خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

تکلیف ما پشت کنکوریایی که میخوایم سال دوم پشت کنکور بمونیم چی میشه؟

سلام شبتون بخیر
      امشب جوابا اومد و حتی از یچیزی که فکر میکردم هم بیشتر خراب کردم
      تراز نهاییم شده ۸۰۰۰ و خرده ای
      توی کانال ماز توضیح داد که تراز اونایی که سال های قبل امتحان نهایی دادن پایین تر از همون معدل در امساله به دلیل اینکه امسال میانگین پایین اومده بوده و
      من اگر سال بعد بخوام دوباره کنکور بدم شانس قبولی دارم با توجه به تاثیر ۵۰ درصدی معدل؟ اگر سخت تر بشه نهاییا و ترازم پایین تر از این هم بیاد چی؟
      لطفا اگه میدونید جواب بدید چون بشدت بهم ریختم و مشاور ها هم فعلا درگیر قبولیای لمسال و تبلیغات خودشونن
      میتونم سال بعد به قبولی یه رشته تاپ امید داشته باشم؟ خیلی ناامید شدم با این موضوع

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      اولا سال بعد خدا کریمه و احتمال داره لغو شه این مصوبه کذایی
      دوما اگه دوباره شرکت کنی نمره نهایی بیشتر، شما تراز میشه و نمره کمتر محسوب نمیشه
      سوما افرادی مثل شما که ترازشون در حد ۸۰۰۰ هست کافیه ۳ یا ۴ تا درس که نمره کمتری دارن و اون درس ها تاثیر زیادی هم داره ترمیم کنن و ترازشونو بالای ۹۰۰۰ برسونن و برا رشته های تاپ همین کافیه احتمالا
      در نهایت اینجوری که من میبینم اگه مصوبه پابرجا هم بمونه محدودیت یک بار ترمیم حذف میشه و همه میتونن ترمیم کنن حتی اونا که قبلا ترمیم کردن
      موفق باشی

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

در صورتی که مصوبه با 50 درصد یا حتی طبق مصاحبه اخیر رییس شورای انقلاب فرهنگی 45 درصد تاثیر قطعی معدل باشه

سناریو اول فرض کنیم بازم مهلت ترمیم بدن، باید باسن مبارک را جر داده و از چند ماه قبل با توجه به تجربه نهایی های امسال خود را آماده سختترین امتحانات ممکن کنید. بازم تاکید میکنم سختترین امتحانات خواهد بود و خودتون رو برای این آماده کنید. نه مثل نهایی امسال همه کانال ها و پیج ها و مشاور ها میگفتن امتحان نهایی همیشه آسونه و با مطالعه نمونه سوالات سالهای قبل راحت نمره ی بالا میگیرید و از این دست چرندیات.

سناریو دوم اگر مهلت ترمیم ندن و شما از فرصت ترمیم امسال استفاده کرده باشی و نتوانسته باشی نمره خوبی بگیری و همان نمرات سال کنکور شما که به خیال تاثیر مثبت در آن سال نمرات خوبی ممکنه نباشه ، باید خدمتتون عرض کنم که احتمال قبولیتون حتی با حداکثر تلاش ممکن برای کنکور بسیار کم خواهد بود

پ ن : احتمالا امسال خیلیا به خاطر همین قضیه طمع نکنن و فعلا یه انتخاب رشته کنن و پشت نمونن و خیلیا مخصوصا نظام قدیمیا هم از سر ناامیدی کلا دست هدفشون برای رسیدن به پزشکی بردارن و این یعنی تحقق هدف اصلی شورا در جهت کاهش رقابت و کم کردن نفرات شرکت کننده در کنکور تجربی
      ویرایش توسط Friedrich : 21 مرداد 1402 در ساعت 03:28

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منم امسال آزمایشی کنکور دادم، هدفم برای سال بعده
      ولی با این وضع نا امید شدم
      داشتم فکر میکردم همه درس ها رو حتی 20 هامم ترمیم کنم
      حتی انگار دیگه ترمیم هم فایده نداره

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اشکالات عجیب آموزش پرورش در محاسبه ترازهای سوابق:

▪️داوطلب فارغ التحصیل که درسی را خرداد ترمیم کرده تراز مربوط به خرداد ۱۴۰۲ را دریافت نکرده است. بعضا نمره اش مطابق با سال فارغ التحصیلی اش تراز شده است.
      این فاجعه است! از اشتباهات با خبر شده بودیم ولی چنین اشتباهی به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست.

▪️از طرف دیگر نمرات بالاتر قرار نبود لحاظ شوند، ترازهای بالاتر باید لحاظ میشدند ولی شواهد نشان میدهد چنین چیزی رخ نداده است.

▪️حداقل چهار روش متداول برای هم مقیاس سازی و همترازی وجود دارد. هیچ کدام استفاده نشده است.
      ▪️نمرات مربوط به داوطلبین نظام قدیم چگونه تراز شده است؟‌

اینو کانال دکتر بهمنی گذاشته بود

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Parniyann نمایش پست ها
      سلام شبتون بخیر
      امشب جوابا اومد و حتی از یچیزی که فکر میکردم هم بیشتر خراب کردم
      تراز نهاییم شده ۸۰۰۰ و خرده ای
      توی کانال ماز توضیح داد که تراز اونایی که سال های قبل امتحان نهایی دادن پایین تر از همون معدل در امساله به دلیل اینکه امسال میانگین پایین اومده بوده و
      من اگر سال بعد بخوام دوباره کنکور بدم شانس قبولی دارم با توجه به تاثیر ۵۰ درصدی معدل؟ اگر سخت تر بشه نهاییا و ترازم پایین تر از این هم بیاد چی؟
      لطفا اگه میدونید جواب بدید چون بشدت بهم ریختم و مشاور ها هم فعلا درگیر قبولیای لمسال و تبلیغات خودشونن
      میتونم سال بعد به قبولی یه رشته تاپ امید داشته باشم؟ خیلی ناامید شدم با این موضوع
      منم با معدل 19.3
      تراز 8600گرفتم
      هرچقدر هم کنکورمو خوب بدم، 50 درصد رومیخوام چی کار کنم

امیدوارم لغو بشه این مسخره بازیشون

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      این همه تلاش کردم و درس خوندم و از خوابم زدم تهش دوباره باید واسه دومین سال بشینم

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نمی‌دونم واقعا خیلی عجیبه همه چی.....
      شکرت خدای من (: که زیباترینی بی انتهایی بخشنده ای

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به منم با معدل 19/56 تراز 8800 داده!یعنی ظلم از این آشکارتر..
      یعنی اون شورای عرعنگی بدن دستم یجوری سلول به سلولشونو جدا میکنم که دیگه از این تزا ندن.
      Born leader

10. Top | #10
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      فکر کنم سنجش با من مشکل داره، همین درصدایی که امروز اومده رو تخمین رتبه بهمنی زدم تراز کنکور رو ۸۳۰۰تا ۸۵۰۰داده ، بعد تو کارنامه سنجش داده ۷۹۰۰و خورده با این حال امسال از پارسال بدتر میشم با وجود اینکه سه برابر پارسال تلاش کردم و باید سرکوفت خانواده رو تحمل کنم
      ای که در فصل خزانم دیده ای با پشت خم
      این زمستان را نبین ما هم بهاری داشتیم

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یه جوک میگم سعی کنین نخندین
      تاثیر معدل ۵۰ درصد. کنکور الکترونیکی

12. Top | #12
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sweetdream نمایش پست ها
      منم با معدل 19.3
      تراز 8600گرفتم
      هرچقدر هم کنکورمو خوب بدم، 50 درصد رومیخوام چی کار کنم

امیدوارم لغو بشه این مسخره بازیشون
      چقدر از پارسال تابستون داد زدیم آی ملت آی بچه ها آی یازدهمی ها آی کنکوریا ، تاثیر معدل فاتحه کنکورتون میخونه ، تاثیر معدل یکسال تلاش و بی خوابیها تونو همه رو به باد میده ، ولی گفتن ولش کن ، اینا همش حاشیه است ، بخونیم که عقب نمونیم ، اگه بده برای همه بده ، حالا تحویل بگیرند دوستان ، جالبه طرف باز میگه میمونم برای ۴۰۳ ، بنده خدا ۴۰۳ تاثیر قطعی ۵۰ درصده ، اگر نتونیم لغوش کنیم بهتر دو تا پا داریم دو پا دیگه هم قرض کنیم از مهلکه کنکور فرار کنیم و برای سال بعد نمونیم و اگر نه سال بعد از امسال جهنمی تره ، البته اگر تاثیر همچنان قطعی بمونه
      ویرایش توسط reza333 : 21 مرداد 1402 در ساعت 14:40

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza333 نمایش پست ها
      چقدر از پارسال تابستون داد زدیم آی ملت آی بچه ها آی یازدهمی ها آی کنکوریا ، تاثیر معدل فاتحه کنکورتون میخونه ، تاثیر معدل یکسال تلاش و بی خوابیها تونو همه رو به باد میده ، ولی گفتن ولش کن ، اینا همش حاشیه است ، بخونیم که عقب نمونیم ، اگه بده برای همه بده ، حالا تحویل بگیرند دوستان ، جالبه طرف باز میگه میمونم برای ۴۰۳ ، بنده خدا ۴۰۳ تاثیر قطعی ۵۰ درصده ، اگر نتونیم لغوش کنیم بهتر دو تا پا داریم دو پا دیگه هم قرض کنیم از مهلکه کنکور فرار کنیم و برای سال بعد نمونیم و اگر نه سال بعد از امسال جهنمی تره ، البته اگر تاثیر همچنان قطعی بمونه
      من خودم یکبار سال ۹۴ با این تاثیر قطعی معدل کنکور دادم ولی امسال واقعا نا عدالتی به معنای واقعی بود....
      و با این شرایط سال بعد بدتر میشه...
      تنها راه اعتراضه...که معمولا جواب نمیده

وگرنه هیچکس از این شرایط راضی نیست

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      واقعا باید چیکار کرد؟ یعنی شما جر بدی خودتم تو خرداد 20 هم بگیری باز گند میخوره به ترازت که عملا دارن پشت کنکوریارو حذف میکنن

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)