خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 7 از 8 نخستنخست ... 678 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 91 به 105 از 115
    1. Top | #91
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatima_nm نمایش پست ها
      سلام میشه بگید چطور ساعت مطالعم رو زیاد کنم؟
      بعضیا این همه میخونن بدون خستگی و...؟
      قرصی باید مصرف کرد؟
      یک سریا با ریتالین و هایپ اینا
      لطفا راهنمایی کنید
      الان حدود 8-9ساعت میخونم و اتلاف وقتم هم زیاد
      ببین چنین چیزی که ادم بتونه 14 ساعت درس بخونه امکان نداره. فقط شاید بشه برای چند روز اینکارو کرد.
      ما انسانیم. ربات که نیستیم 14 ساعت فعالیت داشته باشیم
      اگر هم 14 ساعت باشه بقیه فعالیتهای ضروری مثل تغذیه و .... بی کیفیت میشن.

در مورد قرص ریتالین و هایپ و کلا مواد شیمیایی اینو بهت میگم که بهیچ عنوان سراغ این موارد نرو
      چون اینا مواد شیمیایی هستن و ممکنه معتادت کنن
      ریتالین که ممکنه اصلا روی من یا شما یه اثر دیگه داشته باشه و ممکنه بریم بالا پشت بام و بخاییم تا پایین رو هوا اسکی کنیم

هایپ هم مواد شیمیایی هست باید بیخیالش بشیم. در ضمن در دراز مدت ممکنه وابسنگی به کافیین و ...اینا پیدا کنی

بهترین کار حداکثر 12 ساعت مطالعه باکیفیت با تغذیه مناسب هستش مخصوصا ویتامین D3 و B12 کافی همراه با ریز مغذی ها
      مثلا قرص مولتی ویتامین اونم هر چند روز یکبار....نه هر روز
      چون متاسفانه تغذیه ما ایرانیها هم کمی کمبود داره

غیر از اینا چی میدونم قرصو هایپو و اینا اصلا نباید باشه

2. Top | #92
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Soheil.si نمایش پست ها
      پبشنهاد میکنم مصاحبه با آقای سینا ملکی که تو همین انجمن هستن رو بخونین.
      واسه شما محاله نه واسه همه.هرکس توان و انگیزه ی متفاوتی داره.
      پیشنهاد میکنم عنوان تاپیک رو بار دیگه مطالعه بفرمایید.ایشون میگه بالای ۱۴ ساعت،منظورش هر روزِ نه فقط یه بار.اون آقایی هم ک شما گفتین روزی ۸ ساعت میخونده و روزای تعطیل ۱۲_۱۳ ساعت.ظرفیتا با هم فرق میکنه ظرفیت من ماکس ۱۱ ساعته.ولی فک نمیکنم کسی ک درست و بدون اغراق ساعت مطالعش رو جمع زده باشه بتونه به عدد بالای ۱۴ هر روز برسه.دیدین همچین کسی رو سلام منو بهش برسونین.

3. Top | #93
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DR-NAZANIN نمایش پست ها

پیشنهاد میکنم عنوان تاپیک رو بار دیگه مطالعه بفرمایید.ایشون میگه بالای ۱۴ ساعت،منظورش هر روزِ نه فقط یه بار.اون آقایی هم ک شما گفتین روزی ۸ ساعت میخونده و روزای تعطیل ۱۲_۱۳ ساعت.ظرفیتا با هم فرق میکنه ظرفیت من ماکس ۱۱ ساعته.ولی فک نمیکنم کسی ک درست و بدون اغراق ساعت مطالعش رو جمع زده باشه بتونه به عدد بالای ۱۴ هر روز برسه.دیدین همچین کسی رو سلام منو بهش برسونین.
      به شمام پیشنهاد میکنم مصاحبه آقای ملکی رو دقیق تر بخونین.ایشون سال کنکور فقط دو یا سه روز از هفته مدرسه میرفتن باقی روزا خونه بودن و یه جورایی میشه گفت غیرحضوری بودن خودشون تو نظرات همون تاپیک گفتن که روزانه 14 ساعت مطالعه داشتن نه روزای تعطیل...
      دیگه اغراقم نکردن دیگه رتبه اشونم 49 شده...دلیلی واسه اغراق ندارن اگه بنا بر دروغ باشه که واسه شخصی مث ایشون درستش این بود مث بقیه رتبه برترا بگن که نه من فقط 8 ساعت میخوندم و همش نتیجه هوشم بود و فلان ولی واقعیتو گفتن

4. Top | #94
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rogi نمایش پست ها
      مگر اقا سینا تو انجمن هم عضو بود؟
      ی چیزی در مورد ایشون بگم کلا پرانرژی و خندون بود...و مثبت اندیش در نتیجه انرژی و پتانسیل بالای داشت...طوری ک شما باهاش صحبت کنی موج انرژیکاملا
      احساس میکنی
      بله مصاحبه اشونم هس...بله منم گفتم انگیزه و انرژی هرکسی متفاوته پس نمیشه با قطعیت بله یا نه گفت...پس شما کجا با ایشون آشنا شدین؟

5. Top | #95
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بله مصاحبه اشونم هس...بله منم گفتم انگیزه و انرژی هرکسی متفاوته پس نمیشه با قطعیت بله یا نه گفت...پس شما کجا با ایشون آشنا شدین؟
      من زیاد تعجب کردم،سرچ کردم دیدم تشابه اسمی رخ داده.
      من فک کردم منظور شما سینا ملکیان ، رتبه سوم کشوری رشته ریاضی سال نود و یک منظور شما هست

6. Top | #96
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DR-NAZANIN نمایش پست ها

بله،خیلی از تک رقمی ها!
      وقتی میگن مثلا ۸ ساعت،درس خوندن در واقع کم کم ۱۰ میخونن،اکثرا برنامه رو منعطف مینویسن....تایم های خالی ک تو برنامه لحاظ نکردن
      ب مرور میپردازن....ولی تو تایم کل لحاظ نمیکنن
      و اینک اکثرا معلم خصوصی میگیرن و قبل پیش درس های اصلی تموم میکنن و سال اخر ب مرور و تست میپردازن
      دوست عزیزم ،کسی ک دوران تحصیل هم درس سال بعد رو میخونه ،هم درس اون سال با برنامه آزمون مرور میکنه،و هم مدرسه میره!بعد میگه سال های پایه۵ ساعت میخوندم
      ...خودت حساب کن چن ساعت میخوابیده ؟

7. Top | #97
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به شمام پیشنهاد میکنم مصاحبه آقای ملکی رو دقیق تر بخونین.ایشون سال کنکور فقط دو یا سه روز از هفته مدرسه میرفتن باقی روزا خونه بودن و یه جورایی میشه گفت غیرحضوری بودن خودشون تو نظرات همون تاپیک گفتن که روزانه 14 ساعت مطالعه داشتن نه روزای تعطیل...
      دیگه اغراقم نکردن دیگه رتبه اشونم 49 شده...دلیلی واسه اغراق ندارن اگه بنا بر دروغ باشه که واسه شخصی مث ایشون درستش این بود مث بقیه رتبه برترا بگن که نه من فقط 8 ساعت میخوندم و همش نتیجه هوشم بود و فلان ولی واقعیتو گفتن
      حالا ایشون شدن ۴۹،بعد میگن تک رقمی ها ۸ ساعت میخونن!:/
      ب قول اقای پرنیان ،رتبه ها راس میگن کلاس نمیرن آخه کلاس میره خونشون

پ:معلم ریاضی تمام تک های تبریز ایشون هستن.

8. Top | #98
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ema نمایش پست ها
      شما یک ماه هر روز 9 ساعت مطالعه داشته باشید اگر تونستید بهش پایبند باشید اضافه ش کنید ، اگر نتونستید واضحه که دستیابی به ساعات بالاتر ممکن نیست . اول باید بتونید یه روتینِ ثابت رو حفظ کنید که بعد بتونید ارتقاش بدید .
      من زیاد ب این جمله اعتقاد ندارم....چون میبینی افراد موفق پر قدرت شرو میکنند!
      مثلا سال اول هر روز حدودا ۴ ساعت میخونده ،از تابستون درس های دوم شروع کرده...یهو میشه ۸ ساعت ...
      نکه بگه اول ۵ کنم ،بعد ۶...اگر متن های لاتین بخونی،خودت متوجه میشی هیچ فرد موفق اهسته شر نکرده....بلکه طوفانی شروع کرده و سعی کرده اونو حفظ کنه
      و همزمان افزایش بده

9. Top | #99
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      سلام به دوستان گرامی
      امیدوارم حال همگی خوب باشه و موفقیتتون پایدار
      خیلی اتفاقی سر زدم به انجمن و این تاپیک و مطالعه کردم بحث رو.
      ببینید برای 14 ساعت مطالعه ای که من زمان کنکور داشتم چند فاکتور مهم دخیل بود: یکی این که من یکباره ساعت مطالعه رو بالا نبردم و در واقع از تابستون کنکور با 9-8 ساعت تقریبا شروع کردم و تلاش میکردم تدریجی این زمان رو طی تابستون افزایش بدم تا در طول سال به مشکل نخورم.
      نکته بعد انگیزه خیلی موثره، من حقیقتش تا حدی ممکنه دچار کمالگرایی افراطی باشم و بنابراین همون سال کنکور اصلا از مطالعه دروس پایه‌ام رضایت نداشتم. همین منو واداشت که زمان خیلی بیشتری صرف کنم تا بتونم اون کم‌کاری‌های گذشته رو هم جبران کنم.
      پس توجه کنید که برای هرشخص این موضوع متفاوته
      نکته بعد این که به هیچ وجه به خوابتون لطمه نزنید. یه مثال بارز و ساده سازی شده بگم: توی سیناپس‌های ما یه ماده ای تولید میشه به نام آمیلوئید بتا، این ماده به طور طبیعی توسط ماکروفاژهای سیستم عصبی حذف میشه. حالا اگه شما یک شب کم‌خوابی داشته باشید مقدار این آمیلوئید بتا افزایش پیدا میکنه توی مغزتون که همین موجب میشه خوابتون بهم بریزه (شاید تجربه کرده باشین بعد از یه مدت بیخوابی ممکنه با این که میخواین ولی نمیتونید بخوابید) و حالا میبینید یه سیکل ناقص داریم. نکته اینجاست که این آمیلوئید بتا عامل اصلی در بیماری آلزایمری شناخته شده که هنوز درمان مناسبی براش پیدا نشده.
      پس حرفم اینه این که خواب رو مختل کنید اصلا توی برنامتون نباشه. خیلی زمانهای مرده بیشتری داریم که میشه ازشون استفاده کرد تا این که بیایم از خوابمون بزنیم
      6 تا 8 ساعت خواب در طول شبانه روز توصیه شده. مثلا بگیریم 7 ساعت، 17 ساعت دیگه باقی میمونه که به نظرم 2 ساعت برای نیازهای جسمی روزمره کافی باشه و 1 ساعت هم دارید که به عنوان استراحت بین مطالعه ای میتونید استفاده کنید. (در قالب های 5 دقیقه ای مثلا)
      و نکته آخر این که واقعا این عدد ساعت مطالعه مهم نیست. من هیچوقت از کرنومتر استفاده نکردم و ادعا هم نمیکنم هر روز 14 ساعت دقیق میخوندم. من فقط میدونم به حد مناسب خودم میخوندم و واقعا فشار خیلی زیادی وارد نمیکردم.

موفق باشید
      سوالی ابهامی بود بپرسید حتما

10. Top | #100
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sina1421 نمایش پست ها
      سلام به دوستان گرامی
      امیدوارم حال همگی خوب باشه و موفقیتتون پایدار
      خیلی اتفاقی سر زدم به انجمن و این تاپیک و مطالعه کردم بحث رو.
      ببینید برای 14 ساعت مطالعه ای که من زمان کنکور داشتم چند فاکتور مهم دخیل بود: یکی این که من یکباره ساعت مطالعه رو بالا نبردم و در واقع از تابستون کنکور با 9-8 ساعت تقریبا شروع کردم و تلاش میکردم تدریجی این زمان رو طی تابستون افزایش بدم تا در طول سال به مشکل نخورم.
      نکته بعد انگیزه خیلی موثره، من حقیقتش تا حدی ممکنه دچار کمالگرایی افراطی باشم و بنابراین همون سال کنکور اصلا از مطالعه دروس پایه‌ام رضایت نداشتم. همین منو واداشت که زمان خیلی بیشتری صرف کنم تا بتونم اون کم‌کاری‌های گذشته رو هم جبران کنم.
      پس توجه کنید که برای هرشخص این موضوع متفاوته
      نکته بعد این که به هیچ وجه به خوابتون لطمه نزنید. یه مثال بارز و ساده سازی شده بگم: توی سیناپس‌های ما یه ماده ای تولید میشه به نام آمیلوئید بتا، این ماده به طور طبیعی توسط ماکروفاژهای سیستم عصبی حذف میشه. حالا اگه شما یک شب کم‌خوابی داشته باشید مقدار این آمیلوئید بتا افزایش پیدا میکنه توی مغزتون که همین موجب میشه خوابتون بهم بریزه (شاید تجربه کرده باشین بعد از یه مدت بیخوابی ممکنه با این که میخواین ولی نمیتونید بخوابید) و حالا میبینید یه سیکل ناقص داریم. نکته اینجاست که این آمیلوئید بتا عامل اصلی در بیماری آلزایمری شناخته شده که هنوز درمان مناسبی براش پیدا نشده.
      پس حرفم اینه این که خواب رو مختل کنید اصلا توی برنامتون نباشه. خیلی زمانهای مرده بیشتری داریم که میشه ازشون استفاده کرد تا این که بیایم از خوابمون بزنیم
      6 تا 8 ساعت خواب در طول شبانه روز توصیه شده. مثلا بگیریم 7 ساعت، 17 ساعت دیگه باقی میمونه که به نظرم 2 ساعت برای نیازهای جسمی روزمره کافی باشه و 1 ساعت هم دارید که به عنوان استراحت بین مطالعه ای میتونید استفاده کنید. (در قالب های 5 دقیقه ای مثلا)
      و نکته آخر این که واقعا این عدد ساعت مطالعه مهم نیست. من هیچوقت از کرنومتر استفاده نکردم و ادعا هم نمیکنم هر روز 14 ساعت دقیق میخوندم. من فقط میدونم به حد مناسب خودم میخوندم و واقعا فشار خیلی زیادی وارد نمیکردم.

موفق باشید
      سوالی ابهامی بود بپرسید حتما
      آقای ملکی واقعا 8ساعت خواب کافی بود؟چون واقعا باقی روز مدام مغزتون درگیر بود و... و اینکه اوایل صبح احساس خواب آلودگی وحشتناک نداشتید؟

11. Top | #101
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rogi نمایش پست ها
      حالا ایشون شدن ۴۹،بعد میگن تک رقمی ها ۸ ساعت میخونن!:/
      ب قول اقای پرنیان ،رتبه ها راس میگن کلاس نمیرن آخه کلاس میره خونشون

پ:معلم ریاضی تمام تک های تبریز ایشون هستن.
      آره بابا تو نمیدونی چقد حساب شده اس همه چیزشون...یه تک رقمی امسال با قلمچی مصاحبه کرده بود بعد میگفت که مشاور خصوصی داره.مشاور درسی نه هاااا مشاور روان .میگفت کوچکترین تغییر روحی که سراغ میومد میرفتم پیش مشاورم و باهام کار میکرد.دیگه خودت حساب کن بقیه چیزا چطور بوده:/

12. Top | #102
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      %D9%A2%D9%A0%D9%A2%D9%A0%D9%A0%D9%A5%D9%A0%D9%A1_%D9%A2%D9%A0%D9%A3%D9%A5%D9%A4%D9%A1-1.jpg
      من یه جایی دیدم اینو واسه خودم نوشتم گفتم شاید به درد شما هم خورد

13. Top | #103
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      آقای ملکی واقعا 8ساعت خواب کافی بود؟چون واقعا باقی روز مدام مغزتون درگیر بود و... و اینکه اوایل صبح احساس خواب آلودگی وحشتناک نداشتید؟
      آره کافی بود به نظرم
      صبح ها اگه خواب آلودگی دارید پیشنهاد میکنم برید بیرون از هوای تازه استفاده کنید و یا ورزش هوازی داشته باشید

14. Top | #104
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ظرفیت ادما فرق میکنه کاریم که میتونن جمع کنن فرق میکنن یکی کاریو که دوستش تو ۱۲ساعت جمع میکنه تو ۱۰ ساعت جمع میکنه که نشون میده با کیفیت تر کار میکنه انقد دنبال این عددا نباشید چن ساعت تو روزو از کی باید شروع کرد و اینا اینکه بپرسی چن ساعت باید بخونم درواقع میپرسی چن ساعت میتونم نخونم تو این تایم تا جایی که رو کتاب بیهوش شی باید بخونی تا جایی که میشه

15. Top | #105
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اولا هیچ چیز غیر ممکن نیست.دوما اینکه چیزی غیر ممکن نباشه دلیل بر ممکن بودنشم نیست :/
      به عوامل و فاکتور های خیلی زیادی بستگی داره،
      یکی مثل آقای احمدی نژاد از دهم به رتبه زیر 50 فکر میکنه، یکی میگه سه رشته تاپ، یکی میگه...
      یکی یه مبحث رو تو دو ساعت میفهمه و یکی دیگه همون رو تو یه ساعت مت جه میشه
      یکی بدنش از لحاظ فیزیکی ضعیفه و نمیتونه بیشتر از 9 بخونه، یکی دیگه 13،14 ساعتو پر میکنه
      و...
      پس با اطمینان کامل نمیشه گفت میشه یا نمیشه
      مسئله بعدی اینکه برای رسیدن به ساعت مطالعه بالا، لازم نیست از خوابتون بزنید، بلکه بهتره زمان های مرده تون رو در طول روز کاهش بدید،
      روزی چقدر سریال میبینی؟ روزی چقدر گوشی دستته؟روزی چقدر سرت تو کامپیوتره،؟روزی چقدر تو خیالات واهی غرق میشی؟و...
      الا بذکر الله تطمئن القلوب

کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب
      آن زمان معلوم میشد در جهان هوشیار کیست

صفحه 7 از 8 نخستنخست ... 678 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن