خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 5 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 75
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir-javadi نمایش پست ها
      در این که درامد پزشکان در کشورهای مختلف بالاست شکی نیست! اما یه نکته رو در نظر بگیرید لطفا مالیات!
      متاسفانه در کشور ما تا همین الان هم مالیات دقیقی از پزشکا کسر نمی شه و حتی هنوز بعضی پزشکان دستگاه کارت خوان مربوطه رو نصب نکردن. شما وقتی داری درامد ایران رو با کشور توسعه یافته مقایسه می کنی مالیات و هزینه های زندگی و درامد مابقی اقشار جامعه رو هم در نظر بگیر . من فک نمی کنم در جایی بجز ایران این حجم از پزشک سالاری وجود داشته باشه .
      اگر پزشکان برای کنکور درس خواندن بقیه هم درس خواندن در این هیچ شکی نیست و من به جرت می گم نفرات حداقل زیر 100 ریاضی توی مناطق 1و 2 به مراتب از دانش آموزای تجربی قوی ترن و در نتیجه درس بیشتری هم خوندن در دانشگاه هم همین قضیه صدق می کنه و اگر کسی شک داره می تونه بره از نزدیک ببینه!
      همین پزشکی(دانش جو!) که می گه نوشجونمون!!!!!!! درس خوندیم اگر فقط یکی از دستگاهایی که فرضا می خواد باهاش جراحی چشم رو انجام می ده خراب بشه عملا فلجه هیچ کاری از دستش بر نمیاد اگر برق بره کلا ول معطله پس از این لحاظ هم دانشجویان مهندسی ارجحیت دارن بر پزشکی و باید درامد بیشتر داشته باشن! اما ...
      در ضمن در هر کشور توسعه یافته بیشترین درامد رو نه پزشکان بلکه مدیران مالی، بانکدارها و سرمایه دارها که در کار تجارت و کسب و کارن دارن نع پزشکانی که فقط جیره خوار علوم دیگرن و هیچ کاربردی در تولد علم ندارن !(پزشکی همه چیزش رو از علوم پایه داره !)
      البته در کشوری که رشته مدیریت خدمات بهداشتی تا مقطع دکترا داره ولی وزیر بهداشتش یک پزشکه این اتفاقات چیز عجیبی نباید باشه ! در مجلسی که تمام اعضای کمیسیون بهداشت پزشک هستن همه این اتفاقات می افته!!!!
      کسی نگفت پزشکی خوبه و مهندسی و بقیه رشته ها بدن. توی بخش دولتی(هیئت علمی ها) به طور دقیق از درامد پزشکا مالیات کسر میشه بصورت پلکانی. یعنی کسی کارانه بالای 50 میلیون داشته باشه بالای 30درصد مالیات ازش کسر میشه. فیش حقوقی که استارتر گذاشته واسه سسال 93عه. الان کسر میشه.
      بله من قبول دارم رتبه دورقمی ریاضی از رتبه 1000 تجربی قوی تره ولی خب رتبه دورقمی ریاضی شریف درس میخونه و تهش مهاجرت میکنه یا همینجا یه شرکت میزنه و فرد موفقی میشه.
      و در مورد اینکه میفرمایین اگه دستگاه خراب بشه پزشک فلج میشه خب آخه این چه استدلالیه. یکم منطقی باشین خب اگه برق بره دانشجوی it هم نمیتونه برنامه بنویسه. دانشجوی مهندسی پزشکی هم نمیتونه همون دستگاه جراحی چشم رو بسازه. این به هیچ عنوان منطق خوبی نیس که مهندسا باید از پزشکا درامدشون بیشتر باشه.
      و خب بله قطعا بخش بزرگی از پزشکی از علوم پایه است و زیباییش هم توی همینه. رشته های مختلف برای پیشرفت از هم کمک میگیرن.
      پزشکان هیچ نقشی در تولید علم ندارن؟؟ واقعا به این اعتقاد دارین؟؟ اگه پزشکان این جوری بودن که الانم مثل 500 سال پیش هر کی قند خون یا فشار خون میگرفت باید میمرد.
      این که الان خیلی از بیماریها به راحتی با دو تا قرص درمان میشن به خاطر همکاری رشته های زیست شناسی و پزشکی و داروسازی و ... است و اینکه به اینکار بگین جیره خواری واقعا برای من جالبه.
      درضمن وزیر بهداشت پزشک نیست...
      یا به اندازه تلاشت آرزو کن
      یا به اندازه ی آرزوهات تلاش کن
      شکسپیر

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hero93 نمایش پست ها
      نوش جونمون وقتی بعضی ها آنلاين بودند ما داشتیم درس می خوندیم
      قربون وقاحتت
      بهتر است برای چیزی که هستی مورد
      نفرت باشی
      تا اینکه برای چیزی که نیستی
      محبوب باشی

3. Top | #18
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط roxsana نمایش پست ها
      با هیت علمی رو اغراق نمودید ....فوقش از دام بشه به پزشکی اومد....که قبول شدن دامم رتبه خوبی میخواد .... 25 درصد رو موافقم چون دیدم که طرف با تراز 4000 میره تو دانشگاه ...
      با رتبه 4000؟
      دوست عزیز، سهمیه 25 درصد رتبه 15000 رو میکنه 1000. یعنی طرف باسطح علمی صفر، میاد میشینه سر کلاس پزشکی. همین سعید غیور خودمون میگفت یکی از همکلاسی های من با رتبه80000 اومده نشسته رو صندلی دندون اصفهان! این انصافه؟
      عاشقم گر نیستی لطفی بکن، نفرت بِوَرز
      بی‌تفاوت بودنت هر لحظه آبَم می‌کند...

4. Top | #19
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hero93 نمایش پست ها
      نوش جونمون وقتی بعضی ها آنلاين بودند ما داشتیم درس می خوندیم
      واقعا که. وقاحت هم حدی داره. یادم باشه اگر دو سال بعد پزشکی آوردم، مثل تو نشم.

اینم از قشر به اصطلاح با فرهنگ و تحصیل کرده و پزشک ما. دیگه چی میخواین از خدا مردم...

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط YasharUR نمایش پست ها

مورد تغییر هوشبری از شمال به پزشکی دانشگاه تبریز
      و خوندن بدون ازمون تو یکی از دانشگاه های روسیه که هیچ پیش شرطی نداره و انتقال بعد یکی دو ترم مجدد به پزشکی تبریز داشتیم
      و چندین مورد دیگه
      حالا چرا تبریز ؟ چون یه کانال هست تحت عنوان کانال سهمیه ها امار کل تبریز رو دراورده گذاشته اونجا

@sina_u
      صحبت دیروزمون یادته ؟ گفتم اینجا بحث اصلی رو کل نیست رو عدالت جمعی نیست .رو این نیست که اگه تو یه حوضه عدالت برقرار شدن به من ضرر میزنه یا اصلا اون حوضه به من ربط نداره نیست
      اینجا بحث سر کم و زیاده .90 درصد اعتراضا سر کم و زیاد بودن منفعت طلبیه و با این نگاه هر اعتراضی میتونه سرکوب بشه و به هیچ نتیجه ای نرسه چون میشه معترض ها رو خرید
      خب من این مورد هوشبری اینا رو نشیده بودم ولی پزشکی روسیه رو دختر خاله بنده هم با شوهرش رفتن ولی ماشالله انقدر هزینه ها زیاد بود سر 4 ماه برگشتن داره دوباره واس کنکور میخونه ....هر کسی پول داشته باشه میتونه این کارو بکنه به هیات علمی هم ربطی نداره ...
      بنده خودم نه سهمیه 25 دارم نه هیت علمی کسی هم منو نخریده
      ولی در کل بحث من این سهمیه ها نیست اونی که میخونه بدون این سهمیه ها هم قبول میشه و به در آمدی که تو این پست هست میرسه ... وگرنه اون 25 درصدی که میره تو دانشگاه هیچی حالیش نمیشه خب به این در آمد ها هم نمیرسه ... چقدر از بچه ها همین انجمن بدون هیچ سهمیه ای قبول شدن ... منم میگم سهمیه بده ناعدالتیه باید سازمان بندی بشه و یه حقش داده بشه ... اون 25 درصدی که باباش موجیه با ان 25 درصدی که باباش شیمیایه با اون 25 درصدی که باباش قطع عضوه شرایط زندگیشون و آرامش خونشون و اینا همه زمین تا آسمون فرق میکنه .... من موافق حذف نیستم من موافق سازمان بندی هستم ... نه این که طرف با 4000 قبول بشه چون پدربزرگش شهیده ....ولی خب چه میشه کرد در شرایط فعلی ؟؟
      اابته اینم بگم منی که درس نمیخونم با سهمیه هم وارد دانشگاه بشم بازم درس نمیخونم .... منی که صبح تا شب تو کتابای دبیرستانیم لنگ میزنم و با هزرا تا کلاس خصوصی هم نتیجه نمیگیرم تو دانشگاه هم نتیجه نمیگیرم ...
      زیاد ذهن خودتونو درگیر نکنین بار کج به مقصدش نمیرسه .... ریلکس کنین بابا حرصم نخوریم درس بخونیم

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mmdmtn نمایش پست ها
      با رتبه 4000؟
      دوست عزیز، سهمیه 25 درصد رتبه 15000 رو میکنه 1000. یعنی طرف باسطح علمی صفر، میاد میشینه سر کلاس پزشکی. همین سعید غیور خودمون میگفت یکی از همکلاسی های من با رتبه80000 اومده نشسته رو صندلی دندون اصفهان! این انصافه؟
      تراز دوست عزیز .. تراز 4000 هزار حدودی همون رتبه 80000 هزار رو میده ...

7. Top | #22
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط roxsana نمایش پست ها
      تراز دوست عزیز .. تراز 4000 هزار حدودی همون رتبه 80000 هزار رو میده ...
      بله دوست عزیز اشتباه از من بود دوست عزیز :/

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mmdmtn نمایش پست ها
      با رتبه 4000؟
      واقعا؟ ۸۰ هزار اصلا مجاز میشه؟ چقدر بد. راستی میدونید تا چند مجاز میشه؟

9. Top | #24
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pcstud نمایش پست ها
      واقعا؟ ۸۰ هزار اصلا مجاز میشه؟ چقدر بد. راستی میدونید تا چند مجاز میشه؟
      خیر خبر ندارم

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      منو برا چی تگ کردین؟ چه کمکی از من ساخته س؟
      انقد خوشم میاد شماها تعجب میکنین یا ناراحت میشین انگار مثلا چیز عجیبی دیدین انگار ایران کم داره ازین چیزا.
      بخشید اینو میگم ولی هرکی خوشش نمیاد ازین وضعیت بذاره بره (صرفا جهت شوخی)
      باباما ازون وقتی که یارو با رتبه ی 105 هزار کشوری بخاطر سهمبه پدر محترمش رفت نشست رو صندلی پزشکی دیگه پوست کلفت شدیم...
      خُــــــ ~ بآ طُ بودَنْ زِ هَمــه‍ دَست کِشیـدَن دآرَدْ ~ دا

11. Top | #26
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saturn8 نمایش پست ها
      پرسنل خدماتی در ماه 300 هزار تومن کارانه میگیره
      پرستار کارانه میگیره 1 میلیون و 100
      پزشک کارانه میگیره 95 میلیون !
      آقای پزشک در هفته نیم ساعت در بخش حاضر میشود
      کجای دنیا اینجوریه ؟
      من از ۴۶ پرستار در مورد کارانشون پرسیدم و رنجش از ۱۸۰تا ۳۰۰ بوده که خیلیا میگن یه ساله به تعویق افتاده... چند نفر برای اثبات ادعاشون فیش واریزی کارانه رو فرستادن متوجه نمیشم چطور یک میلیون نوشتید

12. Top | #27
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      ولی خب درامدشون به ازای سال های صرف شده منطقیه... جدیدا ادم با ۴۰۰ تومن نمیتونه خونه بخره و وقتی با ۵۰ تومن فقط میتونی تازه یه پراید بگیری به نظرم این درامد منصفانه س!!!اگه قرار بود پزشکا هم مثه معلما حقوقشونو نگیرن اوضاع خیلی گندتر میشد... همین الانشم یه معلم با حقوق ۲_۳ تومن زیاد اهمیتی به تدریس نمیده چون حقوقش اینقده کمه مجبوره کنارش بره اسنپ و میوه بفروشه(به چشم دیدم و ایشون مدیر هم بودن)سی سالت شده تازه وارد بازار شدی که حقوق بگیری بعد درامدت ماهی ۲۰ تومن باشه ارزششو داره؟؟؟ میبینی همه ی همسن و سالات ازدواج کردن خونه گرفتن خیلیا تو بازار کارشونو توسعه دادن ولی تو تازه باید کارتو شروع کنی تازشم اکثر پزشکای متخصص ما سن بالایی دارن به طور میانگین ۳۵_۴۰سالگی تازه دوره رزیدنتیشون تموم شده و توی این سن فکر میکنم ادم باید منطقی باشه که لیاقت چه حقوقی رو داره به طور متوسط اگه یکی از بعد دیپلم بزنه تو کار ازاد، بعد از ده سال واسه خودش کار و سرمایه ای داره...!!!به نظر من تو دوره ای که ۵۰ تومن پول یه پرایده و ۵۰۰ تومن پول یه خونه ی داغون ته شهر، این حقوق چندانم مبهوت کننده نیست...مشکل حقوق بالای پزشکان نیست حقوق داغون مردم متوسط کشوره به طور مثال فردی که ماهیانه ۳ تومن حقوق میگیره بعد ده سالم نمیتونه خونه بخره کرایه خونه ها همه بالای یه تومنه، طرف یه تومنشم بده کرایه خونه، به ده روز نکشیده جیبش خالی میشه تو خرج خوراکش میمونه!!!چیزی که ایراد داره حقوق بقیه س نه پزشکا!

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      پزشک نیستم و طبیعتا از حقوق بالاشون نفعی نمی برم
      علی ای حال
      به نظرم حقشونه با توجه به زحمتی که می کشن و مسئولیتی که دارن

14. Top | #29
      کاربر برتر
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دوباره شروع شد...
      اگر گذاشتین این روز عزا نخندیم...
      رفع اسپم : حقیقت تلخه ، تلخ تر اون که حق یک آدم لایق بره تو جیب آقازاده ها... خلاص...

عباس معروفی:

ما نسل بدبختی هستیم ؛
      دستمان به مقصر اصلی نمیرسد ،
      از همدیگر انتقام میگیریم !!

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خدایا دولت به خران دادی و حشمت به سگان
      نکند ما به تماشای جهان آمده ایم؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

صفحه 2 از 5 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن