ تا امتحان نهایی بده به علاوه کنکور، کتابهای درسیش هم عوض شدن، چه کتابهای عمومی چه اختصاصی. چه طوری به نفعش شده؟
اگه میخواستن کمک کنن، کنکور رو ۲ بار یا ۳ بار در سال میکردن، حتی با وجود عمومی ها. الان از سال ۴۰۵ باید همه درسهای عمومی و اختصاصی سابق رو بخونی، تاریخ و سلامت و محیط زیست و... هم بهش اضافه میشه و حجم مطالب از زمان کنکور ۱۴۰۱ و ماقبل چند برابر میشه. تازه قدیم میشد یه بخشهایی رو خدف کرد، مثلا ریدینگ یا قواعد عربی یا آرایه، ولی الان مگه میشه چیزی حذف کرد؟ با یک ذره لغزش در امتحان نهایی، بخصوص اگه فقط ۱ بار فرصت ترمیم داشته باشی،ممکنه کلا شانست برای ورود به رشتههای خوب دانشگاه از دست بره.
بحث تراز یه بحث پیچیدس به نظرم. اینکه لزوما کسی که امسال زیست دوازدهم میده ایا در مقایسه با کسانیکه سال بعد زیست دوازدهم میدن ترازش کمتر میشه نمیشه قطعی گفت. من فکر میکنم به سطح سوالات بستگی داره ممکنه سال بعد سطح سوالات پایین تر باشه اونموقع چطوری ترازدهی میشه؟ ایا در این صورت کسیکه امسال زیست دوازدهم رو نمره بالفرض ۱۹ گرفته نسبت به کسیکه سال بعد ۱۹ میگیره تراز بالاتری خواهد داشت یا نه؟ نمیدونیم واقعا. ولی خب فکر نمیکنم کسی که امسال دوازدهم ایجاد سابقه میکنه با کسی که سال بعد ایجاد سابقه میکنه تفاوت ترازش اونقدری بشه که مثلا پزشکی قبول نشه بشه دارو بحث کردن در رابطه با تراز و این چیزا بیهودس
سلام من یه ماه پیش با آ پ استان خودم حرف زدم و گفتم آیا میشه سال بعد ، هم ۱۲م رو ترمیم کرد و هم ۱۱م رو ایجاد سابقه کرد ؟ گفت بله و همین امسال هم خیلی ها همین کارو کردن ! حالا از صحت حرفش خبر ندارم
ولی خب یه سری اخبار من دیدم راجع به تغییر زمان شروع مدارس
شاید میخوان به جای مهرماه ، از شهریور مدارس رو آغاز کنن که به قول شما امتحانات هم اردیبهشت برگزار شه
که به نظر من روش خوبی میتونه باشه
چرا ؟ چون ۶۰ درصد تاثیر قطعی معدل شوخی نیست ! و باید یه بازه زمانی کاملا معقول واسه ۲۰ ، ۳۰ تا امتحان بچینن
که اگر حتی کسی میخواد تو یه سال هر سه پایه رو ترمیم کنه ، فرصت کافی داشته باشه
ولی دیگه کنکور تیر ماه عملا به دردی نمیخوره و کنکور اردیبهشت یه طورایی میشه کنکور اصلی همه
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام
و ساقه های جوانم؛
از ضربه های تبرهاتان زخم دار است...
با ریشه چه می کنید؟
سلام منم اون خبر تغییر زمان مدارس رو خوندم نوشته بود هر شهر با توجه به شرایط جغرافیایی تصمیم میگیره. بخاطر اب و هوا و تعطیلی زیاد و برف و... ولی من نظرم رو همون خرداده همشو تو یه ماه بدن بره. نه اینکه امتحان نهایی رو 2 ماه کشش بدن. اخه اون وسط کنکور اردیبهشتم هست به اون هم لطمه میزنه
🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)