سلام. بذار برات خیلی دقیق بگم چرا با برنامه آزمون باید پیش بری.
شما توی یه زمانی هستی به نام کنکور. این دوره یک اصولی رو میطلبه و باید طبق اون اصول و قوانین رفتار کنی که پیروز ازمیدان بری بیرون. تلاش یکی از فاکتوراشه ولی قوانین هم باید انجام بدی. مثل اینه شما قوی ترین کشتی گیر دنیا باشی وقتی قوانین کشتی رو رعایت نکنی، اصلا بردت، برد حساب نمیشه!
این از این. یکی از اصول موفقیت اینه با برنامه پیش بری. برنامه ای که 100% اصولی باشه بنظرتون چیه؟ اتفاقا آزمون نیست! برنامیه که خود شخص میتونه بنویسه.
درسته،
میتونه بنویسه. نه حتما بنویسه. میخوام چی بگم؟ شما علاوه بر اینکه کلی باید تحقیق کنین و اصول و بودجه بندی رو یاد بگیرین باید کلی وقت برای برنامه ریزی کنین که تازه شاید برنامه اصولی از آب دربیاد. نمیگم احتمالش صفره ولی میگم کمه.
و توی این دوره، ریسک اصلا جایی نداره. شما هرروزت رو باید طبق اصول پیش بری. وقتی برای آزمون و خطا نداری.
پس: یا کلی وقت بذار و اصولی ترین برنامه رو بنویس برای خودت. ولی حواست باشه ریسکش متوجه خودت میشه و ممکنه اشتباه از آب دربیاد( کما اینکه اصلا برنامه رو خودتم بریزی بازم همینقد سنگین میشه تقریبا)
یا از خیر اون 10% غیراصولی بودن بگذر و با برنامه آزمون پیش برو.
وضعیت طوریه که من که الان خودم چندین ساله مشاورم بازم نمیام برنامه بریزم برا دانش آموزام! میام برنامه قلم چی یا گاج یا هرچی راحت بودن رو، خرد خرد میکنم واسشون جوری که بخونن.
تو هم همینکارو بکن.
دوهفته قلم چی رو بیا نگاه کن. طبق این پستم:
http://forum.konkur.in/thread80491.html#post1882618
بیا آزمون مطالبش رو خرد خرد کن مثلا هر روز 5 صفحه منظم از فیزیک و زیست، روز بعد 4 صفحه ریاضی و زیست و...
اینجور خیلی منطقی تره.
یه قسمتی هم از رسیدن به برنامه قطعا سرعت و دقت خودتونه که با تمرین و اشراف وی مطالب درسی تقویت پیدا میکنه.