سلام دوستان با توجه به نزدیک شدن تابستان و شروع زمان استارت برای کنکور97 لطفا یک مشاور درجه یک معرفی کنید. لطفا نظرتون رو درباره شهاب الدین یخچالیان هم بفرمایید.![]()
سلام دوستان با توجه به نزدیک شدن تابستان و شروع زمان استارت برای کنکور97 لطفا یک مشاور درجه یک معرفی کنید. لطفا نظرتون رو درباره شهاب الدین یخچالیان هم بفرمایید.![]()
مشاور داشتن خوبه به شرطی که واقعا طرف مشاور باشه ! مشاوری واقعا پیگیر کارای درسیت باشه که من ندیدم تا حالا![]()
این یخچالیان رو نمیشناسم ، یه دونه اجاق گازیان داشتیم اونو نمیخوای؟![]()
مشاورت باید خودشم این مسر ها رو رفته باشه و ناامید شده باشه و خیلی چیزا، نه اینکه مثلا یکی مثله اقای خاکسار که گویا شنیدم مدرکش مهندسی محیط زیست(نمیدونم درست گفتم یا نه).
شنیدم که دکتر رونقی و دکتر قربانی خوب هستن.
ولی پیشنهاد من چیز دیگه است.(بجای پول دادن به مشاور ببین کدوم درسو ضعیفی برو کلاس)
نه بابا افشار ماهی ۳۰۰ تومن میگیره یه سالش میشه ۳ میلیون و ششصد ولی یخچالیان خیلی بهتر از اونه و برای یه سال دو میلیون و نیم میگیره با چک کردن برنامه حتی!!
ببینید اقا محترم من خودم حضوری با اقای افشار داشتماین اقا بعد 2 ماه دیگه نیومد اهواز و این خیلی به من و دوستام لطمه زد
من از بعد از اون از سایه ی مشاور جماعت ترسیدم و سعی میکنم خودم برنامه بریزم(برنامه ی غلط خودم بهتر از برنامه ی درست اونیه که ولم کرد)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)