مضحک ادبیات شماست .کسی که نمیتونه بدون بی احترامی نظر مخالفش رو بیان کنه قطعا داره جانبداری میکنه برخلاف شما من بارها با بچه های دانش آموز ایشون صحبت کردم با دلیل میگفتن چرا بده و چرا خوبه اما شما توان درک بررسی بی طرفانه رو ندارید مشاوری که کلی پول میگیره باید بتونه انگیزشی رو در حد عالی کار کنه اگه قراره دانش اموز قوی قوی بمونه و ضعیف ضعیف بمونه این آقا داره این وسط چکار میکنه؟اصل کار هل دادن همون دانش آموز کم کاره! خب بله برای یک فرد با طرز فکر قرون وسطایی مثل شما اگه کسی به من بدی نکرد پس من باید چشمم رو روی نکات منفیش ببندم!اگه به کسی جز من آسیب وارد شد چون من تجربه ی اون آسیب رو نداشتم نباید مداخله کنم.راستش خیلی رک بهتون میگم شما در حدی نیستید که حتی بخواهید راجع به نظر من اظهار نظر کنید میدونید چرا ؟چون سلاحتون توهینه.شخصیت شما خیلی پایینتر از اونی هست که دیگه جوابتون رو بدم. دیگه هم گفتار سطح پایینتون رو قرار نیست در این انجمن ببینم .بلاک شدی.
ونیز، پُر از توریستهایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا میدهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمیگذارند.
«جزء از کل»، استیو تولتز. ترجمه پیمان خاکسار،نشر چشمه
به پیر به پیغمبر انتخاب رشته مشاوره نمیخواد
جیب اینارو پر نکنین پولتون زیاده بیاین بدین من براتون انتخاب رشته کنم
اول علاقه به رشته دوم شهر خوب به این ترتیب sort کنیندیگه هیچ چیزی نمیخواد جز اطلاعات در مورد رشته ها که اونهم توی نت پره همین فروم هم کلی تاپیک داره
سوالی هم داشتین منو منشن کنین بپرسین
اصلا درک نمیکنم اینایی ک میرن مشاوره انتخاب رشته
بعدا چطور میخواین زندگیتونو بچرخونین؟![]()
خوشا دیدار ما در خواب ...
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 6 مهمان)