مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 32
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

کنکور و رابطه م با یک پسر

سلام
      امسال پشت کنکور موندم با یک رتبه خیلی بد و پایه به شدت ضعیف ... تایم کمی باقی مونده اما من نمیتونم رو درسم تمرکز کنم چون از یک پسری خوشم میاد و رابطمون هم در حد تلفن هست .. با اینکه اون اقا فقط در کلام ابراز علاقه میکنه و در رفتار وقتی برام نمیزاره اما من اینور دلم براش تنگ میشه و همش گریم میگیره .
      عاشق پزشکی بودم از بچگیم و امسا به شوق هدفم موندم پشت کنکور ... اگر نرسم چی
      چطور با این پایه ضعیف و دلتنگی شدید درس بخونم و قبول بشم اخه
      خیلی ناراحتم خواهشا راهنمایمم کنین . با اینکه میدونم ایندم مهمه خیلی اما باز بعد از دو روز ارتباط نداشتن دلم به شدت تنگ میشخ و اون رو میخوادش
      ای کاش میمیردم اما باهاش تو رابطه نمیرفتم
      چطور قید هدفم رو بزنم مطمینم تا اخر عمرم افسرده خواهم بود

2. Top | #2
      در انتظار تایید ایمیل

Mashkok
      نمایش مشخصات
      بعد کنکور برا این چیزا وقت هست...الان از هدفت میمونی و زندگیت رو حروم میکنی فقط

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      http://forum.konkur.in/thread81025.html

برین این تاپیکو بخونین

چقد فازی رو اذیت کردیم نگو اینده نگر بوده

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lMahyal نمایش پست ها
      سلام
      امسال پشت کنکور موندم با یک رتبه خیلی بد و پایه به شدت ضعیف ... تایم کمی باقی مونده اما من نمیتونم رو درسم تمرکز کنم چون از یک پسری خوشم میاد و رابطمون هم در حد تلفن هست .. با اینکه اون اقا فقط در کلام ابراز علاقه میکنه و در رفتار وقتی برام نمیزاره اما من اینور دلم براش تنگ میشه و همش گریم میگیره .
      خیلی ناراحتم خواهشا راهنمایمم کنین . با اینکه میدونم ایندم مهمه خیلی اما باز بعد از دو روز ارتباط نداشتن دلم به شدت تنگ میشخ و اون رو میخوادش
      ینی چه واقعا فازتون رو نمیفهمم انصافا
      چرا فکر میکنید خوشتون اومدن از یکی ینی باید وارد رابطه بشید و خودتون رو هم علاف کنید و از همه چیتونم بزنید براش؟؟
      این کار ها از نظر علمی ینی شما هنوز ثبات روانی و مدیریتی و شخصیتی و هویتی ندارید و منطقی ترین کار هم این هستش که قبل از آسیب زدن به طرف مقابل و با و خودتون که طبعات شدید روانی و اجتماعی و اقتصادی و ..... خواهد داشت با مشورت افراد آگاه و نزدیک به خودتون که بهشون اعتماد دارید مسیر درست رو در پیش بگیرید
      و به جاش سعی کنید خودتون رو رشد بدید و مقدمات یه سری چیزا رو که واجب هر رابطه ای هستش رو فراهم کنید .
      زندگی فانتزی های فیلم و سریالی نیست .
      افراد توی زندگی و واقعیت هم اون پری های پرنسس و مرد های شاهزاده با اسب یفید نیستن.
      بزرگ شید یکم

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      عزیزم اولین نشونه های علاقه یک اقا به شما وقت و ارزشیه که به صورت حضوری براتون میزاره
      با توجه به گفته هاتون ایشون پشت تلفن فقط حرف میزنه
      به نظرتون ارزش داره به خاطرش اینده خودتون رو بسپارین دست باد؟

به نظرم باهاش صحبت کنید که به خاطر شما صبر کنه
      بعدش هم گوشی تون رو جمع کنید
      مطمعن باشید پشیمون نمیشین و در اینده به خودتون افتخار میکنید
      روز هاتون با لبخند

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سلام
      دخترم یکی بزن تو دهن دلت و تو نطفه خفش کن
      گریه برای پسر ؟ ارزش داره ؟ اونم پسری که ذره ای اهمیت واست قائل نیست ،(!)
      دلی که فاز تنگی برداشته رو له کن بره و سر عقل بیا !
      نزار یک پسر بی ارزش بین تو و هدف باارزشت فاصله بندازه !
      قرمز نوشتم که مغزتو هشیارتر کنه !

7. Top | #7
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام
      میزنمتاااااااااا بخداااا حیف دم دستم نیستی....اسکولی دختر؟؟؟اصلا پسر چیه به خاطرش آیندتو خراب کنی؟؟نه هیچ پسری و نه هیچ آدم دیگه ای ارزش نداره از هدفت و پیشرفتت بزنی....حیف اینجا پسر هست نمیتونم راحت حرف بزنم ولی یکدفعه دیگه یکنفر بخواد از این تاپیکا بزنه با پشت دست میخوابونم در ... دیگه خوددانی...کاش یروزی بفهمی هیچکی ارزش خراب کردن حال و آیندتو نداره کــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــاشششش شششششششششش...........

8. Top | #8
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      سلام
      کصخلی؟ کات کن بره عزیزم
      الان کات کنی و دوسه هفته بخاطرش زار بزنی فوقش یک ماه از وقتت تلف شده ولی بهترازاینه که کل این هشت ماه باقی مونده رو بمونی تو رابطه و کلن به فنا بدی خودتو

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      الله اکبر یکی دیگه ام اینجاس
      ? Happy or sad

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      ای اون دختری پسری که نشستی ابغوره افسردگی گرفتی واسه بچه مردم

پاش جمع کن خودتو قحطی پسر دختر نیومده که

البته اگه لقمه چرب چیلی بود بشین گریه کن حیف بوده پریده

لقمه چرب چیلی کم پیدا میشه
      ? Happy or sad

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بیخیال خداییش تهش اگه به هدفت نرسی اولین نفر همون خردت میکنه
      هیچ چیزی به اسم رل و هر چه که به اون مربوطه ارزش اینو نداره ک کنکورت ک میتونه کل زندگیت رو تحت شعاع قرار بده، به خاطرش از دست بدی
      از ما گفتن بود

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط queen of konkur نمایش پست ها
      کصخلی؟ کات کن بره عزیزم
      الان کات کنی و دوسه هفته بخاطرش زار بزنی فوقش یک ماه از وقتت تلف شده ولی بهترازاینه که کل این هشت ماه باقی مونده رو بمونی تو رابطه و کلن به فنا بدی خودتو
      یه ماه اوه مگه برد پیته من سر دوروز با جدا شدنم کنار اومدم

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببین عشق تو مجازی زنگ اینا چرته من عاشق یه دختر بودم رنگین کمونی درومد

14. Top | #14
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Negar_81 نمایش پست ها
      میزنمتاااااااااا بخداااا حیف دم دستم نیستی....اسکولی دختر؟؟؟اصلا پسر چیه به خاطرش آیندتو خراب کنی؟؟نه هیچ پسری و نه هیچ آدم دیگه ای ارزش نداره از هدفت و پیشرفتت بزنی....حیف اینجا پسر هست نمیتونم راحت حرف بزنم ولی یکدفعه دیگه یکنفر بخواد از این تاپیکا بزنه با پشت دست میخوابونم در ... دیگه خوددانی...کاش یروزی بفهمی هیچکی ارزش خراب کردن حال و آیندتو نداره کــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــاشششش شششششششششش...........
      از تبعات روابط اینطوری که بر هیچ منطقی سوار نیست دقیقا یکی مثل نگار میشه که بد بین میشه به هر کسی که جنسش پسر باشه .
      البته طبیعی هم هست
      روانشناسان سکسولوژی خیلی وقته چنین چیزایی رو کشف کردن و گفتن و ...... اصلا فلسفه پهنیسم در غرب از همینجا شروع شده

رشد کنید رشد کنید و رشد کنید
      و اتفاقا یکی از زمینههای رشد و شناخت می تونه همین شناخت جنس مکمل باشه و هیچ ایرادی هم نداره . اما قبلش باید مقدماتش رو فراهم دیده باشید واسش آماده باشید . منطقی باشید . و اگاه
      طبیعتا وقتی چیزی نمیدونی و تلاشی برای دونستن نداری و کاری میکنی که بهت آسیب میزنه نباید کل کار رو زیر سوال ببری که
      متاسفم ولی اکثریت جامعه الان دیدشون این شده.
      چونکه رسانه و فضای مجازی و داشتن روابط باز به هر قیمتی و متاسفانه این کار ها رو به منزله روشن فکر بودن و نایس بودن انجام دادن داره گند میزنه به جامعه و ارتباط امن و اخلاقی بین دو جنس
      خدایی ارتباطات و کارایی که اینجا میکنید و روابط مثلثی که سهله دارید تو علم هندسه هم چند ضلعی های جدید ابداع میکنید به والله تو خود امستردام هم قفله

ویرایش توسط _TheOne_ : 18 مهر 1402 در ساعت 23:41

15. Top | #15
      در انتظار تایید ایمیل

Mashkok
      نمایش مشخصات
      از مدیریت محترم درخواست بسته شدن تاپیک رو دارم.
      #نه_به_قضاوت_علیه_پسران_پاک_ کشور

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن