X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 11 از 13 نخستنخست ... 101112 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 151 به 165 از 182
    1. Top | #151
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hasty نمایش پست ها
      منم ازdvdهای کنکوراسان است استفاده میکنم..تنهاکمکی که به من میکنن انرژیه .استادمسعودی مدرس ریاضی مبحث معادله ونامعادله درس رو کامل توضیح میده ولی تکنیکایی که گفته تاحالا ازمثلا100در100بگیم 60درصدش جواب داده حداقل واسه من که این طوربوده. گفتم انرژی میده اره همین که استادش باذوق مبحث هاروتوضیح میده من تقریباراضی ام..درموردبقیه دروس نظری ندارم چون من که تقریبامخالفم ولی دوستام راضی اندفکرکنم صلیقه ایه هرکسی وضعیت وشرایط خودشودرنظرمیگیره وبنابه شرایطی که داره نظرشومیده...
      فکرکنم صلیقه ایههرکسی وضعیت وشرایط خودشودرنظرمیگیره وبنابه شرایطی که داره ........

خدا رحم کنه به این دانش آموز..
      دانش اموز ما پیش دانشگاهیه نیگاه صلیقه=سلیقه رو چطوری نوشته.. نچ نچ .. واقعا جای تاسف داره... خاک توسرم کنن که با چه کسایی 72 میلیون شدم.. ای خدا.....
      ببخشید این حرف رو گفتم

2. Top | #152
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نظرتون راجع به پیروزان دانش چیه؟ من میخوام مبحث نظریه اعدادشو بگیرم. اصلا كلا برا این مبحث سخت، dvd چی خوبه؟ ممنون

3. Top | #153
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      داداش اگر راستش رو بخواهی من می گم نه
      نه رو می گم نه به خاطر درسش به خاطر موسسش
      موسسه پیروزان اگر جسارت نکرده باشم فقط فیزیکش خوبه
      بازم با توجه به فیلم های موجودش در آپارات می تونی تصمیم بگیری
      چون اگر در خودت اون توانایی رو اگر دیدی که می تونی با اون دی وی دی ها ارتباط برقرار کنی حتما بخر
      موفق باشی

4. Top | #154
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      این موسسه دیگه کی اومده؟ بهار دانشو میگم !کسی در موردش اطلاعاتی داره ؟ممنون میشم کمک کنید

5. Top | #155
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یه سوال مهم .لطفا کمک کنید.
      .بچه هایی که عربی میخونید چه کتابی برا عربی مناسبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      بچه هایی که برای عربی سی دی اموزشی گرفتید کدوم موسسه بهتره من تعریف گاج رو خیلی شنیدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      زندگی هدیه خداوند به شما و نحو ه ی زندگی هدیه شما به خداوند

6. Top | #156
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط miladbargahi نمایش پست ها
      این موسسه دیگه کی اومده؟ بهار دانشو میگم !کسی در موردش اطلاعاتی داره ؟ممنون میشم کمک کنید
      خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
      هرکی نمیتونه بره سر کار .. یا که براش کاری پیدا نمیشه میاد موسسه میزنه... خخخخخخخخخخخخخخ

7. Top | #157
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

سوال بسیار مهم در مورد محصولات گروه فرایند پاسخ ( مهندس دربندی )

سلام ، همون طور که از تیتر معلومه سوال مهمی دارم ؛ من توی یک مسابقه ای برنده شدم و می تونم یک محصول از محصولات گروه مهندس دربندی رو بگیرم . محصولات زیر :
      فرآیند پاسخ-konkur-konkoorسنجش-دربندی-کنکور 93-آموزش ریاضی-mohasebatm

زیست : دکتر ابو حمزه ... فیزیک و ریاضی : مهندس دربندس ... شیمی : عسگری
      به نظر شما کدوم بهتره ؟ راستی من چهارم تجربی هستم

8. Top | #158
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shgha نمایش پست ها
      سلام ، همون طور که از تیتر معلومه سوال مهمی دارم ؛ من توی یک مسابقه ای برنده شدم و می تونم یک محصول از محصولات گروه مهندس دربندی رو بگیرم . محصولات زیر :
      فرآیند پاسخ-konkur-konkoorسنجش-دربندی-کنکور 93-آموزش ریاضی-mohasebatm

