خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

من ۴۰۳ میخوام بمونم و سال دوم پشت کنکوری بودنمه

سلام من عضو جدیدم و به قوانین زیاد وارد نیستم اگه چیزیو رعایت نکردم ببخشید.
      من ۴۰۳ میخوام بمونم و سال دوم پشت کنکوری بودنمه صفر نیست در حد ۲۰ ۳۰ درصد بلدم و تست زدم ولی متاسفانه هیچوقت جمع بندی درست حسابی نداشتم. برای ۴۰۳ میخواستم از اواسط مرداد شروع کنم ولی خانوادم فکر مسافرت تفریحین و میگن تو هم بیا و شروع رو بزار برای ۱ شهریور خودمم روحیم فوق العاده خسته است و نیاز به استراحت بیشتری دارم ولی حس میکنم شروع از شهریور برای رسیدن به پزشکی یه مقدار دیره( با توجه به اینکه پایه زیاد خوبی ندارم)

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      عزیزم رک بهت میگم تو از نیمه مرداد هم ک شروع کنی در مقایسه با اینکه از اول شهریور شروع کنی کلن 15 روز ینی دوهفته بیشتر درس خوندی . و با این دوهفته معجزه نمیشه و ب هیچ عنوان نمیتونی بگی قبول شدن من بستگی ب این داره این دوهفته رو بخونم یا ن. اینا همش چرت و پرته اگ بخای پزشکی قبول شی و اراده داشته باشی حتی اگه فقط سه ماه اخر رو جدی بخونی قبولی
      از طرفی هم پدرمادرت الان تو فکرمسافرتن و اگ مجبورشون کنی ب خاطر درس تو از تفریحشون بزنن بعدن کلی حرف میشنوی ک میگن ما بخاطر تو از همه چی زدیم بازم و اینا... از طرف دیگه خودتم داری میگی میخام استراحت کنم پس این دوهفته رو آدم وار استراحت کن ب مسافرت و تفریحت برس و از الان کاری نکن ک با خستگی درس خوندن رو شروع کنی بعد ی ماه دیگه میگی خب تابستونم تموم شد ی مسافرت نرفتیم محض رضای خدا دو روز استراحت نکردم و من فقط ی پشت کنکوری بدبختم ک حق استراحت ندارم و ... یجورایی بعدن پشیمون میشی چرا کمتر استراحت کردی. (درواقع این خود ما هستیم ک حق تفریح رو از خودمون سلب کردیم و فکرمیکنیم هرچی بیشتر سختی و فشار روحی روانی تحمل کنیم ینی نقش پشت کنکوری بودن رو خوب بازی کردیم... درصورتی ک اینطور نیست و ما مثل تمام آدم های دنیا حق استراحت ،تفریح و مسافرت ، عیدنوروز و مهمونی و ... داریم البته ب اندازه)
      پس درنتیجه با دو هفته بیشتر درس خوندن معجزه نخواهد شد ب تفریحتون بپردازین وبعد پرانرژی و بدون پشیمونی از اینکه چرا وقت برا تفریح خودت نزاشتی محکم و قوی برو سراغ درس

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مرسی ازت درست میگی

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      برو مسافرت سال بعد میگی کنکورم ریدمم مسافرتمم نرفتم تفریحم نکردم

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نه دیگه اگه بمونم بخونم برای چی خراب کنم

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Imshiny نمایش پست ها
      نه دیگه اگه بمونم بخونم برای چی خراب کنم
      از این کتابای لقمه مهرو ماه یا خیلی سبز داری؟ اگه داری میتونی اونا رو بذاری تو کیفت و روزی مثلا 3 تا 5 ساعت باهاشون مطالعه کنی(لازم نیست پشت سر هم مطالعه کنی)
      فلش کارت های قلمچی هم خیلی خوب هستن.ببین من هدفم تبلیغ نیست ولی هرکدوم از این 3تا رو داشتی باشی عالین(فلش کارت قلمچی،جیبی خیلی سبز و لقمه مهرو ماه)
      در غیر این صورت اگه میخوای نری و بشینی خونه پس با خیال راحت برو سراغ کتاب درسی و کتاب های جامع

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouria.sh نمایش پست ها
      از این کتابای لقمه مهرو ماه یا خیلی سبز داری؟ اگه داری میتونی اونا رو بذاری تو کیفت و روزی مثلا 3 تا 5 ساعت باهاشون مطالعه کنی(لازم نیست پشت سر هم مطالعه کنی)
      فلش کارت های قلمچی هم خیلی خوب هستن.ببین من هدفم تبلیغ نیست ولی هرکدوم از این 3تا رو داشتی باشی عالین(فلش کارت قلمچی،جیبی خیلی سبز و لقمه مهرو ماه)
      در غیر این صورت اگه میخوای نری و بشینی خونه پس با خیال راحت برو سراغ کتاب درسی و کتاب های جامع
      فکر کنم منظورمو بد رسوندم منظورم از موندن اینکه امسال بمونم پشت و واقعا بخونم نه اینکه نرم مسافرت

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Imshiny نمایش پست ها
      فکر کنم منظورمو بد رسوندم منظورم از موندن اینکه امسال بمونم پشت و واقعا بخونم نه اینکه نرم مسافرت
      پس من پوزش میخوام دوست عزیز. خب لااقل 1 هفته به خودت استراحت بده به نظرم
      ببین همون قضیه تیز کردم تبر هستش این استراحت کوتاه. نگران نباش یه استراحت کوچولو واقعا بررای شروع مجدد واقعا لازمه
      امیدوارم امسال بتونی اونطور که مدنظرت هست تلاش کنی دوست عزیز. به نظرم با یک استراحت کوتاه عقب نمی‌افتید. نگران نباش برای یه چند روز دوری از درس

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      ن چ دیری بعضیا رو میشناسم از اول با ساعت مطالعه بالا شروع کردن اخرا وا دادن مهم داشتن پیوستگی هست اگر احساس خستگی و فرسودگی می کنی من جای تو بودم میرفتم استراحتمو میکردم تا شروع درس

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون از پاسخگوییتون

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن