پاسخ به سوالات سربازی
پاسخ به سوالات سربازی
هر چی گرفتی گرفتی ولی ریاضی پیروزان.ادبیات ونوس و ژنتیک غیاثی نگیر. اگه ی کلت داشتم به خاطد دری وری های اینا به ملکوت اعلا می پیوستم .فیزیک رحمانی ای واسه من که از فیزیک هیچی نفهمید بد نبود.ازمون کانون خازن 60 زدم. زیست خاکیه خوبه.
من همینا رو داشتم.
بازم تاکید میکنم ریاضی تجربی پیروزان با تدریس فراهانی نگیرین که کلا تعطیل میشین
ببخشیدا آقای bmninformation فرمایشات شما درست, ولی چرا دانشگاهو زیر سوال میبرین؟
فک نمیکنین جور دیگه ای هم میتونین انتقاد کنین؟ طوری که ارزش هیچ رشته و دانشگاهی پایین نیاد؟
من قصد دفاع از هیچ موسسه و جروبحث با هیچ کسو ندارم ولی خواهشا به جمله هاتون دقت کنین.
سپاس
علی کاویانی
دانشجوی پزشکی
قلمچی و گزینه2 رو باید زر به پاشون ریخت. برنامه صداوسیماشون رو ببینی 4تا نکته یاد میگیری, ولی الان من واقعا برنامه این موسسات رو میبینم عذاب میکشم, یه تست بی ارزش حل میکنن میگن دی وی دی منو بخر.. واقعا که...
Sent from my ST26i using Tapatalk
علی کاویانی
دانشجوی پزشکی
دوستان تذکر میدم فقط همین یک بار!
با توهین راهنمایی نکنید!!
چندین تاپیک درباره دی وی دی تا به حال زده شده
اما همه رو به بحث الکی میکشن بعضیا
فلانی از فلانی دزدیده رو ما نمیدونیم
الکی بحث نکنید که بسته میشه
عجب مکافاتی داریم با dvd ! !!
فرمایشات شما هم متین ولی
نه من قصد زیر سوال بردن دانشگاه داشتم و نه هیچ قصد دیگری
هر چی تو تلویزیون گفتن من هم اینجا می گم
من به دانشگاهشون چی کار دارم
خب فقط ایشونی که دوبار شیمی رو 100 زده به دانش آموزانش می گه که داره دکترااای شیمی می خونه اونم توی دانشگاه سراسری/ من مگه می گم دانشگاه آزاد گرمسار وضعیت علمیش پایینه. لطفا دوباره بخونید / من توی هیچ تاپیکی به جز واقعیت چیزی نگفتم در ضمن من با توهین کسی رو راهنمایی نمی کنم
هر جا بگردی توی نت با اسم این استاد بزرگوار صفحات متععدی واست پیدا می شه که تو همشون نوشته دوبار شیمثی کنکور رو 100 زد . چرا ننوشته کدوم دانشگاه؟!!
معاون عزیز انجمن شما چه مکافاتی داری با دی وی دی ها ؟
واقعیت رو نگیم؟
شما نمی دونید چی رو از کجا دزدیده ! ولی من می دونم.
اون بعضیا هم من بودم که به جا های دیگه می کشم؟
به جاهای دیگه کشیده نشده همش واقعیت های پشت پرده این موسسه هست که شما می گی به جاهای دیگه کشیده شده.
لطفا یه نگاهی به این آدرس بنداز
سایت رسمی آزمون www.azmoon.darsdvd.com
بعد به نفرات برتر آزمون ها مراجعه کنید بعد تعداد شرکت کنندگانش رو یه نگاه بندازید.
کمترش 11244 نفر هست. با الکی بودن و نبودن آمار کاری ندارم. حالا ما به درست می گیریم
کسانی می تونند در این آزمون شرکت کنند که فکر کنم بالای 2 ملیون تومن خرید کرده باشند.
البته کسانی هم هستند که تمامش رو گرفتند که بالا 3.5 ملیون هست.
11244 نفر * تقربیا 2 ملیون تومن می شه 22 میلیارد و 488 ملیون تومن !!!!!!!!
دوست عزیز میدونی این پول ها پول های چه بیچاره هایی هست؟
آخه شما ندیدی که . من دیدم و دلم پره می گم.
اکثر اینا به نون شبشون محتاج هستند و این پول رو از اینور و اونور جمع کردند که دادند به دی وی دی که بشن دکتر مهندس .
واسه شما مکافاته واسه من عذاب وجدان.
خب با نصف این پول می تونه تو کل شبکه های تلویزیونی برنامه زنده هم داشته باشه
یک چیز دیگه ایشون نوشتن از نفرات برتر المپیاد /
بابا حالا قبول ایشون نفر برتر المپیاد / تا اونجایی که من می دونم نفرات برگزیده کشوری که می شن همون نفرات برتر المپیاد واسه ورود به دانشگاه سهمیه می گریند و 8 نفر اول که طلا می گیرین بدون کنکور می رن.
خب اونایی که دی وی دی گرفتین و از خود ایشون مشاوره می گیرین ازشون بپرسید اگه نفر برتر المپیاد هستند چرا رفتند به داشنگاه آزاد؟!
یک چیز دیگر
چند ماه پیش یک جزوه داده بودند که با عنوان جزوه 100 امضا بود
اکثر رتبه ها به جز اونایی که تو سایتشون بود امضا کرده بودند.
تصادفا یکی از همشهری های من هم که رتبه بود اون هم امضا کرده بود . شماره تلفن هاشون رو هم نوشته بودند
که کلیه شماره تلفن ها با 0911 شروع می شد .
همین همشهری ما . درسته رتبه هست ولی مایه ننگ شهره با این کاراش
چون رتبه شده بود موسسات دنبالش می گشتند و توی شهر می رفت به موسسه گاج و به بچه ها می گفت من از کتاب های گاج کنکور رو می خوندم شما هم همین کار رو کنید . بعد می رفت به قلم چی می گفت من برای کنکور کتاب های قلم چی رو خوندم.
باز می گم قصد زیر سوال بردن بالای سوال بردن یا توهین به هیچ موسسه رو ندارم فقط واقعیت رو می گم.
خب این شخصیت همشهری ما . به نظرتون این امضای ایشون توی جزوه 100 امضا واقعیت داشت ؟
قضاوت با خودتون
من موندم این همه شماره تلفن رو چطور جواب می دن؟
واسه این موسسه باید یک اپراتور خصوصی تاسیس کرد که بتونند به مشاوران آیندشون هم شماره رزرو کنند !
تا اینجاش گفتم
اگر شما دوست عزیز نمی خواهید که من بنویسم و این واقعیت ها رو بگم یک پیام خصوصی بدید که دیگه ننویسم
اگه با نوشتن من دچار مکافت می شید منتظر پیغام شما در مورد ننوشتن هستم.
موفق باشید
دوست عزیز
برنامه کنکور اسان است فک کنم از تی وی هم پخش میشه
من قصد طرفداری ندارم حق دارن بچه ها ، اینهمه کتاب تست خوب نمیدونم کی مجبور کرده دی وی دی بخرن مثه من پشیمون شن همه هم روششون یکیه
خودمم خریدم از یکی از موسسه ها گذاشتم گوشه خونه .یعنی هر کسی dvd داشته باشه دکتر مهندس میشه!!!!!!!!! به این امار های الکی هم نمیشه اعتماد !! کرد
من به عنوان معاون !! باید تذکرم رو میدادم
چندین تاپیک dvd زده شده هر بار کاربرا (مخصوصا طرفدارای جناب ... ) سر اینکه کی از رو دست کی کپی کرده دعوا دارن اگه اینطوریه برن از هم شکایت کنن ....
ماشاا... طرفدارا اینقد اکانت میسازن که خیلیا اولین پستشون یا همه پستاشون درباره دی وی دی هست یا تخریب یا تعریف الکی
خدا خیر بده شما رو که از وقتت میزنی واسه راهنمایی
آقا معلم فیزیک ما تو مشهد و حتی تهران معروفن...
این قاعده هایی که آقای مسعودی برای آینه های کروی میگن رو به کلی رد کردن...
من نمیتونم قضاوت کنم چون شخصا فقط سی دی تبلیغاتی ایشونو دیدم ولی فکر نمیکنم زیاد کاربرد داشته باشه..
"این نظر شخصی منه"ضمن احترام به همه اساتید و آقای مسعودی....
فردی از خدا پرسید اگر سرنوشت مرا تو نوشته ای پس چرا آرزو کنم؟؟؟
خدا پاسخ داد:
شاید نوشته باشم..
هرچه آرزو کند.....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)