آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با مصوبه مربوط به کنکور 1402 موافقید؟

رأی دهندگان
    290. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • بله

56 19.31%
    • خیر

234 80.69%
    صفحه 187 از 297 نخستنخست ... 87177186187188197287 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 2,791 به 2,805 از 4441
    1. Top | #2791
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      اجرای قطعی تغییرات اعلام شده در کنکور ۱۴۰۲

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی از اجرای قطعی تغییرات کنکور سال آینده خبر داد.
      منصور کبگانیان درباره اظهار نظر نماینده مجلس پیرامون غیر قانونی بودن مصوبه کنکور ۱۴۰۲ گفت: هر فردی آزاد به ارائه نظرات خود است، اما توصیه می کنم افرادی که مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را غیر قانونی می دانند فقط یک ماده یعنی اصل ۵۷ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران را مطالعه کنند.

او افزود: اگر افراد تسلطی بر روی قانون ندارند بهتر است از افراد حقوق دان و قانون دان اصل ۵۷ را جویا شوند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی وقتی تصویب شود قطعا اجرا خواهد شد.

کبگانیان گفت: بهتر است داوطلبان وارد فضا و جو جدید پیرامون اخبار مربوط به کنکور نشوند.

اصل 57 :
      اصل پنجاه و هفت:قوای حاکم در جمهوری اسلامی ایران عبارتند از:قوه مقننه ، قوه مجریه و قوه قضائیه که زیر نظر ولایت مطلقه امر وامامت امت برطبق اصول آینده این قانون اعمال می گردند. این قوا مستقل از یکدیگرند.

2. Top | #2792
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      ایا بدون ترمیم معدل امکان قبولی هست ؟ (معدل داغون16)

3. Top | #2793
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saaahaarr نمایش پست ها
      سلام
      رشته ها و دانشگاه های تاپ خیر

4. Top | #2794
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سلام
      سلام
      بله امکان قبولی در رشته های تاپ پیام نور هست
      به گفته مشاورین عزیز فقط درس بخونید و درگیر حواشی مختلف این مصوبه ننگین نشید.

5. Top | #2795
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi_artur نمایش پست ها

سلام
      بله امکان قبولی در رشته های تاپ پیام نور هست
      به گفته مشاورین عزیز فقط درس بخونید و درگیر حواشی مختلف این مصوبه ننگین نشید.
      اگر بدون ترمیم قبولی غیر ممکنه من برم انتخاب رشته کنم چون هر جور فکر میکنم توانایی امتحان تشریحی ندارم

6. Top | #2796
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اگر بدون ترمیم قبولی غیر ممکنه من برم انتخاب رشته کنم چون هر جور فکر میکنم توانایی امتحان تشریحی ندارم
      پس برو انتخاب رشته کن متاسفانه :/

7. Top | #2797
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سعی کردم خیلی ساده برای هر دسته از کنکوری ها توضیح بدم که دقیقا الآن باید چیکار کنن:

نظام قدیم که اگه همین الان کنکور 4 تا درس تخصصی جلو روش بذارن حداقل 20 الی 30 درصد و حتی بالاتر میزنه؟
      آره : اگه مشکلی با این موضوع که اواخر شهریور یا مهر بیان بگن برو برای خودت سابقه تحصیلی جدید (شرکت در امتحانات دوازدهم) بساز، نداری و همه جوره اوکی ای بمون، بشین بخون واسه کنکور دی و کنکور تیر رو هم حتما شرکت کن ولی هدف گذاری اصلیت کنکور دی باشه و سعی کن 60 الی 70 درصد مباحث رو (نگفتم 100 درصد چون برای خیلی ها شدنی نیست ولی اگر تونستی خب مطالب بیشتری رو جمع میکنی) بخون و جمع بندی کن تا اولین کنکور.
      نه : اگه مشکلی با این موضوع که اواخر شهریور یا مهر بیان بگن برو برای خودت سابقه تحصیلی جدید (شرکت در امتحانات دوازدهم) بساز، نداری و همه جوره اوکی ای بمون، بشین بخون واسه کنکور تیر و کنکور دی رو هم حتما شرکت کن ولی هدف گذاری اصلیت کنکور تیر باشه و سعی کن حداقل 50 درصد مباحث رو بخونی و جمع بندی کنی تا اولین کنکور.