زیست : دکتر ابو حمزه ... فیزیک و ریاضی : مهندس دربندس ... شیمی : عسگری
      به نظر شما کدوم بهتره ؟ راستی من چهارم تجربی هستم
      داداش گشتم نبود نگردد نیست
      قبلا ایشون در سایت خودش قرار بود به رتبه اول کل پکیج رو بده و به نفرات بعدی تا رتبه 120 ، دو ملیون تومن تخفیف بده!
      داداش عقب موندی
      میدونی چرا؟
      چون از رفاقم چند تاشون در این آزمون رتبه آورده بودند و حتی عکس هایشون رو هم در سایت زده بود ولی از تخفیف و پکیج رایگان خبری نبود
      خودت رو به این چیز ها خوش نکن
      در ثانی گیرم بده به نظر من محصولات دربندی تو بازار الان حرفی واسه گفتن نداره / البته نظر شخصیم هست
      بهتر از این هم هست.
      موفق باشی

9. Top | #159
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hasty نمایش پست ها
      منم ازdvdهای کنکوراسان است استفاده میکنم..تنهاکمکی که به من میکنن انرژیه .استادمسعودی مدرس ریاضی مبحث معادله ونامعادله درس رو کامل توضیح میده ولی تکنیکایی که گفته تاحالا ازمثلا100در100بگیم 60درصدش جواب داده حداقل واسه من که این طوربوده. گفتم انرژی میده اره همین که استادش باذوق مبحث هاروتوضیح میده من تقریباراضی ام..درموردبقیه دروس نظری ندارم چون من که تقریبامخالفم ولی دوستام راضی اندفکرکنم صلیقه ایه هرکسی وضعیت وشرایط خودشودرنظرمیگیره وبنابه شرایطی که داره نظرشومیده...

دم رفیق خودم گرم که حداقل یه سی دی استادو دیده و میدونه فیزیک و ریاضی یعنی چی...

10. Top | #160
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      به این استادتون اسفند دود کنید که در سه شبکه صدا و سیما داره برنامه پخش می کنه یهو دیدی رقباش چشمش زدند و خدا نکرده زبون دشمن لال فیزیک ایران بدون استاد فیزیک موند/
      بترکه چشم حسود بابا بزارید این استاد مسعودی کارش رو بکنه
      بابا نگید دی وی دی هاش به درد نمی خوره به ذوق برخی از دوستان نمی سازه
      ایشون تنها استاد هستند بله خدا به کل سرزمین ایران زیاد نبینه
      راستی این رو هم بگم که اکثر موسسات خیلی معتبر ! چند نفر از سی دی فروش هاشون در این انجمن هم اکانت دارند که در چنین تاپیک هایی دست به کار می شن و یه چیز هایی می گن که خودشون هم یا نمی دونند چی می گن یا خودشون هم باور نمی کنند.
      من تا حد توانم گفتم این موسسه چیکاره هست و نیست
      دیگه به خدا اونقدر از این موسسه شنیدم مخم ترکیده
      طوری بازار رو گرم کردند که از پیر بگیر تا جوون همه می گن کنکور چی چی است؟
      بابا ولمون کنید با این شعار های تو خالی
      این ها رو من باور نمی کنم چون همه چیزشون رو می دونم از رتبه بگیر تا تدریسشون و دانشگاه های فارغ شدشون تا خیلی های دیگه
      این تبلیغات روی من تاثیر نداره
      گفته بودم قبلا ولی جا داره یکبار هم بگم چند روز پیش تو تلویزیون همین به اصطلاح موسسه و مافیای کنکور ! که تازه دارن دکترای شیمی می گیرن ! اونم از دانشگاه گرمسار ! یکی رو آورده بود فکر کنم گفت توی شهید بهشتی درس می خونم گفت که من سواد نوشتن و خواندن نداشتم! عجب! بعد رفتم به کلاس های استاد عزیزم رضا یزدانی ! بعد شدم رتبه فلانی !

11. Top | #161
      sbr
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Lightbulb

نقل قول نوشته اصلی توسط amir9476 نمایش پست ها
      دم رفیق خودم گرم که حداقل یه سی دی استادو دیده و میدونه فیزیک و ریاضی یعنی چی...
      آقای مسعودی این کارها دیگه قدیمی شده که با یه اکانت جعلی بیای و ...
      ضمنا
      ما کنکوریهای دیگه بچه کوچولو نیستیم که با این کار ها گول بخوریم..
      برو .. برو و برای آبروی از دست داده‏ت
      یه کلک دیگه پیدا کن!
      براتون متاسفم!
      ************** اللهم عجل لولیک الفرج**************

12. Top | #162
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      یکی از رفقام می گفت که ایشون یعنی استاد عزیز رضا یزدانی توی موسسشون! البته یکی از دفتر هاشون یه دستگاه گذاشتند که اورجینالش ساخت امریکا هست ولی به خاطر تحریم های همه جانبه از چین وارد کردیم! این دستگاه رو گذاشتن توی موسسه بسیار معتبرشون! بعد هر کی سواد نوشتن و خواندن نداره رو که به این موسسه مراجعه می کنند از در این دستگاه وارد می کنند و از طرف دیگر رتبه تک رقمی کنکور دریافت می کنند .!!
      البته این در بین خودمون بمونه چون سازمان سنجش نمی دونه که این ها چنین دستگاه هایی دارند!
      خدا به این موسسه عمری طولانی بده که جامعه ما نیاز شدیدی بهش داشت
      دیگه نمی دونم باید از این موسسه چی بگم که دوستان عزیزم بتونند درست رو از نادرست تشخیص بدن
      یکی از دوستانم ازم پرسید که این موسسه چطوره بهش کل جریان رو گفتم بعد گفت چه خوب شد قبل از خریدم گفتی بعد پس فرداش اومد بهم گفت کل پکیج های این موسسه رو خریدم.
      به خداوندی خدا قبلا زیر بار نمی رفت که کلا چرت و پرته ولی الان به خدا قسم یکی یکی داره به گفته های من می رسه
      داداش الان 16 صفحه واسه این موضوع نوشته شده
      کلش رو اگه بخونید شما هم می تونید موسسه بزنید !
      موفق باشید

13. Top | #163
      sbr
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نکته جالب
      اگه دقت کرده باشید همه‏ی رتبه برترها
      (!؟) رو که توی برنامه‏شون میارن همه یه حرف تکراری میزنند و میگن آقای یزدانی این دی وی دی ها رو به من معرفی کردند!!!!!!!!!
      ************** اللهم عجل لولیک الفرج**************

14. Top | #164
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوستان

منم میخواستم یه چیزی بگم (اگر اسپمه مدیر حذف کنه)

من تا الان از این دی وی دی ها استفاده نکردم

کسانی که میگن نمیدونیم بخریم یا نه، خوب بالاخره یه خورده سخته متوجه واقعیت شدن که راست میگن یا نه کلاه برداریه یا نه و نیاز داره از کسی که قبلا استفاده کرده بپرسید

اما فهمیدن اینکه جمله ی """" با هر معدلی با دی وی دی های ما دو رقمی شوید""" یک کلاه برداری بیش نیست خیلی نباید کاره سختی باشه و واضحه کسی که همچین چیزی میگه معلمی رو با دلالی اشتباه گرفته (منظورم موسسه خاصی نیست کلی گفتم)

در کل به نظرم اگر کسی روی این حرف ها حساب باز کرده و بر اساس این حرفا و تبلیغات میخواد بخره به شعور خودش ظلم کرده

15. Top | #165
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      به خدا من هم از اول این تاپیک می گم
      دوست عزیزم من تمامی این دی وی دی ها رو با مبلغ 200 تومن روی یک هارد ریخته بودم نه واسه کنکور فقط واسه اینکه ارزش داره یا نه
      کلا تمامش رو دیدم
      توی وسط های دی وی دی مافیا می اومد وسط تدریس ذرتی هی شماره می نوشت چند بار نوشته بود دوبراه زیرش می نوشت
      0912 ....... همین الان با من تماس بگیرین
      بعد اونقدر به خدا و پیغمبر قسم داد که اگه دانش آموزی هم می نشست و این ها رو می دید و بعد قسم های این رو می شنید به خدا همه خونده هاش از یاد می رفت و بعد من هم به خدا همشون رو پاک کردم
      هی می گفت خدا از حق خودش می گذره ولی از حق مردم نمی گذره و بعد دستاش رو یه جورایی می کرد که خودش هم نمی دونست چی داره می کنه
      در نهایت ارزش دیدن نداشت

صفحه 11 از 13 نخستنخست ... 101112 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن