سلام خوب هستین انشاءالله؟؟
سوال از تیتر مشخصه خوب
میخوام بگید ک اگ رتبتون جوری باشه ک اون رشته و دانشگاه مورد علاقتون قبول نشید چه برنامه یا کاری میخواید انجام بدید ؟؟
اصن پلن B دارید ؟؟
خوشال میشم همه عزیزان شرکت کنند![]()
سلام خوب هستین انشاءالله؟؟
سوال از تیتر مشخصه خوب
میخوام بگید ک اگ رتبتون جوری باشه ک اون رشته و دانشگاه مورد علاقتون قبول نشید چه برنامه یا کاری میخواید انجام بدید ؟؟
اصن پلن B دارید ؟؟
خوشال میشم همه عزیزان شرکت کنند![]()
ﺑﮑـــــﻮﺵ ﺁﻧﮕﻮﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻨﯽ...
ﮐﻪ ﺍی ﮐﺎﺵ
ﺗﮑﻪ ﮐﻼﻡ ﭘﻴﺮی ﺍﺕ ﻧﺒﺎﺷــﺪ...!
با سلام
پلن بی اینجانب:
چون خونوادم یه ذره حساس شدن رو قضیه پشت کنکور موندن، احتمالا برم یه رشته معمولی دانشگاه آزاد یا پیام نور.... همزمان واسه ۹۷ بخونم
من پزشکی مشهد میخوام اما اگه رتبه م نخورد اجبارا میرم یه شهر دیگه
برای سال بعد نمیمونم
همه چی آرومه, من چقدر خوشحالم!
ﮐﻪ ﺍی ﮐﺎﺵ
خدا نکنهاصلا اون روز کتابای دور دنیای گاج رو که داشتم خوندم, حالم بهم خورد
بهرحال, احتمالا تغییر رشته به ریاضیه.
نتایج شب میاد دیگه ... خیلی داغون باشه از صبحش میخونم برای 97 که حتما قبول بشم چون بیکار نیستم برم دانشگاه آزاد کلی پول بریزم تو حلق یه مشت فلان فلان شده آخرش هم مدرک رو بزارم در کوزه آبش رو بخورم.البته امیدوارم رتبه م انقدرا هم بد نباشه.
امسال سال دوم بود دگ...نشه میرم یه رشته اشغال...بعدشم یه ازمون استخدامی چیزی میاد شرکت میکنم....بعدشم میشم کارمند...عین داداشم![]()
ﮐﻪ ﺍی ﮐﺎﺵ
دوتا داریم چپی رو نگه میداریم برا مواقع ضروری ... برا عدم قبولی تو کنکور راستی مناسب تره . . .
عادت ما ایرانیا اینه که از ادمایی که رک و راست حقیقت رو به زبون میارن بدمون میاد چون از واقعیت های تلخ گریزانیم ولی بر عکس ادمایی که با حفظ ظواهر سعی در خوب جلوه دادن خودشون و اوضاع هستن رو ارج می نهیم ... کاش ایران به شکل گربه نبود بوقلمون بیشتر مناسب احوال ایرانی هاست . . .
اگ مطمئن باشم رشته هامو باهاش نمیارم اصلا دلم نمیاد اسمشم بیارما
میخونم بازم سال بعد حوصلشم نیست اخه دیگه-__-
نمیدونم واقن باید شرایط بعدشو همونموقه بسنجم-___-
من که امسال سال اولم بود کنکور میدادم ( بدون این که بتونم آزمون آزمايشى شركت كنمفقط تو خونه از خودم آزمون ميگرفتم ) ... به نظرم تو کنکور خوب جواب دادم اما پزشکی سراسرى شهراى خوب رو قبول نميشم
با توجه به وضعیت مالی خونوادم آزاد هم نميتونم برم ... پس ترجیحا امسال میمونم ... البته اگه خدا بخواد![]()
همیشه آخر هر چیز خوب می شود ... اگر نشد ...
... بدان هنوز آخر آن نرسيده است . ( چارلی چاپلین )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)