X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 35 از 35
    1. Top | #31
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط matrooke نمایش پست ها
      ماهانه؟:/
      چه خبره بابا
      خفن ترش میان ۱۵۰ یا ۲۰۰ میگیرن شخصی برنامه میدن و نتیجه هم میگیرن
      متاسفانه با ویس هاش بچه هار و فریب میده منم گول خوردم

2. Top | #32
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط last shot نمایش پست ها
      راستش توی این انجمن چند بار بحث ایشون شد کسی راضی نبود میگفتن اون صوتهایی که از ایشون پخش شده با خود واقعیشون فرق داره موقع مشاوره گاهی خیلی بی اعصابند(کنتر احساسات ندارن و وقتی خسته اند یا مشکلی دارند خودشون رو کنترل نمیکنند که تاثیر بدی روی داوطلبی که کلی پول داده میگذارن) خب نمیدونم شما چطور یکسال از ایشون راضی بودید برام عجیبه.اول بگید اخلاقشون با شما چطور بود شاید با شما خوب رفتار کردند والا کسی از ایشون قاطعانه تعریف نمیکنه.در یک کلام مشاور کاربلد خیلی خوبه اما پیدا کردنش خیلی سخته.مشاور فقط یک کار باید بلد باشه اونم اینکه بازار کار رشته ها رو بشناسه و بدونه کدوم شهر باید بالاتر انتخاب بشه.بقیه اش به سلیقه خود شما ربط داره.ضمنا در زمینه ی کنکور هر چیز گرونی لزوما خوب نیست.
      اره اولاش که بعضی قوانینو رعایت نمیکردم عصبانی میشدن و همین باعث میشد من دیگه تا اخر سال اون اشتباهو تکرار نکنم به نظر من این اهرم فشار میتونه موثر باشه(بیشتر از بی نظمی و کم کاری عصبانی میشدن که برای من عاملی شد که بهتر کار کنم)

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mehran1378 نمایش پست ها
      اینکه هر کسی از مشاوره خصوصی ایشون خوشش نمیاد و تعریف بد میکنه رو انسان بسیار صادق میدونین و کسی رو که از مشاورشون تعریف کنه رو آدمای مزدور و گماشته شده میدونین؛باعرض معذرت؛بسیار مضحکه!
      من نمیدونم دوستان چه تعریفی از مشاور دارن تو ذهنشون؛نمیدونم تعریفشون اینه که با18 سال سن مشاور بیاد نازشونو بکشه و هلشون بده به سمت درس خوندن!
      من توی تابستون پارسال به دلیل اینکه شهرمون درباره رشتم یعنی علوم انسانی هیچ ظرفیتی نداره و تعدادهم رشته ای ها خیلی کمه تصمیم گرفته فقط 2 ماه با ایشون مشاوره بگیرم و لم کار بیاد دستم!
      تو این 2 ماه اولا بسیار وظیفه شناس بودند و هیچ موقع بدقولی نکردند!
      با وجود دانش آموازای زیادش روی گزارش کار حساس بودند و اگر نمیفرستادیم یا کم کاری میکردیم برخورد میکردن!
      تو تماسا واسه ی هر سوالی آماده بودند و حتی بعضا شوخی هم میکردن و انگیزه هم میدادن
      تو ساعاتی که تعیین کرده بودند هرسوال میفرستادیم تانهایت2ساعت بعدجواب میدادن!
      حتی بعد اون 2 ماه هم هم واسم پیامک میفرستادن و جویای اوضاعم بودن و هم سوالی رو که میفرستادم جواب میدادن!
      رابطه بین مشاور و دانش آموز باید یا رابطه حرفه ای باشه و یه مشاور قرار نیست کسی رو هل بده تو درس خوندن و روابط عمیق عاطفی برقرار کنه!!!فقط قراره ابهاماتشو و سوالاتشو تو مسیر،برطرف کنه!
      هر چند بند شخصا از کلیه مشاوران و دبیران کنکور که دارم به بقای این نوع پذیرش دانشگاه کمک میکنن متنفرم و از روی اجبار با ایشون مشاوره گرفتم ولی میتونم بگم که بسیار آدم وظیفه شناسی هستن و به اون مواردی که گفتن تو مشاوره خصوصی انجام میدن رو مو به مو انجام میدن!
      با چند اظهار نظر سلیقه ای فضای مجازی یا حتی حقیقی به تخریب کسی نپردازید!و تا وقتی خودتون تجربه نداشتین اظهارات بقیه رو که از صحتشون اطمینان ندارین ؛نشر ندین!
      موفق باشید
      مضحک ادبیات شماست .کسی که نمیتونه بدون بی احترامی نظر مخالفش رو بیان کنه قطعا داره جانبداری میکنه برخلاف شما من بارها با بچه های دانش آموز ایشون صحبت کردم با دلیل میگفتن چرا بده و چرا خوبه اما شما توان درک بررسی بی طرفانه رو ندارید مشاوری که کلی پول میگیره باید بتونه انگیزشی رو در حد عالی کار کنه اگه قراره دانش اموز قوی قوی بمونه و ضعیف ضعیف بمونه این آقا داره این وسط چکار میکنه؟اصل کار هل دادن همون دانش آموز کم کاره! خب بله برای یک فرد با طرز فکر قرون وسطایی مثل شما اگه کسی به من بدی نکرد پس من باید چشمم رو روی نکات منفیش ببندم!اگه به کسی جز من آسیب وارد شد چون من تجربه ی اون آسیب رو نداشتم نباید مداخله کنم.راستش خیلی رک بهتون میگم شما در حدی نیستید که حتی بخواهید راجع به نظر من اظهار نظر کنید میدونید چرا ؟چون سلاحتون توهینه.شخصیت شما خیلی پایینتر از اونی هست که دیگه جوابتون رو بدم. دیگه هم گفتار سطح پایینتون رو قرار نیست در این انجمن ببینم .بلاک شدی.
      ونیز، پُر از توریست‌هایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا می‌دهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمی‌گذارند.

«جزء از کل»، استیو تولتز. ترجمه پیمان خاکسار،نشر چشمه

4. Top | #34
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      به پیر به پیغمبر انتخاب رشته مشاوره نمیخواد
      جیب اینارو پر نکنین پولتون زیاده بیاین بدین من براتون انتخاب رشته کنم
      اول علاقه به رشته دوم شهر خوب به این ترتیب sort کنین دیگه هیچ چیزی نمیخواد جز اطلاعات در مورد رشته ها که اونهم توی نت پره همین فروم هم کلی تاپیک داره
      سوالی هم داشتین منو منشن کنین بپرسین
      اصلا درک نمیکنم اینایی ک میرن مشاوره انتخاب رشته
      بعدا چطور میخواین زندگیتونو بچرخونین؟
      خوشا دیدار ما در خواب ...

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mehran1378 نمایش پست ها
      خيلي خودتو جدي گرفتي استاد
      انقد بيكاره بياد ادم بگماره كه صادي شكا ب بقيه نرسه!
      نكشيمون افشاگر!
      تهمت زدن كه كار نداره!منم ميگم يه مشاور ديگ تو رو گماشته تا افشارو خراب كني!مثل آبه خوردنه بي سند تهمت زدن!انقد ارزش نداره كنكور كه ادم شراف خودشو ناديده بگيره
      بنده نوجوانان بی گناهی که در دام ایشون می افتند را جدی گرفتم نه خودم را.
      اصراری ندارم باور کنید. در انتهای پیامم ذکر کردم انتخاب با شماست.

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 6 مهمان)