خیلی خودمو نگه داشتم تا تو این تاپیک چیزی ننویسم.(چون نیاز دارم کم بیام انجمن. چون یه جورایی آدم هی میخواد بیاد)
ولیییییی خواستم فقط دو سه تا چیز بگم بهتون.
من خودمم تو طول روز زیاد میخوابم..... همه کار هایی رو که از ذهنتون رد شده یا نشده امتحان کردم.
فقط چند تا چیز بهم کمک کردن.
1- بلند شدن زود هنگام (حتما صبح بین 6 یا 7) (شبشم که باید 12
خواب باشی. حالا کی میری تو رختت نمیدونم)
2- بیش از حد نخوابیدن. چون بیش از حد بخوابی باز خواب الود و کسل میشی. من اگه شب 6 ساعت بخوابم، عصر هم نیم ساعت، اوکی و اوکیم (بیشتر از 6 ساعت بنظرم خیلیییی منو کسل میکنه بعدش. شبشم خوابمو میپرونه)
3- اگه قهوه میخورید، صبح ها بخورید. بعد اینکه صبونه معمولی زدید، بعدش قهوه نوش جان کنید. نه ظهرش یا عصر. (تو کتاب دیپ ورک نوشته بود که من وقتی ظهر میخوام نیم ساعت بخوابم، و خیلی خواب آلودم، یه قهوه زود درست میکنم و میخورم و میخوابم. سریع میخوابم. قبل اینکه اثر کنه. وقتی که از چرت کوتاهم بلند میشم، بمب انرژی میشم. حالا من این دو حالت رو نوشتم. ببینید کدومش باهاتون جور در میاد.
4- ورزش کنید..... اوهههههههه مردددددددد نمیتونم بهتون بگم که ورزش چقدر به آدم انرژی میده و چقدر به قول فرنگیا آدمو شارپ میکنه. هیچ چیز رو رعایت نمیکنید، نکنید. ولی ورزش روزانه عالیه(نمیگم دمبل بزنید) ورزش کنیددددد (سنگین نه) .... از پاسخ دوست عزیزمون رقص هم اضافه کنم .... رقص بینظیر ترین اختراع بشره. قر مغزتون رو به کمرتون انتقال بدید. ولی توجه کنید که شما موریس نیستید. یا مثل شهره و اینا نرقصید در حد دو سه تا قر و فیگور و حرکت ... تا انرژی تونو کامل تخلیه نکنید. چند تا برقصید که شاد بشید.... اونایی که میگنن واییی نههه من بلد نیستم. عزیزم منم بلد نیستم. ولی خب دو سه تا گردن دراز کردن که چیزی نمیشه.
5- خوردن ویتامین ها فراموش نشه. مخصوصا اگه اصلا بیرون نمیرید، ویتامین د3 بخورید که نمیزاره افسرده هم بشید.(مولتی ویتامین بخورید مثلا) بعد اگه هرچقدرم میخوابید و خوابتون میاد، و موقع درس هم عضله درد میگیرید، یه آزمایش تیروعید هم بدید. شاید کم کاره تیروتون .... (پشمای دکترای انجمن ریخت الان)
* نکته ای که میخوام اضافه کنم شاید خیلیا در موردش خجالت بکشن چیزی بنویسن. ولی پسرای عزیز لطفا خودارضایی رو کنترل کنید. و خییییییییلی کمش کنید. بعدش یه مدت میاید از من تشکر میکنید که چقدر تو انرژی و تمرکز و غیره تاثیر داشت. تو اون موقعیتی که گفتم خیلللییی کم، بدون پورن لطفا.و وقتی میگم کم، بعضیا شاید کلمه کم براشون یکمی ناشناخته باشه. در این مورد کم به منظور خیلی کمه (مخصوصا این سه ماه) (بحث جنسیتی نیست که نگفتم دخترا. چون من دخترم نیستم و خیلی نمیدونم ولی فیزیولوژی دخترا طبعا فرق میکنه و مخصوصا بعد خودارضایی با پسرا فرق میکنه. این مورد رو من چون خیلی خجالتی نیستم نوشتم. فکر نکنم موردی داشته باشه.
6- از قرص هایی متیل فنیدات به شدت دور باشید. ببینید از شعر هایی که تو نت مینویسن و میترسونتتون و میگن فلان میکنه و بهمان میکنه نمیگم. ..... من خوردم(از ایرانیش بگیر تا خارجیش) بهتون اینطوری بگم که تمرکز و بیخوابی و نمیدونم چی و چی و چی رو نمیده. یعنی میده هاااا ولی دو سه روز اول ... بعد بدنت عادت میکنه(یا من مثل چیز بدنم زود عادت کرد) نمیدونم... حالا من تو سه روز بدنم عادت کنه، شما مثلا 1 هفته بعد.
بعدش بدنتون نیاز به دوز بیشتری پیدا میکنه..... آهاااااااااااااااا اینجاس که زنبور عسلتون میزادددد ..... نیاز به قرص بیشتر و به هم افتادن چرخه خوابتون. بعدش هی میخورید که نخوابید. بعد سرتونو بلند میکنید میبینید دو سه روزه نخوابیدید. بعد متوجه که نمیشید، ولی بدنتون نیاز داره به خواب. ولی بهش به جای خواب متیل فنیدات میدید. حالا بعد میگید وای بر من بزار یکم بخوابم. میخوابی، بلند میشی میبینی 20 ساعت خوابیدی
بعد میگی هولی مولییی زود یکی دیگه بخورم که تا عقب نمونم و بخونم .... اینجا یه چیز دیگم یادت رفته ..... غذا
.... نمیخوام زیاد در موردش بنویسم. احساس کردم بنگیم.....
تجربیاتم ایناس .... عوارض موارضشون ایناس....در حقیقت نداره عوارض ... ولی خب این اثراتش تو زندگی عوارض میاره ... یه هیچ وجه سمتتش نرید که این ماه های باقی مونده خودتونو میبازید .... همون کار های بالایی رو انجام بدید. از صد تا قرص های اینجوری گرون بهتره.
(در ضمن من اینو نوشتم تا یهو از ذهنتون خطور نکنه بخورید و به هیچ وجه از من درموردش بیشتر نپرسید)
وهمشون نظر شخصین.
بوس به همتون.