ب این ک:
نفهم ترین عضو بدن ، دله !
صب تا شب براش توضیح میدی ، باز شب که میشه ، میپرسه چرا ؟
دلتنگ ک باشی حتی ی تشابه اسمی هم نابودت میکنه
ب این ک:
نفهم ترین عضو بدن ، دله !
صب تا شب براش توضیح میدی ، باز شب که میشه ، میپرسه چرا ؟
دلتنگ ک باشی حتی ی تشابه اسمی هم نابودت میکنه
به اینکه ینی یه روز خوب میاد ، که ما همو نکشیم؟ به هم ، نگاه بد نکنیم؟ درست مثل بچگیا تو دبستان؟ هیچ کدوممون نباشیم بیکار ، دنبال داشتن سهمیه ، واس اینکه خسته نشیم اینبار ، من میرونم ، تو بشین کنار![]()
" God is that infinite All of which man knows himself to be a finite part "
|خداوند ، آن بی نهایتی است که هر انسانی خودش را یک بخش محدود از آن میداند|
گویند شیخ ابو سعید ابوالخیر چند درهم اندوخته بود تا به زیارت كعبه رود. با كاروانی همراه شد و چون توانایی پرداخت برای مركبی نداشت، پیاده سفر كرده و خدمت دیگران میكرد.
تا در منزلی فرود آمدند و شیخ برای جمع اوری هیزم به اطراف رفت. زیر درختی، مرد ژنده پوشی با حالی پریشان دید و از احوال وی جویا شد. دریافت كه از خجالت اهل و عیال در عدم كسب روزی به اینجا پناه آورده است و هفته ای است كه خود و خانواده اش در گرسنگی به سر برده اند.
شیخ چند درهم اندوخته خود را به وی داد و گفت برو .
مرد بینوا گفت: مرا رضایت نیست تو در سفر حج در حرج باشی تا من برای فرزندانم توشه ای ببرم.
شیخ گفت:
حج من، تو بودی و اگر هفت بار گرد تو طواف كنم به ز آنكه هفتاد بار زیارت آن بنا كنم..
برای انکساگر بتوانم یک دل را از شکستن باز دارم،به بیهودگی زندگی نخواهم کرد .که ایمان دارد ناممکن وجودندارد/دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
اگر یارای آن داشته باشم که یک تن را از رنج برهانم ، یا دردی را تسکین بخشم ، یا انسانی تنها را یاری کنم، که دیگر بار بسوی شادی بازگردد ، به عبث زندگی نخواهم کرد
من برای این هدف می خواهم پزشک شوم
برای انکساگر بتوانم یک دل را از شکستن باز دارم،به بیهودگی زندگی نخواهم کرد .که ایمان دارد ناممکن وجودندارد/دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
اگر یارای آن داشته باشم که یک تن را از رنج برهانم ، یا دردی را تسکین بخشم ، یا انسانی تنها را یاری کنم، که دیگر بار بسوی شادی بازگردد ، به عبث زندگی نخواهم کرد
من برای این هدف می خواهم پزشک شوم
به چیزای خاک برسری![]()
به این که تا الان سینماتیکو نبستم ، دینامیکم باید ببندم تا فردا
ولی همه اش توی انجمن آنلاینم
احمق آن کسی ست که برای باور خود ، دنبال دلیل است ...
و احمق تر کسی ست که عمر اش را صرف باور دیگران کند!
به اینکه چرا آب و برق ما مجانی نیس ؟
خونه هامونم خودمون خریدیم نه کسی
مردم هم شدن نوکر سپاه و ارتش نه اینکه اونا نوکر مردم باشن
اسلام واقعی هم ک دیگ تو کشورمون نیس !
والا هیچی ک قرار بوده بشه نشده ؟
چرا ؟ چرا کسی پاسخ گو نیس ؟
( تحت تعقیب وزارت اطلاعات قرار میگیرد )
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
به دوتا چیز
1- امیدوارم کسی از اینکه توی چت باکس جواب کسی رو نمیدم ناراحت نشن چون خیلی وقت پیش ، یه پیشامدی بوجود اومد که قول دادم توی چت باکس حرف نزنم دیگه
2- کاش چند تا دانشجوی پزشکی خوب و باشخصیت وجود داشتن باهاشون یک گروهی میزدیم و صحبت های خوب خوب میکردیم![]()
ب اینکه یه روزی میشه سرزمینای از دست رفتمونو ؛ پس بگیریم
خیلی به عقب برنگردین ،ب کم قانع ام
سرزمینایی ک زمان قاجاری های بی کفایت ازمون گرفتنو میگم
با اینکه اصلا ب سیاست علاقمند نیستم و کوچکترین دلبستگی ب دنیا ندارم و همه رو پوچ و خودمونو فانی می دونم
اما خیلی دلم می خواد این اتفاق بیفته![]()
در حال حاضر 143 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 143 مهمان)