خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

روش استفاده از دو منبع

سلام دوستان وقتتون بخیر
      همون طور که از اسم تاپیک معلومه برای بعضی دروس دو منبع دارم خواستم ببینم چطور باید براشون برنامه ریزی کنم؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      والا باحذف شدن دروس عمومی و وقت بیشتر وهمینطور سخت شدن تست ها دیگه خیلی کم هستن کسایی که یه منبع برای درس تخصصی مثل ریاضی و شیمی داشته باشن. زیست هم که اکثر درصدهای بالا تعداد منبعشونم بالاست.
      شما باید به نوع برنامه درسیت دقتکنی مثلا اگه آزمون میدی و سه فصل از زیست رو از کتاب خیلی سبز تموم کردی و وقت داری برایهمون آزمونت بهتره که از آی کیو هم تیست بزنی. اگه تا جایی رسوندیو بقیش موند باید براش برنامه ریزی کنی. هم میتونی لای برنامه های آزمون بعدیت این کارو کنی هم توی جمع بندی تستا رو بزنی. یه فصل از ریاضی رو تموم کردی میتونی همونو از کتاب دیگری هم بزنی.
      اینکه یه بار منبع اولرو کلا تموم کنی بعد بری منبع دوم مزیتش اینه که مرور بهتر انجام میدی ولی عیبش اینه که برنامه ریزیت رو احتمالا به هم میزنه
      ببین یا موفق میشی یا باید موفق بشی.
      ولی تا ابد وقت نداری.

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      همون پینوکیو رو فعلا ببین میتونی تموم کنی مطابق برنامت. شاید اصلا نرسیدی.
      اینجوری دوتا منبع که یکیش دست نخورده رو میبینی و استرس میگیری ضررش بیشتره
      ببین یا موفق میشی یا باید موفق بشی.
      ولی تا ابد وقت نداری.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به صورت موازی
      یعنی واینمیسی منبع اول تموم شه بری دوم
      فصل اول مثلا زیست تست های منبع اول رو زدی برو منبع دوم هم بزن

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اگه خریدی که هیچ اما اگه نخریدی بنظرم منبع دوم آزمون های آزمایشی بزن چون به قول فراهانی تو آزمون های آزمایشی ایده های جدیدتر میتونی پیدا کنی مثلا دبیره یه ایده خوب تو تستا پیدا کرده نمیتونه تو کتاب که چاپ شده رفته پیاده کنه رو آزمونا پیاده میکنه

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط قاتل بروسلی نمایش پست ها
      سلام دوستان وقتتون بخیر
      همون طور که از اسم تاپیک معلومه برای بعضی دروس دو منبع دارم خواستم ببینم چطور باید براشون برنامه ریزی کنم؟

سلام. خوبی؟

دو تا راه براش هست که میگم؛ خودت تصمیم بگیر که کدوم بهتره.

1- اول منبع اول رو تموم کنی و بعد بری سراغ منبع دوم. این روش از این نظر که وسواس نمیگیری کمک میکنه و اگر سرعت زیادی توی تست زدن نداری و از سطح صفر داری شروع میکنی؛ میتونه بهترین روش باشه.

2- هر دو منبع رو به صورت موازی ببری جلو. اگه سرعت مناسبی توی درس خوندن داری و میتونی دو تا رو همزمان جلو ببری؛ این روش کمکت میکنه که بعدا هم اعتماد به نفس بیشتری توی تست‌زنی داشته باشی.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن