سلام میشه بگید چطور ساعت مطالعم رو زیاد کنم؟
بعضیا این همه میخونن بدون خستگی و...؟
قرصی باید مصرف کرد؟
یک سریا با ریتالین و هایپ اینا
لطفا راهنمایی کنید
الان حدود 8-9ساعت میخونم و اتلاف وقتم هم زیاد
سلام میشه بگید چطور ساعت مطالعم رو زیاد کنم؟
بعضیا این همه میخونن بدون خستگی و...؟
قرصی باید مصرف کرد؟
یک سریا با ریتالین و هایپ اینا
لطفا راهنمایی کنید
الان حدود 8-9ساعت میخونم و اتلاف وقتم هم زیاد
سلام کم خوابی؟! .... ببین اصلا و ابدا ارزشش رو نداره که بخوای سلامتیت رو فدا کنی طراحای کنکور با یه نیمچه بدجنسی تو طراحی سوالا کل این زحمتاتو ****** میدن.........
سعی کن اون قسمت درک درس اتفاق بیفته... چون نود درصد کار همونه... ساعت مطالعه رو من واقعا درک نمیکنم چرا بچه ها انقدر نجومی میگن.... همون هشت ساعت بسه
ویرایش توسط amir.t34 : 31 اردیبهشت 1398 در ساعت 15:30
عجب
واقعا اعتقادت هم همینه 8 ساعت بسه یا همینجوری گفتی
البته کافی داریم تا کافی
برای بعضیا مجاز شدن تو کنکور کافیه برا بعضیا رتبه یک و دو و سه رقمی شدن کافیه
کافی شما برای دسته اوله
در ضمن یکماه از جون زدن به کسی ضرر نزده
نمیدونم طراحی سوالات چه ربطی به ساعت مطالعه داره
کلا میگم حرکت بدی برای رقیب زدایی زدی
ویرایش توسط A.H.M : 31 اردیبهشت 1398 در ساعت 16:13
من ساعت مطالعه ام حول و حوش 15 تا 16 ساعته
ببین مهم ترین مشکل بعضا کم خوابیه که هر وقت اینجوری میشم (معمولا هر یک و نیم تا دو ساعت) میرم یه اب بصورتم میزنم و ده دقیقه پیاده روی میکنم (رو به روی کوچمون پارکه)
در ضمن هر فعالیت دیگه ای بجز درس رو تعطیل میکنم و گوشی رو هم فقط موقع نهار نیم ساعت استفاده میکنم
در ضمن وقتی درس هم میخونم تمرکزم فقط رو درسه و هر فکری اومد میگم بعدا بهت فکر میکنم الان وقتش نیست
فعلا
صرفا تجربه بود...معذرت میخوام... من کنکور ایران شرکت نکردم امسال . اما چند تا رفیق داشتم رتبه زیر 500 کشور شدن کنکور سال 97.. حدودا 8 ساعت اینا مطالعه داشتن درطول روز .... آخه ساعت مطالعه بالا بستگی داره برای چه هدفی باشه.. شما یه لیسانس زیست شناسی بیاری با روزی یک ساعت مطالعه برای زیست کنکور ... آخر سر به احتمال قوی بالای هفتاد میزنه...چون درک منطقی و قوی نسبت به موضوعات داره... اما یه ادم عادی با روزی دوازده ساعت شاید به درصد هفتاد نرسه..... من گفتم (قسمت درک کردن کردن) نود درصد کاره....مطمین هستم....چون طراحای کنکور نمیخوان ببینن که ساعت مطالعه بالا داشته!!!
یکی از دوستای خودم که حرفشو قبول دارم خیلی.. سال گذشته پزشکی شهید بهشتی نیم 2 قبول شد... خودش شخصا به من گفت روزای مدرسه 10 ساعت و روزای تعطیل بالای 12 و بعد از عید به مدت 3 ماه 18 ساعت در روز می خوند و در شبانه روز 4 ساعت یا 3 ساعت و نیم می خوابید...
قرص و دارویی هم مصرف نمی کرد.. البته نهایتا به سلامتیش خیلی ضرر زد.. پلک هاش افتادگی پیدا کرد... رفت دکتر ، دکتر گفت چشمات خشک شده ! و پلک هات برای محافظت از چشمت اومدن پایین تر.. الان اشک مصنوعی مصرف میکنه.. یه مدت بهتر شد ولی وقتی رفت دانشگاه و درسا دوباره شروع شد همین مشکلو پیدا کرد.. و از قرار معلوم تا آخر عمرش باید اشک مصنوعی هر روز استفاده کنه.. هر بسته رو به قیمت 50 هزارتومن ( اگه گیر بیاد !) تهیه میکنه... که کفاف 10 روز رو میده .
دچار ریزش شدید مو شد .. طوری که الان توی فکر کاشت موئه : )))
نمی خوام ناامیدتون کنم.. ولی ظاهرا با یه همچین کسایی دارید رقابت می کنید..که برای رسیدن به هدفشون از سلامتیشون دارن میزنن.. این چند روز باقی مونده رو به هر نحوی می تونید تلاش کنید.. بیشتر خوندن و ساعت مطالعه بالا هیچ فرمول نداره جز از خود گذشتگی ...
پ.ن : اون دوستم ، با تمام اون اتفاقات.. معتقده که ارزششو داشت...
متاسفانه مرغ همسایه غاز تشریف دارن ادم اگه بتونه روزی 6ساعت پیوسته بخونه خیلی خوبه نه یه روز 14ساعت و دوهفته نخونه -در ضمن زمان مطالعه کیفیت مطالع رو نشون نمیده اگر شما رفتید بر فرض 14ساعت خوندید و تو ازمونا نتیجه دلخواه کسب نکردین چی؟اونوقت میگید 14کمه حتما باید 18بخونی تا موفق بشی؟به زمان توجه نکن پیوسته بخون و تنوع درس داشته باش کار امروز را به فردا موکول نکن .هستن داخل همین انجمن که حدود سه الی 4سالی هست یا بیشتر که پشت کنکورن چون هنوز به اون ساعت رویایی و شرایط ایده ال نرسیدن و تا دم کنکور امسال هی تاپیک زدن یا گفتن فلانی بخون میشه و یکی نیست بگه شما که لالایی بلد هستن چرا خودت خوابت نمیبره اخه خودت پشت کنکوری هستی بعدش میای مگی بچه ها بخونید هنوز وقت هست و فلان .یا تاپیک زدن گفتن اگر بخونیم میشه؟ ومتاسفانه زمانو از دست دادن و الانم به فکر 99و رفتن به تاپیک های ثبت گزارش ساعت مطالع برای 99 در صورتی که هیچ کدوم از این تاپیکا حتی برای مدت دوماه به طور پیوسته ساعت مطالعه ثبت نکردن
کیفیت مطالعه خواندن حجم زیاد در زمان کم و هم چنین بری ازمون نتیجه بگیری
ویرایش توسط Insidee : 31 اردیبهشت 1398 در ساعت 18:00
کم بیش دیده میشه افرادی که تمایل عجبیبی دارن که بگن روزانه ۲۰ ساعت مطالعه دارن ، نمی فهمم که چرا اینقدر سعی دارن وانمود کنن ساعت مطالعشون زیاده ، یه سریا هم هستن اون ۵ ۶ ساعت فری هاشون بین درس خودن رو هم جز ساعت مطالعشون حساب میکنن . اقا نیم درس میخونه بعده یه ساعت استراحت کتابو میزار جلوش میگه ۲ ساعته دارم درس میخونم .
من بشخصه از غذا خوردنم میتونم بزنم اما از ۸ ساعت خوابم نمی تونم بگذرم ، چندتا هم پیشنهاد دارم توی تایم استراحتتون کارتون رو با هم انجام بدید ، مثلا اگه هر روز نیم ساعت نت میرید یا تلوزیون میبینید موقع غذا خوردن اینکارو رو بکنید یا مثلا اگه هر روز یه ساعت آهنگ گوش میدید بزارید وقتی میرید مثلا حموم تو حموم آهنگ گوش بدید ، اینجوری وقت بیشتری براتون میمونه
دوست عزیز ساعت مطالعه بالا نشون دهنده خوب خوندن نیست
من روزانه بین 6 تا 12 ساعت میخونم و نتیاجمم خیلی خوبه تو آزمون ها
دوستانی هم هستن تو همین انجمن که به قول خودشون 16 ساعت میخونن(راست یا دروغش پای خودشون) ولی نتایجشون اصلا خوب نیست
به نظرم شما این 8 ساعت رو بکنی 10 ساعت کافیه
در طول روز بخوابی میتونی
من قبلا روزا نمیخوابیدم 8 ساعت بود ولی بعد اینکه ساعتامو منظم کردم تا تونستم تا 12 ساعتم بخونم
بیشتر از 13 ساعت به نظرم کار عقلانی نیست
اینایی که تو میگی، تفکرات تو دست شوییشونم جزء ساعت مطالعه شون حساب میشه :/
بُرده بر بام جنون و نردبان برداشته...!
بین ۱۴ تا ۱۶ ساعت میشه خوند ولی برای یه مدت محدود
مثل از الان تا کنکور!اون کسی هم که این کارو میکنه یا خیلی انگیزه داره یا از قبل ۱۲ ساعت میخونده
به حرف های اونایی که میگن نه و تنها چیزی که غیرممکنه غیرممکنه خیلی توجه نکن تتلو هم همینو میگفت اخرش شد اون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)