خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

سوال دارم میشه کمک کنید

سلام دوستان من برا کنکور تجربی میخونم

من هر دفعه که از رو آزمون قلم چی میام بخونم آزمون عقب میمونم اصلااااا نمیرسم آزمون یکیش ک عقب میمونم دیگه نمیرسم آیا حتما باید از رو قلم چی خوند ؟برنامه دیگه ای نمیشه ؟البته شرایط آزمونای دیگه هم ندارم فقط قلم چی ک اینم نمیرسم

بعد هر مشاوری هم که میگیرم بدرم نمیخوره همش بفکر پول خودشونن حتی جوابممم بزور میدن

واقعا نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم اگر پیشنهادی نظری دارین این پستو خوندید بدون جواب دادن بهم رد نشین واقعا کلافه شدم اگه بتونید کمکم کنید خیلی ممنون میشم

بنظر شما کلا از رو آزمون نخونم بیام خودم بخونم مثلا ۴ ماه همه درسا با مرور زیاد بخونم بعد ۲ ماه تست زماندار بزنم بعدش یک ماه فرودین همه ازمونای قلم چی بزنم اردیبهشت وخردادم بیام با دوردنیاها جمع بندی کنم و تیرماه هم تورق سریع این روش مشکلی داره بنظرتون

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط کنکوری☆ نمایش پست ها

من هر دفعه که از رو آزمون قلم چی میام بخونم آزمون عقب میمونم اصلااااا نمیرسم آزمون یکیش ک عقب میمونم دیگه نمیرسم آیا حتما باید از رو قلم چی خوند ؟برنامه دیگه ای نمیشه ؟البته شرایط آزمونای دیگه هم ندارم فقط قلم چی ک اینم نمیرسم

بعد هر مشاوری هم که میگیرم بدرم نمیخوره همش بفکر پول خودشونن حتی جوابممم بزور میدن

واقعا نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم اگر پیشنهادی نظری دارین این پستو خوندید بدون جواب دادن بهم رد نشین واقعا کلافه شدم اگه بتونید کمکم کنید خیلی ممنون میشم

بنظر شما کلا از رو آزمون نخونم بیام خودم بخونم مثلا ۴ ماه همه درسا با مرور زیاد بخونم بعد ۲ ماه تست زماندار بزنم بعدش یک ماه فرودین همه ازمونای قلم چی بزنم اردیبهشت وخردادم بیام با دوردنیاها جمع بندی کنم و تیرماه هم تورق سریع این روش مشکلی داره بنظرتون
      سلام من هم در سال کنکور این مشکل نرسیدن رو داشتم به بودجه. به نظرم بهترین کار اینه که سعی کنین برسین ولی اگه نرسیدین در بعضی دروس نگرانش نباشین و بهش فکر نکنین چون بعدا میتونین جبران کنین. البته نباید باعث بشه فراموش کنین که عقبین اون مبحث رو و بهتره برای ازمون بعدی بیشتر وقت بذارین جبران بشه. ولی پیش رفتن با آزمون خوبه حالا بعضی چیزا نمیرسین طبیعیه ولی درگیر نشین همش فکر کنین چقدر عقبم و ماست مالی کنین. چون ماست مالی از همه چیز بدتره. با ارامش بخونین مهمترین ازمون کنکوره که بهش برسین بقیه اینا برای یادگیری هست.
      درمورد قسمت اخر حرفاتون ، من موافق نیستم چون آزمون و تست زماندار و همه اینا باید موازی و کنار هم باشه و این شیوه شما به نظرم اصلا خوب نیست. آزمون های مبحثی در کنار یادگیری خیلی موثر تره. سعی کنین همشو با هم در طی 6 ماه تحصیلی پیش ببرین بعد سه ماه جمع بندی با کنکور و هر ازمون جامعی که گیرتون اومد بزنین. ولی قلمچی هارو در طول سال کار کنین موثره. زماندار مبحثی هم در طول سال حتما کار کنین. چهار ماه بشه شیش ماه یا حتی بیشتر و تا اردیبهشت ولی در کنارش آزمون و زمان دار خیلی براتون بهتر از این شیوه چهار ماه خوندن بعد زمان داره. و در اخر اینکه اینا همش پیشنهاده شما اخرش فکر کنین شیوه مناسب خودتون رو از حرف دوستان و نظرات خودتون استخراج کنین. موفق باشین

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اگه ساعت مطالعه مناسب و بازدهی خوبی داری ولی به ازمونا نمیرسی باید شخصی سازی کنی وقت خودتو با کلیشه رسیدن به بودجه آزمون تلف نکن،ولی آزمون زدن و کوییز حتما تو برنامه ات باشه
      راجب اینکه از کجا شروع کنی و کجا تموم کنی نظری ندارم چون چیزی ازت نمیدونم