نظام جدید که اگه همین الان کنکور 4 تا درس تخصصی جلو روش بذارن حداقل 20 الی 30 درصد و حتی بالاتر میزنه؟
      آره: آیا نمره زیر 19/5 داری؟ اگه داری باید ترمیم کنی، آیا حال حوصله ترمیم داری؟ اگه داری برو ترمیم کن. نداری خداحافظ. حالا اگه ترمیم کردی ادامه متن رو بخون: هدف اصلیت کنکور دی باشه و تا اون موقع 60 الی 70 درصد مباحث و مطالب رو بخون و جمع بندی کن و برو کنکور دی بده و کنکور تیر رو هم حتما شرکت کن. اگه موفق شدی 60 – 70 درصد مطالب رو تا کنکور اول جمع کنی در فاصله بین کنکور اول و دوم باید آزمون جامع بزنی (مثلا دو تا در هفته یا حتی یکی) و این بین علاوه بر بررسی آزمون و تحلیل و پیدا کردن مشکلات و نواقص کارت باید اون 30-40 درصدی که نخوندی رو هم داخل برنامه ات بگذاری و تقریبا همه دروس رو تمام کنی تا کنکور دوم. اینطوری تا کنکور تیر قطعا میتونی به زیر 1000 هم فکر کنی چون روندی که اکثر بچه های برتر هر سال طی میکنن تقریبا همینه.

نه:آیا نمره زیر 19/5 داری؟ اگه داری که احتمال زیاد هم داری، آیا حوصله ترمیم داری؟ اگه داری برو ترمیم کن. نداری خداحافظ. حالا اگه ترمیم کردی ادامه متن رو بخون: هدف اصلیت کنکور تیر باشه، ولی کنکور دی رو حتما شرکت می کنی و تا دی ماه باید سعی کنی حداقل نصف مطالب رو جمع کنی. تا حدودا اواخر فروردین یا اردیبهشت درس ها رو جمع میکنی و بعدا شروع میکنی به آزمون جامع و تحلیل و رفع اشکال. (همون روتین کنکور سال های قبل)

8. Top | #2798
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      همه دروس +90 بزنی اوکیه
      هیچ جوینده ندانست که جای تو کجاست...

9. Top | #2799
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Arnold نمایش پست ها

همه دروس +90 بزنی اوکیه
      واییییییییییییییییییییی
      پس من با کتبی 14 باید چ کنم؟
      اگه نخوام برم امتحان تشریحی بدم.

10. Top | #2800
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      در صورتی که سوابق نظام قدیم رو در نظر بگیرن، طیف عظیمی از دوستان نظام قدیمی با معدل های فاجعه به ف ا ک عظما خواهند رفت مِن جمله خودم که نمرات نهایی پیش دانشگاهیم فاجعست، چون اون زمان تاثیر مثبت بود و ما هم همه ی هوش و حواسمون اون زمان به جمع بندی کنکور بود نه معدل نهایی پیش دانشگاهی

11. Top | #2801
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ha.hg نمایش پست ها

واییییییییییییییییییییی
      پس من با کتبی 14 باید چ کنم؟
      اگه نخوام برم امتحان تشریحی بدم.
      مگه چیه
      منم چهاردهم دارم میخونم
      امسال کارنامه بچه هارو نگا کن با میانگین پنجا
      شصت درصد رتبه های خوبی آوردن که هرچند عالی نیست
      اما همه رشته هارو میتونن بیارن
      ما هنوز شصت درصد کنکور رو پیش رو داریم
      چاره ای جز خر خونی نمونده
      بشین بخون که اینجا بودن فقط وقت تلف کرد نه
      ترمیم گذاشتن میریم نگذاشتن به کتفم
      حوصله نا امیدی و استرس ندارم
      من فقط میخونم هرچه بادا بادا
      هیچ جوینده ندانست که جای تو کجاست...

12. Top | #2802
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeedehkh نمایش پست ها
      الان با این خوشحال باشیم یا نه
      خوشحالی یا ناراحتی فعلا معنا نداره
      (قبر هست ولی مُرده خیر)

نهایت تا اواسط آبان (زمان ثبت نام کنکور دی ماه) همه چیز مشخص میشه.
      فعلا یه 4تا موسسه کنکوری برنامه 4 ماهه ریختن واسه کنکور دی، یه 2-3 تا مشاور و دبیر نه چندان مطرح هم دوره آمادگی تا دی برگزار کردن و دارن پولارو چاپ میکنن.
      ولی هسته های اصلی (قلم چی - گاج - گزینه دو - سنجش) هیچ کدوم هنوز برنامه 4 ماهه ای آماده نکردن. مثلا قلم چی تا اواسط شهریور برنامه خودش رو قراره رونمایی کنه.

13. Top | #2803
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      که چه زمانی ترمیم بزنیم ؟
      خرداد سال دیگه ؟؟؟؟؟
      (اگه هدف کنکور دی باشه )

14. Top | #2804
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان من میخواستم با دیپلم انسانی کنکور ریاضی بدم برای ۱۴۰۲ اما هنوز نمیدونم با این مصوبه میتونم کنکور غیر مرتبط با رشتم شرکت کنم یا نه. ظاهرا قرار بوده بعد از سال ۱۴۰۴ دیگه اجازه ندن کسی کنکور غیر مرتبط شرکت کنه اما تا آیین نامه نیومده تکلیف ما ها کامل مشخص نیست. به نظر شما من مطالعه مو شروع کنم یا نه؟ میترسم یه وقت آیین نامه بیاد معلوم بشه که من نمیتونم کنکور ریاضی بدم

15. Top | #2805
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اخطار مجلس به شورای عالی انقلاب فرهنگی برای پس گرفتن مصوبه كنكور

اسماعیلی در رادیو گفت‌وگو عنوان كرد: مجلس به شورای عالی انقلاب فرهنگی اخطار داده است كه اگر مصوبه كنكوری اخیر خود را پس نگیرد مجلس ورود كرده و در چند روز آینده طرحی را اعلام و ارائه می‌كند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو گفت‌وگو؛ مهدی اسماعیلی، عضو كمسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درگفتگوی تلفنی با برنامه «گفتگوی اجتماعی» در مورد مافیای كنكور و مدارس سمپاد گفت: مصوبه كنكوری شورای عالی انقلاب فرهنگی به مشكلات آموزش و پرورش و بی عدالتی‌های آموزشی بی توجه است و دست مافیای كنكور را در برگزاری كنكور و كلاس‌های آموزشی كنكور تقویت می‌كند و دانش آموزانی كه تمكن و توان مالی ندارند آسیب می‌بینند.

وی افزود: مسئولین و متولیان آموزش و پرورش اذعان دارند كه در حال حاضر توان و آمادگی و زیر ساخت لازم برای برگزاری كنكور به شیوه‌ای كه شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب كرده است وجود ندارد ولی شورای عالی انقلاب فرهنگی برای اجرای این مصوبه اصرار دارد.
      اسماعیلی تصریح كرد: خروجی این مصوبه به نفع دهك‌های بالا خواهد بود لذا ضروری است كه شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد این مصوبه خود تجدید نظر كند و به نظرات كارشناسان كمیسیون آموزش مجلس تمكین كند.
      عضو كمسیون آموزش و تحقیقات مجلس اظهار داشت: یكی از دغدغه‌های ما در حوزه آموزش این است كه نظام آموزشی كشور نتوانسته عدالت آموزشی را برقرار كند و در زمان شیوع كرونا ۳,۵ میلیون دانش آموز امكان دسترسی به اینترنت را نداشتند و متاسفانه عدم گسترش عدالت آموزشی همواره در نظام آموزشی كشور بوده است.

اسماعیلی با تاكید بر اینكه در چند سال اخیر یكی از دغدغه‌های خانواده‌ها در كشور، آزمون كنكور است كه استرس زا شده و خانواده‌ها را درگیر كرده است ادامه داد: لازمه برگزاری كنكور به صورت بهینه در كشور گسترس عدالت آموزشی در جای جای كشور است.
      وی با بیان اینكه زیاد بودن تنوع مدارس در كشور نیز عدالت آموزشی را زیر سوال می‌برد تصریح كرد: متاسفانه در كنار مدارس سمپاد كه حدود ۱۲۰ هزار نفر جمعیت را به خود اختصاص داده است، مدارس دیگری مانند نمونه دولتی، خاص فرهنگیان، شاهد و... نیز فعالیت می‌كنند كه این مدارس باعث می‌شوند دانش آموزان مستعد از مدارس عادی و دولتی خارج و فقط دانش آموزان با استعداد‌های كمتر در مدارس عادی باقی بمانند كه این امر نیز مشكلاتی را ایجاد كرده است و این مهم نیز برخلاف عدالت آموزشی است.
      عضو كمسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشكل كمبود نیروی آموزشی در مدارس گفت: همه این مشكلات بیانگر اهمیت و ضرورت بازنگری در نظام آموزش و پرورش است.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)