آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 7 نخستنخست ... 456 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 61 به 75 از 91
    1. Top | #61
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      گروه تیک میگن خوبه البته من کار نکردم باهاشون
      آنکه ثروت خود را باخت ، زیاد باخته است ولی آنکه شهامت خود را باخت پاک باخته است " . (سروانتس)

2. Top | #62
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من خودم با گروه آلفا مثبت و با استاد افشار غیرحضوری داشتم ، با دو تا از مشاورای آلفا مثبت کار کردم برنامه ی یکیشون خیلی برام خوب نبود اما مشاور دوم عالی بودن و پیگیریشونم خوب بود اما خودم درست با برنامه شون پیشروی نکردم ، اگه تجربه ای با مشاور خوب غیر حضوری داشتین راهنمایی کنید ممنون .

3. Top | #63
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کمپانی کنکور رو بهت پیشنهاد میکنم. از نظر پیگیری فوق العاده ان
      لینک
      ویرایش توسط qanbari : 23 فروردین 1398 در ساعت 15:22

4. Top | #64
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط qanbari نمایش پست ها
      کمپانی کنکور رو بهت پیشنهاد میکنم. از نظر پیگیری فوق العاده ان
      لینک
      ببخشید شما باهاشون کار کردید ؟

5. Top | #65
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یه خانومی تو اینستاگرام هست خودش دانشجوی پزشکیه شاگرد قبول میکنه خیلی خوبه من بهش اعتماد دارم هر وقت پایه درسیم و قوی کنم ضعف های درسیم بر طرف بشه بخوام جدی بشینم بخونم اونو انتخاب میکنم ولی هر وقت بهش پیام دادم سوال داشتم در مورد کنکور خیلی خوب راهنمایی کرد

6. Top | #66
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fateme12589 نمایش پست ها
      یه خانومی تو اینستاگرام هست خودش دانشجوی پزشکیه شاگرد قبول میکنه خیلی خوبه من بهش اعتماد دارم هر وقت پایه درسیم و قوی کنم ضعف های درسیم بر طرف بشه بخوام جدی بشینم بخونم اونو انتخاب میکنم ولی هر وقت بهش پیام دادم سوال داشتم در مورد کنکور خیلی خوب راهنمایی کرد
      فامیلیشون چیه ؟

7. Top | #67
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ifmvi نمایش پست ها

فامیلیشون چیه ؟
      صبا شفاعی خودشون مدرس زیست و شیمی هم هستن
      ولی ادرس پیجشون این نیستا اگه آدرس پیجش و میخوای بگو بدم

8. Top | #68
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      من چون خودم به طور حرفه ای توی این زمینه ها فعالیت میکردم و میکنم و همه این اسامی رو که گفتین یا از نزدیک یا دورادور با خودشون و نحوه کارشون آشنایی دارم فکر کنم بتونم اطلاعات دقیق تری بهتون بدم.
      گروه تیک که خود من از سرگروه های مشاوره ش بودم قدیم خیلی بهتر بود و آوازه ی خوبی داشت ولی رفته رفته افت کیفیت پیدا کرد به جز سه چهار تا از مشاور هاشون. همونطور که یکی از دوستان اشاره کردن واضحه که اون ها که خودشون این راه رو رفتن خیلی بهتر از افرادی که اصلا خودشون از این مسیر نیستن میتونن راهنماییتون کنن. آقایان افشار و پوردستمالچی و سرورپور و اکثر مشاور ها متاسفانه از همین دسته ی دوم هستن. مکتبستان و آقای رونقی هم با این که دانشجوهای پزشکی هستن و نمیدونم مدرکشون رو گرفتن یا نه (آقای کاویانی دانشجوی آزاد بودن تا جایی که خاطرم هست و آقای رونقی رو هم دقیق نمیدونم) ولی باز هم اصلا تجربه هاشون به عنوان دانش آموز در حدی نیست و اونقدری قدرت ندارن که بخوان توی خیلی از زمینه ها راهنمایی درست و کاملی براتون داشته باشن و دانش آموزایی هم که باهاشون کار کردن همه میگن که برنامه ها از پیش تعیین شده بود که خب این فاجعه ست و تعداد تماس ها و صحبت ها هم خیلی پایین بوده که خب فایده ای نداره اینجوری. گروه آلفا مثبت و گاماس ۲۰ هم کیفیتشون بد نیست و اکثرا مشاگرهای کم تجربه و جوون تر هستن و بزرگترین مزیتشون قیمت های خوبشون هست بینشون عزیزان کاردرست هم پیدا میشه.

9. Top | #69
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام
      میشه دوستانی که از موسسه هیرو استاد گ ل ی d: اطلاعی دارن نظرشون رو راجع به کیفیت و هزینه بگن ؟

10. Top | #70
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان اینم نظر منه گفتم دیگه اینجا ننویسم.

لینک زیر :

http://forum.konkur.in/thread66998.html#post1461561

تجربه من اینطوری بود. کمپانی کنکور کجاست؟ سایت دارن؟

11. Top | #71
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط دکتر اسدی نمایش پست ها
      من چون خودم به طور حرفه ای توی این زمینه ها فعالیت میکردم و میکنم و همه این اسامی رو که گفتین یا از نزدیک یا دورادور با خودشون و نحوه کارشون آشنایی دارم فکر کنم بتونم اطلاعات دقیق تری بهتون بدم.
      گروه تیک که خود من از سرگروه های مشاوره ش بودم قدیم خیلی بهتر بود و آوازه ی خوبی داشت ولی رفته رفته افت کیفیت پیدا کرد به جز سه چهار تا از مشاور هاشون. همونطور که یکی از دوستان اشاره کردن واضحه که اون ها که خودشون این راه رو رفتن خیلی بهتر از افرادی که اصلا خودشون از این مسیر نیستن میتونن راهنماییتون کنن. آقایان افشار و پوردستمالچی و سرورپور و اکثر مشاور ها متاسفانه از همین دسته ی دوم هستن. مکتبستان و آقای رونقی هم با این که دانشجوهای پزشکی هستن و نمیدونم مدرکشون رو گرفتن یا نه (آقای کاویانی دانشجوی آزاد بودن تا جایی که خاطرم هست و آقای رونقی رو هم دقیق نمیدونم) ولی باز هم اصلا تجربه هاشون به عنوان دانش آموز در حدی نیست و اونقدری قدرت ندارن که بخوان توی خیلی از زمینه ها راهنمایی درست و کاملی براتون داشته باشن و دانش آموزایی هم که باهاشون کار کردن همه میگن که برنامه ها از پیش تعیین شده بود که خب این فاجعه ست و تعداد تماس ها و صحبت ها هم خیلی پایین بوده که خب فایده ای نداره اینجوری. گروه آلفا مثبت و گاماس ۲۰ هم کیفیتشون بد نیست و اکثرا مشاگرهای کم تجربه و جوون تر هستن و بزرگترین مزیتشون قیمت های خوبشون هست بینشون عزیزان کاردرست هم پیدا میشه.
      در تاييد حرف دوستمون اقاي افشار فاجعه هست
      كيفيت مشاوره ايشون هيچ شباهتي با ويس هاشون نداره

12. Top | #72
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      یه موسسه ی دیگه ی مشاوره هم که جدیدا دیدم "رتبه شو " هست که آقای معین علا و آقای فرج پور و یه سری از رتبه برترهای دیگه مشاوره میدن ، طرحای مختلفی هم برای مشاوره دارن . یکی از طرحاشونم جالب بود روزانه تماس میگیرن باهاتون به مدت 10 دقیقه ، برای کسایی که تعهد پایینی دارن هر روز چک شدن خیلی خوبه اما نمیدونم کیفیتش به چه شکله.
      stars can't shine without darkness
      ویرایش توسط ifmvi : 28 فروردین 1398 در ساعت 20:53

13. Top | #73
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      یه موسسه ی دیگه ی مشاوره هم که جدیدا دیدم "رتبه شو " هست که آقای معین علا و آقای فرج پور و یه سری از رتبه برترهای دیگه مشاوره میدن ، طرحای مختلفی هم برای مشاوره دارن . یکی از طرحاشونم جالب بود روزانه تماس میگیرن باهاتون به مدت 10 دقیقه ، برای کسایی که تعهد پایینی دارن هر روز چک شدن خیلی خوبه اما نمیدونم کیفیتش به چه شکله.
      این عزیزان دوستان و همدانشگاهی های خود من هستن و از نزدیک میشناسمشون، کارشون خوبه

14. Top | #74
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      سایتش رو میزاری لطفا ؟

15. Top | #75
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط roxsana نمایش پست ها
      سایتش رو میزاری لطفا ؟
      صفحه اصلی - رتبه شو
      stars can't shine without darkness

صفحه 5 از 7 نخستنخست ... 456 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن