خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 75
    1. Top | #46
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      خب ممنونم از یسری افرادی که میل حکومت کمونیسمی دارن و پشمشون هم نیس که طرف 3 سال از دبیرستان 7 سال از دوره و آزمون تخصص داده و عملا یه پوست استخوان شده از بس خونده ضمنا از روحیاتش فاصله گرفته ( شاید به خاطر درسش ازدواج و جوونیش رو گذاشته زمین // با اینکه شب رو گذاشتن برا استراحت یا اتاق مطالعه بوده داشته برا تخصص میخونده یا شیفت میداده .)

یه پزشک بخصوص زنان زایمان وقتی یه عمل وزایمان نا موفق داره اسیب جدی روحی میبینه در حالی که شاید تقصیرش نبوده .
      ببین یه پزشک از لحاظ روحی بعد مدت ها به خاطر مرگ میر اسیب میبینه چرا اینا رو نمیگین؟ یه پزشک شیفت میمونه و از کل خانوادش به دوره

سرکوب خورده تو دوران انترنی . تو یه 10 ثانیه باید علائم بیمار رو میگفت .
      زمانی که بعضیا به دانشگاه میرفتن که عیاشی و فلان بهمان کنند این ننه مرده داشت اناتومی و فیزیولوژی رو قورت میداد . از ترس دوره تشریح تا حفظ دارو ها
      خب رنجش رو کشیده به گنجش نرسه؟؟؟؟
      ضمنا اونی که میگی دکترا فلان و بهمان مشکل جنسی دارن . داداش شما بری به هرکی پا بدی میگیره یه کاریت میکنه . ( سلامی عرض شود به اقا طوسی)
      .
      دوستمون خیلی رک گفت که حقمونه . عین قضیس کار کرده و حقوقش رو گرفته .
      چرا پس از حقوق زیر میزی های قاضی ها نمیگین؟؟
      چرا از جنون جنسی های وکیل هایی که موکلشون میخواد طلاق بگیره نمیگین؟
      جرا از مغلزه داری که سر نبش بازار تهران توتلا میفروشه نمگین؟
      چرا از تاجر ها نمیگین؟

یکم با انضاف باشین . شما برق میخونی بعد 5 سال دیگه میری سر خونه زندگیت اسمت هم مهندسه . این بدبخت 40 سالش میشه هنوز بهش تازه تازه میگن پزشک . پزشکی چنان هم شعل پر درامدی هم نیس اگه بود امثال رضا بابایی و همین تو تبریز خودمون خیلی از معلما پزشکیشون رو میکردن بجای تدریس کنکور .
      استاد بابایی که خیلی هم بهشون ارادت دارم فارغ تحصیل پزشکی تهرانن .
      یکم فکر کنین الکی جو ندید./// جز حاشیه و سلب انگیزه افراد و کشش به سمت مسائل سیاسی و بستن تاپیک آید دیگه ای نداره اینجا
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

2. Top | #47
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_R نمایش پست ها
      خب ممنونم از یسری افرادی که میل حکومت کمونیسمی دارن و پشمشون هم نیس که طرف 3 سال از دبیرستان 7 سال از دوره و آزمون تخصص داده و عملا یه پوست استخوان شده از بس خونده ضمنا از روحیاتش فاصله گرفته ( شاید به خاطر درسش ازدواج و جوونیش رو گذاشته زمین // با اینکه شب رو گذاشتن برا استراحت یا اتاق مطالعه بوده داشته برا تخصص میخونده یا شیفت میداده .)

یه پزشک بخصوص زنان زایمان وقتی یه عمل وزایمان نا موفق داره اسیب جدی روحی میبینه در حالی که شاید تقصیرش نبوده .
      ببین یه پزشک از لحاظ روحی بعد مدت ها به خاطر مرگ میر اسیب میبینه چرا اینا رو نمیگین؟ یه پزشک شیفت میمونه و از کل خانوادش به دوره

