فیلم هیولا رو ببینم یا چی؟:yahoo (35):
نمایش نسخه قابل چاپ
فیلم هیولا رو ببینم یا چی؟:yahoo (35):
به این برادر و اینکه چرا و چگونه با اهنگاش با روح و روانم بازی میکنه
به اینکه دلم میخواد اینجا زندگی کنم
به ایشون...ایشان عند خشن بودن عند جذابیت.عند آدرنالین.عند وصلت و امر خیر با نوامیس دشمنان و ... منتظرم فیلمش بیاد شدید
به اون روز و اینکه چرا اینقد بد گذشت :|
به اون روز و اینکه میدونم خیلی خوش میگذره :|
به کنکور(بخونید برزخ) ...مثل همیشه
و به یه چیزای دیگه که نمیشه عکسشو گذاشت وایلد رز میاد بنم میکنه از همه جا :|
به این که دلم میخواد حال یکیو بگیرم ولی از این روحیه ها ندارم نه که عرضشو نداشته باشما چرا خوبم دارم ولی ارزششو نداره:))
پس برم به گزینه بعدی ینی درسام فک کنم:|
به ۱۴ تیر و این که چی میشه اگه بشه ۱۵ مرداد:yahoo (117):
کلا به کنکور و مشتقات ش:/
ب اینکه هر موقع دیرت شده و عجله داری یه راننده اتوبوس خسته ولش گیرت میاد که زحمت نمیده ب خودش یکم گاز بده تو هم هی خودتو میخوری بعدم ک بهش میگی محل نمیده
ولی کافیه فقط وقت داشته باشیو عجله نداشته باشی آنچنان مث جت با سرعت میره نمی فهمی کی رسیدی!!!:|
به اینکه ...
چند ماهه نیومده بودم اینجا، حالا که برگشتم دریغ از یک پیام ، دریغ از یک دوست، دریغ از روزگار ... کلهم یکجا دریغ :yahoo (20):
شاد باشید دوستان، همین:yahoo (90):
ب اینکه من کلیک کنم رو یه موضوعی ولش نمیکنم :(
ب اینکه احساست من ب تعادل رسید
ولی ب خاطر حال بدم چ کارا ک نکردم
از انصراف یونی بگیر تا ....
:yahoo (12)::yahoo (20):
به تعویق
اگر پیام ندادی و به اینستاگرام نماینده ها نرفتی همین الان برو چون الان 10 دقیقه وقت نگذاری اگه نری و هر کسی نماینده شهر خودش رو نگه که به تعویق رای مثبت بده بعدا پشیمون میشی که چرا به نماینده هام نگفتم رای بدن و گذاشتم قلم چی به پول برسه و من ضرر کنم پس همین الان به نماینده شهرت پیام بده و برو اینستاگرامش کامنت بگذاز چون کامنت خیلی مهمتر و علنی تر هست
اقا یه چیز جالب توو انجمن های خارجی وقتی ادم بن میشه ادم
افلاین چک کردنی هم میگه ای پی شما به و اصلا انجمن رو لود نمیکنه
چ جلب
:yahoo (76):
به اینکه کاش اون بود میشستم براش از مشکلاتم مگیفتم اونم روحیه میدادو دوباره حالم خوب میشد
به اینکه ای کاش......
به خانوادم...
کنکور
ب این بیشعورایی ک کنارم نشستن تو کتابخونه دارن ناهار نشخوار میکنن:|