دیگه خودم هم فهمیدم هچی نمیشم
سلام راستش من گفتم اینجا شما منو یک راهنمای کنید میدونید من اولین کنکورم ۱۴۰۰ بود کل مدرسه ها آنلاین بودن بخاطر کرونا من هم اصلا حتی آنلاین هم نگاه نمیکردم یعنی من سال اول حتی یک کلمه هم نخوندم امتحانات نهایی هم شب امتحان خوندم همه رو در حد ۱۳ ۱۴ پاس کردم جالب بدونید صبح کنکور هم با دوستام رفتم مشهد اصلا سر جلسه حاضر نشدم گفتم منکه نخوندم کجا برم سال بعد میخونم خب رسیدم به کنکور ۱۴۰۱ که از مهر که خبر قبولی همکلاسی هایم رو شنیدم از همون موقع سر کله حرف آخر پیدا شد یک خانم بود همش بهم زنگ میزد میگفت فقط باید دی وی دی بخری فقط گوش کنی من احمق هم خوشخیال فکردم راست میگه من نزدیک ۲۰ میلیون کل پکیج خریدم هرچی گوش میکردم میدیدم ترازم رشد نمیکنه جوری که من روزانه یک تست هم حل نمیکردم همین جوری رفتم تا بهمن بهمن دیگه کلا کشیدم کنار تا روز کنکور خب کنکور ۱۴۰۱ هم شرکت کردم اما رتبه ام افتضاح شد بگونهای که صبح اعلام نتایج مریض شدم تا مرز تشنج رفتم خب بالاخره زمان گذشت گفتم که ۱۴۰۲ میخونم باز از شهریور شروع کردم همین جور رفتم جلو اين بار تاملند خریدم هر روز وسواس داشتم همش کلاس عوض میکردم بازم با تست قهر بودم چند روزی یک بار یک جلسه فیلم گوش میکردم اما باید بگم که امسال هم چون نخونده بودم از ترس رتبه پارسال باز سر کنکور نرفتم موندم ۱۴۰۳ که امسال هم دوباره کلی کلاس خریدم همون روال قبل اما اینا رو نوشتم برای اون دوازدهمی که الان فکر میکنه چون مدرسه میره وقت نداره فکر پشت کنکور موندن میاد سراغش بدونید بهرین زمان برای قبولی سال دوازدهم ا ست بچه ها بنظر شما من چکار کنم اصلا هم حوصله این رشته های الکی ندارم