سرکوب خورده تو دوران انترنی . تو یه 10 ثانیه باید علائم بیمار رو میگفت .
      زمانی که بعضیا به دانشگاه میرفتن که عیاشی و فلان بهمان کنند این ننه مرده داشت اناتومی و فیزیولوژی رو قورت میداد . از ترس دوره تشریح تا حفظ دارو ها
      خب رنجش رو کشیده به گنجش نرسه؟؟؟؟
      ضمنا اونی که میگی دکترا فلان و بهمان مشکل جنسی دارن . داداش شما بری به هرکی پا بدی میگیره یه کاریت میکنه . ( سلامی عرض شود به اقا طوسی)
      .
      دوستمون خیلی رک گفت که حقمونه . عین قضیس کار کرده و حقوقش رو گرفته .
      چرا پس از حقوق زیر میزی های قاضی ها نمیگین؟؟
      چرا از جنون جنسی های وکیل هایی که موکلشون میخواد طلاق بگیره نمیگین؟
      جرا از مغلزه داری که سر نبش بازار تهران توتلا میفروشه نمگین؟
      چرا از تاجر ها نمیگین؟

یکم با انضاف باشین . شما برق میخونی بعد 5 سال دیگه میری سر خونه زندگیت اسمت هم مهندسه . این بدبخت 40 سالش میشه هنوز بهش تازه تازه میگن پزشک . پزشکی چنان هم شعل پر درامدی هم نیس اگه بود امثال رضا بابایی و همین تو تبریز خودمون خیلی از معلما پزشکیشون رو میکردن بجای تدریس کنکور .
      استاد بابایی که خیلی هم بهشون ارادت دارم فارغ تحصیل پزشکی تهرانن .
      یکم فکر کنین الکی جو ندید./// جز حاشیه و سلب انگیزه افراد و کشش به سمت مسائل سیاسی و بستن تاپیک آید دیگه ای نداره اینجا
      ببین
      نمیگیم پزشکی سخت نیست
      اتفاقا سخته
      خب اگه بخوایم بگیم فلانی انقد سختی کشیده و این چیزا ،،، این که حرف نمیشه
      اون بنده خدایی که تو معدن داره کار میکنه سختی نمیکشه؟
      اونی که میره حقوق میخونه و برای قضاوت و وکالت اقدام میکنه سختی نمیکشه؟
      بعد اونهمه بدبختی و آزمون قضاوت باید بره کارآموزی و بعد کارآموری ، تازه اگه قبول شد با حقوق 3.5 میلیون شروع کنه
      این چه حرفیه که چون سختی میکشه باید هر مقداری که هس پول بگیره
      و گفتی مهندس برق ، من برق میخونم ، خوشمم نمیاد از برق اما
      خیلی خیلی کم هستن کسایی که میتونن برق رو 4 ساله تموم کنن
      بعد 4 سال کار هست براشون؟ نه ، در نتیجه باس برن ارشد بخونن، بعد ارشد کار هست براشون ؟ نه ، چرا؟ سربازی نرفتن
      باس 2 سال برن سربازی
      تا همینجاش شد حداقل 8-9 سال
      آیا بعدش کار هست؟ شااااااااید بتونه کار گیر بیاره
      اونی که میگی داره پزشکی میخونه،حداقلش اینه بعد درس خوندنش میدونه کار داره
      من بالاتر مثال عینی آوردم از کسی که برق میخوند انصراف داد و رفت پزشکی
      اونه که سختی جفت رشته ها رو کشیده و گفته برق خیلی سخت تره
      انصاف اینه که شما نسبت به همه رشته ها منصفانه نگاه کنی
      نه اینکه چشماتو ببندی فقط بگی پزشکی پزشکی
      یا علی
      دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
      ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
      دانی که پس از از عمر چه ماند باقی
      مهر است و محبت است و باقی همه هیچ

3. Top | #48
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      آوووو کامااااان!
      تو خونه با شلوار راحتی بمونین استراحت کنین پزشکای بیچاره(و کل کادر درمان) هم برن کرونا بگیرن.
      شمام آخر سر 4 تا پزشک دزد و بی همه چیز که دیدین بگید "پزشکی که سخت نیست!" "پزشکا همه دزدن اصلا، پزشکا بدن فقط ما خوبیم اصلا ^_^" (#صدا_و_سیما_استایل)
      بله دوستان. چه سرنوشت شومی : ( الهی بمیرم براتون :/
      در صورت تمایل برای "مشاوره خصوصی" پیام بدین.

مصاحبه کنکور:
      http://forum.konkur.in/thread64595.html

4. Top | #49
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شما رو دعوت به جامعه داروسازی میکنم . کشف داروهایی برای انواع بیماری ها . رشته ای هیجان انگیز و جذاب
      طوری عمل کنید که گویا شکست محال است و همین طور هم می شود.

5. Top | #50
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saturn8 نمایش پست ها
      افزایش 150 درصدی هزینه‌های نظام سلامت نسبت به قبل از اجرای طرح تحول سلامت.
      افزایش سهم سلامت در سبد هزینه‌های خانوار به عنوان شاخصی از فشار مستقیم هزینه‌های درمانی بر دوش مردم. انتشار هشت هزار میلیارد تومان اوراق قرضه شبه ربوی که منبعی برای بازپرداخت آن دیده نشده است. ورشکست شدن بیمه‌های درمانی به واسطه سیاست‌های غلط وزارت بهداشت که نمونه آن 5/2 برابر شدن پرداختی بیمه تأمین اجتماعی به حدود 1000 میلیارد تومان در ماه و استقراض از منابع بانک رفاه برای پرداخت معوقات بیمارستان‌هاست.

رواج پرداخت‌های نجومی به پزشکان متخصص و افزایش شدید شکاف درآمدی بین پزشکان با دیگر کارکنان سلامت و سایر اقشار جامعه.

سیر صعودی اعتراضات پرستاران، پیراپزشکان و سایر اقشار جامعه نسبت به دریافت‌های نجومی پزشکان و ایجاد احساس بی‌عدالتی در پرداخت‌ها به این اقشار.

عدم رشد ملموس در شاخص‌های بهداشتی که ناشی از نگاه درمان محور حاکم بر وزارت بهداشت و بی‌توجهی به بند 12 سیاست‌های کلی سلامت مبنی بر گسترش طب سنتی ایرانی است.

اما این اولین انتقاد جدی از ریخت و پاش‌های طرح تحول سلامت نیست. چندی پیش هم مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارش رسمی خود نسبت به این تبعیض‌ها واکنش نشان داد. در بخشی از گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس آمده است: «انتظار می‌رفت با اجرای این بسته کامل شاهد تحولی در بخش سلامت باشیم اما متأسفانه چندان توجهی به احکام برنامه نشد و به‌جای آن طرح تحول سلامت در دستور کار قرار گرفت. سلامت برای اولین‌بار جزء اولویت‌های اول دولت قرار گرفت و شخص رییس‌جمهور و رییس مجلس به‌عنوان سیاست‌گذاران کلان بالاترین حمایت را از این طرح به عمل‌آورند.

به‌نحوی‌که کل بودجه وزارت بهداشت از سال 1392 تاکنون 2 برابر شده است. این طرح، بزرگ‌ترین طرح اجتماعی دولت یازدهم است و توانست تا حدودی رضایت را نیز در بین مردم فراهم کند؛ اما نوع اجرای این طرح در کنار کسب برخی موفقیت‌ها باعث شد سایر بخش‌های سلامت به حاشیه برود و درمان به‌عنوان نقطه قوت موردتوجه قرار گیرد.» در گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به کمبود بودجه و مشکلات مالی این طرح آمده است: «استدلال مسوولان همواره این بوده که تعرفه‌ها کفاف هزینه‌های مراکز درمانی را نمی‌دهند. این موضوع درست است اما هزینه مراکز درمانی با هتلینگ تأمین می‌شود نه با بالا بردن دستمزد جراحان و پزشکان متخصص. امروز در رسانه‌ها از کارانه‌های بالای 100 میلیون پزشکان در بخش دولتی سخن می‌گویند هرچند این موضوع عمومیت ندارد ولی وجود دارد. ما نمی‌توانیم در کشوری که حداقل حقوق یک‌میلیون تومان است دستمزد پزشکان را ده‌ها، صدها یا هزاران برابر حداقل دستمزد تعیین کنیم.

این نتیجه سیاست‌گذاری اشتباهی بود...» اما مگر پزشکان چقدر حقوق می‌گیرند که صدای مخالفان را بلند کرده است. اسنادی که به خبرنگار رسیده حاکی از آن است که دست کم از سال 91 که حتی طرح تحول سلامت نیز آغاز نشده بود، برخی پزشکان به راحتی کارانه‌ای معادل 128 میلیون تومان در ماه دریافت می‌کردند. کارانه‌ای که با احتساب حقوق و باقی مزایا بیشتر از این رقم هم خواهد شد. یا به طور مثال طبق جدول شماره دو کارانه کارکنان یک بیمارستان کوچک در مناطق محروم شرق کشور آمده است. در صدر لیست یکی از پزشکان حوزه زنان و زایمان در طول یک سال رقمی بالغ بر یک میلیارد و نهصد و هشتاد میلیون تومان کارانه دریافت کرده که میانگین ماهانه آن رقمی معادل 165 میلیون تومان خ
      واهد شد که بازهم به این رقم باید دریافتی حقوق ماهانه این پزشک را اضافه کرد. در همین لیست نیز رقم‌های میلیاردی و چندصدمیلیونی نیز به چشم می‌خورند.

این درحالی است که سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اخبار مربوط به پرداخت‌های چندصد میلیونی کارانه به برخی از پزشکان را دروغ خوانده و گفته بود: سقف کارانه پرداختی به پزشکان در اکثر قریب به اتفاق دانشگاه‌های علوم پزشکی ماهیانه 80 میلیون تومان است! اما اطلاعاتی که خبرنگار به دست آورده نشان می‌دهد که کارانه بالای 100میلیون نه فقط یک موضوع عادی است بلکه از سال‌ها پیش نیز در این وزارتخانه این حقوق‌ها پرداخت شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت گفته بود ممکن است موارد استثنایی بالای 100 میلیون تومانی نیز در کارانه‌ها وجود داشته باشد که پزشکان متخصص یا فوق تخصص بسیار معدودی‌اند که ایثارگرانه در مناطق محروم، جاهایی که 2 هزار کیلومتر با تهران فاصله دارند و در نقاط مرزی در شهرهایی که هیچ پزشک متخصص دیگری در رشته آنها وجود ندارد، 24 ساعته به مردم خدمت‌رسانی می‌کنند.

قائم مقام وزیر بهداشت افزود: این پزشکان افرادی هستند که 7/1 برابر ساعت کاری تمام وقت (44 ساعت در هفته) یعنی به‌طور میانگین 75 ساعت در هفته کار می‌کنند و در واقع به‌جای 2 یا سه پزشک متخصص خدمت ارائه می‌کنند و از نظر وزارت بهداشت اگر هم بالای 100 میلیون تومان کارانه بگیرند، کاملاً قانونی و از شیر مادر حلال‌تر است.
      عزیزم!اگر تو اشنا پزشک داشته باشی این چرت و پرت ها رو قبول نمیکنی!
      اولا هر جای این زمین بری ،جراح ها بیشترین درامد دارن!اگر درآمد پزشکان ما رو هم ب دلار تبدیل کنی خودت متوجه میشی نسبت ب بلاد کفر!کمتر هست.
      از طرفی پزشکان عضو هیات علمی هم سقف دارن! و هم مالیات پلکانی.
      ول استخدامی ها می توننن مطب هم باز کنند.
      سقف هر جراح ۶۰ هست!یعنی اگر ۲۰۰ هم ماهی کار کنه فقط ۶۰ مال پزشک هست،۱۴۰ مال بیمارستان هست!از ۶۰ هم طبق با احتساب حدودا ۳۵ درصد مالیات....حدودا ۳۵
      ب پزشک میدن!
      اونم فک نکن ب موقع !شاید چند ماه ب تعویق بیفته....

6. Top | #51
      کاربر برتر
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      چقدر جبهه گیری واقعا
      چندی باید درس بخونه، از کیف و حال بگذره تو همچین شرایطی بره تو بیمارستان آخرشم کرونا بگیره فوقش تو فلان جا یه بار بگم شهید و فلان و تمام
      دوباره مناظره بذارن امثال حسینی بیاین شوآف بدن دوباره جبهه گیری و...
      چرا این سیکل معیوب یه جا قطع نمیشه...

عباس معروفی:

ما نسل بدبختی هستیم ؛
      دستمان به مقصر اصلی نمیرسد ،
      از همدیگر انتقام میگیریم !!

7. Top | #52
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      واقعا چرا اپ شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

8. Top | #53
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ha.hg نمایش پست ها
      واقعا چرا اپ شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      دقیقا
      !LOSE YOURSELF IN SCIENCE

9. Top | #54
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mojtabay نمایش پست ها
      ببین
      نمیگیم پزشکی سخت نیست
      اتفاقا سخته
      خب اگه بخوایم بگیم فلانی انقد سختی کشیده و این چیزا ،،، این که حرف نمیشه
      اون بنده خدایی که تو معدن داره کار میکنه سختی نمیکشه؟
      اونی که میره حقوق میخونه و برای قضاوت و وکالت اقدام میکنه سختی نمیکشه؟
      بعد اونهمه بدبختی و آزمون قضاوت باید بره کارآموزی و بعد کارآموری ، تازه اگه قبول شد با حقوق 3.5 میلیون شروع کنه
      این چه حرفیه که چون سختی میکشه باید هر مقداری که هس پول بگیره
      و گفتی مهندس برق ، من برق میخونم ، خوشمم نمیاد از برق اما
      خیلی خیلی کم هستن کسایی که میتونن برق رو 4 ساله تموم کنن
      بعد 4 سال کار هست براشون؟ نه ، در نتیجه باس برن ارشد بخونن، بعد ارشد کار هست براشون ؟ نه ، چرا؟ سربازی نرفتن
      باس 2 سال برن سربازی
      تا همینجاش شد حداقل 8-9 سال
      آیا بعدش کار هست؟ شااااااااید بتونه کار گیر بیاره
      اونی که میگی داره پزشکی میخونه،حداقلش اینه بعد درس خوندنش میدونه کار داره
      من بالاتر مثال عینی آوردم از کسی که برق میخوند انصراف داد و رفت پزشکی
      اونه که سختی جفت رشته ها رو کشیده و گفته برق خیلی سخت تره
      انصاف اینه که شما نسبت به همه رشته ها منصفانه نگاه کنی
      نه اینکه چشماتو ببندی فقط بگی پزشکی پزشکی
      یا علی

شما مشکل مملکتت رو با پزشک مقایسه میکنی
      والا هیچ پزشکی مقصر نیس که رشته شما اشباع س
      و اینکه کسی که تو معدن کار میکنه چنان کمکی نمیکنه به بشریت و نجات جون ادما که پزشک میکنه . ضمنا عرض کنم که شما طبقه بدبخت و بد بیار مهندسین رو با طبقه خوب و شانس بیار پزشکا مقایسه کردی . وقت کردین سری به شهرای کوچیک بندازین پزشکاشون درامد عادی دارن .
      ضمنا اینکه از جیب شما داره کم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      شما همین بهتره روحیه گیرینوف داری بری بپیجی به افرادی 700 میلیارد بر میدارن میرن کانادا به امسال من و شما تکون میدن

من الله توفیق
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

10. Top | #55
      mlt
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      پزشکا حقشونه.ولی سختی این رشته مال زمان تحصیلش هست و وقتی دیگه میری سرکار از خیلی شغل ها راحتره...کلا تو ایران هرکی میخواد بگه شغل من سختره همه شغلاست و حقش خیلی بیشتر از ایناست
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_R نمایش پست ها
      شما مشکل مملکتت رو با پزشک مقایسه میکنی
      والا هیچ پزشکی مقصر نیس که رشته شما اشباع س
      و اینکه کسی که تو معدن کار میکنه چنان کمکی نمیکنه به بشریت و نجات جون ادما که پزشک میکنه . ضمنا عرض کنم که شما طبقه بدبخت و بد بیار مهندسین رو با طبقه خوب و شانس بیار پزشکا مقایسه کردی . وقت کردین سری به شهرای کوچیک بندازین پزشکاشون درامد عادی دارن .
      ضمنا اینکه از جیب شما داره کم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      شما همین بهتره روحیه گیرینوف داری بری بپیجی به افرادی 700 میلیارد بر میدارن میرن کانادا به امسال من و شما تکون میدن

من الله توفیق
      ...

11. Top | #56
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بعضی ها دلشون خیلی پره انگار...
      بایا پزشک بدبختم کلی بیچارگی و فلاکت کشیده ...
      ولی من بحثم اینا نیست اصلا.
      _____
      آقایی که میای میگی پزشکا فلانن بیسارن... یه دقه گوش کن چی میگم من نه پزشکم نه چیزی
      چند ماه پیش من بیماری خاصی داشتم که عود کرد.. تا مرز کما رفتم ( دوس ندارم راجع به بیماریم بگم)
      از اون بیماریهاست که کشنده است.. یعنی شاید اگه ۲۴ ساعت دیرتر عمل میشدم زنده نبودم الان که خدا رو خیلی شکر میکنم بابتش
      پزشکا نبودن؛ عمه ی تو میومد منو نجات میداد ؟؟؟!
      الان هر از گاهی هر یکی دوماه یه بار باید برم پیش پزشکم . با این که منو نمیشناسه ولی نمیدونی با چه عشقی ادمو نگاه میکنه.. چقدر باهات گرم میگیره
      پزشک خیلی معروفیم هست.
      نه فقط پزشک کلا کادر درمان. خیلیاشون فرشته ان واقعا.
      تویی که میای میگی کادر درمان فلانن بیسارن یه عقده ای به تمام معنا هستی.
      و مطمینا پات به بیمارستان باز نشده و عزیزی از خونوادت تحت جراحی نبوده که درک کنی
      این تجربه من بود از ۴۵ روز بستری توی بخش و ۱۵ روز توی icu
      موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.

12. Top | #57
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببخشید این چرت و پرتارو جمع کنین طرف 18 سالگی رفته 36 سالگی تخصص میگیره تا اون موقع درآمدی هم نداشته حتی در حد کارگر ساده بعد که باز میخواد کار کنه صدتا مانع جلوشه
      تا نرین سر کار نمیفهمین جریان چیه کل کره خاکی اینجوریه که یه تعدادی تو کارشون درآمد بالاتری دارن چون 50 سالشونه و زحمت کشیدن
      حرفم میزنن ملت میگن واسه خودتون خوندین خب باشه جراحی هارو تعطیل کنن یکسال ببینیم حضرات روشن فکر بازم ضد پزشکی جراحی صحبت مادیات میکنن یا نه
      دکتری که تومور برمی‌داره و زندگی نجات میده اصلا کارش قیمت نداره حالا یه پولی میگیره همه حنجره جر میدن براش

13. Top | #58
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Khabalod
      نمایش مشخصات
      خوشحالم یکی این تاپیکو تو این وضع کرونا آپ کرد
      که برید خجالت بکشید
      مجید حسینی که این حرفو زد الان کدوم گوریه؟
      من بهتون میگم)!
      قرنطینه اس حقیقتا )!
      اما پزشکا کجان ؟
      اونم من بهتون میگم !
      بیمارستان! یعنی آلوده ترین نقاط از نظر کرونا

برید جمعش کنین
      تعریف من همیشه بلوا کنه
      مثه شیطانی که تنها شده

14. Top | #59
      mlt
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      یه جوری میگی پزشکا کجان انگار دارن لطف میکنن.کارشونه.مگه یه جایی آتیش بگیره آتش نشانا باید از ترس جونشون آتیشو ول کنن؟الان حمله نکنین که نمک نشناسید که من اینو صرفا در جواب تو که گفتی پزشکا توی الوده ترین مکان کرونا کار میکنن وگرنه من مخلص پزشکام نوش جونشون هرچی میگیرن
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zahra77 نمایش پست ها
      خوشحالم یکی این تاپیکو تو این وضع کرونا آپ کرد
      که برید خجالت بکشید
      مجید حسینی که این حرفو زد الان کدوم گوریه؟
      من بهتون میگم)!
      قرنطینه اس حقیقتا )!
      اما پزشکا کجان ؟
      اونم من بهتون میگم !
      بیمارستان! یعنی آلوده ترین نقاط از نظر کرونا

برید جمعش کنین
      ...

15. Top | #60
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mlt نمایش پست ها
      یه جوری میگی پزشکا کجان انگار دارن لطف میکنن.کارشونه.مگه یه جایی آتیش بگیره آتش نشانا باید از ترس جونشون آتیشو ول کنن؟الان حمله نکنین که نمک نشناسید که من اینو صرفا در جواب تو که گفتی پزشکا توی الوده ترین مکان کرونا کار میکنن وگرنه من مخلص پزشکام نوش جونشون هرچی میگیرن
      چقدر بی چشم و رویین اخه )
      اونا شکست نفسی میکنن میگن وظیفه اس
      شمام باید اینو بگید؟
      برا جواب دادن این که فقط یه جوابی داده باشین بفهمین چیو دارین زیر سوال میبرین
      چیو برا چی میبری زیر سوال اخه
      تعریف من همیشه بلوا کنه
      مثه شیطانی که تنها شده

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن