امروز7 بیدار شدم دوباره خوابیدم9 بیدار شدم درس خوندم
امروز7 بیدار شدم دوباره خوابیدم9 بیدار شدم درس خوندم
من نمیتوانم جلوی فرا رسیدن شب را بگیرم اما میتوانم از تاریکی برای کشف زیباییها استفاده کنید. تنها در تاریکی میتوانم ستارهها را ببینم.
ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتیست..فراتر از همه ی تصورات راست و چپ تو را آنجا خواهم دید.
یعنی اون ۷ که اون بالا نوشتم موثق نیست![]()
ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتیست..فراتر از همه ی تصورات راست و چپ تو را آنجا خواهم دید.
سلام بیداری ۶:۲۷
چند روزه من قبل از اینکه ساعت زنگ بزنه بیدار میشم خود به خود حالا یا با خواب بد یا...
خیلی خوبه. حال و هوای این روزامو دوست دارم. فقط باید بیشتر تلاش کنم و وقت تلفی هامو کمتر
سلامممم بیدارم صبحدهمه بخیر..تو تخت نموندم که خوابم نبره
سلام بیداری۸
دیروز ظهر ۲ ساعت خوابیدم واسه همین خوابم
یه کوچولو به هم خورده ولی تا امشب دوباره منظمش میکنم
دیروز از خستگی ۱:۳۰ ساعت بعدظهر خواب رفتم و دیشب هم تا ۴ بیدار بودم. و امروزم که ۶:۳۰ بیدار شدم و حال جسمیم بد بود مجبور شدم یک ساعت دوباره بخوابم. از درد هم به زور خوابم برد. ولی ایشالا از هر موقع امروزم که حال جسمیم خوب باشه سعی میکنم استفاده کنم. حال روحیمم مثل این مدت اخیر هنوز خوب و عالیهممنون از دوستانی که همیشه حمایتم میکنن
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)