آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 9 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 129
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چپ دستم

2. Top | #32
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام منم چپ دستم .وقتی بچه بودم بابابزرگم به مامانم میگفت دست چپشو ببند که مجبور بشه بادست راست بنویسه ولی من استقامت کردم و چپ دست موندم

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چپ دستیا باهوشن

4. Top | #34
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من چپ دست نیستم ولی چپ دست ها را دوست دارم||||||

5. Top | #35
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      عاغا ی سوال مسخرم نکنین چپ یا راست چشم بودن هم وجود داره؟؟ خخخ مثلا تو حالت گریه از ی چشم بیشتر اشک بیاد؟
      تو نقش اول این عاشقونه ای
      من با تو گیشه ها رو فتح میکنم

6. Top | #36

نمایش مشخصات
      من راست دستم
      ولی با دو دستم می نویسم با راست قشنگ تر می نویسم
      جریان من چیه با این اوصاف؟؟

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نگاه اجمالی

• شما راست دست هستید یا چپ دست؟
      • چه چیزی باعث شده راست دست یا چپ دست شوید؟
      • آیا می‌توان چپ دستی را به راست دستی تغییر داد؟

نوزاد انسان نه «راست دست» و نه «چپ دست» است، ولی در ماههای اول زندگی کم کم به یکی از دستها تمایل بیشتری را نشان می‌دهد. در شش ماهگی اکثر نوزادان دو دست را بطور مساوی بکار می‌برند و در پایان سال اول زندگی تمایل به یکی از دستها قابل مشاهده و تشخیص است. در طی دومین سال نیز کودکان گاهی دست اصلی خود را به دیگری تغییر می‌دهند، ولی تعداد این تغییر کمتر از سال اول است و بطوری که تعداد تغییر در سومین سال زندگی کمتر از سال دوم می‌شود تا این که در شش سالگی دیگر تقریبا ترجیح دستی ثابت باقی می‌ماند
      [CENTER]

احسان منفی، ترمز موفقیت ماست؛ ترمزهای خود را رها کنید.
      برایان تریسی ENTER

8. Top | #38
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      من چپ دستم. بايد اعتراف كنم هوشم خيلي بيشتر از ميانگينه افراده. هميشه تو هر كاري چند قدم جلوتر از بقيم.چيزيرو كه همه تو ١ ساعت متوجه ميشن من تو ٥ دقيقه ميگيرم.البته به نظر من درس معيار خوبي براي مقايسه هوش نيست.شايد براتون جالب باشه كه زماني كه سوم راهنمايي بودم براي ثبت نام تويه دبيرستان،اون دبيرستان علاوه بر امتحان گرفتن،تست هوشم ميگرفت من توي امتحان از بين ٤٠٠ نفر ٧٠ اينا شدم و اونا فقط ٥٠ نفر ميگرفتن ولي توي تست هوش نفر اول شدم.نميدونم ايا ربط به دست چپي داره يا نه ولي همه عمو هام چپ دستن و همشون پزشك و بعضاً جراح هستن با اين وجود پدر خودم دست راست هست و فوق تخصص مغز و اعصاب دارند
      ویرایش توسط Shayanak : 03 بهمن 1392 در ساعت 15:41

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sina نمایش پست ها
      همچنین تحقیقات نشان داده اند که درصد چپ دست ها در کسانی که ناتوانی دریادگیری شدیدی دارند، زیاد است. همچنین تعداد زیادی از افرادی که لکنت زبان یا خوانش پریشی دارند، چپ دست هستند. خوانش پریشی بیماری ای است که شخص در آن توانایی تلفظ کلمات دشوار را ندارد.مشکلات دیگری هم در انتظار چپ دستان هستند. آمار تصادفات در زمینه های مختلف در میان چپ دستان بالا است. دلیل این امر آن است که بیشتر ابزار ها و وسایل برای راست دستان طراحی شده اند و استفاده از آن ها برای افراد چپ دست مشکل است. با این حال بسیار از مردم ادعا می کنند که چپ دست های از ضریب هوشی بالایی برخودار هستند اما تحقیقات علمی به همچنین نتیجه ای نرسیده اند
      ببخشيد ولي تحقيقات علمي غلط كردن

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sina نمایش پست ها
      مهر: محققان با بررسي بازدارنده هاي رفتاري در افراد چپ دست پي بردند که اين افراد در تصميم گيري و واکنش سريع دچار ترديد بوده و با خود در کشمکش به سر مي برند.

افراد چپ دست در سراسر جهان روزانه در حال مبارزه با ابزار و تجهيزاتي هستند که متناسب با عملکرد افراد راست دست توليد شده اند و اين در حالي است که مطالعات جديد نشان مي دهد اين افراد در زمينه رفتاري نيز به همين مشکل دچار بوده و در تصميم گيري هاي خود دچار ترديد و کشمکش مي شوند.

محققان دانشگاه آبرتاي داندي در انگلستان اعلام کردند که افراد چپ دست بر خلاف افراد راست دست که به راحتي قادر به واکنش و تصميم گيري هستند در هنگام اتخاذ تصميم و يا انجام عملي با خود در تعارض بوده و به سختي قادر به تصميم گيري هستند.

آزمايش بر روي بازدارنده هاي رفتاري در افراد چپ دست که بر روي 46 زن و مرد چپ دست صورت گرفت نشان داد که آمار اين بازدارنده ها در چپ دست ها بسيار بيشتر از افراد راست دست است.

بر اساس بيانات اين افراد، افراد چپ دست از مورد انتقاد قرار گرفتن و سرزنش شدن واهمه داشته و ترجيح مي دهند که اعمال و تصميماتشان متناسب با شرايط بوده تا هميشه مورد تاييد قرار گيرند.

بر اساس گزارش نيوساينتيست، محققان بر اين باورند که نتيجه اين آزمايشها مي تواند شاهدي بر احتمال وجود تفاوت ميان عملکرد مغز اين دو گروه از افراد باشد. به اين معني کهنيمه راست مغز در افراد چپ دست بیشتر فعال بوده که اين نيمه نيز بيشتر جنبه هاي منفي احساسات و اعمال را مورد بررسي قرار مي دهد و به طور حتم اين موضوع در مورد افراد راست دست برعکس خواهد بود.
      محققان غلط كردن

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza.joon37 نمایش پست ها
      میگن که چپ دستا قوه ی محاسباتشون ضعیف تره ولی در عوض قوه هنری شون قوی تره
      البته میگن ...
      هر كي گفته غلط كرده

12. Top | #42
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      كلاس اول ابتدايي بودم با دودستم مينوشتم معلمم خدالعنتش كنه محكم زد رو دستم گفت ديگه نبينم با دو دستت بنويسي منم چپ دست شدم الانم راضيم

13. Top | #43
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خانوم دکتر! چرا انقد خشن خب؟! ملایم تر! والا!
      درونت پاکه
      وحشی
      اما ساکت...!

14. Top | #44
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza.joon37 نمایش پست ها
      میگن که چپ دستا قوه ی محاسباتشون ضعیف تره ولی در عوض قوه هنری شون قوی تره
      البته میگن ...
      ببخشيدا ولي هر كي گفته بيجا كرده

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط areff10 نمایش پست ها
      خانوم دکتر! چرا انقد خشن خب؟! ملایم تر! والا!
      من الان موبايلم خرابه اعصاب نداررررررم

صفحه 3 از 9 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن