خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات

Question این روش مطالعه اشتباهه؟؟؟؟؟؟

من ترجیح میدم مثلن توی ی روز بجای اینکه از هر درس یه کم بخونم ، کلللل روزم رو بزارم مثلن رو مبحث ژنتیک زیست مثلن هرسه چهارتا فصل مربوطه رو توی ی روز کامل بخونم و تست بزنم ازش درواقع مث امتحانای خرداد ک دو سه روز وقت میزاشتیم روی زیست یا هردرس دیگه ای و کلش رو میخوندیم و تست میزدیم مخصوصن الان ک دوران جمعبندیه بیشتر دارم وسوسه میشم ک ب این روش بخونم
      امااااا مشاورم میگه این روش کاملن غلطه و حتمن باید تنوع مطالعاتی داشته باشی
      بنظرتون من اگ اینجوری بخونم واقعن ضربه میخورم؟ یا مشاورم اشتباه میکنه؟
      چون من واقعنننننن خیلی خیلی راحتترم ک دوسه روزه ی کتاب رو بخونم و تستاشو بزنم و جمعش کنم و برم سراغ کتاب بعدی
      اما اکثرا میگن این روش خیلی اشتباههههه. آخه چراااااااا؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام منم این احساس و بیشتر پیدا کردم که دیدم 4 تا درس هرروز با 11 ساعت مطالعه ام باعث میشه درسای اخر برنامه عملا به جای خاصی نرسه و نخوام 4تارو یک روز بخونم تصمیم گرفتم روزی دوتا درس و بخونم و پیش ببرم مشاور منم گفت بهتره ک تنوع داشته باشی قبلا 8 تا درس بود کنکور الان عملا 4 تا شده که خب زمین و دیرتر شروع میکنن خیلیا. و یک روز یک درس فکر نمیکنم 10 ساعت خوندنش باعث شه بفهمی به تسلط رسیدی یا نه چون باید تو دوسه پارت حداقل خوردش کنی که ناخوداگاه مرور کنی و زمان بگذره ببینی یادت مونده چیزی یا نه
      بنظرم ساعت مطالعه ات ونهایت تقسیم بر دو یا سه کن

3. Top | #3
      Nsi
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط queen of konkur نمایش پست ها
      من ترجیح میدم مثلن توی ی روز بجای اینکه از هر درس یه کم بخونم ، کلللل روزم رو بزارم مثلن رو مبحث ژنتیک زیست مثلن هرسه چهارتا فصل مربوطه رو توی ی روز کامل بخونم و تست بزنم ازش درواقع مث امتحانای خرداد ک دو سه روز وقت میزاشتیم روی زیست یا هردرس دیگه ای و کلش رو میخوندیم و تست میزدیم مخصوصن الان ک دوران جمعبندیه بیشتر دارم وسوسه میشم ک ب این روش بخونم
      امااااا مشاورم میگه این روش کاملن غلطه و حتمن باید تنوع مطالعاتی داشته باشی
      بنظرتون من اگ اینجوری بخونم واقعن ضربه میخورم؟ یا مشاورم اشتباه میکنه؟
      چون من واقعنننننن خیلی خیلی راحتترم ک دوسه روزه ی کتاب رو بخونم و تستاشو بزنم و جمعش کنم و برم سراغ کتاب بعدی
      اما اکثرا میگن این روش خیلی اشتباههههه. آخه چراااااااا؟
      ببین اگه به شدت عادت داری و خیلی بهتره برات این روش اشتباه مطالعاتی رو با مرور های خوب جبران کنی
      باید بیای با خودت فکر کنی که تغییر این روش مطالعه بیشتر ازت انرژی میگیره یا مرور های درست...؟
      توضیح میدم بهت که:
      همه میگن این روش نادرسته به این خاطر که باعث فراموشی میشه مثلا تو ژنتیک رو اینجوری 3 ماه قبل کنکور میبندی روز کنکور وحشتناکه برات سوالایی ک کلی روشون تایم گذاشتی همه اشنا توی ذهنت یه هاله ای هست ولی کمرنگه
      توی این شرایط تو اوضاعت از اونی ک نخونده حتی بدتره چونکه با خودت میگی ژنتیک باید بزنم مثلا سه هفته وقت گذاشتم نزنم بدبختیه روش زور میزنی روی چیزی ک خیلی شفاف یادت نمیاد و اشتباه میزنی
      ولی یکی که کامل حذف کرده ژنتیک رو کلا از سوال رد میشه
      پس هم زوربیشتری زدی و هم بدتر خراب کردی
      ولی اگه با این روش اونقدری اوکی ای ک میدونی تغییر این روش ازت کلی انرژی میگیزه بخصوص توی امتحانایی ک باید به همین روش بخونی میتونی مروراتو اینقدر خوب بچینی ک همه چیز برات سر جلسه شفاف باشه
      بازم میگم این روش پیشنهادی من نیس ولی اگه میبینی دراون حد عادت کردی بهش که نمیتونی کاریش کنی روی مرورات ترکز کن
      از 19 فروردین تا کنکور نیستم ان شا الله

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nsi نمایش پست ها
      ببین اگه به شدت عادت داری و خیلی بهتره برات این روش اشتباه مطالعاتی رو با مرور های خوب جبران کنی
      باید بیای با خودت فکر کنی که تغییر این روش مطالعه بیشتر ازت انرژی میگیره یا مرور های درست...؟
      توضیح میدم بهت که:
      همه میگن این روش نادرسته به این خاطر که باعث فراموشی میشه مثلا تو ژنتیک رو اینجوری 3 ماه قبل کنکور میبندی روز کنکور وحشتناکه برات سوالایی ک کلی روشون تایم گذاشتی همه اشنا توی ذهنت یه هاله ای هست ولی کمرنگه
      توی این شرایط تو اوضاعت از اونی ک نخونده حتی بدتره چونکه با خودت میگی ژنتیک باید بزنم مثلا سه هفته وقت گذاشتم نزنم بدبختیه روش زور میزنی روی چیزی ک خیلی شفاف یادت نمیاد و اشتباه میزنی
      ولی یکی که کامل حذف کرده ژنتیک رو کلا از سوال رد میشه
      پس هم زوربیشتری زدی و هم بدتر خراب کردی
      ولی اگه با این روش اونقدری اوکی ای ک میدونی تغییر این روش ازت کلی انرژی میگیزه بخصوص توی امتحانایی ک باید به همین روش بخونی میتونی مروراتو اینقدر خوب بچینی ک همه چیز برات سر جلسه شفاف باشه
      بازم میگم این روش پیشنهادی من نیس ولی اگه میبینی دراون حد عادت کردی بهش که نمیتونی کاریش کنی روی مرورات ترکز کن
      حرفت درسته اما الان بخونم خب قطعن خرداد هم مرور میکنم و بعدشم ک ازمونای جامع هس دوباره بازهم مرور میشه برام تا کنکور. خودمم موندم دیگه برا جمعبندی چ روشی رو پیش بگیرم. از طرفی همه میگن تنوع مطالعاتی مهمه و از طرفی هم حس میکنم با این روش راحتتر و سریع تر میشه جمعبندی کرد. خیلی گیج شدم

5. Top | #5
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط blonde نمایش پست ها
      سلام منم این احساس و بیشتر پیدا کردم که دیدم 4 تا درس هرروز با 11 ساعت مطالعه ام باعث میشه درسای اخر برنامه عملا به جای خاصی نرسه و نخوام 4تارو یک روز بخونم تصمیم گرفتم روزی دوتا درس و بخونم و پیش ببرم مشاور منم گفت بهتره ک تنوع داشته باشی قبلا 8 تا درس بود کنکور الان عملا 4 تا شده که خب زمین و دیرتر شروع میکنن خیلیا. و یک روز یک درس فکر نمیکنم 10 ساعت خوندنش باعث شه بفهمی به تسلط رسیدی یا نه چون باید تو دوسه پارت حداقل خوردش کنی که ناخوداگاه مرور کنی و زمان بگذره ببینی یادت مونده چیزی یا نه
      بنظرم ساعت مطالعه ات ونهایت تقسیم بر دو یا سه کن
      اره منم دقیقن همش همین حس رو دارم. اخر شب ک نگاه میکنم میبینم واقعن هیچ چیز خاصی نخوندم فوقش دو گفتار زیست و ی مقداری از یک فصل درسای دیگه . براهمین چون دلم میخاد زودتر جمعبندی کنم ک بعدش بتونم هی مرور کنم حسم میگه این روش راحتتره ولی واقعن گیجم نمیدونم چیکار کنم

6. Top | #6
      Nsi
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط queen of konkur نمایش پست ها
      اره منم دقیقن همش همین حس رو دارم. اخر شب ک نگاه میکنم میبینم واقعن هیچ چیز خاصی نخوندم فوقش دو گفتار زیست و ی مقداری از یک فصل درسای دیگه . براهمین چون دلم میخاد زودتر جمعبندی کنم ک بعدش بتونم هی مرور کنم حسم میگه این روش راحتتره ولی واقعن گیجم نمیدونم چیکار کنم
      مسئله مهم اینه ک یه روش رو انتخاب کن و بدون هیچ شک و تردید دیگ کامل بهش عمل کن بخوای این دست اون دست کنی بهت قول میدم تا روز کنکورت درگیر همین باشی
      به قول یکی میگفت قبل از شروع یه کار تا میتونی راجبش فکر کن تحقیق کن ولی وقتی شروعش کردی حتی یک دقیقه هم شک نکن به راهت و برنگرد
      چونکه تصمیم نگرفتن بده ولی بری توی چرخه از این شاخه به اون شاخه پریدن وحشتناک تره
      در هر حال هرررر تصمیمی ک میگیری کلی موفق باشی
      از 19 فروردین تا کنکور نیستم ان شا الله

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      منم دقیقاً همین طوریم و حس می‌کنم بازدهیم با مدل امتحانی خوندن خیلی بیشتره. مشاورم حرفش این بود که اگه این کار رو کردم دیگه اون درس رو کنار نذارم. یعنی به فرض اگر امروز چهارشنبه صبح ژنتیک خوندم عصر دینامیک، یکشنبه و سه شنبه هفته دیگه یه بازه بذارم واسه تست دوباره و مروری دینامیک و ژنتیک. یعنی هر درسی که براش یه روز کامل وقت گذاشته میشه بعدش حتما باید توی بازه های کوتاه مدت و پیوسته ازش تست زده بشه که اون بحث فراموشی و اینا پیش نیاد.

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      عزیزم این روش برای دوران جمع بندی بد نیست چون شما تو دوران جمع بندی هدفتون یه مرور کلی رو یه درس و تستاش هست و قطعا اینکه یه کتابو تموم کنین حس خوبی بهتون میده و باعث میشه قوی تر ادامه بدین اما این روش برای ماه آخر هست چون شما الان باید همه درس ها را هر روز بخونید(۴دزس اصلی ) دلیلش اینه ؛

*خوندن ۴ درس اصلی یه تنوع هست که از خستگی شما جلوگیری میکنه
      *اگر هر روز مهم ترین بخش های یک درس را تکراری بخونید بعد از اردیبهشت ملکه ذهنتون میشن و تو کنکور نتیجه بهتری میگیرین مثلا میگم شما هر روز ۴ درس را میخونید پس هر روز ریاضی را هم میخونید حالا شما قراره تست های آمار را بزنید تو کنکور و چون درس آمار مطلبی فرار هست هر روز تا حدی اونو میخونید یعنی ۳۰ روز روزانه مثلا ربع ساعت آمار خوندین و بعد میشه ملکه ذهنتون و نتیجه بهتری ازش میگیرین

*

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)