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Spike نمایش پست ها
      سلام

اینکه با برنامه ازمون پیش نری موردی نداره ولی اینکه 4 ماه خودت بخونی و هیچ ازمونی کار نکنی خیر کار درستی نیست.
      ازمون ها ایستگاه هایی هستن که به شما میگن مسیری که درش قرار داری، درسته یا غلطه و تغییراتی که در روش خوندن مرور تست زدن و ... برای کسب درصد و تراز بیشتر بوجود میاری موثر یا غیرموثر بودنشون توی همین مسیر ازمون و خطا پیدا میشه
      حالا برای اینکه برسی به بودجه ازمون میتونی یسری کارا بکنی
      مثلا نیاز نیست حتما همه تستای یه مبحثو تا ازمونی که در پیش رو داری بزنی، میتونی تستای ضریب دار و نشاندارتو بزنی و بعد برای مرور از تستای نشاندار+تستای نزده استفاده کنی
      هفته اول فرجه ازمونو میتونی به پیش روی و یادگیری اختصاص بدی که با درسنامه خوندن یا فیلم و کلاس و... (به مقدار کم) و تست اموزشی (به مقدار زیاد) این مرحله به خوبی انجام میپذیره
      و هفته دوم رو به رفع اشکال مرور و تست زمانداراختصاص بدی. میتونی روز قبل ازمون پیش ازمون بزنی تا تو نتیجه بیشتر کمکت کنه

و خب علت این نرسیدن مهمه، اگه خیلی وقتتو صرف درسنامه خوندن میکنی طبیعیه نتیجه دلخواهتو نگیری چون اموزش کامل و تسلط روی مبحث با تست زدن میاد
      پس اول علتو ریشه یابی کن
      هر چند ازمون قلمچی پیشرویه تابستونش اصلا خوب نیست و اگه صفری بهتره تابستون ازمون ندی

راجب این قسمت که گفتی
      "۲ ماه تست زماندار بزنم بعدش یک ماه فرودین همه ازمونای قلم چی بزنم اردیبهشت وخردادم بیام با دوردنیاها جمع بندی کنم و تیرماه هم تورق سریع این روش مشکلی داره بنظرتون"

قطعا مشکل داره. تست زماندار زدن برخلاف باورخیلیا نباید صرفا تو ماهای اخر باشه
      در طول مسیر باید باشه ولی خب نه بشدت و تعدادی که ماهای اخرو جمع بندی تست زماندار زده میشه
      در طول مسیر و با تکرار و تمرینه که مهارت ها بوجود میان دنبال زود تموم کردن درسا نباش اهسته و پیوسته پیش برو اینجوری مسیر واست هموار تره

راجب مشاورم یسری به این تاپیک بزن:
      http://forum.konkur.in/thread75417.html

البته در نظر بگیر که اینا نظرات شخصی یه نفر دیگه است و در نهایت خودتی که باید متوجه درست از اشتباه بشی، موفق باشی.
      خیلی ممنونم از شما بخاطر نظرتون

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Arnold نمایش پست ها
      اگه ساعت مطالعه مناسب و بازدهی خوبی داری ولی به ازمونا نمیرسی باید شخصی سازی کنی وقت خودتو با کلیشه رسیدن به بودجه آزمون تلف نکن،ولی آزمون زدن و کوییز حتما تو برنامه ات باشه
      راجب اینکه از کجا شروع کنی و کجا تموم کنی نظری ندارم چون چیزی ازت نمیدونم
      ممنونم

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط کنکوری☆ نمایش پست ها

سلام. بذار برات خیلی دقیق بگم چرا با برنامه آزمون باید پیش بری.
      شما توی یه زمانی هستی به نام کنکور. این دوره یک اصولی رو میطلبه و باید طبق اون اصول و قوانین رفتار کنی که پیروز ازمیدان بری بیرون. تلاش یکی از فاکتوراشه ولی قوانین هم باید انجام بدی. مثل اینه شما قوی ترین کشتی گیر دنیا باشی وقتی قوانین کشتی رو رعایت نکنی، اصلا بردت، برد حساب نمیشه!
      این از این. یکی از اصول موفقیت اینه با برنامه پیش بری. برنامه ای که 100% اصولی باشه بنظرتون چیه؟ اتفاقا آزمون نیست! برنامیه که خود شخص میتونه بنویسه.
      درسته، میتونه بنویسه. نه حتما بنویسه. میخوام چی بگم؟ شما علاوه بر اینکه کلی باید تحقیق کنین و اصول و بودجه بندی رو یاد بگیرین باید کلی وقت برای برنامه ریزی کنین که تازه شاید برنامه اصولی از آب دربیاد. نمیگم احتمالش صفره ولی میگم کمه.
      و توی این دوره، ریسک اصلا جایی نداره. شما هرروزت رو باید طبق اصول پیش بری. وقتی برای آزمون و خطا نداری.
      پس: یا کلی وقت بذار و اصولی ترین برنامه رو بنویس برای خودت. ولی حواست باشه ریسکش متوجه خودت میشه و ممکنه اشتباه از آب دربیاد( کما اینکه اصلا برنامه رو خودتم بریزی بازم همینقد سنگین میشه تقریبا)
      یا از خیر اون 10% غیراصولی بودن بگذر و با برنامه آزمون پیش برو.

وضعیت طوریه که من که الان خودم چندین ساله مشاورم بازم نمیام برنامه بریزم برا دانش آموزام! میام برنامه قلم چی یا گاج یا هرچی راحت بودن رو، خرد خرد میکنم واسشون جوری که بخونن.
      تو هم همینکارو بکن.
      دوهفته قلم چی رو بیا نگاه کن. طبق این پستم: http://forum.konkur.in/thread80491.html#post1882618
      بیا آزمون مطالبش رو خرد خرد کن مثلا هر روز 5 صفحه منظم از فیزیک و زیست، روز بعد 4 صفحه ریاضی و زیست و...
      اینجور خیلی منطقی تره.
      یه قسمتی هم از رسیدن به برنامه قطعا سرعت و دقت خودتونه که با تمرین و اشراف وی مطالب درسی تقویت پیدا میکنه.
      در صورت تمایل برای "مشاوره خصوصی" پیام بدین.

مصاحبه کنکور:
      http://forum.konkur.in/thread64595.html

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط WickedSick نمایش پست ها
      سلام. بذار برات خیلی دقیق بگم چرا با برنامه آزمون باید پیش بری.
      شما توی یه زمانی هستی به نام کنکور. این دوره یک اصولی رو میطلبه و باید طبق اون اصول و قوانین رفتار کنی که پیروز ازمیدان بری بیرون. تلاش یکی از فاکتوراشه ولی قوانین هم باید انجام بدی. مثل اینه شما قوی ترین کشتی گیر دنیا باشی وقتی قوانین کشتی رو رعایت نکنی، اصلا بردت، برد حساب نمیشه!
      این از این. یکی از اصول موفقیت اینه با برنامه پیش بری. برنامه ای که 100% اصولی باشه بنظرتون چیه؟ اتفاقا آزمون نیست! برنامیه که خود شخص میتونه بنویسه.
      درسته، میتونه بنویسه. نه حتما بنویسه. میخوام چی بگم؟ شما علاوه بر اینکه کلی باید تحقیق کنین و اصول و بودجه بندی رو یاد بگیرین باید کلی وقت برای برنامه ریزی کنین که تازه شاید برنامه اصولی از آب دربیاد. نمیگم احتمالش صفره ولی میگم کمه.
      و توی این دوره، ریسک اصلا جایی نداره. شما هرروزت رو باید طبق اصول پیش بری. وقتی برای آزمون و خطا نداری.
      پس: یا کلی وقت بذار و اصولی ترین برنامه رو بنویس برای خودت. ولی حواست باشه ریسکش متوجه خودت میشه و ممکنه اشتباه از آب دربیاد( کما اینکه اصلا برنامه رو خودتم بریزی بازم همینقد سنگین میشه تقریبا)
      یا از خیر اون 10% غیراصولی بودن بگذر و با برنامه آزمون پیش برو.

وضعیت طوریه که من که الان خودم چندین ساله مشاورم بازم نمیام برنامه بریزم برا دانش آموزام! میام برنامه قلم چی یا گاج یا هرچی راحت بودن رو، خرد خرد میکنم واسشون جوری که بخونن.
      تو هم همینکارو بکن.
      دوهفته قلم چی رو بیا نگاه کن. طبق این پستم: http://forum.konkur.in/thread80491.html#post1882618
      بیا آزمون مطالبش رو خرد خرد کن مثلا هر روز 5 صفحه منظم از فیزیک و زیست، روز بعد 4 صفحه ریاضی و زیست و...
      اینجور خیلی منطقی تره.
      یه قسمتی هم از رسیدن به برنامه قطعا سرعت و دقت خودتونه که با تمرین و اشراف وی مطالب درسی تقویت پیدا میکنه.
      چشم
      خیلی ممنونم وقت گذاشتید کامل جواب دادید متوجه شدم کاملا با همون آزمون قلم چی پیش میرم انشالله

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن