نوشته اصلی توسط
Mio2
سلام دوستان حالتون چطوره؟
من امسال اولین سالی بود که پشت کنکور بودم و هیچی درس نخوندم حتی از سال اول هم کمتر درس خوندم،فقط توی خونه بودم و هر ثانیه با جهنم واسم هیچ فرقی نداشت مشکلات روحی و روانی خیلی شدید و وحشتناکی و پشت سر گذاشتم و..
به هرحال کنکور و دادم ترمیم هم نزدم و تراز کنکورم هم در آخر بهتر از سال قبل شد اما تراز معدلم افتضاح شد و دقیقا مثل سال اول پرستاری روزانه قبول شدم ولی اینبار دیگه حمایت خانواده رو ندارم و هرجوری هست باید برم دانشگاه و خوابگاهی میشم
تصمیم گرفتم یک مدت پیش روانشناس برم و خودم رو از نظر روانی آماده و به قولی درمان کنم و یه مدت به مغزم استراحت بدم و از ۱یا ۲ ماه آینده در صورتی که ارادش رو در خودم دیدم استارت درس خوندن برای کنکور اردیبهشت رو بزنم
اما خب اینجا یکسری مشکلات وجودداره و اون اینه که من نمیتونم برگردم خونه و درس بخونم
نمیتونم مرخصی بگیرم چون خوابگاه به کسی که مرخصی گرفته نمیدن
و اصلا نمیدونم حدودا چقدر میتونم در کنار دانشگاه رفتن و خوندن درسای دانشگاه برای کنکورم وقت بزارم
و اینکه نمیتونم بیخیال دانشگاه بشم و درساش و سرسری بگیرم چون اگه هم کنکور و خراب کنم هم درسای دانشگاه رو سرسری گرفته باشم از جفتش میمونم..
دوستان اگه نظر یا راه حلی دارن خوشحال میشم ارائه بدن
و اینکه میشه ترم دوم فقط ۱۲ واحد بردارم؟ و اگه میشه حدودا چند ساعت در هفته درگیر دانشگاه میشم؟