X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 73 از 186 نخستنخست ... 6372737483173 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1,081 به 1,095 از 2783
    1. Top | #1081
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Skinner نمایش پست ها

سلام
      من 2ساله بازنشست شدم در عمل
      دیگه نظراتمون بکار نمیاد نه؟
      برای این میگم که راهو برای جوونا باز کنی
      خوشا دیدار ما در خواب ...

2. Top | #1082
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sadaf_fa_2001 نمایش پست ها
      پس دلیل اینکه سنجش حرف خودشو که گفت دوشنبه یا سه‌شنبه نتایج میاد رو عملی نکرد و کلا گذاشت واسه چهارشنبه اعلام نتایج رو ، در حالیکه همه اونایی که آشنا داشتن هم قرار بود دیروز یا حداقل صبح امروز رتبشون رو بفهمن و گفتن نتایج حداکثر دوشنبه چرا یهو همه چی عوض شده من میدونم بعضی ازین کانال ها و پیج ها صرفا جهت افزایش ممبر خبر های کذب میذارن ولی بازم میگم یه چیزی هست
      اره منم مشکوکم دو سه روز پیش که کارشناسای سنجش تو پرسش و پاسخ گفتن به احتمال زیاد دو شنبه اماده میشه نتایج ، بعد امروز صبح هم که جواب منو دادن ، گفتن دوشنبه یا سه شنبه اعلام میشه ، بعد الان اومدن میگن چهارشنبه!

3. Top | #1083
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

قشنگ مشخصه موضوع بو داره دیگه
      پارسال 9 مرداد نتایج اولیه کنکور 97 منتشر شد
      امسال هم نهایتا باید تا امروز که 13 مرداده نتایج 98 مشخص میشد نه اینکه بگن 16 مرداد منتشر میشه!
      کارشناس مغز فندوقی سنجش میگه دوشنبه میاد، از اونور سخنگوی پاپتیش میاد میگه چهارشنبه میاد!

من تصور میکنم دارودسته آبراهام میدونن اگر امروز نتایج رو منتشر میکردن قطع به یقین نظام قدیمی ها شورش (!) میکردن به دلایل معلوم الحال، زین سبب در فکر اعمال ضریب هستند (!)

4. Top | #1084
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saj8jad نمایش پست ها

امسال هم نهایتا باید تا امروز که 13 مرداده نتایج 98 مشخص میشد نه اینکه بگن 16 مرداد منتشر میشه!
      کارشناس مغز فندوقی سنجش میگه دوشنبه میاد، از اونور سخنگوی پاپتیش میاد میگه چهارشنبه میاد!

من تصور میکنم دارودسته آبراهام میدونن اگر امروز نتایج رو منتشر میکردن قطع به یقین نظام قدیمی ها شورش (!) میکردن به دلایل معلوم الحال، زین سبب در فکر اعمال ضریب هستند (!)
      اونم در طی دو روز اخه؟! الآنم یه عده هستن که میگن سه شنبه نتایج میاد ولی سنجش خیلی قاطع میگه چهارشنبه

5. Top | #1085
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sadaf_fa_2001 نمایش پست ها
      اونم در طی دو روز اخه؟! الآنم یه عده هستن که میگن سه شنبه نتایج میاد ولی سنجش خیلی قاطع میگه چهارشنبه
      دقیقا متوجه منظورتون نشدم
      ولی طی همین دو سه روز میتونن با اعمال یه ضریب ثابتی چیزی یه حرکتی برای نظام قدیمی ها بزنن تا بلکه از شورش کردنشون جلوگیری بعمل بیاد!

6. Top | #1086
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      الان سنجشیا افتادن به جون هم کسی گردن نمیگیره این میگه تقصیر توئه اون میگه خودتی بی عرضه... قشنگ یه گیس کشی راه افتاده تیپیک مجلس زنانه ای

7. Top | #1087
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ولی طی همین دو سه روز میتونن با اعمال یه ضریب ثابتی چیزی یه حرکتی برای نظام قدیمی ها بزنن تا بلکه از شورش کردنشون جلوگیری بعمل بیاد!
      داداش گلم میشه شما از حاشیه رفتن برای نظام قدیما بکشی بیرون؟! اون از کمپین تعویق زدنت این هم از مشکوک بودنت درباره شورش! و...
      خب هرکس خوب زده میدونه خوب زده. هرکس هم بد زده میدونه. اگر حق کسی خورده شده باشه میتونه بره بعد از اعلام نتایج اعتراض کنه. مثلا هنوز نتیجه نیومده نظام قدیما میگن حق ما خورده شده. مننه طرفدار مطلق نظام جدیدم نه قدیم ولی میدونم این کار درست نیست

8. Top | #1088
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      داداش گلم میشه شما از حاشیه رفتن برای نظام قدیما بکشی بیرون؟! اون از کمپین تعویق زدنت این هم از مشکوک بودنت درباره شورش! و...
      خب هرکس خوب زده میدونه خوب زده. هرکس هم بد زده میدونه. اگر حق کسی خورده شده باشه میتونه بره بعد از اعلام نتایج اعتراض کنه. مثلا هنوز نتیجه نیومده نظام قدیما میگن حق ما خورده شده. من نه طرفدار مطلق نظام جدیدم نه قدیم ولی میدونم این کار درست نیست

9. Top | #1089
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      دوسه تا نماینده مجلس هم بچه هاشون کنکور دادن دیگه هیچی.الان به طراح گیر دادن.
      ?

10. Top | #1090
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NimaHdp نمایش پست ها
      خب هرکس خوب زده میدونه خوب زده. هرکس هم بد زده میدونه. اگر حق کسی خورده شده باشه میتونه بره بعد از اعلام نتایج اعتراض کنه. مثلا هنوز نتیجه نیومده نظام قدیما میگن حق ما خورده شده. من نه طرفدار مطلق نظام جدیدم نه قدیم ولی میدونم این کار درست نیست
      این بنده خدا چیر بدی نگفت که
      ?

11. Top | #1091
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      منظورم همین اعمال ضریب سختی هست طی دو سه روزی که وقت هست

12. Top | #1092
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بچه ها گفتن توکلی امروز ساعت هفت ونیم اومده برنامه فرصت برابر اینجا کسی ندیده برنامه رو ؟؟؟؟؟
      اعتقاد به خدایی دارم که زیباییش ورای زیبا ترین هاست

13. Top | #1093
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ولی این وضع امسال خیلی به نفع کنکوریای 99 شد سنجش دیگه شصتش خبر دار شد که جه گندی زده
      من در جامعه ای زندگی میکنم که در آن مشکلات بیداد میکند و خدایی دارم که مرا در همه ی مشکلات یاری میکند آری این است زندگانی من......

14. Top | #1094
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

پارسال کنکور کدوم روز بود که نتایج 9 اومد?
      امسال کدوم روزه?
      تنهایی تمامی معادلات را بهم میزند
      عشق و تنهایی ، چون دم و بازدم دچار یکدیگرند
      گاهی برای فرار از تنهایی ، عاشق میشوی و گاهی برای فرار از عاشقی تنها

15. Top | #1095
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط امیر123 نمایش پست ها
      پارسال کنکور کدوم روز بود که نتایج 9 اومد?
      امسال کدوم روزه?
      پارسال ٨ تير بود برا همين نتايج زودتر اومد

صفحه 73 از 186 نخستنخست ... 6372737483173 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 61 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 61 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن