یا الله/توکل بر خودت
ویرایش توسط Sattar___m : 21 فروردین 1403 در ساعت 18:15
زخم هاتو دوست داشته باش. اونا شاهدای اصلی اند که چطور شجاعانه زندگی کردی.
فعال حوزه سنجش و پذیرش دانشآموزان وزارت آموزش و پرورش در واکنش به مطالب مطرح شده در خصوص عدم امکان شرکت در آزمون نهایی برای متقاضیان فاقد سابقه تحصیلی گفت: امکان شرکت در آزمونهای نهایی برای تمامی متقاضیان فراهم شده و داوطلبان به مطالب کذب برخی افراد توجه نکنند.
سید علی جعفری در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه چندی پیش شخصی عنوان کرد که پس از استقرار مصوبه شورایعالی انقلابفرهنگی و تأثیر قطعی سوابق تحصیلی سهپایه دهم، یازدهم و دوازدهم، امکان شرکت در آزمون برای متقاضیان فاقد سابقه تحصیلی وجود ندارد گفت: چه در سال جاری و چه در سالهای بعد که نتیجه آزمونهای نهایی پایههای دهم و یازدهم به سوابق تحصیلی اضافه میشود، امکان شرکت در آزمون و تولید سوابق برای همه متقاضیان وجود دارد. دانشآموزانی که اکنون در حال تحصیل هستند بهصورت طبیعی و در هر سالی که به پایه بالاتر میرسند در آزمونهای نهایی خود شرکت میکنند؛ بنابراین، برای این گروه هیچ جای نگرانی وجود ندارد.
جعفری به متقاضیانی که فارغالتحصیل شدهاند ولی به هر دلیل فاقد سابقه تحصیلی هستند نیز گفت: این فارغ التحصیلان میتوانند در آزمونهای نهایی هر سهپایه شرکت کنند؛ چرا که برنامه زمانی برگزاری آزمونها به نحوی تهیه شده است که آزمونهای پایههای مختلف هیچگونه تداخلی با یکدیگر ندارند. فرض کنید شخصی که هیچ سابقه تحصیلی ندارد و قصد دارد در سال ۱۴۰۵ که هر سهپایه دهم، یازدهم و دوازدهم تأثیر قطعی دارند در آزمونهای نهایی شرکت کند، میتواند همه دروس سهپایه را انتخاب و در یک نوبت امتحانی در تمامی آزمونها شرکت کند./خبرگزاری ایسنا
https://www.isna.ir/news/14021221151...A7%DB%8C%DB%8C
بچه ها شرمند یه سوال دارم ولی مربوط به این تاپیک نیست
من شهریور 1401 ترمیم کردم میخواستم بدونم سوابقش برای کنکور امسال هم حساب میشه و سوابق برام محسوب میشه؟
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
یا الله/توکل بر خودت
سلام دوستان ....
ببخشید یه سوال > من دیماه 1401 ترمیم عربی رو شرکت کردم و 20 شدم > بنظرتون واسه امتحان های ترمیم پیش رو، عربیو هم واسه ترمیم ثبت نام کنم یا نه ؟!
(راستش خودم دیگه حال و حوصله ی خوندن عربی رو ندارم )
ممنون میشم نظرتونو بگین
یا الله/توکل بر خودت
یا الله/توکل بر خودت
[QUOTE=Username_Copied;1914753]الان نظامقدیم ها نیازی به ترمیم اجتماعی و سلامت ندارند؟ نگرانم ترمیم نکنیم روی تراز تاثیر بگذاره.
ترمیم یعتی اینکه اگر مثلا ریاضی دیپلم گرفتی بخوای دوباره ریاضی کنکور بدی درسته؟[/QUOT]
ترمیم یعنی میتونید نمرات که توی کارنامه نظام قدیم دارید اصلاح کنید و دوباره امتحان بدید.
طبق این صفحه دفترچه کنکور شما فقط باید دروس که سمت چپ هستن رو در امتحانات ایجاد سوابق تحصیلیشون شرکت کنید یعنی همون دروس دیپلم و پیش دانشگاهی که تو کارنامه نظام قدیم داشتین ترمیم نمره کنید.
این خبر دو روز پیش یه کانال مشاوره گذاشته.
چه دروسی را ایجاد سوابق یا ترمیم کنیم ؟
نظام قدیم قبل از سال 84 :
تمام دروس رشته مورد نظرت را امتحان بده ( ایجاد سوابق تحصیلی ) نیازی به شرکت در امتحان سلامت و بهداشت یا علوم اجتماعی نیست
نظام قدیم بعد از سال 84 :
دروسی که نمره خوبی نداری را امتحان بده ( نیازی نیست در امتحانات سلامت و بهداشت و علوم اجتماعی شرکت کنی )
نظام جدید :
دروسی که نمره خوبی نداری را امتحان بده نمره سلامت و بهداشت و علوم اجتماعی هم برای شما اهمیت دارد
تغییر رشته ای :
دروس تخصصی رشته مورد نظرت را امتحان بده ( ایجاد سوابق تحصیلی )
!life moves pretty fast, you don't stop and look around once in a while, you could miss it
ویرایش توسط PUZZLE : 24 فروردین 1403 در ساعت 14:47
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)