میدونم یکم عجیبه ولي میخواستم ببینم دوستاي کنکوریم اکثراً کیا بیدار میشن
اگه مدرسه ميري روز های تعطیل رو بگو
راستی چند ساعت در روز ميخوابين؟
میدونم یکم عجیبه ولي میخواستم ببینم دوستاي کنکوریم اکثراً کیا بیدار میشن
اگه مدرسه ميري روز های تعطیل رو بگو
راستی چند ساعت در روز ميخوابين؟
من فارغ التحصیلم و خیلی میخابم هر کاریم میکنم کم نمیشه....شبا 9 ساعت و ظهرم 3 ساعت میشه 12 ساعتخیلی بده
9 ساعت بد نیست برا شب اگه با انرژی پا میشی اگه نه فک کنم یکم کمش کنی بهتره یا یه ساعت بیشتر!!(همه متفاوتن) ولی سعی کن اون 3ساعتو نخوابی دیگه
به طور میانگین هر چرخه ی خواب 1.5 ساعت طول ميکشه و اگه وسط خواب عمیق بیدار شی بقيه ی روز خسته ای . پيشنهاد میکنم یکم در موردش بخونی تازه متوسط میگن بهتره شب 7.5 ساعت بخوابی و 0.5 ساعت هم برا اینکه خوابت ببره در کل 8 ساعت و دخترا هم به خواب بیشتری نسبت به آقایان نیاز دارن
راستی خسته ای که ظهر می خوابی ؟ بهتره بري دکتر و یه آزمایش بدی ببینی کمبودی چیزی نداری مثل کم خونی ، کمبود ویتامین d و ... يادتم نره روزی یه 15 یا 30 دقیقه ای نرمش کنی برات خوبه راستی ظهر اگه خواستی بخوابی 20 دقیقه بخواب یا 1.5 ساعت
امیدوارم کمکت کنه
هفت و نیم
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
یکم اوایل چرا مثلا بعد ناهار کم میوردم واقعا تایکی دوساعت ولی الان عادت کردم. کلا کم خوابم بعد پیشم هستم آژ مدرسه میام تا2می خونم
هر شبانه روز بدن 7 تا 8 ساعت بیشتر به خواب نیاز نداره بیشتر از اون تلف کردن عمر و ضربه به خودتون هست ( بدن به 6 ساعت خواب هم جواب میده )
اون دوستمون که گفتن 4 ساعت میخوابم به ارادش تبریک میگم اما بدنش کم میاره قطعاً، این کار اشتباهه به بدنش ضربه خواهد زد اینجوری
صبح زود بیدار شدن و شب زود خوابیدن و ظهر نیم ساعت دراز کشیدن (نه خوابیدن ) بهترین حالت ممکن برای یه کنکوری خوب و با برنامه هست چون صبح زود بدن آماده آماده هست
عدد طلایی ریتم بدن 21 روز هست ، هر کاری رو 21 روز تکرار کنید بهش عادت می کنید
یکی دو ساله بشینید بکوب بخونید خدا هم کمکتون می کنه و آینده خودتون و خانوادتون رو تأمین می کنید بعدآً هم می تونید تجربیاتتون رو به بقیه منتقل کنید و چون خودتون نتیجه گرفتید تأثیرش خیلی زیاده
ان شاء الله موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)