خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 9 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 129
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

چپ دستی ها بیان تو

چپ دستی ها بیان تو

سلام به همه كاربران عزيز !‌

ما بچه هاي گروه چپ دستی ها از هر كي كه دوست داره دعوت مي كنيم تا به جمع بچه هاي چپ دستی اضافه شه ! تا بدونند چپ دستی بودن چه حالی داره به طور کلي، افراد چپ‌ دست انعطاف ‌پذيرتر، باهوش‌ تر و سازگارتر از افراد راست ‌دست هستند. شايد به اين فکر کنيد که اي ‌کاش شما هم چپ‌ دست‌ بوديد و يا در مورد ساير مزاياي چپ دست‌ بودن بينديشيد.
      واقعيت اين است که حدود 90 درصد از مردم راست دست بوده و فقط 10 درصد چپ دست هستند.
      يک نکته خيلي مهم که لا‌زم است به آن توجه داشته باشيد اين است که، غالب بودن طرف چپ يا راست،‌ در مورد کل بدن صادق است.
      اگر کمي دقت کنيد،‌حتما متوجه خواهيد شد که با يک گوش بهتر از ديگري مي ‌شنويد و يا با يک چشم بهتر از چشم مقابل مي‌ بينيد. پس بايد توجه داشته باشيد که غالب بودن يک قسمت از بدن يک مورد عمومي است که در مورد تمامي قسمت‌ هاي جفت بدن صدق مي‌ کند.
      اين که دقيقا چرا يک نفر راست دست ‌و يا چپ دست مي ‌شود، هنوز به ‌صورت يک راز باقي مانده است ولي برخي نظريه‌ ها در اين مورد وجود دارند. يک نظريه، ترشح زياد هورمون ‌هاي جنسي قبل از تولد را عامل چپ دست شدن افراد مي ‌داند.
      از سوي ديگر، محققان دانشگاه دانشگاه کاليفرنيا آمريکا معتقدند که چپ دست و يا راست دست شدن افراد تا حد زيادي توسط ژنتيک تعيين مي ‌شود.
      طبق نظر اين محققان، يک ژن اختصاصي جهت راست دست شدن وجود دارد که چنانچه فردي آن را به ارث ببرد، ‌راست دست مي ‌شود. نکته جالب اين است که حتي در صورت عدم وجود اين ژن باز هم معلوم نيست که آن شخص حتما چپ دست شود. يعني امکان راست دست شدن وي هنوز وجود دارد.
      افراد راست دست به‌ طور مشخص نيمکره مغزي سمت چپ شان بزرگ تر است. در 95 درصد از افراد راست دست قابليت ‌هاي تکلمي در نيمکره چپ مغزي وجود دارد. در حالي که بر اساس پژوهش‌ هاي دانشگاه کاليفرنيا، دو نيمکره مغزي‌ در افراد چپ دست اندازه مشابهي داشته و موجب ايجاد ساختار مغزي منعطف ‌تري مي ‌شوند.
      اين در حالي است که تنها در 70 درصد از چپ دست‌ ها قابليت‌ هاي تکلمي در نيمکره مخالف (راست) قرار دارد. اين طور به نظر مي ‌رسد که احتمالا عدم وجود ژن راست دستي، به مغز اين افراد اجازه مي‌ دهد تا به ‌طور مساوي و متناوب با مغز راست دست‌ ها رشد کند. نيمي از افراد باقي مانده از هر دو گروه چپ ‌دست‌ ها و راست دست ‌ها از هر دو نيمکره مغزي‌ شان استفاده مي ‌کنند و بر طبق بررسي ‌ها، اين ‌گونه افراد از هوشبالاتري برخوردارند.
      علاوه بر اين، ديده شده است که رابط مغزي‌ بين دو نيمکره در افراد چپ دست 11 درصد بزرگ ‌تر از راست دست ‌ها است که نشانگر ارتباطات قوي‌ تر و عميق‌ تر دو نيمکره در پردازش اطلاعات است.

منم چپ دستم ها

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      خوب بود
      دو سه خط اولو قبول ندارم ب نظرم نمیشه این نتیجه رو گرفت
      من خودمم چپ دستم
      تو نقش اول این عاشقونه ای
      من با تو گیشه ها رو فتح میکنم

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      وقتی یه چیزی اقلیت هست یجوری چیزایی میگن دربارش که بزرگ جلوه اش دهند و مهم باشه
      در صورتی که فرقی نداره چپ دست یا راست دست این طرز فکر ماست
      ما با طرز فکرمون زندگی میکنیم

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      منم چپ دستمبخدا چپ دستا اصن امکانات ندارن تو کنکور به من صندلی راست دست دادن گردنم خیلی درد گرفت کلا انقد خسته شده بودم نمیتونستم سوالارو بخونم(

5. Top | #5
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      چپ/راست دست بودنم مث باقی خصوصیاتیه که یه ادم میتونه داشته باشه...مث چشم ابی/قهوه ای بودن...مث قد بلند/کوتاه بودن...چ ربطی به هوش و خلاقیت داره اخه؟

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Leila نمایش پست ها
      منم چپ دستمبخدا چپ دستا اصن امکانات ندارن تو کنکور به من صندلی راست دست دادن گردنم خیلی درد گرفت کلا انقد خسته شده بودم نمیتونستم سوالارو بخونم(
      سلام
      منم چپ دستم ولی مگه فرم پر نکردی پس چرا بهت صندلی راست دست دادند؟!!!عجیبه......

موفق باشید
      رویایی دارم بس بزرگ برایش همه تلاشمو میکنم و به حقیقت تبدیلش میکنم!

آسانترین کار
      درس خوندن است

من عاشقم عاشق درس خوندن و زندگیم و چیزای دیگه

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      منم چپ دستم وخیلی خیلی اذیت داره از صندلی بگیر تا غذا خوردن

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      چپ دستم خیلی هم خوبه
      روز کنکور هم پدرشونو درآوردم ! 2 تا صندلی بهم دادن + یک آب معدنی اضافه
      عشــــــق ؛
      همین خنده های ساده توست . . . !

وقتی با تمام غصه هایت میخندی ؛
      تا از تمام غصه هایم رها شوم . . .

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      اینکه با خیلیا متفاوت باشی، خیلی خوبه و جذاب!

اما برا خودم، چپ دست بودنم ، جز دردسر هیچی برام نداشته !

چون هنوز فرهنگ سازی نشده تو جامعه!

صندلی ، قیچی ، ویولن (((((((((((((((

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      راست می گی ها منم که تو روز امتحان ریاضی ترم اول معاون گفت کی چپ دسته گفتم من گفت می خوای صندلی برو از پایین بیاور گفتم وظیفه ی منه دیدم وسط امتحانم گفتم ولش صندلی اما خیلی سخت بود واسم

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      منم چپ دستم.
      خیلی هم راضیم اخه چپ دستا 10%ازبقیه باهوش ترن.
      ولی موقع غذاخوردن وانجام کارها بماندخخ
      خسته ام از جانی که گرفتار تن است...

12. Top | #12
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      عزیزان چپ دست توجه کن که گزینه ی (4) رو به جای (1) نزنن!!

همه لطف خداست.
      ویرایش توسط mahdi nazari : 04 شهریور 1392 در ساعت 22:29

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      من هم دستم هم پام و هم گوشم چپه
      ولی با هر دو پا میتونم فوتبال بازی کنم و با هر دو دست غذا بخورم
      ضمنن توی کنکور رو صندلی دست راست نشستم

ضمنن به افتخار چپ دستای زیر یه کف مرتب:
      چارلی چاپلین، اسحاق نیوتن، لودویگ فان بتهوون، باخ، لئوناردو داوینچی، میکل‌آنژ، پیکاسو، شکسپیر، فریدریش نیچه، بیل گیتس، جرج مایکل، مهاتما گاندی، پیکاسو، امینم، ۵۰ سنت، جورج مایکل، آمیتا باچان، تام کروز، رابرت دنیرو، نیکول کیدمن، استیو مک کوئین، تیم آلن، سارا جسیکا پارکر، آنتونی پرکینز، سیلوستر استالونه، انجلینا جولی، لیدی گاگا، جیمی هندریکس، گونتر گراس، ماری کوری و ژولیوس سزار
      اینا هم هستن :
      رضا پهلوی
      گوگوش
      نوشاد عالمیان
      اوباما
      هیتلر
      بوش
      بزرگترین خطر در زمان پیروزی رخ میدهد.
      امضا؛ ناپلئون بناپارت

ویرایش توسط as1374 : 04 شهریور 1392 در ساعت 22:39

14. Top | #14
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من هم یه چپ دست هستم اما از بعضی حرفای دوستان تعجب میکنم مشکل غذا دیگه چه صیغه ایه؟ من نه در غذا خوردن با دست چپ مشکل دارم نه حتی با صندلی دست راست ...حیرونم ازشما

که میگید اصلا نتونستم با صندلی دست راست کاری کنم! آقا شما انسان هستید یخورده خودتونو با شرایط وفق بدید ! من خودم 6 سال آزمون قلم چی با صندلی سمت راست دادم! اینقد حرفه ای شده بودم که حتی بعضی وختا میگفتم بهم صندلی راست دست بدید بجای چپ! بعضی دوستان هم حرصشون میگیره میاند میگند اینا که تفاوتی نیست و همش الکیه! بله اگه هر کس بنیه کاری رو داشته باشه اما نخواد باهوش ترین آدم هم باشه به جایی نمیرسه! منظور این دانشمندان هم همینه! با تلاش وپشتکار و فکر در شرایط برابر چپ دستها موفق ترند! حالا ممکنه چپ دست باشی خنگ هم باشی قانون که نیست که!

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان از چپ دستی که بگذریم چپ گوشی واقعا خیلی جالبه !
      99 درصد مردم جهان راست گوشن

حالا یه موضوعی بگم واستون جالبه حتما
      من اگر الان یکی از همسایه هامون جارو برقی روشن کنه صداشو میشنوم !
      از چندتا دکتر پرسیدم . گفتن شما گوشت تیز تر از بقیه نیست . بلکه با کیفیت تر صدا ها رو تشخیص میده . یعنی همین الان صداهایی که گوش راستا میشنون ولی عکس العملی از سمت مغزشون نیست، اونا رو من کامل درک میکنم
      اگرم خواستید ببینید چپ گوشید یا نه . بگید توی یه فضای باز یکی از پشت صداتون کنه تا برگردین. اتفاقی البته . بعد معلوم میشه چپ گوشید یا نه
      که من حدس میزنم کسی توی این انجمن نباشه . شاید حداکثر یکی دو نفر
      بزرگترین خطر در زمان پیروزی رخ میدهد.
      امضا؛ ناپلئون بناپارت

ویرایش توسط as1374 : 04 شهریور 1392 در ساعت 23:39

صفحه 1 از 9 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن