سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
چند سالی از درس عقب افتادم و الان چندتا دروس دوازدهم تجربی مونده که باید قبول بشم و نمره ی عالی بگیرم چون تاثیر مستقیم داره تو کنکور و دارم برای کنکور ۱۴۰۳ هم میخونم و ترازهای خیلی خوبی هم دارم
به من گفتن که دی ماه چندتا درس رو میتونم امتحان بدم و بقیه اش رو خرداد میتونم امتحان بدم دی ماه ۱۸ واحد میتونم بردارم خرداد در صورت فارغ التحصیلی ۲۲ واحد اگه شرایط فارغ التحصیل شدن نداشته باشم ۱۸ واحد میتونم بردارم و ۸ واحد هم شهریور
با توجه به اینکه فقط نمرات نهایی خرداد لحاظ میشه تو کنکور یعنی نمرات نهایی دی ماه من لحاظ نمیشه ؟
و اگه دی ماه امتحانی رو نرم سر جلسه که ۱۹ نشم و بعدا حتما ۲۰ بگیرم و خرداد هم ۲۲ واحد نتونم بردارم و یه سری دروس رو شهریور امتحان بدم اون وقت امتحانات نهایی دی و شهریور من توی کنکور ۱۴۰۳ حساب نمیشه ؟ فقط اونایی که خرداد امتحان میدم حساب میشه ؟
آخه آزمونا و ... همه چی خیلی خوبه . بخاطر افسردگی چند سال از درس عقب افتادم
این دروس رو دی امتحان میدم
مدیریت زمین نگارش داخلی هستن
عربی سلامت و بهداشت اجتماعی نهایی هستن
هر کدوم ۲ واحد
این دروس برای خرداد هست
فارسی ۲ واحد
زبان انگلیسی ۴ واحد
ریاضی زیست شیمی هر کدوم ۴ واحد
فیزیک ۳ واحد
میخواستم عربی رو دی ماه امتحان ندم و خرداد امتحان بدم اما اونطوری میشه ۲۳ واحد که هم ۲۳ واحد رو بهم نمیدن تو خرداد از ۲۲ واحد بیشتره هم اینکه چون در اون صورت شرایط فارغ التحصیلی ندارم ۲۲ واحد هم نمیدن ۱۸ واحد میدن و بقیه اش میمونه برای شهریور
از مدرسه پرسیدم ...

LinkBack URL
About LinkBacks