فیلم هیولا رو ببینم یا چی؟![]()
به این برادر و اینکه چرا و چگونه با اهنگاش با روح و روانم بازی میکنه
به اینکه دلم میخواد اینجا زندگی کنم
به ایشون...ایشان عند خشن بودن عند جذابیت.عند آدرنالین.عند وصلت و امر خیر با نوامیس دشمنان و ... منتظرم فیلمش بیاد شدید
به اون روز و اینکه چرا اینقد بد گذشت
به اون روز و اینکه میدونم خیلی خوش میگذره
به کنکور(بخونید برزخ) ...مثل همیشه
و به یه چیزای دیگه که نمیشه عکسشو گذاشت وایلد رز میاد بنم میکنه از همه جا![]()
به این که دلم میخواد حال یکیو بگیرم ولی از این روحیه ها ندارم نه که عرضشو نداشته باشما چرا خوبم دارم ولی ارزششو نداره
پس برم به گزینه بعدی ینی درسام فک کنم![]()
ب اینکه هر موقع دیرت شده و عجله داری یه راننده اتوبوس خسته ولش گیرت میاد که زحمت نمیده ب خودش یکم گاز بده تو هم هی خودتو میخوری بعدم ک بهش میگی محل نمیده
ولی کافیه فقط وقت داشته باشیو عجله نداشته باشی آنچنان مث جت با سرعت میره نمی فهمی کی رسیدی!!!![]()
خدا همیشه انلاینه ... کافیه دلت رو بروز رسانی کنی... اون موقع می بینی ک در تک تک لحظات کنارت بوده و هست و خواهد بود...
به اینکه ...
چند ماهه نیومده بودم اینجا، حالا که برگشتم دریغ از یک پیام ، دریغ از یک دوست، دریغ از روزگار ... کلهم یکجا دریغ
شاد باشید دوستان، همین![]()
به تعویق
اگر پیام ندادی و به اینستاگرام نماینده ها نرفتی همین الان برو چون الان 10 دقیقه وقت نگذاری اگه نری و هر کسی نماینده شهر خودش رو نگه که به تعویق رای مثبت بده بعدا پشیمون میشی که چرا به نماینده هام نگفتم رای بدن و گذاشتم قلم چی به پول برسه و من ضرر کنم پس همین الان به نماینده شهرت پیام بده و برو اینستاگرامش کامنت بگذاز چون کامنت خیلی مهمتر و علنی تر هست
اقا یه چیز جالب توو انجمن های خارجی وقتی ادم بن میشه ادم
افلاین چک کردنی هم میگه ای پی شما به و اصلا انجمن رو لود نمیکنه
چ جلب
![]()
ب این بیشعورایی ک کنارم نشستن تو کتابخونه دارن ناهار نشخوار میکنن![]()
خدا همیشه انلاینه ... کافیه دلت رو بروز رسانی کنی... اون موقع می بینی ک در تک تک لحظات کنارت بوده و هست و خواهد بود...
در حال حاضر 166 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 166 مهمان)