نوشته اصلی توسط
Fateme82
سلام راستش من گفتم اینجا شما منو یک راهنمای کنید میدونید من اولین کنکورم ۱۴۰۰ بود کل مدرسه ها آنلاین بودن بخاطر کرونا من هم اصلا حتی آنلاین هم نگاه نمیکردم یعنی من سال اول حتی یک کلمه هم نخوندم امتحانات نهایی هم شب امتحان خوندم همه رو در حد ۱۳ ۱۴ پاس کردم جالب بدونید صبح کنکور هم با دوستام رفتم مشهد اصلا سر جلسه حاضر نشدم گفتم منکه نخوندم کجا برم سال بعد میخونم خب رسیدم به کنکور ۱۴۰۱ که از مهر که خبر قبولی همکلاسی هایم رو شنیدم از همون موقع سر کله حرف آخر پیدا شد یک خانم بود همش بهم زنگ میزد میگفت فقط باید دی وی دی بخری فقط گوش کنی من احمق هم خوشخیال فکردم راست میگه من نزدیک ۲۰ میلیون کل پکیج خریدم هرچی گوش میکردم میدیدم ترازم رشد نمیکنه جوری که من روزانه یک تست هم حل نمیکردم همین جوری رفتم تا بهمن بهمن دیگه کلا کشیدم کنار تا روز کنکور خب کنکور ۱۴۰۱ هم شرکت کردم اما رتبه ام افتضاح شد بگونهای که صبح اعلام نتایج مریض شدم تا مرز تشنج رفتم خب بالاخره زمان گذشت گفتم که ۱۴۰۲ میخونم باز از شهریور شروع کردم همین جور رفتم جلو اين بار تاملند خریدم هر روز وسواس داشتم همش کلاس عوض میکردم بازم با تست قهر بودم چند روزی یک بار یک جلسه فیلم گوش میکردم اما باید بگم که امسال هم چون نخونده بودم از ترس رتبه پارسال باز سر کنکور نرفتم موندم ۱۴۰۳ که امسال هم دوباره کلی کلاس خریدم همون روال قبل اما اینا رو نوشتم برای اون دوازدهمی که الان فکر میکنه چون مدرسه میره وقت نداره فکر پشت کنکور موندن میاد سراغش بدونید بهرین زمان برای قبولی سال دوازدهم ا ست بچه ها بنظر شما من چکار کنم اصلا هم حوصله این رشته های الکی ندارم