X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

چجوری تست بزنم؟

سلام
      حس کردم دیگه جدی جدی نیاز به زدن این تاپیک دارم
      بچه ها نمیتونم تست بزنم
      مثلا زیست رو میخونم ، وقتی میرم تست میزنم میبینم نمیتونم راحت بزنم و بخصوص از وقتی قلب دهم رو شروع کردم اینجوری شدم ، دیگه اصلا نمیخوام انگار سمت کتاب تست برم
      اصلا فرض کنیم با زیست کنار بیام
      ریاضیو فیزیک من قویه و قبلا براشون تست زیاد زدم ، حالا میخوام برم تست بزنم وقتی میبینم همه تستا تکرارین اعصابم خورد میشه ، با اینکه اگر تست نزدم قطعا افت میکنم
      خیلیییییی با خودم کلنجار میرم ولی نمیشه
      فقط شیمیو کمی راحت تر میزنم :/
      و اینم بگم پشت کنکوریم و سه سال دبیرستانم بشدت کم تست زدم و دلیل اصلی قبول نشدنم حالا جدا از اینکه حالم بد بود این تست نزدنم بود ...
      میدونین از زیستم حالا اونقدر نمیترسم هااا
      بیشتر همین ریاضی فیزیک !

know the difference between being patient
      ⭐🌱and wasting your time

2. Top | #2
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      زیست از کتاب بیسیک تر مثل تک پایه های خیلی سبز استفاده کن چون با چیزی که گفتی قطعا اگه کتابی مثل آیکیو رو همون اول کار کنی قطعا با چیزی که گفتی تو رو از زیست زده و متنفر میکنه(مثاله هااا اصلا نمیدونم منبعت چیه) و فیلم هم ببین برای جاهایی که گنگه، من حنیف و همدانی رو میپسندم

ریاضی و فیزیکت که قویه برو سراغ منابع سطح بالاتر که حسابی خودتو به چالش بکشی، فیزیک نردبام عالیه

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Farnaz.♡ نمایش پست ها
      سلام
      بچه ها نمیتونم تست بزنم
      مثلا زیست رو میخونم ، وقتی میرم تست میزنم میبینم نمیتونم راحت بزنم و بخصوص از وقتی قلب دهم رو شروع کردم اینجوری شدم ، دیگه اصلا نمیخوام انگار سمت کتاب تست برم
      ریاضیو فیزیک من قویه و قبلا براشون تست زیاد زدم ، حالا میخوام برم تست بزنم وقتی میبینم همه تستا تکرارین اعصابم خورد میشه ، با اینکه اگر تست نزدم قطعا افت میکنم
      و اینم بگم پشت کنکوریم و سه سال دبیرستانم بشدت کم تست زدم و دلیل اصلی قبول نشدنم حالا جدا از اینکه حالم بد بود این تست نزدنم بود ...
      بیشتر همین ریاضی فیزیک !
      پیشتهاد میکنم تست‌هاتونو آزمونی یا ب صورت پک شده بزنید اینجوری ذهنتون مجبور میشه تن ب تست زدن بده و فرار نکنه
      اگه آزمونم زیاد بزنید ک عالیه

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Friedrich نمایش پست ها
      زیست از کتاب بیسیک تر مثل تک پایه های خیلی سبز استفاده کن چون با چیزی که گفتی قطعا اگه کتابی مثل آیکیو رو همون اول کار کنی قطعا با چیزی که گفتی تو رو از زیست زده و متنفر میکنه(مثاله هااا اصلا نمیدونم منبعت چیه) و فیلم هم ببین برای جاهایی که گنگه، من حنیف و همدانی رو میپسندم

ریاضی و فیزیکت که قویه برو سراغ منابع سطح بالاتر که حسابی خودتو به چالش بکشی، فیزیک نردبام عالیه
      مرسی
      اره خودمم تصمیم گرفتم از تک پایه شروع کنم

⭐🌱and wasting your time

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sari_Sheri نمایش پست ها
      پیشتهاد میکنم تست‌هاتونو آزمونی یا ب صورت پک شده بزنید اینجوری ذهنتون مجبور میشه تن ب تست زدن بده و فرار نکنه
      اگه آزمونم زیاد بزنید ک عالیه
      این راه رو هم امتحان میکنم
      ممنون

⭐🌱and wasting your time

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Farnaz.♡ نمایش پست ها
      سلام
      بچه ها نمیتونم تست بزنم
      بیشتر همین ریاضی فیزیک !
      سلام دوست من
      ببینین به هر حال شما یه مدت دور بودی از درس و طبیعیه که زمان میخواد که برگردی به حالتی که تست هارو روون تر بتونی بزنی. پس باید به خودتون زمان بدین.
      به نظرم برای زیست نیاز به زمان و مرور متن کتاب دارین که کم کم دهنتون به همون حالت فعال قبل تابستون برگرده و خب راه عجیب غریبی نداریم به نظرم که شما بهتر تست بزنی تو زیست

برای فیزیک و ریاضی خب من حس میکنم منبع جدید و پیشرفته اگه خوب هستین بگیرین که تکراری نباشه و تست کم نزنین

کلا مشکل شما راه خاصی نداره.

یه پیشنهاد دیگم دارم. آزمون بزنین قبل تست زدن که ذهنتون فعال تر بشه چون وقتی خودتون رو محدود به زمان و آزمون کنین مغز تحت فشار قرار میگیره و بهتر شاید شد

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepidehlotfi نمایش پست ها
      سلام دوست من
      ببینین به هر حال شما یه مدت دور بودی از درس و طبیعیه که زمان میخواد که برگردی به حالتی که تست هارو روون تر بتونی بزنی. پس باید به خودتون زمان بدین.
      به نظرم برای زیست نیاز به زمان و مرور متن کتاب دارین که کم کم دهنتون به همون حالت فعال قبل تابستون برگرده و خب راه عجیب غریبی نداریم به نظرم که شما بهتر تست بزنی تو زیست

برای فیزیک و ریاضی خب من حس میکنم منبع جدید و پیشرفته اگه خوب هستین بگیرین که تکراری نباشه و تست کم نزنین

کلا مشکل شما راه خاصی نداره.

یه پیشنهاد دیگم دارم. آزمون بزنین قبل تست زدن که ذهنتون فعال تر بشه چون وقتی خودتون رو محدود به زمان و آزمون کنین مغز تحت فشار قرار میگیره و بهتر شاید شد
      مرسی
      اوهوم ، از این به بعد آزمون بیشتر میزنم

⭐🌱and wasting your time

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن