خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 12 از 13 نخستنخست ... 2111213 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 166 به 180 از 182
    1. Top | #166
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sbr نمایش پست ها
      به نکته جالب
      اگه دقت کرده باشید همه‏ی رتبه برترها
      (!؟) رو که توی برنامه‏شون میارن همه یه حرف تکراری میزنند و میگن آقای یزدانی این دی وی دی ها رو به من معرفی کردند!!!!!!!!!
      آخه وقتی به اون به اصطلاح رتبه پول داده باشه قراره چی غیر این بگه ...... تازه الان تو شبکه سلامتم اومدن و با عنوان انتشارات گیلنا خخخخخخ مشاوره رایگانم میدن
      پاسخ به سوالات سربازی

2. Top | #167
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bmninformation نمایش پست ها
      به این استادتون اسفند دود کنید که در سه شبکه صدا و سیما داره برنامه پخش می کنه یهو دیدی رقباش چشمش زدند و خدا نکرده زبون دشمن لال فیزیک ایران بدون استاد فیزیک موند/
      بترکه چشم حسود بابا بزارید این استاد مسعودی کارش رو بکنه
      بابا نگید دی وی دی هاش به درد نمی خوره به ذوق برخی از دوستان نمی سازه
      ایشون تنها استاد هستند بله خدا به کل سرزمین ایران زیاد نبینه
      راستی این رو هم بگم که اکثر موسسات خیلی معتبر ! چند نفر از سی دی فروش هاشون در این انجمن هم اکانت دارند که در چنین تاپیک هایی دست به کار می شن و یه چیز هایی می گن که خودشون هم یا نمی دونند چی می گن یا خودشون هم باور نمی کنند.
      من تا حد توانم گفتم این موسسه چیکاره هست و نیست
      دیگه به خدا اونقدر از این موسسه شنیدم مخم ترکیده
      طوری بازار رو گرم کردند که از پیر بگیر تا جوون همه می گن کنکور چی چی است؟
      بابا ولمون کنید با این شعار های تو خالی
      این ها رو من باور نمی کنم چون همه چیزشون رو می دونم از رتبه بگیر تا تدریسشون و دانشگاه های فارغ شدشون تا خیلی های دیگه
      این تبلیغات روی من تاثیر نداره
      گفته بودم قبلا ولی جا داره یکبار هم بگم چند روز پیش تو تلویزیون همین به اصطلاح موسسه و مافیای کنکور ! که تازه دارن دکترای شیمی می گیرن ! اونم از دانشگاه گرمسار ! یکی رو آورده بود فکر کنم گفت توی شهید بهشتی درس می خونم گفت که من سواد نوشتن و خواندن نداشتم! عجب! بعد رفتم به کلاس های استاد عزیزم رضا یزدانی ! بعد شدم رتبه فلانی !
      روی دانشگاه آزادش دادا تاکید کن.... دانشگاه آآآآآآزاد گرمسار نه به اصطلاح استاد بزرگ 2 بار شیمی کنکورو 100 زده ها،زشته این مسئله رو نگیم
      پاسخ به سوالات سربازی

3. Top | #168
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alexis- نمایش پست ها
      نظرتون راجع به پیروزان دانش چیه؟ من میخوام مبحث نظریه اعدادشو بگیرم. اصلا كلا برا این مبحث سخت، dvd چی خوبه؟ ممنون
      هر چی گرفتی گرفتی ولی ریاضی پیروزان.ادبیات ونوس و ژنتیک غیاثی نگیر. اگه ی کلت داشتم به خاطد دری وری های اینا به ملکوت اعلا می پیوستم .فیزیک رحمانی ای واسه من که از فیزیک هیچی نفهمید بد نبود.ازمون کانون خازن 60 زدم. زیست خاکیه خوبه.
      من همینا رو داشتم.
      بازم تاکید میکنم ریاضی تجربی پیروزان با تدریس فراهانی نگیرین که کلا تعطیل میشین

4. Top | #169
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      ببخشیدا آقای bmninformation فرمایشات شما درست, ولی چرا دانشگاهو زیر سوال میبرین؟

فک نمیکنین جور دیگه ای هم میتونین انتقاد کنین؟ طوری که ارزش هیچ رشته و دانشگاهی پایین نیاد؟

من قصد دفاع از هیچ موسسه و جروبحث با هیچ کسو ندارم ولی خواهشا به جمله هاتون دقت کنین.

سپاس

5. Top | #170
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aishin نمایش پست ها
      ببخشیدا آقای bmninformation فرمایشات شما درست, ولی چرا دانشگاهو زیر سوال میبرین؟

فک نمیکنین جور دیگه ای هم میتونین انتقاد کنین؟ طوری که ارزش هیچ رشته و دانشگاهی پایین نیاد؟

من قصد دفاع از هیچ موسسه و جروبحث با هیچ کسو ندارم ولی خواهشا به جمله هاتون دقت کنین.

سپاس
      جمله هاش صحیحه! اخه نت رو پر کردن که کسی که دو بار صد زد! تو کلاس خود ما ده ها نفر هستن که کنکور آزاد بالای 4,5 درس صد زدن!
      واقعا نمیدونم بعضیا چی فک کردن با خودشون!!!

Sent from my ST26i using Tapatalk
      علی کاویانی
      دانشجوی پزشکی

6. Top | #171
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.Alii نمایش پست ها
      جمله هاش صحیحه! اخه نت رو پر کردن که کسی که دو بار صد زد! تو کلاس خود ما ده ها نفر هستن که کنکور آزاد بالای 4,5 درس صد زدن!
      واقعا نمیدونم بعضیا چی فک کردن با خودشون!!!

منظورم این بود که ارزش رشته دامپزشکی و دانشگاه ارومیه و گرمسارو پایین نیارن. همین!

این مزخرفات مسئولان موسسه هم جز سوژه ای برا مسخره کردنشون نیست.

7. Top | #172
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      قلمچی و گزینه2 رو باید زر به پاشون ریخت. برنامه صداوسیماشون رو ببینی 4تا نکته یاد میگیری, ولی الان من واقعا برنامه این موسسات رو میبینم عذاب میکشم, یه تست بی ارزش حل میکنن میگن دی وی دی منو بخر.. واقعا که...

علی کاویانی
      دانشجوی پزشکی

8. Top | #173
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      لطفا اين تاپيك زودتر بسته بشه.شمايي كه دي وي دي خريدين روز اول كه خيلي خوب بود حالا الان بد شده؟

9. Top | #174
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      دوستان تذکر میدم فقط همین یک بار!

با توهین راهنمایی نکنید!!

چندین تاپیک درباره دی وی دی تا به حال زده شده
      اما همه رو به بحث الکی میکشن بعضیا
      فلانی از فلانی دزدیده رو ما نمیدونیم
      الکی بحث نکنید که بسته میشه

عجب مکافاتی داریم با dvd ! !!

10. Top | #175
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aishin نمایش پست ها

سپاس
      فرمایشات شما هم متین ولی
      نه من قصد زیر سوال بردن دانشگاه داشتم و نه هیچ قصد دیگری
      هر چی تو تلویزیون گفتن من هم اینجا می گم
      من به دانشگاهشون چی کار دارم
      خب فقط ایشونی که دوبار شیمی رو 100 زده به دانش آموزانش می گه که داره دکترااای شیمی می خونه اونم توی دانشگاه سراسری/ من مگه می گم دانشگاه آزاد گرمسار وضعیت علمیش پایینه. لطفا دوباره بخونید / من توی هیچ تاپیکی به جز واقعیت چیزی نگفتم در ضمن من با توهین کسی رو راهنمایی نمی کنم
      هر جا بگردی توی نت با اسم این استاد بزرگوار صفحات متععدی واست پیدا می شه که تو همشون نوشته دوبار شیمثی کنکور رو 100 زد . چرا ننوشته کدوم دانشگاه؟!!
      معاون عزیز انجمن شما چه مکافاتی داری با دی وی دی ها ؟
      واقعیت رو نگیم؟
      شما نمی دونید چی رو از کجا دزدیده ! ولی من می دونم.
      اون بعضیا هم من بودم که به جا های دیگه می کشم؟
      به جاهای دیگه کشیده نشده همش واقعیت های پشت پرده این موسسه هست که شما می گی به جاهای دیگه کشیده شده.
      لطفا یه نگاهی به این آدرس بنداز
      سایت رسمی آزمون www.azmoon.darsdvd.com
      بعد به نفرات برتر آزمون ها مراجعه کنید بعد تعداد شرکت کنندگانش رو یه نگاه بندازید.
      کمترش 11244 نفر هست. با الکی بودن و نبودن آمار کاری ندارم. حالا ما به درست می گیریم
      کسانی می تونند در این آزمون شرکت کنند که فکر کنم بالای 2 ملیون تومن خرید کرده باشند.
      البته کسانی هم هستند که تمامش رو گرفتند که بالا 3.5 ملیون هست.
      11244 نفر * تقربیا 2 ملیون تومن می شه 22 میلیارد و 488 ملیون تومن !!!!!!!!
      دوست عزیز میدونی این پول ها پول های چه بیچاره هایی هست؟
      آخه شما ندیدی که . من دیدم و دلم پره می گم.
      اکثر اینا به نون شبشون محتاج هستند و این پول رو از اینور و اونور جمع کردند که دادند به دی وی دی که بشن دکتر مهندس .
      واسه شما مکافاته واسه من عذاب وجدان.
      خب با نصف این پول می تونه تو کل شبکه های تلویزیونی برنامه زنده هم داشته باشه

11. Top | #176
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      یک چیز دیگه ایشون نوشتن از نفرات برتر المپیاد /
      بابا حالا قبول ایشون نفر برتر المپیاد / تا اونجایی که من می دونم نفرات برگزیده کشوری که می شن همون نفرات برتر المپیاد واسه ورود به دانشگاه سهمیه می گریند و 8 نفر اول که طلا می گیرین بدون کنکور می رن.
      خب اونایی که دی وی دی گرفتین و از خود ایشون مشاوره می گیرین ازشون بپرسید اگه نفر برتر المپیاد هستند چرا رفتند به داشنگاه آزاد؟!

12. Top | #177
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      یک چیز دیگر
      چند ماه پیش یک جزوه داده بودند که با عنوان جزوه 100 امضا بود
      اکثر رتبه ها به جز اونایی که تو سایتشون بود امضا کرده بودند.
      تصادفا یکی از همشهری های من هم که رتبه بود اون هم امضا کرده بود . شماره تلفن هاشون رو هم نوشته بودند
      که کلیه شماره تلفن ها با 0911 شروع می شد .
      همین همشهری ما . درسته رتبه هست ولی مایه ننگ شهره با این کاراش
      چون رتبه شده بود موسسات دنبالش می گشتند و توی شهر می رفت به موسسه گاج و به بچه ها می گفت من از کتاب های گاج کنکور رو می خوندم شما هم همین کار رو کنید . بعد می رفت به قلم چی می گفت من برای کنکور کتاب های قلم چی رو خوندم.
      باز می گم قصد زیر سوال بردن بالای سوال بردن یا توهین به هیچ موسسه رو ندارم فقط واقعیت رو می گم.
      خب این شخصیت همشهری ما . به نظرتون این امضای ایشون توی جزوه 100 امضا واقعیت داشت ؟
      قضاوت با خودتون
      من موندم این همه شماره تلفن رو چطور جواب می دن؟
      واسه این موسسه باید یک اپراتور خصوصی تاسیس کرد که بتونند به مشاوران آیندشون هم شماره رزرو کنند !

13. Top | #178
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      تا اینجاش گفتم
      اگر شما دوست عزیز نمی خواهید که من بنویسم و این واقعیت ها رو بگم یک پیام خصوصی بدید که دیگه ننویسم
      اگه با نوشتن من دچار مکافت می شید منتظر پیغام شما در مورد ننوشتن هستم.
      موفق باشید

14. Top | #179
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      دوست عزیز
      برنامه کنکور اسان است فک کنم از تی وی هم پخش میشه
      من قصد طرفداری ندارم حق دارن بچه ها ، اینهمه کتاب تست خوب نمیدونم کی مجبور کرده دی وی دی بخرن مثه من پشیمون شن همه هم روششون یکیه
      خودمم خریدم از یکی از موسسه ها گذاشتم گوشه خونه .یعنی هر کسی dvd داشته باشه دکتر مهندس میشه!!!!!!!!! به این امار های الکی هم نمیشه اعتماد !! کرد
      من به عنوان معاون !! باید تذکرم رو میدادم
      چندین تاپیک dvd زده شده هر بار کاربرا (مخصوصا طرفدارای جناب ... ) سر اینکه کی از رو دست کی کپی کرده دعوا دارن اگه اینطوریه برن از هم شکایت کنن ....
      ماشاا... طرفدارا اینقد اکانت میسازن که خیلیا اولین پستشون یا همه پستاشون درباره دی وی دی هست یا تخریب یا تعریف الکی

خدا خیر بده شما رو که از وقتت میزنی واسه راهنمایی

15. Top | #180
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      آقا معلم فیزیک ما تو مشهد و حتی تهران معروفن...
      این قاعده هایی که آقای مسعودی برای آینه های کروی میگن رو به کلی رد کردن...
      من نمیتونم قضاوت کنم چون شخصا فقط سی دی تبلیغاتی ایشونو دیدم ولی فکر نمیکنم زیاد کاربرد داشته باشه..
      "این نظر شخصی منه"ضمن احترام به همه اساتید و آقای مسعودی....
      فردی از خدا پرسید اگر سرنوشت مرا تو نوشته ای پس چرا آرزو کنم؟؟؟

خدا پاسخ داد:
      شاید نوشته باشم..
      هرچه آرزو کند.....

صفحه 12 از 13 نخستنخست ... 2111213 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن