X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات

دیگه خودم هم فهمیدم هچی نمیشم

سلام راستش من گفتم اینجا شما منو یک راهنمای کنید میدونید من اولین کنکورم ۱۴۰۰ بود کل مدرسه ها آنلاین بودن بخاطر کرونا من هم اصلا حتی آنلاین هم نگاه نمیکردم یعنی من سال اول حتی یک کلمه هم نخوندم امتحانات نهایی هم شب امتحان خوندم همه رو در حد ۱۳ ۱۴ پاس کردم جالب بدونید صبح کنکور هم با دوستام رفتم مشهد اصلا سر جلسه حاضر نشدم گفتم منکه نخوندم کجا برم سال بعد میخونم خب رسیدم به کنکور ۱۴۰۱ که از مهر که خبر قبولی همکلاسی هایم رو شنیدم از همون موقع سر کله حرف آخر پیدا شد یک خانم بود همش بهم زنگ میزد میگفت فقط باید دی وی دی بخری فقط گوش کنی من احمق هم خوشخیال فکردم راست میگه من نزدیک ۲۰ میلیون کل پکیج خریدم هرچی گوش میکردم میدیدم ترازم رشد نمیکنه جوری که من روزانه یک تست هم حل نمیکردم همین جوری رفتم تا بهمن بهمن دیگه کلا کشیدم کنار تا روز کنکور خب کنکور ۱۴۰۱ هم شرکت کردم‌ اما رتبه ام افتضاح شد بگونه‌ای که صبح اعلام نتایج مریض شدم تا مرز تشنج رفتم خب بالاخره زمان گذشت گفتم که ۱۴۰۲ میخونم باز از شهریور شروع کردم همین جور رفتم جلو اين بار تاملند خریدم هر روز وسواس داشتم همش کلاس عوض میکردم بازم با تست قهر بودم چند روزی یک بار یک جلسه فیلم گوش میکردم اما باید بگم که امسال هم چون نخونده بودم از ترس رتبه پارسال باز سر کنکور نرفتم موندم ۱۴۰۳ که امسال هم دوباره کلی کلاس خریدم همون روال قبل اما اینا رو نوشتم برای اون دوازدهمی که الان فکر میکنه چون مدرسه میره وقت نداره فکر پشت کنکور موندن میاد سراغش بدونید بهرین زمان برای قبولی سال دوازدهم ا ست بچه ها بنظر شما من چکار کنم اصلا هم حوصله این رشته های الکی ندارم

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      عیب نداره هنوز وخخخت هَههههه

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      اگر فکر میکنی میتونی یا اگر فکر میکنی نمیتونی...در هر دو صورت حق با توعه!
      مادرم رخت شسته بود آن روز
      کفتری روی بام خانه نشست
      از لب بام دیدمت، ناگاه
      پشت بام از کبوترم افتاد...

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fateme82 نمایش پست ها
      سلام راستش من گفتم اینجا شما منو یک راهنمای کنید میدونید من اولین کنکورم ۱۴۰۰ بود کل مدرسه ها آنلاین بودن بخاطر کرونا من هم اصلا حتی آنلاین هم نگاه نمیکردم یعنی من سال اول حتی یک کلمه هم نخوندم امتحانات نهایی هم شب امتحان خوندم همه رو در حد ۱۳ ۱۴ پاس کردم جالب بدونید صبح کنکور هم با دوستام رفتم مشهد اصلا سر جلسه حاضر نشدم گفتم منکه نخوندم کجا برم سال بعد میخونم خب رسیدم به کنکور ۱۴۰۱ که از مهر که خبر قبولی همکلاسی هایم رو شنیدم از همون موقع سر کله حرف آخر پیدا شد یک خانم بود همش بهم زنگ میزد میگفت فقط باید دی وی دی بخری فقط گوش کنی من احمق هم خوشخیال فکردم راست میگه من نزدیک ۲۰ میلیون کل پکیج خریدم هرچی گوش میکردم میدیدم ترازم رشد نمیکنه جوری که من روزانه یک تست هم حل نمیکردم همین جوری رفتم تا بهمن بهمن دیگه کلا کشیدم کنار تا روز کنکور خب کنکور ۱۴۰۱ هم شرکت کردم‌ اما رتبه ام افتضاح شد بگونه‌ای که صبح اعلام نتایج مریض شدم تا مرز تشنج رفتم خب بالاخره زمان گذشت گفتم که ۱۴۰۲ میخونم باز از شهریور شروع کردم همین جور رفتم جلو اين بار تاملند خریدم هر روز وسواس داشتم همش کلاس عوض میکردم بازم با تست قهر بودم چند روزی یک بار یک جلسه فیلم گوش میکردم اما باید بگم که امسال هم چون نخونده بودم از ترس رتبه پارسال باز سر کنکور نرفتم موندم ۱۴۰۳ که امسال هم دوباره کلی کلاس خریدم همون روال قبل اما اینا رو نوشتم برای اون دوازدهمی که الان فکر میکنه چون مدرسه میره وقت نداره فکر پشت کنکور موندن میاد سراغش بدونید بهرین زمان برای قبولی سال دوازدهم ا ست بچه ها بنظر شما من چکار کنم اصلا هم حوصله این رشته های الکی ندارم
      درود
      دوست عزیز وقتی به جای رو‌به‌روشدن با مشکلتون ازش فرار کردید و اصلا تلاشی نکردید یا تلاش‌های شما در راستای کنکور و در مسیر درستی نبوده (حالا با انتخاب منابع غلط یا تست نزدن یا هر چیز دیگه)
      چطور به این نتیجه رسیدید که قرار نیست دستاوردی داشته باشید؟

سال‌های قبلی و عملکرد شما در کنکور های قبلی تعیین کننده نتیجه کنکورِ پیش‌رو نیستن، پس به جای سرزنش کردن خودتون بابت گذشته صرفا تجربیات کسب کرده رو بردارید و به استقبال کنکور بعدی برید.
      اشتباهات خودتونو لیست کنید و مقابلشون عادت و رویکرد درست رو یادداشت کنید. بعد نسبت به سطح درسیتون و اهداف معقولانه کوتاه مدتتون برای درس خوندن برنامه‌ریزی کنید (اصلا به کنکور و به نتیجه کنکور فکر نکنید).
      توازن رو بین مطالعه و تست زدن برقرار کنید، فراموش نکنید که درسنامه خوندن و فیلم درسی دیدن به تنهایی شمارو به درصد های خوب نمی‌رسونن. تعدد منابع و وسواسی بودن رو هم بزارید کنار، یک کلاس و یک کتاب خوب به شرط استفاده درست میتونن شمارو به درصد خوب برسونن.
      نگرانی‌های شماهم عادیه، وقتی شروع به درست خوندن کنید و رشد پلکانی خودتون رو بینید با انگیزه و قدرت بیشتری درس می‌خونید.
      این تاپیک‌ها رو هم بخونید. http://forum.konkur.in/thread77295.html | http://forum.konkur.in/thread77922-2.html#post1869228 | http://forum.konkur.in/thread74446.html
      اگه مشکل دیگه‌ایم بود مطرح کنید، هر کس تجربه داشته باشه کمکتون میکنه.

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منم سال یازدهمم گول حرف آخر مزخرف لعنتی رو خوردم ک تا عمر دارم نمیبخشمشون .. یادمه داشتیم با مامانم پولو واریز میکردیم برا من ۱۰ تومن شد . مامانم طفلی میگفت ببین این همه هزینه میکنم بخونیا
      بعد ک رسید دستم دیدم چند تاشون ک نظام قدیم
      تو تبلیغ کوفتی همش میگفتن از صفر
      ولی ریاضی جلسه اولش چی بود بنظرت ؟ تابع مرکب
      فککککک کن ؟
      خیر نبینن از اون پولی ک جور کردنش آسون نبود اصلا
      ولی من متوجه شدم ک نمیتونم با دی وی دی بخونم کلا گذاشتمشون کنار و اصلا سمتشون نمیرم
      امیدوارم بتونم یه روزی یک هزارم کاری ک پدرمادرم برام کردن جبران کنم

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      عزیزان این موسسات اصلی ترین عامل سخت شدن کنکور هستن و متاسفانه سیرمونی هم ندارن،با خیال راحت از تلگرام هرچی میخواید دانلود کنید گناهی که نداره ثوابم داره اونم اینه که شاید بساطشون جمع شد،

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Khabalod
      نمایش مشخصات
      منم سال دهم تو تله تاملند گیر افتادم تو اوج کرونا و تدریس مجازی بیخیال مدرسه شدم و گفتم که با تاملند و قلمچی خودم میخونم میدونی نتیجش چیشد؟ افسردگی شدید از یازدهم دیگه هیچ کلاس و ازمونی نرفتم از استاد افشار مشاوره گزفتم وضعیتم خیلی بهتر شد
      واسه یادگیری نیازی به هزینه های کلان نداری از خود کتاب درسنامه کتاب های اموزشی و سایت آلا استفاده کن واسه یادگیری عمیق هم تا میتونی تست بزن
      کاش بشه آخر قصه برسم یه جایی که بگم دیدی تونستم؟=)

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به نظرم همه اینا حقته خوبت شد کدوم احمقی یه اشتباه رو سه بار مرتکب میشه خودت نمیخای بفهمی چه اشتباهی کردی

9. Top | #9
      RHM
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Moujy نمایش پست ها
      به نظرم همه اینا حقته خوبت شد کدوم احمقی یه اشتباه رو سه بار مرتکب میشه خودت نمیخای بفهمی چه اشتباهی کردی
      مشکلات روحی روانی میتونه خیلی آسیب زا باشه و فرد رو تا مدت‌ها درگیر یه چرخه باطل بکنه... ما نمیدونیم این شخص چه چیزایی رو تجربه کرده و داره می‌کنه، درست نیست اینطوری کسی رو قضاوت کنیم.

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      احمقه بی شخصیت مثله اینکه هدف از ثبت نام تو این انجمن رو نمیدونی که اینارو نوشتی کجا۳باراشتباهشو تکرار کرده بلکه ۳تا تجربه متفاوت داشته که درست جواب نداده براش

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      پیامم خطاب به moujy

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Moujy نمایش پست ها
      تا شرایط کسیو نمیدونی قضاوت الکی نکن
      شکرت خدای من (: که زیباترینی بی انتهایی بخشنده ای

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fateme82 نمایش پست ها
      فاطمه یه جوری تمومش کن که ارزش اون سه سالو داشته باشه امسالو دیگه تلف نکن زمان خیلی سریع میگذره
      شکرت خدای من (: که زیباترینی بی انتهایی بخشنده ای

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      وقتی داشتم متن رو میخوندم انگار زندگی سه سال
      اخیرم سریع از جلو چشم رد شد منم کنکوری ۱۴۰۰ بودم
      و دقیقا همون کرونا و اون مسائل که پیش اومد و بعدشم پیچوندن کلاسای انلاین و ... تا رسیدم به اینجا که هنوزم
      دنبال یک شروع دوباره ام.
      اولش اینجوریه که کنکورو دادی و میدونی گند زدی پس شروع میکنی به برنامه ریزی برای ترکوندن کنکور بعدی و به تقویم که نگاه میکنی و فرصت ۱۲ ماهه رو میبینی اصن کیف میکنی و به فکر رتبه دو رقمی ای بعدش میگی برای رتبه دورقمی باید یک برنامه ریزی و منابع و ... داشته باشم که مو لا درزش نره پس تابستونت رو صرف جمع کردن بهترین منابع و تحقیق و فهمیدن بهترین روش برنامه ریزی و درس خوندن و ... میکنی و اول مهر دیگه میری که بترکونی
      شروع میکنی به اجرای چیزایی که سه ماه داشتی واسش
      برنامه میریختی اما میبینی که عه حتی نتونستی یک سومش
      رو انجام بدی و حتی همون یک سوم رو هم ناقص انجام دادی
      میگی امروز اینجوری شد بریم دیگه فردا میترکونم و
      فردا هم .. پس فردا هم ... و روزا همینطور میگذره و تو
      دنبال یک راهی هستی که بتونی برنامه ایده آلت رو
      اجرا کنی اما نمیشه و میای دنبال پیدا کردن راه حل میگردی
      و از تنبلی و اهمال کاری میرسی به ترس از شکست و از اونور
      میرسی به استرس و اضطراب و وسواس فکری و بعدشم
      عدم تمرکز و ... آخر سر میرسی به سر مار ، کمال گرایی.
      میوفتی دنبال راه حلی برای درمانش کتاب ها مربوط بهش
      رو میگیری و ویدیو های روانشناس ها و مشاور هارو میگیری
      و قشنگ میبینی و یادداشت برداری میکنی و میگی دیگه فهمیدم مشکلو و میری دوباره دنبال درس خوندنت
      اینجاها که دوباره داری برنامه میریزی دیگه آگاهی به
      کمال گراییت و باهاش کشمکش ذهنی داری و میخای
      برنامه منطقی بریزی اما میاد سراغت که الان دیگه تابستون
      نیست و چیزی نمونده پاییز تموم بشه بخای اینطوری درس بخونی تا صد سال دیگه هم نمیتونی درسارو جمع کنی و...
      و اینطوریه که هربار باهاش کلنجار میری اون برنده میشه و
      مقابلش احساس ضعف میکنی. میدونی کار درست چیه
      اما نمیتونی انجام بدی و دائما عذاب میکشی و اینجاست
      که افسردگی وارد میشه و چند ماهی تو اون هوای سرد
      و دلگیر زمستون یکجا میوفتی و ترجیح میدی دیگه
      هیچ کاری نکنی. اون وسطا چند باری دنبال شروع از صفر
      و همون جمله معروف از الان میشه ؟ هم میری اما اتفاق
      خاصی نمیوفته و دیگه نزدیکای عید میشه که دیگه ول میکنی و تصمیم میگیری باز سال دیگه کنکور بدی.
      درحالی که مشکلت اصلا زمان نیست ولی تنها چیزی که
      ذهنتو سیراب میکنه داشتن یک زمان ۱۲ ماهه دست نخوردس
      البته بعد عیدم یه فکرایی به سرت میزنه که مثلا حداقل
      چند سرفصل بخونم حداقل زیر ده هزار بشم و سال دیگش
      دیگه بترکونم اما همونم نمیخونی.
      و اینطوریه که این چرخه هر سال تکرار میشه

این علت پشت کنکور موندنای منه و فکر میکنم شماهم
      کموبیش به همین شکل بوده باشه و اصلا و ابدا
      نمیشه تقصیرو گردن کرونا و حرف اخر و تاملند و ...انداخت
      اینطوری پیش بره تا ۱۰ سال دیگه هم چیزی پیدا میشه که
      علت درس نخوندناتون رو توجیه کنید باهاش
      شما الان پتانسیل اینو دارید که حسرت گذشته و
      عمر هدر رفته و اینارو بخورید و بعدشم افسردگی بگیرید
      و امسالم به همین منوال بگذره اینارو گفتم که بدونید
      من و خیلیای دیگه هم همین شرایطو گذروندن و احساس
      گناه زیادی نکنید فقط ملتمسانه میگم دیگه حتی کوچک
      ترین فکری هم به اینکه باز سال بعد کنکور بدید به ذهنتون
      خطور نکنه چون این مثل یک ویروسه که کم کم توی
      ذهن ریشه میکنه اینو گفتم چون شما دختری و ممکنه باز
      چند سال دیگه هم پشت بمونید من که دیگه امسال کاری
      نکنم سربازم و همین منو تحت فشار میزاره
      شرایط الان من مثل شب امتحانه همونطوری که ۱۲ سال
      باهاش امتحانارو گذروندم و وقتی توی این شرایط قرار
      میگیری دیگه کمال گرایی کمرنگ میشه و میتونی
      درستو بخونی. کمال گرایی فکر نکنم درمان قطعی داشته باشه و اگر هم داشته باشه همیشه مقداریش توی وجودت هست و همین بسه برای اینکه ۱۰ سال دیگه هم پشت کنکور بمونی پس همونطور که گفتم شما نباید به هیچ عنوان به دوباره کنکور دادن و فرصت بیشتر دادن به خودتون فکر کنید تا در شرایط شب امتحانی قرار بگیری و درستو بخونی و کلکشو بکنی و بره.
      راستی این وسط اصلا به اینکه چی قبول میشی و اینا
      فکر نکن و مطمئنم خودتم میدونی که ته این فکرا به
      چیزی نمیرسه و فقط وقتتو هدر میده.

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوستان عزیز اگر اینجا حوصله انشا نوشتن دارید، حوصله درس خوندن هم دارید. این حس ترحم و دلسوزی که نسبت به خودتون رو دارید رو بذارید کنار و فقط بخونید. اگر هم واقعا مشکل دارید برید پیش متخصص.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن