X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 74 از 186 نخستنخست ... 6473747584174 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1,096 به 1,110 از 2783
    1. Top | #1096

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اول بگم اینا حرفای خودم نیست و تو یه کانال دیدم

نه بابا شما نظام قدیما خیلیم توقعتون بالاس بابا میگن در حدی گند زده سنجش که یکی با ۷تا صد شده رتبه ۷ کشور.بابا این کنکور فقط به نفع نظام قدیماس کدوم سالی ۲۰ درصد رتبه های تک سال دومی بودن؟؟؟ولی امسال از ۲۰تای تک ریاضی و تجربی ۴ تاشون نظام قدیم بوده.از اونورم سال دیگه رو میکنن دل به خواهی ینی امسال نظام قدیمارو رد کنیم برن بیاییم رو نظام جدید پرسه بزنیم بابا اینا ک وقت دارن.امروزم خبرگزاریها اطلاع دادن خبرنگرا رو جمع کردن نتایجو اعلام کنن از بس افتضاح و خنده دار بوده اعلام نکردن.به خدا یه همچین افتضاحی زده شده
      چرا سبطی و دار ودستش نمیگن نظام جدید بد شده فقط و فقط نظام قدیم بد میشه.اینو از کجای کنکور استنباط کردن که نظام قدیم بد میشه؟اصن کی میدونه که نظام قدیم بد میشه؟؟ینی کارشناسای سنجش در حد کارشناسای قلمچی سواد ندارن که بدونن چجوری تراز مشترک بدن؟واقعن خنده داره سازمان سنجش وگر نه همه پرسیدن گفتن نتایج دوشنبه نهایتا سه شنبه و خود توکلی هم گفته بود اواسط هفته چرا یهو شد اواخر هفته؟؟خلاصه منتظر یه نتیجه واقعا سوپرایز کننده باشید
      HOLLYWOOD

2. Top | #1097

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      قشنگ قضیه بوداره به خدا کدام زمان سنجش گفت مثلا نیمه دوم مرداد بعد ۲۰ ام داد؟؟؟هروقت گفته نیمه دوم دقیقا۱۵ ام رو سایت بودن.هروقت گفت دهه دوم دقیقا ۹ام ۱۰ام رو سایت بودن هروقت گفت دهه سوم شهریور دقیقا ۲۰ ام رو سایت بودن.الان تقریبا وارد دهه سوم مرداد شدیم که
      HOLLYWOOD

3. Top | #1098
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      یک سوال کلیشه ای ولی خیلی مهم برای من
      علاقه مهم تر است یا رشته و دانشگاه خوب؟
      “مسولیت زندگیتان را به عهده بگیرید

این را بدانید … فقط شما هستید که میتوانید خودتان را به جایی که میخواهید برسانید، نه هیچکس دیگری”

4. Top | #1099
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من مطمینم این تعویق الکی نیست احتمال خیلی زیاد نتایج نظام قدیمی ها فاجعه بوده الان در حال فکر کردن روی این گندی هستن که زدن...

5. Top | #1100
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بچه ها خودتون رو درگیر این حواشی قبل کنکور نکنید خداشاهده

وقتی هنوز هیچی نیومده چرا از قبل داوری میکنید و بقیه رو به شک و تردید میاندازید

این را بدانید … فقط شما هستید که میتوانید خودتان را به جایی که میخواهید برسانید، نه هیچکس دیگری”

6. Top | #1101
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      معلومه هیچ متدی نداشتن خخخخخ.از وضع طراحی سوالاشون معلوم بود.700 هزارتا شرکت کننده کنکور اسون.اخه ابله وقتی سطح سوالارو اسون میکنی معلومه تعداد کسایی که درصدای یکسان میزنن برابر میشه.الان میبینی 8نفر همه رو 100 زدن.خب رتبه اول کیه؟حالا تراز مشترکم اضافه کنید.من فقط موندم چطوری میخوان جرات کنن رتبه هارو بگن.
      ?

7. Top | #1102
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      از کانال تلگرام:
      نتایج کنکور سراسری تا حداکثر روز دوشنبه باید میومد عزیزان،من از پاسخگوی سنجش هم بارها این مورد رو پیگیری کردم، ولی سوال اینجاست که چرا روز چهارشنبه رو واسه اعلام نتایج در نظر گرفتند؟به احتمال زیاد مشکلی در رتبه ها ایجاد شده، تفاوت رتبه نظام قدیمی ها و جدید ها بدلیل دادن تراز مشترک محتمل ترین دلیل خواهد بود، تراز مشترک رتبه ها را به شدت غیر قابل پیش بینی کرده است، پس خودتون رو برای بدترین حالت ممکن آماده کنید.

8. Top | #1103
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Green نمایش پست ها
      بچه ها خودتون رو درگیر این حواشی قبل کنکور نکنید خداشاهده

وقتی هنوز هیچی نیومده چرا از قبل داوری میکنید و بقیه رو به شک و تردید میاندازید
      نه داداش بدجور گاف دادن معلومه.
      ?

9. Top | #1104
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NimaHdp نمایش پست ها
      داداش گلم میشه شما از حاشیه رفتن برای نظام قدیما بکشی بیرون؟! اون از کمپین تعویق زدنت این هم از مشکوک بودنت درباره شورش! و...
      خب هرکس خوب زده میدونه خوب زده. هرکس هم بد زده میدونه. اگر حق کسی خورده شده باشه میتونه بره بعد از اعلام نتایج اعتراض کنه. مثلا هنوز نتیجه نیومده نظام قدیما میگن حق ما خورده شده. مننه طرفدار مطلق نظام جدیدم نه قدیم ولی میدونم این کار درست نیست
      ــ اولا تصور نمیکنم ارائه نظر شخصی نیازمند کسب اجازه از کسی باشه اونم در یک فضای عمومی اینچنینی!
      ــ ثانیا من کمپین تعویق کنکور رو نزدم!
      ــ ثالثا من صرفا نظرم رو نوشتم، میتونه درست باشه میتونه غلط باشه، اصراری هم بر پذیرفتنش توسط عوام ندارم، شما هم ناراحتی میتونید نظر من رو نخونید و رد بشید!
      ــ رابعا هر کسی معیارهای خاص خودش رو داره و کسی طبیعتا منتظر کسی نمیشینه که ببینه بگه چی درسته یا نادرسته یا کدوم کار درسته کدوم کار نادرسته!

10. Top | #1105
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      از کامنت هاتون وحشت کردم . کی میگه ۴ نفر همه رو ۱۰۰ زدن ؟!

11. Top | #1106
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sanazbst نمایش پست ها
      از کامنت هاتون وحشت کردم . کی میگه ۴ نفر همه رو ۱۰۰ زدن ؟!

وقتی هنوز نتیجه ای نیومده چطور متوجه شدن که کسی همه رو صد زده؟؟!!!

12. Top | #1107

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بابا ناموسا نگید درگیر حواشی نکنید قشنگ معلومه یه گافی دادن
      HOLLYWOOD

13. Top | #1108
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      معلومه هیچ متدی نداشتن خخخخخ.از وضع طراحی سوالاشون معلوم بود.700 هزارتا شرکت کننده کنکور اسون.اخه ابله وقتی سطح سوالارو اسون میکنی معلومه تعداد کسایی که درصدای یکسان میزنن برابر میشه.الان میبینی 8نفر همه رو 100 زدن.خب رتبه اول کیه؟حالا تراز مشترکم اضافه کنید.من فقط موندم چطوری میخوان جرات کنن رتبه هارو بگن.
      داداش اینا حاشیه اس ولش کن!
      کلا عده زیادی در این ممکلت مبتلا به
      بیماری «همه چیز حاشیه پنداری» شدن
      یعنی هر چی میشه میگن حاشیه اس، همینقدر رو اعصابن!

14. Top | #1109
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saj8jad نمایش پست ها
      داداش اینا حاشیه اس ولش کن!
      کلا عده زیادی در این ممکلت مبتلا به
      بیماری «همه چیز حاشیه پنداری» شدن
      یعنی هر چی میشه میگن حاشیه اس، همینقدر رو اعصابن!
      ولشون کن متوهم مثبت اندیشانو.داداش خیلی واضحه سنجش اصلا نمیدونه داره چیکار میکنه.یه چیزی من فهمیدم اینا تو طراحی سوالام علی اصغری کار میکنن.برای هردرس یه طراح بیشتر ندارن.طرف درحد قلم چیم نتونسته سوال طرح کنه.
      ?

15. Top | #1110
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Green نمایش پست ها
      وقتی هنوز نتیجه ای نیومده چطور متوجه شدن که کسی همه رو صد زده؟؟!!!
      نمیدونم . انگار به برترا خبر دادن اخه دیروزم چند نفد اینستا تبریک گفتن . دیشب که خبر دادن‌نظام قدیما بهترن الان میگن‌جدیدا . بخدا درست نیست تو دل هردو نظام انقدر دلهره میندازن

صفحه 74 از 186 نخستنخست ... 6473747584174 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 49 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 49 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن