X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 35
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sheyda3000 نمایش پست ها
      یه سوال
      مگه اینجور نیست که به جز علاقه مندی به شهر و دانشگاه هیچ ارزش منفاوتی بین انتخاب ۱ و انتخاب ۱۵۰ نیست؟؟
      پس چرا میرید پیش مشاوره کلیییی پول میدید تا بیاد کد رشته رو واستون تو برگه بنویسه

مگه نوشتنش سخته؟؟؟
      خب اگه علاقه رو هم بذاریم کنار از شهر های بزرگ و دانشگاه های رنک بالا شروع میکنیم تا جایی ک بخوایم دیگه

اگه فلسفه ی دیگه ای هست ممنون میشم بگیددد
      اخه کم پولیم نمیدن بعضیا جا انتخاب رشته
      مشاور واسه انتخاب رشته باید توضیح بده که دانشگاه های مختلف توی شهرهای مختلف چطورن....مثلا دندون یه شهری خوبه ولی پزشکیش نه و اگه پزشکی بهتر میخواد باید یه شهر دیگه بزنه
      کلا یه همچین توضیحاتی لازمه....مقایسه ی فاصله ی شهرها....اینکه خوابگاه میدن یا نه و اینجور چیزا

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeedei نمایش پست ها
      سلام به همگی.من خودم در طول سال با دکتر افشار مشاوره داشتم و راضی بودم ولی در این مورد فکر میکنین نیازه مشاوره بگیریم؟ اگه کسی با دکتر افشار انتخاب رشته انجام داده نظرشو بگه.
      راستش توی این انجمن چند بار بحث ایشون شد کسی راضی نبود میگفتن اون صوتهایی که از ایشون پخش شده با خود واقعیشون فرق داره موقع مشاوره گاهی خیلی بی اعصابند(کنتر احساسات ندارن و وقتی خسته اند یا مشکلی دارند خودشون رو کنترل نمیکنند که تاثیر بدی روی داوطلبی که کلی پول داده میگذارن) خب نمیدونم شما چطور یکسال از ایشون راضی بودید برام عجیبه.اول بگید اخلاقشون با شما چطور بود شاید با شما خوب رفتار کردند والا کسی از ایشون قاطعانه تعریف نمیکنه.در یک کلام مشاور کاربلد خیلی خوبه اما پیدا کردنش خیلی سخته.مشاور فقط یک کار باید بلد باشه اونم اینکه بازار کار رشته ها رو بشناسه و بدونه کدوم شهر باید بالاتر انتخاب بشه.بقیه اش به سلیقه خود شما ربط داره.ضمنا در زمینه ی کنکور هر چیز گرونی لزوما خوب نیست.
      ونیز، پُر از توریست‌هایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا می‌دهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمی‌گذارند.

«جزء از کل»، استیو تولتز. ترجمه پیمان خاکسار،نشر چشمه

3. Top | #18
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط last shot نمایش پست ها
      راستش توی این انجمن چند بار بحث ایشون شد کسی راضی نبود میگفتن اون صوتهایی که از ایشون پخش شده با خود واقعیشون فرق داره موقع مشاوره گاهی خیلی بی اعصابند(کنتر احساسات ندارن و وقتی خسته اند یا مشکلی دارند خودشون رو کنترل نمیکنند که تاثیر بدی روی داوطلبی که کلی پول داده میگذارن) خب نمیدونم شما چطور یکسال از ایشون راضی بودید برام عجیبه.اول بگید اخلاقشون با شما چطور بود شاید با شما خوب رفتار کردند والا کسی از ایشون قاطعانه تعریف نمیکنه.در یک کلام مشاور کاربلد خیلی خوبه اما پیدا کردنش خیلی سخته.مشاور فقط یک کار باید بلد باشه اونم اینکه بازار کار رشته ها رو بشناسه و بدونه کدوم شهر باید بالاتر انتخاب بشه.بقیه اش به سلیقه خود شما ربط داره.ضمنا در زمینه ی کنکور هر چیز گرونی لزوما خوب نیست.
      من هزينه مشاوره رو پرداخت كردم
      بعد از اولين تماس باهاشون ديگه زنگ نزدم چون ضرر رواني كه ميزد خيلي بيشتر از كمكش بود
      ويس هاشون هيچ شباهتي با خودشون نداره

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ebrahim999 نمایش پست ها
      من هزينه مشاوره رو پرداخت كردم
      بعد از اولين تماس باهاشون ديگه زنگ نزدم چون ضرر رواني كه ميزد خيلي بيشتر از كمكش بود
      ويس هاشون هيچ شباهتي با خودشون نداره
      متاسفم ظاهرا خیلی ها ضربه روحی خوردند. میدونید غالبا یکسری که نمیدونم کی هستند(ولی حدس زدنش کار سختی نیست) مدام توی کامنتهای سایتهای مختلف میگن ایشون عالیه اون هم بدون دلیل و بعد ضربه آخر رو میزنند و میگن اگه میخواهید مطمئن بشید خودتون یک جلسه با ایشون مشاوره بگیرید ! نمیدونم هزینه یک جلسشون چقدره ولی چند صد تا از این یک جلسه ها میشه کلی پول.سالی یکبار بچه ها میان اینجا و راجع به ایشون میپرسن فقط به خاطر اون کامنتها و صوتها.
      ونیز، پُر از توریست‌هایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا می‌دهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمی‌گذارند.

«جزء از کل»، استیو تولتز. ترجمه پیمان خاکسار،نشر چشمه

5. Top | #20
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام خدمت دوستان عزیز.
      بهترین روش برای انتخاب رشته اینه که خودتون با آموزش هایی که داخل اینترنت هست انجام بدید مثلا سایت گزینه دو و ...
      بعد با یکی که دانشجو هست یه مشورت رایگان انجام بدید.
      به هیچ وجه نباید برای این کار بیشتر از 50 هزار تومن خرج کرد.
      یکی از دوستام پارسال انتخاب رشته کرده بود و اگر اشتباه نکنم 400 هزینه کرده بود .میگفت چند روز بعد توی پاساژ دیدم همون خانمه که برام به اسم مشاور ارشد انتخاب رشته کرده بود بهم گفت که از مانتو های ما دیدن کنید.((((: میگ میخ کوب شدم و یارو خودشم منو دید جیم شد.
      در مورد آقای افشار هم عرض کنم که نمیدونم چه کاریه هر سایت کنکوری رو میرم زیرش نوشته شده آقای افشار خوبه و ... مثلا یه مطلب در مورد زمان اعلام نتایج هست زیرش نوشتن دکتر افشار خوب پیش بینی میکنه!آقا دیگ این حرفا چیه؟
      به نظرم کسی که کارش درست باش این افراد رو استهدام نمیکنه که تعریفش کنن.

6. Top | #21
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      480 تومن خیلیه !
      آقای افشار یه سری ویس در مورد انتخاب رشته توی کانالش گذاشته... همونا رو گوش بدین کافیه فکر کنم.

7. Top | #22
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط last shot نمایش پست ها
      متاسفم ظاهرا خیلی ها ضربه روحی خوردند. میدونید غالبا یکسری که نمیدونم کی هستند(ولی حدس زدنش کار سختی نیست) مدام توی کامنتهای سایتهای مختلف میگن ایشون عالیه اون هم بدون دلیل و بعد ضربه آخر رو میزنند و میگن اگه میخواهید مطمئن بشید خودتون یک جلسه با ایشون مشاوره بگیرید ! نمیدونم هزینه یک جلسشون چقدره ولی چند صد تا از این یک جلسه ها میشه کلی پول.سالی یکبار بچه ها میان اینجا و راجع به ایشون میپرسن فقط به خاطر اون کامنتها و صوتها.
      اینکه هر کسی از مشاوره خصوصی ایشون خوشش نمیاد و تعریف بد میکنه رو انسان بسیار صادق میدونین و کسی رو که از مشاورشون تعریف کنه رو آدمای مزدور و گماشته شده میدونین؛باعرض معذرت؛بسیار مضحکه!
      من نمیدونم دوستان چه تعریفی از مشاور دارن تو ذهنشون؛نمیدونم تعریفشون اینه که با18 سال سن مشاور بیاد نازشونو بکشه و هلشون بده به سمت درس خوندن!
      من توی تابستون پارسال به دلیل اینکه شهرمون درباره رشتم یعنی علوم انسانی هیچ ظرفیتی نداره و تعدادهم رشته ای ها خیلی کمه تصمیم گرفته فقط 2 ماه با ایشون مشاوره بگیرم و لم کار بیاد دستم!
      تو این 2 ماه اولا بسیار وظیفه شناس بودند و هیچ موقع بدقولی نکردند!
      با وجود دانش آموازای زیادش روی گزارش کار حساس بودند و اگر نمیفرستادیم یا کم کاری میکردیم برخورد میکردن!
      تو تماسا واسه ی هر سوالی آماده بودند و حتی بعضا شوخی هم میکردن و انگیزه هم میدادن
      تو ساعاتی که تعیین کرده بودند هرسوال میفرستادیم تانهایت2ساعت بعدجواب میدادن!
      حتی بعد اون 2 ماه هم هم واسم پیامک میفرستادن و جویای اوضاعم بودن و هم سوالی رو که میفرستادم جواب میدادن!
      رابطه بین مشاور و دانش آموز باید یا رابطه حرفه ای باشه و یه مشاور قرار نیست کسی رو هل بده تو درس خوندن و روابط عمیق عاطفی برقرار کنه!!!فقط قراره ابهاماتشو و سوالاتشو تو مسیر،برطرف کنه!
      هر چند بند شخصا از کلیه مشاوران و دبیران کنکور که دارم به بقای این نوع پذیرش دانشگاه کمک میکنن متنفرم و از روی اجبار با ایشون مشاوره گرفتم ولی میتونم بگم که بسیار آدم وظیفه شناسی هستن و به اون مواردی که گفتن تو مشاوره خصوصی انجام میدن رو مو به مو انجام میدن!
      با چند اظهار نظر سلیقه ای فضای مجازی یا حتی حقیقی به تخریب کسی نپردازید!و تا وقتی خودتون تجربه نداشتین اظهارات بقیه رو که از صحتشون اطمینان ندارین ؛نشر ندین!
      موفق باشید

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بنظرم اگه با مشاورشون مشکلی نداشتید برین..حضوریش قطعاا بهتره
      هرچند بنظرم درمورد پزشکی دندون دارو به اولویتای خودتون بستگی داره و مشاورم قطعا نمیتونه معجزه کنه تو قبول شدن
      درباره مشاورشونم که بحث شد واقعا انقد که بچه ها اینجا جو میدن وحشتناک نیست{من کااملااا راضی نبودم ولی ناراضیم نیستم}ممکنه گاهی بداخلاقی کنن ولی بنظرمن لازمه و از بی توجهی بهتره
      ویرایش توسط naek : 08 مرداد 1397 در ساعت 17:50

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط negar_a نمایش پست ها
      بنظرم اگه با مشاورشون مشکلی نداشتید برین..حضوریش قطعاا بهتره
      هرچند بنظرم درمورد پزشکی دندون دارو به اولویتای خودتون بستگی داره و مشاورم قطعا نمیتونه معجزه کنه تو قبول شدن
      درباره مشاورشونم که بحث شد واقعا انقد که بچه ها اینجا جو میدن وحشتناک نیست{من کااملااا راضی نبودم ولی ناراضیم نیستم}ممکنه گاهی بداخلاقی کنن ولی بنظرمن لازمه و از بی توجهی بهتره
      من چندبار نظرمو در مورد ایشون گفتم ولی توسط افراد گماشته ایشون حذف شده.
      ایشون واقعا وحشتناک هستند.
      اگر باور ندارید پولتون رو به ایشون بدید و آینده خودتون رو تباه کنید. انتخاب با شماست.

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Akhm نمایش پست ها
      اگر باور ندارید پولتون رو به ایشون بدید و آینده خودتون رو تباه کنید. انتخاب با شماست.
      افراد گماشته
      من امسال4/5 ماه شاگردشون بودم
      اذر+از اواخر اسفند تاکنکور
      خودمم کاملا تاییدشون نمیکنم ولی بهرحال نظرمو گفتم
      واس انتخاب رشتم که گفتم بنظرم اگه فقط بخواین 3تا رشته اولو برین نیاز چندانی به مشاور نیست..
      ویرایش توسط naek : 08 مرداد 1397 در ساعت 22:22

11. Top | #26
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Akhm نمایش پست ها
      خيلي خودتو جدي گرفتي استاد
      انقد بيكاره بياد ادم بگماره كه صادي شكا ب بقيه نرسه!
      نكشيمون افشاگر!
      تهمت زدن كه كار نداره!منم ميگم يه مشاور ديگ تو رو گماشته تا افشارو خراب كني!مثل آبه خوردنه بي سند تهمت زدن!انقد ارزش نداره كنكور كه ادم شراف خودشو ناديده بگيره

12. Top | #27
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mehran1378 نمایش پست ها
      خيلي خودتو جدي گرفتي استاد
      انقد بيكاره بياد ادم بگماره كه صادي شكا ب بقيه نرسه!
      نكشيمون افشاگر!
      تهمت زدن كه كار نداره!منم ميگم يه مشاور ديگ تو رو گماشته تا افشارو خراب كني!مثل آبه خوردنه بي سند تهمت زدن!انقد ارزش نداره كنكور كه ادم شراف خودشو ناديده بگيره
      من اواسط تابستان با ایشون مشاوره داشتم تا اون مدت 2 فصل فیزیک رو خونده بودم وقتی بهش گفتم دوباره همون دو فصل رو تو برنامم میداد می گفتم بابا بخدا خوندم یک دفعه هم که
      گفتم رفتم خودم فصل 3 رو خوندم دعوام کرد و گفت مگه مشاور نداری خب مثلا" دکتر " 10 بار بهت گفتم گوش ندادی

13. Top | #28
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      به همه یجور برنامه میده حیف پول بابام

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط civ6 نمایش پست ها
      من اواسط تابستان با ایشون مشاوره داشتم تا اون مدت 2 فصل فیزیک رو خونده بودم وقتی بهش گفتم دوباره همون دو فصل رو تو برنامم میداد می گفتم بابا بخدا خوندم یک دفعه هم که
      گفتم رفتم خودم فصل 3 رو خوندم دعوام کرد و گفت مگه مشاور نداری خب مثلا" دکتر " 10 بار بهت گفتم گوش ندادی
      ب منم برنامه تکراری میداد...حیف پولم

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeedei نمایش پست ها
      برای هیچ موسسه ای کار نمیکنه .از لحاظ مطمین بودن که حله فقط هزینش بالاس(تلفنی480حضوری600)
      ماهانه؟:/
      چه خبره بابا
      خفن ترش میان ۱۵۰ یا ۲۰۰ میگیرن شخصی برنامه میدن و نتیجه هم میگیرن
      سوالی داشتید یا منشن کنید یا خصوصی بفرستید
      وگرنه امکان دیدنش نیست دیگه

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 10 مهمان)