چپ دستم
سلام منم چپ دستم .وقتی بچه بودم بابابزرگم به مامانم میگفت دست چپشو ببند که مجبور بشه بادست راست بنویسه ولی من استقامت کردم و چپ دست موندم![]()
عاغا ی سوال مسخرم نکنینچپ یا راست چشم بودن هم وجود داره؟؟ خخخ مثلا تو حالت گریه از ی چشم بیشتر اشک بیاد؟
![]()
تو نقش اول این عاشقونه ای
من با تو گیشه ها رو فتح میکنم
نگاه اجمالی
- شما راست دست هستید یا چپ دست؟
- چه چیزی باعث شده راست دست یا چپ دست شوید؟
- آیا میتوان چپ دستی را به راست دستی تغییر داد؟
نوزاد انسان نه «راست دست» و نه «چپ دست» است، ولی در ماههای اول زندگی کم کم به یکی از دستها تمایل بیشتری را نشان میدهد. در شش ماهگی اکثر نوزادان دو دست را بطور مساوی بکار میبرند و در پایان سال اول زندگی تمایل به یکی از دستها قابل مشاهده و تشخیص است. در طی دومین سال نیز کودکان گاهی دست اصلی خود را به دیگری تغییر میدهند، ولی تعداد این تغییر کمتر از سال اول است و بطوری که تعداد تغییر در سومین سال زندگی کمتر از سال دوم میشود تا این که در شش سالگی دیگر تقریبا ترجیح دستی ثابت باقی میماند
[CENTER]
احسان منفی، ترمز موفقیت ماست؛ ترمزهای خود را رها کنید.برایان تریسی ENTER
من چپ دستم. بايد اعتراف كنم هوشم خيلي بيشتر از ميانگينه افراده. هميشه تو هر كاري چند قدم جلوتر از بقيم.چيزيرو كه همه تو ١ ساعت متوجه ميشن من تو ٥ دقيقه ميگيرم.البته به نظر من درس معيار خوبي براي مقايسه هوش نيست.شايد براتون جالب باشه كه زماني كه سوم راهنمايي بودم براي ثبت نام تويه دبيرستان،اون دبيرستان علاوه بر امتحان گرفتن،تست هوشم ميگرفت من توي امتحان از بين ٤٠٠ نفر ٧٠ اينا شدم و اونا فقط ٥٠ نفر ميگرفتن ولي توي تست هوش نفر اول شدم.نميدونم ايا ربط به دست چپي داره يا نه ولي همه عمو هام چپ دستن و همشون پزشك و بعضاً جراح هستن با اين وجود پدر خودم دست راست هست و فوق تخصص مغز و اعصاب دارند
ویرایش توسط Shayanak : 03 بهمن 1392 در ساعت 15:41
كلاس اول ابتدايي بودم با دودستم مينوشتم معلمم خدالعنتش كنه محكم زد رو دستم گفت ديگه نبينم با دو دستت بنويسي منم چپ دست شدم الانم راضيم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)