...
تعریف من همیشه بلوا کنه
مثه شیطانی که تنها شده
...
ویرایش توسط mlt : 20 اردیبهشت 1399 در ساعت 15:50
توی پزشک بمیر ک من زنده بمونم
اگه اینطوره پس اون مامور ناجا چی بگه؟؟؟ سرمرز با حقوقی که نسبت به پزشکی بسیار بسیار پایین تره
سرمرز رو ولش ، تو همین کف شهر اصلا تو هوای بسیار گرم یا بسیار سرد ، درگیری و ...
لطفا همه کارها رو در نظر بگیرید ، نه اینکه فقط به فکر یک دسته خاص از افراد باشید ، من پزشک هارو هم دوست دارم ولی فقط اونها تنها نیستن که زحمت میکشن ، بقیه چی پس؟؟؟
خیلی خواست هیچی نگم ولی نتوستم
1-میخواین به چی برسین؟؟
2-به فرض که حقوق پزشکا هم کم شد فکر کردین میان میدنمش به ماها؟؟(خیلی ساده این اگه جوابتون بلس)
3-حسادت در جامعه شدیدا موج میزنه(سعی کنین خودتونو بکشین بالا چیکار به بقیه دارن؟؟)
4-درآمد سرمایه داران و تجار رو خبر دارین؟؟
این تاپیکای مضحک صد من یه غاز کی میخواد جمع بشه ازینجا؟!
الان دقیقا ته این بحثا و امثالش چی عایدتون شده که هی پیگیرش هستین؟!
دست هایم بوی خون میداد-کودکی بیمار جون میداد-من تمام قدرتم این بود-لحظه ها بوی جنون میداد/من لباسم خالی از اعجاز -مرگ در راه و طنین انداز-مادری با قامتی پر درد-منتظر و لب به راز و نیاز/اخرین تک ضربه ماساژ-خط صاف و سردی دستاش-کاش این هم فیلم و اکران بود-تا تموم میشد با یک تیتراژ/اشک تلخی توی چشمامه- کودکی مرده سر رامه-مادری پشت در بخشه - که جگرگوشش تو دستامه/قورت میدم بعض را صد بار- بچه ها مرسی ختم سی پی ار- علت فوت هم توده مغزی-درج در پرونده بیمار/کاش میشد لحظه ای گم شد-قاطی هر روز مردم شد-کاش شغلم هم امان میداد-قطره ای از این تلاطم شم /کاش کلش مثل بازی بود-یا تمامش صحنه سازی بود-با یه شوک بیمار برمیگشت-ملتی هم شاد و راضی بود / من ولی اصلم پر از دردم- من پزشکم خسته ام سردم - کودکی مرده همین لحظه - لیدها را من جدا کردم /کاش میشد داد زد کات-مرگ اما امده هیهات -کاش میشد رفت از این اکران -با تمام کادر و تشریفات /با هجوم اشک درگیرم-ساکتم سردم و دلگیرم-بچه ای جون داده و در خود- بارها مردم و میمیرم - اون نفس ها بوی خون میداد / بچه ای بیمار جون میداد - مادرش پشت دره ای کاش- زندگی یک دم امون میداد . ...... شعری درباره سختی های پزشکی . تقدیم به همه پزشکان دلسوز و مهربون
طوری عمل کنید که گویا شکست محال است و همین طور هم می شود.
قراره همه پزشک بشن تا از لحاظ شخصیت و در آمد بالا باشن و چند روز بعد بهشون نگن چون تو ۷ سال درس نخوندی شخصیتت پایینه ؟
به نظرتون دانشجویان مهندسی ، پیراپزشکی و... درس نمیخونن فقط پزشک و دندانپزشک درس میخونن؟
ریاض، عربی و... درس نیستن فقط آناتومی و فیزیو و.. درس ان ؟
ذهن یه بچه ۵ ساله که میگه میخوام آتش نشان بشم بهتر از ذهن بعضیا اینا رو درک میکنه .
اقا من به حقوقشون کار ندارم، حداقل درست کار کنن وقتی مریض میبینن دو دقیقه به حرف مریض گوش بدن
متاسفانه اکثرا انگار دارن واسه کنکور تست زمان دار میزنن (عادت براشون مونده ظاهرا)، بدون اینکه اصلا گوش کنن علائم چیه مشکل چیه سابقه بیماری بپرسن و ... زیر ۱ دقیقه میخوان یه چیز واست بنویسن بفرستنت بیرون که مریض بعدی رو ببینن ... خصوصا متخصص ها ... باز عمومی ها یه مقدار بهترن چهار دقیقه وقت میزارن چهار تا سوال میکنن ...
نتیجش اینکه من باید خودم برم ببینم دارو هایی که اقای دکتر نوشته اینتراکشن داره با دارو هایی که الان مصرف میکنم (که اصلا دکتر سوال نمیکنه! و حتی نمیزاره توضیح بدی!) یا نه ... که بعدش بفهمم بله نزدیک بود اقای دکتر ما رو به ... بده ...
ویرایش توسط iwasaswimmer : 20 اردیبهشت 1399 در ساعت 18:31
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)