سنجش مگه چقدر وسعت تشکیلاتی داره همه اشنا دوست فامیل، دوست پسر عمشون کارمندشن؟!![]()
ولی بعضی از کانالا انصافا بی راهم نمیگن نتایج طبق گفته ها اماده بود خیلی از مشاور های کله گنده گفته بودن حداکثر دوشنبه میاد احتمال هست واقعا دیدن اختلاف نظام قدیما نظام جدیدا زیاده گفتن یه فکری کنن
من در جامعه ای زندگی میکنم که در آن مشکلات بیداد میکند و خدایی دارم که مرا در همه ی مشکلات یاری میکند آری این است زندگانی من......
پس دلیل اینکه سنجش حرف خودشو که گفت دوشنبه یا سهشنبه نتایج میاد رو عملی نکرد و کلا گذاشت واسه چهارشنبه اعلام نتایج رو ، در حالیکه همه اونایی که آشنا داشتن هم قرار بود دیروز یا حداقل صبح امروز رتبشون رو بفهمن و گفتن نتایج حداکثر دوشنبه چرا یهو همه چی عوض شده من میدونم بعضی ازین کانال ها و پیج ها صرفا جهت افزایش ممبر خبر های کذب میذارن ولی بازم میگم یه چیزی هست
سنجش فکر نمیکرد بچه ها پیگیر در حد دیوان عدالت باشن.اشتباه کرد سنجش یا باید 30 درصد ظرفیت میداد یا تراز جدا.طراح کنکور بدجور اشتباه کرد با این نوع سوالاش.توزیست 35 سوال غیر مشترک بود چطوری میخوان تراز مشترک بگیرن اخه.
?
حداقل دو نفر که با صفحه شخصی میومدن صفحه تجربی کانون قرار بود به رتبشون دیروز دسترسی داشته باشن ولی همون آشناها هم فعلا دسترسی ندارن ، یکی فقط درصد داشت و میگه گفتن رتبه بندی نشده
خاک تو سر سنجش امیدوار بودم دو نوع سوال از نظر سطح شبیه هم طرح کنه تا اینقدر بدبختی نکشه خودش خودشه اذیت کرد
من در جامعه ای زندگی میکنم که در آن مشکلات بیداد میکند و خدایی دارم که مرا در همه ی مشکلات یاری میکند آری این است زندگانی من......
سنجش هر کاری هم میکرد نمیتونست سوالای متفاوت با سطح سختی یکسان بده ضریب سختی هم باالفرض بدن چه جوری قراره حساب بشه![]()
در حال حاضر 65 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 65 مهمان)