راستش توی این انجمن چند بار بحث ایشون شد کسی راضی نبود میگفتن اون صوتهایی که از ایشون پخش شده با خود واقعیشون فرق داره موقع مشاوره گاهی خیلی بی اعصابند(کنتر احساسات ندارن و وقتی خسته اند یا مشکلی دارند خودشون رو کنترل نمیکنند که تاثیر بدی روی داوطلبی که کلی پول داده میگذارن) خب نمیدونم شما چطور یکسال از ایشون راضی بودید برام عجیبه.اول بگید اخلاقشون با شما چطور بود شاید با شما خوب رفتار کردند والا کسی از ایشون قاطعانه تعریف نمیکنه.در یک کلام مشاور کاربلد خیلی خوبه اما پیدا کردنش خیلی سخته.مشاور فقط یک کار باید بلد باشه اونم اینکه بازار کار رشته ها رو بشناسه و بدونه کدوم شهر باید بالاتر انتخاب بشه.بقیه اش به سلیقه خود شما ربط داره.ضمنا در زمینه ی کنکور هر چیز گرونی لزوما خوب نیست.
ونیز، پُر از توریستهایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا میدهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمیگذارند.
«جزء از کل»، استیو تولتز. ترجمه پیمان خاکسار،نشر چشمه
متاسفم ظاهرا خیلی ها ضربه روحی خوردند. میدونید غالبا یکسری که نمیدونم کی هستند(ولی حدس زدنش کار سختی نیست) مدام توی کامنتهای سایتهای مختلف میگن ایشون عالیه اون هم بدون دلیل و بعد ضربه آخر رو میزنند و میگن اگه میخواهید مطمئن بشید خودتون یک جلسه با ایشون مشاوره بگیرید ! نمیدونم هزینه یک جلسشون چقدره ولی چند صد تا از این یک جلسه ها میشه کلی پول.سالی یکبار بچه ها میان اینجا و راجع به ایشون میپرسن فقط به خاطر اون کامنتها و صوتها.
ونیز، پُر از توریستهایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا میدهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمیگذارند.
«جزء از کل»، استیو تولتز. ترجمه پیمان خاکسار،نشر چشمه
سلام خدمت دوستان عزیز.
بهترین روش برای انتخاب رشته اینه که خودتون با آموزش هایی که داخل اینترنت هست انجام بدید مثلا سایت گزینه دو و ...
بعد با یکی که دانشجو هست یه مشورت رایگان انجام بدید.
به هیچ وجه نباید برای این کار بیشتر از 50 هزار تومن خرج کرد.
یکی از دوستام پارسال انتخاب رشته کرده بود و اگر اشتباه نکنم 400 هزینه کرده بود .میگفت چند روز بعد توی پاساژ دیدم همون خانمه که برام به اسم مشاور ارشد انتخاب رشته کرده بود بهم گفت که از مانتو های ما دیدن کنید.((((: میگ میخ کوب شدم و یارو خودشم منو دید جیم شد.
در مورد آقای افشار هم عرض کنم که نمیدونم چه کاریه هر سایت کنکوری رو میرم زیرش نوشته شده آقای افشار خوبه و ... مثلا یه مطلب در مورد زمان اعلام نتایج هست زیرش نوشتن دکتر افشار خوب پیش بینی میکنه!آقا دیگ این حرفا چیه؟
به نظرم کسی که کارش درست باش این افراد رو استهدام نمیکنه که تعریفش کنن.
480 تومن خیلیه!
آقای افشار یه سری ویس در مورد انتخاب رشته توی کانالش گذاشته... همونا رو گوش بدین کافیه فکر کنم.
اینکه هر کسی از مشاوره خصوصی ایشون خوشش نمیاد و تعریف بد میکنه رو انسان بسیار صادق میدونین و کسی رو که از مشاورشون تعریف کنه رو آدمای مزدور و گماشته شده میدونین؛باعرض معذرت؛بسیار مضحکه!
من نمیدونم دوستان چه تعریفی از مشاور دارن تو ذهنشون؛نمیدونم تعریفشون اینه که با18 سال سن مشاور بیاد نازشونو بکشه و هلشون بده به سمت درس خوندن!
من توی تابستون پارسال به دلیل اینکه شهرمون درباره رشتم یعنی علوم انسانی هیچ ظرفیتی نداره و تعدادهم رشته ای ها خیلی کمه تصمیم گرفته فقط 2 ماه با ایشون مشاوره بگیرم و لم کار بیاد دستم!
تو این 2 ماه اولا بسیار وظیفه شناس بودند و هیچ موقع بدقولی نکردند!
با وجود دانش آموازای زیادش روی گزارش کار حساس بودند و اگر نمیفرستادیم یا کم کاری میکردیم برخورد میکردن!
تو تماسا واسه ی هر سوالی آماده بودند و حتی بعضا شوخی هم میکردن و انگیزه هم میدادن
تو ساعاتی که تعیین کرده بودند هرسوال میفرستادیم تانهایت2ساعت بعدجواب میدادن!
حتی بعد اون 2 ماه هم هم واسم پیامک میفرستادن و جویای اوضاعم بودن و هم سوالی رو که میفرستادم جواب میدادن!
رابطه بین مشاور و دانش آموز باید یا رابطه حرفه ای باشه و یه مشاور قرار نیست کسی رو هل بده تو درس خوندن و روابط عمیق عاطفی برقرار کنه!!!فقط قراره ابهاماتشو و سوالاتشو تو مسیر،برطرف کنه!
هر چند بند شخصا از کلیه مشاوران و دبیران کنکور که دارم به بقای این نوع پذیرش دانشگاه کمک میکنن متنفرم و از روی اجبار با ایشون مشاوره گرفتم ولی میتونم بگم که بسیار آدم وظیفه شناسی هستن و به اون مواردی که گفتن تو مشاوره خصوصی انجام میدن رو مو به مو انجام میدن!
با چند اظهار نظر سلیقه ای فضای مجازی یا حتی حقیقی به تخریب کسی نپردازید!و تا وقتی خودتون تجربه نداشتین اظهارات بقیه رو که از صحتشون اطمینان ندارین ؛نشر ندین!
موفق باشید
بنظرم اگه با مشاورشون مشکلی نداشتید برین..حضوریش قطعاا بهتره
هرچند بنظرم درمورد پزشکی دندون دارو به اولویتای خودتون بستگی داره و مشاورم قطعا نمیتونه معجزه کنه تو قبول شدن
درباره مشاورشونم که بحث شد واقعا انقد که بچه ها اینجا جو میدن وحشتناک نیست{من کااملااا راضی نبودم ولی ناراضیم نیستم}ممکنه گاهی بداخلاقی کنن ولی بنظرمن لازمه و از بی توجهی بهتره
![]()
ویرایش توسط naek : 08 مرداد 1397 در ساعت 17:50
ویرایش توسط naek : 08 مرداد 1397 در ساعت 22:22
سوالی داشتید یا منشن کنید یا خصوصی بفرستید
وگرنه امکان دیدنش نیست دیگه
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 10 مهمان)