نوشته اصلی توسط
amir-javadi
در این که درامد پزشکان در کشورهای مختلف بالاست شکی نیست! اما یه نکته رو در نظر بگیرید لطفا مالیات!
متاسفانه در کشور ما تا همین الان هم مالیات دقیقی از پزشکا کسر نمی شه و حتی هنوز بعضی پزشکان دستگاه کارت خوان مربوطه رو نصب نکردن. شما وقتی داری درامد ایران رو با کشور توسعه یافته مقایسه می کنی مالیات و هزینه های زندگی و درامد مابقی اقشار جامعه رو هم در نظر بگیر . من فک نمی کنم در جایی بجز ایران این حجم از پزشک سالاری وجود داشته باشه .
اگر پزشکان برای کنکور درس خواندن بقیه هم درس خواندن در این هیچ شکی نیست و من به جرت می گم نفرات حداقل زیر 100 ریاضی توی مناطق 1و 2 به مراتب از دانش آموزای تجربی قوی ترن و در نتیجه درس بیشتری هم خوندن در دانشگاه هم همین قضیه صدق می کنه و اگر کسی شک داره می تونه بره از نزدیک ببینه!
همین پزشکی(دانش جو!) که می گه نوشجونمون!!!!!!! درس خوندیم اگر فقط یکی از دستگاهایی که فرضا می خواد باهاش جراحی چشم رو انجام می ده خراب بشه عملا فلجه هیچ کاری از دستش بر نمیاد اگر برق بره کلا ول معطله پس از این لحاظ هم دانشجویان مهندسی ارجحیت دارن بر پزشکی و باید درامد بیشتر داشته باشن! اما ...
در ضمن در هر کشور توسعه یافته بیشترین درامد رو نه پزشکان بلکه مدیران مالی، بانکدارها و سرمایه دارها که در کار تجارت و کسب و کارن دارن نع پزشکانی که فقط جیره خوار علوم دیگرن و هیچ کاربردی در تولد علم ندارن !(پزشکی همه چیزش رو از علوم پایه داره !)
البته در کشوری که رشته مدیریت خدمات بهداشتی تا مقطع دکترا داره ولی وزیر بهداشتش یک پزشکه این اتفاقات چیز عجیبی نباید باشه ! در مجلسی که تمام اعضای کمیسیون بهداشت پزشک هستن همه این اتفاقات می افته!!!!