سلام
خسته نباشید
پایه م صفر صفر نیست.
مثلا ریاضی مقدمات توان و اتحاد و معادله درجه 2 و براکت و قدرمطلق و اینها رو خوندم. حد رو با کتاب درسی خوندم، مثلثات تا حدودی خوندم، تابع رو تستی خوندم و مشتق رو باز با کتاب درسی و جزوه.
شیمی پایه رو تا حدی یادم رفته؛ مثلا رسم ساختار لوویس و مطالب دهم به خصوص. غلظت رو اصلا خوب کار نکردم.
زیست گیاهی رو نخوندم، جانوری دهم یازدهم رو یه دور خوندم و دوازدهم هم یه دور.
فیزیک به نسبت از همه ی درسام بهتره ولی بازم پایه رو یه مواردی مثل مغناطیس و دما و گرما، سطحی خوندم و واقعا یادم نمونده.
به همه ی درسا علاقه دارم به خصوص ریاضی و شیمی.
راستش تجربه ی کار سخت و درس خوندن پیوسته برای کنکور نداشتم. دائم لغزش و لغزش.
حالا سوالم اینه: با توجه به تجربه ی که داشتید و براتون مفید بوده، به نظرتون این تابستون رو کلا پایه کار کنم یا نیم سال اول دوازدهم و دهم و بعد، پاییز هم نیمسال دوم دوازدهم و یازدهم؟ به نظرتون همچین برنامه ای سنگین میشه؟
در کل تاکید روی پایه و مباحث پایه و تکرار شونده تو تابستون بهتره یا اینکه مباحثی رو که نخوندم، بخونم و بعد برای مرور برگردم رو پایه؟ به نظرم طبیعتا رو پایه کار کنم بهتره ولی خب نظرتون چیه؟
من میدونم که با یه استرس خفیف و فیدبک گیریتو بازه های تقریبا کوتاه، نتیجه ی بهتری میگیرم؛ مثلا اونطوری که درست استدلال کرده باشم، برخلاف من، یه سری از دوستان انجمن، استمرار و پیوستگی خودشونو داشتن و این باعث شده که به جای آزمون های تو بازه کوتاه ( مثلا قلم چی ) مثلا سنجش ثبت نام کنن و این آزمون های با بازه ی طولانی تر.
و بخشی از مشکل بنده که تا آخر گریبان گیرم بوده، آزمونی کار نکردنه؛ مطلبی رو میخونم و خیلی عالی یاد میگیرم اما چون تست زماندار کار نمیکنم، کارم به هدر میره. برای تست زماندار و آزمونی، به نظرتون از کتاب های آزمون محور ( مثلا زیست یا شیمی از این نوع کتاب دارم ) استفاده کنم بهتره یا خود آزمون های مختلف رو درس به درس و زماندار بررسی کنم؟ مثلا قلم چی های سال قبل یا گزینه دو ها و گاج ها و پیرامید و خیلی سبز و ماز و ... ؟ چون یکی از دوستان بنده، اصرار اکید داشتند که آزمون ها به روز تر از کتاب ها هستند و بعضی از این کتاب ها، سال هاست که تغییری درشون ایجاد نشده و این مورد شاید برای ریاضی و فیزیک زیاد به چشم نیاد، اما حداقل برای زیست و شیمی یک خورده ای بد میشه.
و به غیر از این برنامه ریزی تقریبا بلند مدت، در برنامه ریزی های کوتاه مدت هم دچار مشکل میشم؛ یک درسی بیشتر از حد معمول وقت میگیره و مجبورم یه درسی رو از برنامه روزانه حذف کنم؛ حالا این مورد تو یه درس دیگه هم اتفاق بیفته، یه درس دیگه حذف میشه؛ و من شاهکار کنم، بتونم 3 درس بخونم. حالا اگه فقط در مورد زیست یا شیمی بود، میشد وسواس و این جور حرف ها؛ ولی مثلا برای ریاضی و فیزیک هم برای حل تست ها و فهمیدن و متوجه شدن راه های دیگه و یه بار دیگه حل کردن تست(!)، وقت زیادی صرف میشه و با اینکه نتیجه هم داره ولی باز تو ذوق میزنه.
خلاصه ممنون میشم راهنمایی کنید. حالا اگه وقت هم نشد، فقط در مورد پارگراف آبی نظرتونو بگید، حله.
@Zero_Horizon
@mahdi_artur