قشنگ مشخصه موضوع بو داره دیگه
پارسال 9 مرداد نتایج اولیه کنکور 97 منتشر شد
امسال هم نهایتا باید تا امروز که 13 مرداده نتایج 98 مشخص میشد نه اینکه بگن 16 مرداد منتشر میشه!
کارشناس مغز فندوقی سنجش میگه دوشنبه میاد، از اونور سخنگوی پاپتیش میاد میگه چهارشنبه میاد!
من تصور میکنم دارودسته آبراهام میدونن اگر امروز نتایج رو منتشر میکردن قطع به یقین نظام قدیمی ها شورش (!) میکردن به دلایل معلوم الحال، زین سبب در فکر اعمال ضریب هستند (!)
الان سنجشیا افتادن به جون هم کسی گردن نمیگیرهاین میگه تقصیر توئه اون میگه خودتی بی عرضه... قشنگ یه گیس کشی راه افتاده تیپیک مجلس زنانه ای
![]()
داداش گلم میشه شما از حاشیه رفتن برای نظام قدیما بکشی بیرون؟! اون از کمپین تعویق زدنت این هم از مشکوک بودنت درباره شورش! و...
خب هرکس خوب زده میدونه خوب زده. هرکس هم بد زده میدونه. اگر حق کسی خورده شده باشه میتونه بره بعد از اعلام نتایج اعتراض کنه. مثلا هنوز نتیجه نیومده نظام قدیما میگن حق ما خورده شده. مننه طرفدار مطلق نظام جدیدم نه قدیم ولی میدونم این کار درست نیست
داداش گلم میشه شما از حاشیه رفتن برای نظام قدیما بکشی بیرون؟! اون از کمپین تعویق زدنت این هم از مشکوک بودنت درباره شورش! و...
خب هرکس خوب زده میدونه خوب زده. هرکس هم بد زده میدونه. اگر حق کسی خورده شده باشه میتونه بره بعد از اعلام نتایج اعتراض کنه. مثلا هنوز نتیجه نیومده نظام قدیما میگن حق ما خورده شده. من نه طرفدار مطلق نظام جدیدم نه قدیم ولی میدونم این کار درست نیست
بچه ها گفتن توکلی امروز ساعت هفت ونیم اومده برنامه فرصت برابر اینجا کسی ندیده برنامه رو ؟؟؟؟؟
اعتقاد به خدایی دارم که زیباییش ورای زیبا ترین هاست
ولی این وضع امسال خیلی به نفع کنکوریای 99 شد سنجش دیگه شصتش خبر دار شد که جه گندی زده
من در جامعه ای زندگی میکنم که در آن مشکلات بیداد میکند و خدایی دارم که مرا در همه ی مشکلات یاری میکند آری این است زندگانی من......
تنهایی تمامی معادلات را بهم میزند
عشق و تنهایی ، چون دم و بازدم دچار یکدیگرند
گاهی برای فرار از تنهایی ، عاشق میشوی و گاهی برای فرار از عاشقی تنها
در حال حاضر 61 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 61 مهمان)