X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 22
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

در نقد خودخواهیمان؛ در دنیای سیاه و سفید، خاکستری رنگ نیست!

فرض کن یه تفنگ پر دستت بدن و یه بچه جلوت بذارن و بگن اگه بچه رو بکشی به تموم خواسته ها و آرزوهات می رسی، آیا ماشه رو میکشی؟
      سوال بالا رو خوب سبک سنگین کن و با دقت بهش جواب بده. اما جوابش رو پیش خودت نگه دار!
      تو این موقعیت شما یا زندگی بچه رو انتخاب میکنید یا آرزوهای خودتون رو.مطمئنا اگه صرفا ازمون در مورد انتخاب بین این دو موقعیت سوال کنن، همگی در جواب جون بچه رو به خواسته هامون ترجیح میدیم. اما اگه واقعا در چنین دوراهی قرار بگیریم، معلوم نیست چه انتخابی کنیم.

حالا یه موقعیت جدید. تا همین چند روز پیش انجمن پر بود از تاپیکها و کامنتهای مختلف در مورد سهمیه ایثارگران. مخاطب ما اینجا بچه‌های دارای سهمیه ایثارگر نیستن. مایی که سهمیه ایثارگر نداریم، اگه جای بچه های ایثارگر بودیم از سهمیه‌مون استفاده میکردیم یا نه؟ متأسفانه اکثرا همون کاری رو میکردیم که نباید بکنیم. می خواید بهتون ثابت شه. یه سر به تاپیک سهمیه بسیج دانشگاه آزاد بزنید تا ببینید کسایی که تا دیروز سهمیه ایثارگر رو ضالمانه توصیف میکردن الان در به در دارن دنبال راهی واسه استفاده از سهمیه بسیج میگردن!
      آهان! شاید... شاید به نظرت کسی که در موقعیت دوم حق بقیه رو ضایع میکنه انسان باشرافت تریه نسبت به کسی که در موقعیت اول بچه رو میشکه. یا شاید سهمیه بسیج ظلم کمتریه نسبت به سهمیه ایثارگر. اما شخصیت و شرافت انسان مثل صفر و یک دنیای کامپیوتر می مونه. شما یا آدم باشرافتی هستی یا نه. هیچ حد وسطی وجود نداره.
      ویرایش توسط mehdi1900 : 30 مرداد 1397 در ساعت 03:05

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      حرفای قابل تاملی بود ممنون ازت!
      البته الان باید به عزیزانی که توی زلزله کرمانشاه بودن و امکانات درس خوندن نداشتن سهمیه تعلق بگیره اما درمورد مابقی سهمیه ها اگه بناست که امتیازی به این خانواده ها تعلق بگیره باید به عزیزی که رفته و از کشور دفاع کرده تخصیص داده بشه من خانواده ای رو میشناسم که بنابر وصیت پدر شهیدشون هرگز به بنیاد شهدا مراجعه نکردن تا از امتیازهای اونا استفاده کنن
      البته من افرادی که از سهمیه استفاده میکنن رو هرگز سرزنش نمیکنم اما این قانون هر طور شده باید برداشته بشه

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

bazande
      نمایش مشخصات
      کاملا حرف درستیه...خود ما هم اگه این سهمیه رو داشتیم قطعا ازش استفاده میکردیم
      این جمله مال آیت الله بهجت هستش:
      همه ی ما درونمون یه شمر بالقوه هستیم؛ موقعیتش پیش نیومده که کاری بکنیم...
      خُنُک آن قماربازی، که بباخت آن‌چه بودش
      بنماند هیچش إلّا، هوس قمار دیگر...

4. Top | #4
      کاربر فعال

bazande
      نمایش مشخصات
      حرفتون کاملا درست
      ولی چرا به اصل سوال دقت نمیکنید ؟ چرا اصلا باید همچین شرایطی به وجود بیاد که یه تفنگ بدن بگن شلیک کن و به همه خواسته هات ! برس. چرا اصلا باید چنین قانون ناعادلانه ای وجود داشته باشه ؟به نظر منم نمیشه به داوطلبای سهمیه ای ایراد گرفت . چون مشکل از قانون گذاره که روی کاغذ یه چیزایی رو تصویب میکنه و هیچ وقت درک نمیکنه که عملش چه تبعاتی داره ....

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من داشتم استفاده میکردم..هرکسی اگ داشته باشه استفاده میکنه بجز ی تعداد خیلی خیییلی کم..!!
      خو واسه همینم هس ک میگیم باید سهمیه هارو کلاا بردارن..چون وقتی بقیه استفاده کنن ادم وسوسه میش دیگ..
      البت من ک بسیج فعال نبودم و فقط دوستام گفتن شاید باشیم..الانم ک سفرم
      ولی اگ کدشو گیر بیارم استفاده میکنم با شرمندگی البت...
      ولی خو نمشه ک بقیه با رتبه بدتر از من قبول شن من نه..-_-

الان دارم خودمو متقاعد میکنم...

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      برگردیم به قضیه اول .
      اصلا چرا این موقعیت صفر و یک که گفتی باید وجود داشته باشه ؟
      The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سهمیه بسیج تا اونجایی که من میدونم برای همه یک بار وجود داره حتی برای سربازی پسرا هم کاربرد داره..این سهمیه بودن و نبودنش فرقی نداره چون برای همه س حالا یکی امسال استفاده کرده یکی سال دیگه اتفاقا تاریخ انقضا داره کارت بسیج فعال که تا مهر سالی هست که میری دانشگاه (یک سال بعد از پیش دانشگاهی)...این در اصل سهمیه نیست انگار یه امتیازه امتیازی که هر دانش اموزی داشته..این طرح بسیج فعال تو مدارس از سال ۸۸ فکر کنم اجباری شد پس از نظر من بی عدالتی نیست البته که عدالت اصلی اینه که هیچ سهمیه ای نباشه هیچ پارتی بازی و...که همچنین چیزی فقط برامون در حد ارمان و ارزو باقی میمونه

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      جمله اخرت خيلي خوب بود
      شخصيت انسان ...

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط .Soheil. نمایش پست ها
      حرفتون کاملا درست
      ولی چرا به اصل سوال دقت نمیکنید ؟ چرا اصلا باید همچین شرایطی به وجود بیاد که یه تفنگ بدن بگن شلیک کن و به همه خواسته هات ! برس. چرا اصلا باید چنین قانون ناعادلانه ای وجود داشته باشه ؟به نظر منم نمیشه به داوطلبای سهمیه ای ایراد گرفت . چون مشکل از قانون گذاره که روی کاغذ یه چیزایی رو تصویب میکنه و هیچ وقت درک نمیکنه که عملش چه تبعاتی داره ....
      درسته کسی که ما رو تو این دوراهی قرار میده مقصره. اما دقت کن که این ما هستیم که با اختیار خودمون حق یه نفر دیگه رو تباه می‌کنیم

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط negar_a نمایش پست ها
      من داشتم استفاده میکردم..هرکسی اگ داشته باشه استفاده میکنه بجز ی تعداد خیلی خیییلی کم..!!
      خو واسه همینم هس ک میگیم باید سهمیه هارو کلاا بردارن..چون وقتی بقیه استفاده کنن ادم وسوسه میش دیگ..
      البت من ک بسیج فعال نبودم و فقط دوستام گفتن شاید باشیم..الانم ک سفرم
      ولی اگ کدشو گیر بیارم استفاده میکنم با شرمندگی البت...
      ولی خو نمشه ک بقیه با رتبه بدتر از من قبول شن من نه..-_-

الان دارم خودمو متقاعد میکنم...
      این خوبه که باصداقت حرفت رو می‌زنی اما مطمئن باش تا خود ما تغییر نکنیم اوضاع همینجوری که هست می مونه.
      ویرایش توسط mehdi1900 : 30 مرداد 1397 در ساعت 13:37

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تنها سهمیه بچه های کرمانشاه که وقت درس خوندن نداشتن
      بقیشون امدوارم حرومسشون باشه و جوابشو ببینین توی زندگیشون
      (ازاده ها رفتن جنگیدن درست ولی نتباید توی کنکور اینکارا رو بکنن ) خلاصه من یکی که نمیبخشم

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط B_m10m_O نمایش پست ها
      همیشه اینطورم نیست ... مثلا خود من سهمیه داشتم و استفاده نکردم (دوستم با رتبه کشوری مشابه من ، پزشکی همین دانشگاهی که من هستم می خونه با سهمیه ، ولی من از همون سهمیه استفاده نکردم و توی کارنامه سبز این کدرشته رو قبول نشده بودم) ... یا مثال خیلی بهتر رتبه 1 انسانی

در مورد سهمیه ها هم وضع مشخصه ... مقصر اصلی قانون گذار هست ... این ها باید برای قدردانی از خدمات ایثارگران بهشون امتیازاتی رو بدن. ولی چون نمی خوان با پول و وام و ... این کار رو بکنن ، راحت ترین کار براشون قرار دادن همین سهمیه است.
      اونایی که سهمیه دارن و استفاده می کنن هم مقصرن و هم نه. مقصرند چون می دونن دارن به حق بقیه تجاوز می کنن. مقصر نیستن چون اون هزینه ای که بنیاد می تونست براشون انجام بده تا بتونن خودشون رو بهتر برای کنکور آماده کنن ، ازشون دریغ شده و "به جاش" سهمیه رو قرار دادن.

____
      پ ن: سوالت در مورد (آرزوها ، بچه) خیلی سخته ... انتخاب بی نهایت دشواریه ...
      كم پيدا ميشن مثل شما كه استفاده نكنين
      اميدوارم به هر چي ميخواين برسين
      ر ا : دقيقا بهتر بود كه ب جاي سهميه تمام هزينه هايي كه اين عزيزان نياز داشتن رو تامين ميكردن

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کنکور هیچ سودی نداره جز اینکه بیشترمون رو فیلسوف کرده.

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      طرف پدرش رفته جنگیده.حالا یا جانباز شده یا ایثارگر یا ازده و .... .هممون ارزش قائلیم براشون و احترام میزاریم بهشون
      ولی اینکه بچش بدون هیچ سواد و تلاشی بره رو صندلیی ک حق من و شماست بشینه ظلمه .حق الناسه و گردنشون هست.
      میخوان خدمت کنند بهشون به خودشون کنن چرا سهمیه بزارن برا بچه هاشونتو کنکور.
      حقوق و مزایا و سفر های زیارتی و .... ک میدن بهشون
      این یکیو ندن

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      بسیجو همه میتونن بگیرن...پس سعی کنید شمام اگر پشت موندید سال بعد ازین سهمیه بتونید استفاده کنید
      در جواب من سهمیه ایثارگرانو بی عدالتی میدونم امو اگه داشتم استفاده میکردم.......اونیکه این قانونو گذاشته باید لغوش کنه نه کسی که سهمیه داره

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن