ب این ک:
نفهم ترین عضو بدن ، دله !
صب تا شب براش توضیح میدی ، باز شب که میشه ، میپرسه چرا ؟
دلتنگ ک باشی حتی ی تشابه اسمی هم نابودت میکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
ب این ک:
نفهم ترین عضو بدن ، دله !
صب تا شب براش توضیح میدی ، باز شب که میشه ، میپرسه چرا ؟
دلتنگ ک باشی حتی ی تشابه اسمی هم نابودت میکنه
به شنبه هفته بعد
خدا به خیر بگذرونه
:y (668)::y (668):
به اینکه ینی یه روز خوب میاد ، که ما همو نکشیم؟ به هم ، نگاه بد نکنیم؟ درست مثل بچگیا تو دبستان؟ هیچ کدوممون نباشیم بیکار ، دنبال داشتن سهمیه ، واس اینکه خسته نشیم اینبار ، من میرونم ، تو بشین کنار :)
ب بدبختی
ب دونفر فک میکنم
گویند شیخ ابو سعید ابوالخیر چند درهم اندوخته بود تا به زیارت كعبه رود. با كاروانی همراه شد و چون توانایی پرداخت برای مركبی نداشت، پیاده سفر كرده و خدمت دیگران میكرد.
تا در منزلی فرود آمدند و شیخ برای جمع اوری هیزم به اطراف رفت. زیر درختی، مرد ژنده پوشی با حالی پریشان دید و از احوال وی جویا شد. دریافت كه از خجالت اهل و عیال در عدم كسب روزی به اینجا پناه آورده است و هفته ای است كه خود و خانواده اش در گرسنگی به سر برده اند.
شیخ چند درهم اندوخته خود را به وی داد و گفت برو .
مرد بینوا گفت: مرا رضایت نیست تو در سفر حج در حرج باشی تا من برای فرزندانم توشه ای ببرم.
شیخ گفت:
حج من، تو بودی و اگر هفت بار گرد تو طواف كنم به ز آنكه هفتاد بار زیارت آن بنا كنم..
به چیزای خاک برسری :|:yahoo (20):
:| به این که تا الان سینماتیکو نبستم ، دینامیکم باید ببندم تا فردا :yahoo (31): ولی همه اش توی انجمن آنلاینم
به اینکه چرا آب و برق ما مجانی نیس ؟
خونه هامونم خودمون خریدیم نه کسی :|
مردم هم شدن نوکر سپاه و ارتش نه اینکه اونا نوکر مردم باشن
اسلام واقعی هم ک دیگ تو کشورمون نیس !
والا هیچی ک قرار بوده بشه نشده ؟
چرا ؟ چرا کسی پاسخ گو نیس ؟
( تحت تعقیب وزارت اطلاعات قرار میگیرد )
به امتحان فارمااااااااااااا که شنبه اینده هست ولی استرسش ادمو نابود میکنه:yahoo (117):
چ قدر گرفتن بعضی از تصمیما سخته:yahoo (117):امیدوارم کار درست رو انجام داده باشم
:yahoo (105):به دوتا چیز
1- امیدوارم کسی از اینکه توی چت باکس جواب کسی رو نمیدم ناراحت نشن چون خیلی وقت پیش ، یه پیشامدی بوجود اومد که قول دادم توی چت باکس حرف نزنم دیگه
2- کاش چند تا دانشجوی پزشکی خوب و باشخصیت وجود داشتن باهاشون یک گروهی میزدیم و صحبت های خوب خوب میکردیم :(
ب اینکه یه روزی میشه سرزمینای از دست رفتمونو ؛ پس بگیریم
خیلی به عقب برنگردین ،ب کم قانع ام :yahoo (20):
سرزمینایی ک زمان قاجاری های بی کفایت ازمون گرفتنو میگم
با اینکه اصلا ب سیاست علاقمند نیستم و کوچکترین دلبستگی ب دنیا ندارم و همه رو پوچ و خودمونو فانی می دونم
اما خیلی دلم می خواد این اتفاق بیفته:yahoo (9)::yahoo (20)::yahoo (8):