نوشته اصلی توسط
Z3R0
بحث های بی سر و ته و سم....
نمیفهمم
واقعا نمیفهمم
چرا انقدر دوست دارید بیش از حد یه چیزی رو شور کنید و الکی وقت تون رو تلف کنید...
اگر من امسال کنکوری بودم و از همین الان میخواستم شروع کنم برای کنکور..
شروع میکردم دوتا از دروس تخصصی که نقطه ضعف اصلیم هستن رو انرژی و تایم گذاری اصلیم قرار میدادم و هرروز براساس پایه کارشون میکردم تا کم کم تبدیل به نقطه قوت هام بشن
درکنارش ساعت مطالعه ام رو بالاتر میبردم و یکی دو درس دیگه روهم کنارش پیش میبردم
از شروع پاییز هم یه آزمون آزمایشی که جو و فضاش کمتر سمی و کمتر رقابتی محوره رو ثبت نام میکردم و دروسی که پایه سازی شون رو توی تابستون انجام دادم رو میبستم به تست زیاااااااااااد و مرور
هدف اصلیم رو کنکور تیرماه قرار میدادم
ولی کنکور دی ماه رو هم بعنوان دست گرمی و بالابردن تجربه شرکت میکردم ولی براساس کنکور دی ماه ناامید نمیشدم و اصلا برای اعلام نتایج یا خبرای مربوط به کنکور دی ماه منتظر نمیموندم چون هدف اصلیم کنکور تیرماهه و روند مطالعه رو برای تیر ادامه میدادم
برای ترمیم معدل هم که اگر نیاز بود اقدام میکردم به هرحال یکی از اساس های اصلی مطالعه ام طی سال کتاب درسی و مثال ها و تمرین های خود کتاب بوده پس نمره خوب آوردن توی نهایی نمیتونه چالش بزرگی برام باشه
دروس عمومی روهم اگر قطعی از کنکور حذف شده باشن صرفا فقط حوالی ایام ترمیم معدل براشون تایم میذارم
فقط سرگرم درس و کارام میشدم و اگه اخباری چیزی منتشر شد خودم رو باهاش منطبق میکردم
میدونم مملکت مسخره و سیرکه اوکی ولی نشستی اینجا تز میدی و تز ها رو میخونی که چی بشه ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
اونقدرم که شور میکنید قضیه رو شور نیست
هنوزم کسی که درصدها و عملکردش توی کنکور خیلی خوب باشه قطعا نتیجه خوبی هم میگیره
ولی قطعا از بین اونایی که میشینن وقت شون رو توی همچین جاهایی تلف میکنن از صبح تا شب دنبال شور کردن داستانن قطعا نتیجه ای نمیگیرن
بجای ناله و تز دادن و شاخ و برگ دادن به چیزای خیالی
فقط براساس شرایط استراتژی بچینید و مشغول عمل بشید
تابستون تون داره تموم میشه !