آقا کسی هست دی وی دی های ریاضی تجربی ونوس رو دیده باشه؟ منظورم دی وی دی دکتر قریشی؟؟چجوریاس؟؟؟ جزوه ی ریاضی مکتبستان رو چطور؟؟ لطفن راهنمایی کنید
آقا کسی هست دی وی دی های ریاضی تجربی ونوس رو دیده باشه؟ منظورم دی وی دی دکتر قریشی؟؟چجوریاس؟؟؟ جزوه ی ریاضی مکتبستان رو چطور؟؟ لطفن راهنمایی کنید
من جزوه ریاضی مشتق و حد و تابع مکتبستان رو دیروز گرفتم.
بخوام تحلیلش کنم باید بگم که مثال خیلی داره. از آسون به دشوار. بخاطر همین راحت جا میفته مطلب. از لحاظ تدریس تکنیکی هم خوبه. من دیروز یکم از مشتقش رو خوندم. تست بعدش زدم تست ها رو میتونستم جواب بدم
خطشم خیلی خوش خطه. احساس میکنم یه دختر اینو نوشته اخه خیلی خوش خطه
خلاصه من که راضیم. ولی اون ونوس رو نمیدونم چجوریه.
جزوه مکتبستان؟خیلی زیاد! ببین مثالاش خوبیش اینه از آسون به دشواره.
بانک رو ندیدم.من کتاب تست بدم میاد.اصلا نمیتونم باهاش یاد بگیرم.جزوه راحت ترم.خودت برو تو سایتشون ببین دیگه
ونوس رو نمی دونم . من جزو ه ی آنالیز ترکیبی و احتمال مکتبستان رو خریدم .به نظر من که زیاد جالب نبود . البته هر کس از یه سطحی به هر جزوه نگاه میکنه و از نظر من جزوه ی احتمالش سطح بالایی نداشت . حالا بقیه جزو هاشو نمیدونم دیگه..... اگه خواستین من جزوه احتمالو که خریدم واستون ایمیل میکنم. خواستین بهم پیام بدین.
به درخواست مدیر سایت مکتبستان من فایل احتمال رو پاک کردم... امیدوارم دوستانی که دانلود کردن مورد استفادشون قرار گرفته باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)