چپ دستی با چپ پا بودن با چپ گوش بودن با.......... حال داره واقعنی
چپ دست نیسم ولی بیشتراز راست دستا دوسشون دارم
کلن خاص بودن ودر اقلیت بودن ی حالیه ها
آینده ای بسازم ک
گذشته ام
جلویش زانوبزند
چه جالبـــــــ ، من تاحالا نمیدونستم چیزی به اسم "چپ گوشی" هم وجود داره!
من هم چپ دست و هم چپ پا!!!
یکی بیاد از پشت صدام کنـــــــــــــهههه
چه جالب منم چپ دستم !!!!!
چه همه چپ دست داشتیم
.
از خدا بخواین بهم آرامش بده چون واقعا بهش نیاز دارم
واقعا....
منم چب دستم..... سر كوچه مون يه داروخانه هست كه دكتره چپ دسته!!!!!
کلنا عباسک یازینب
من شنیدم سر عشاق به زانوی شماست
و از آن روز سرم میل بریدن دارد
الهم الرزقنا شهادت فی سبیل الله
همچنین تحقیقات نشان داده اند که درصد چپ دست ها در کسانی که ناتوانی دریادگیری شدیدی دارند، زیاد است. همچنین تعداد زیادی از افرادی که لکنت زبان یا خوانش پریشی دارند، چپ دست هستند. خوانش پریشی بیماری ای است که شخص در آن توانایی تلفظ کلمات دشوار را ندارد.مشکلات دیگری هم در انتظار چپ دستان هستند. آمار تصادفات در زمینه های مختلف در میان چپ دستان بالا است. دلیل این امر آن است که بیشتر ابزار ها و وسایل برای راست دستان طراحی شده اند و استفاده از آن ها برای افراد چپ دست مشکل است. با این حال بسیار از مردم ادعا می کنند که چپ دست های از ضریب هوشی بالایی برخودار هستند اما تحقیقات علمی به همچنین نتیجه ای نرسیده اند.
مهر: محققان با بررسي بازدارنده هاي رفتاري در افراد چپ دست پي بردند که اين افراد در تصميم گيري و واکنش سريع دچار ترديد بوده و با خود در کشمکش به سر مي برند.
افراد چپ دست در سراسر جهان روزانه در حال مبارزه با ابزار و تجهيزاتي هستند که متناسب با عملکرد افراد راست دست توليد شده اند و اين در حالي است که مطالعات جديد نشان مي دهد اين افراد در زمينه رفتاري نيز به همين مشکل دچار بوده و در تصميم گيري هاي خود دچار ترديد و کشمکش مي شوند.
محققان دانشگاه آبرتاي داندي در انگلستان اعلام کردند که افراد چپ دست بر خلاف افراد راست دست که به راحتي قادر به واکنش و تصميم گيري هستند در هنگام اتخاذ تصميم و يا انجام عملي با خود در تعارض بوده و به سختي قادر به تصميم گيري هستند.
آزمايش بر روي بازدارنده هاي رفتاري در افراد چپ دست که بر روي 46 زن و مرد چپ دست صورت گرفت نشان داد که آمار اين بازدارنده ها در چپ دست ها بسيار بيشتر از افراد راست دست است.
بر اساس بيانات اين افراد، افراد چپ دست از مورد انتقاد قرار گرفتن و سرزنش شدن واهمه داشته و ترجيح مي دهند که اعمال و تصميماتشان متناسب با شرايط بوده تا هميشه مورد تاييد قرار گيرند.
بر اساس گزارش نيوساينتيست، محققان بر اين باورند که نتيجه اين آزمايشها مي تواند شاهدي بر احتمال وجود تفاوت ميان عملکرد مغز اين دو گروه از افراد باشد. به اين معني کهنيمه راست مغز در افراد چپ دست بیشتر فعال بوده که اين نيمه نيز بيشتر جنبه هاي منفي احساسات و اعمال را مورد بررسي قرار مي دهد و به طور حتم اين موضوع در مورد افراد راست دست برعکس خواهد بود.
سلام من تو سه سالگی با کمک ابجیم شدم چپ دست اخه مداد تودست راستم می گرفتم میزد منو می گفت اشتباهی می گیری بایدتو دست چپ باشه الان من ندانستم خصوصیات چپ دستی هارا دارم یا.....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)